Hearthstone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Devv
Az nem retkes! 😄 Az kell!
Tetszik, ahová a warlock most tart. Thijs tök érdekes lockot tol, olyasmiben gondolkodtam én is. Olyan ez, a lifestealekkel, mint az Eternal-ban a lila lapok. Kis nyúlás innen-onnan, de hát valljuk be, ehhez a classhoz ez illik 😄 Mármint lifesteal marha jól jön a locknak pl.
chopin42
Nekem 37 pack (31 gold, 3 aréna, 3 ajándék): 3 legendás, Moorabi, Keleseth, Rexxar. Adventurét még nem toltam le. Plus 3 ungoro is volt az arénákból, abból esett egy Elise 😄. plusz jó néhány epic, néhány szemét, pár duplikáció, összesen kb 180 dust.

lwb
Told ki a prologue-ot, kb 10 perc és kapsz egy legendary-t biztosan.

Shep
Az zseniális lap 😄

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Nekem meg kb. nem esett semmi, csak a 0 manás 1-1-es beast, de az körülbelül nyolcszor.

Shep
Hát persze ,hogy a prológusból is a retkes paladin legendás esik.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

6 ingyen + 22 pack goldból.

- Keleseth...
- Garrosh
- Hadronox

Prológusból pedig Rexxar.
az ingyen 6 pakkból jött egy lich king 😊

aztán 83-ból öszvisz 3 db, paladin dk, illetve priest és hunter legendary 😞
TBTPumpa
Nálam így nézett ki a nyitás:
7 Ungoro pack (szavazásokból és az elmúlt 3 heti Arénából)
10 sima pack (Brawl + Watch & Learn questekből)
90 KFT pack (Előrendelés: 50, 3-3 ajándék a Blizzardtól, 34-et pedig Goldból)

Boosterekből:
The Lich King
Sindragosa
Frost Lich Jaina
Bolvar, Fireblood
Prince Taldaram

Prológus küldetésből:
Bloodreaver Gul'dan

1-2 class legendary-t leszámítva megvan a teljes kollekció. De még úgyis nyitok majd ilyen packot, hisz a heti Wing-ek adnak 1-1 csomagot még.
Még van 1800 Goldom (és 5000 dust), de az már a következő kiegészítőre megy. A gyűjtést nem lehet elég korán kezdeni. <#idiota>

Rare, Epic, Legendary egyszer:

Rare, Epic, Legendary mégegyszer:

Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2017.08.11. 09:34:09

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Darthmushroom
40 pack egy Prince Keleseth és egy Sindragosa + DK Valeera

csak a szokásos fos nyitás. Lich Kinget meg Shadowreaper Anduint meg szerintem lekraftolom.

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Paladin kreálmányom. Corpstakert még majd be akarom rakni, de nincs rá dust jelenleg.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
TBTPumpa
Igen, novemberi BlizzCon-on lesz bejelentve, várhatóan december elején/közepén fog jönni.

Shep
Hát ez egy nagy szar volt, 31 pakliból jött összesen 5db priest lap, természetesen ez is úgy, hogy az egyikből 3 van, jött egy Jaina meg egy Keletesh. Bezzeg a retek paladinból kihullott egy csomó epic.

morcosqtya
Ja meg a DK Rexxar.

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

morcosqtya
Nekem a Paladin DK hős meg a Shaman DK esett, illetve Hadronox pók.

morcosqtya
Idén jön még egy kieg ugye?
Mikorra van betervezve? December környéke?

Bolvar, Rexar, Malfurion, Prince Kelseth, Meg a priest legendary.
Utoljára szerkesztette: Madi92, 2017.08.11. 09:00:13
lwb
Én eddig lófaszt se. 😞 Az egyetlen legendarym a prologue-os hero kártya, abból is a hulladék rogue.

TBTPumpa
Mit nyitottatok?

Változott pár dolog:

- az első 10 pakliból fixen esik 1 legendary
- nem eshet kétszer ugyan az a legendary, amíg nincs meg az összes
- ha lecraftolsz egy legendaryt az nem eshet ki (amíg nincs meg az összes)

És persze ugyan úgy van pity timer, szóval bizonyos bontásonként fixen esik egy legendary.
vegicsek
Fasza az adventure, meg nem tudom mennyire mák vagy sokkal jobban megdobták a dropratet, de a három pakkomból amit kinyitottam, két priest legend is kiesett 😄 Nem mintha arénán kivül játszanék valamit az NA-s accon, de azért jópofa.

Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.

TBTPumpa
Kurv@jó ez a prológus küldetés. Jaina hogy oltja Arhast. Imádom!

Devv
Ez lett a vége 😄

Na igen, én is így vagyok vele, hogy zsákbamacskáért nem fizetek. Elég idegesítő az is, mikor azt látom, hogy más 50 pakkból nyit 5-6 legendary-t, én meg 60-70ből 2-3-t. Goldból vett pakkoknál még elnézem, de rendes pénznél ilyen után menne instant az uninstall.
TBTPumpa

Shep
Nekem a fő problémám (tekintsünk el a már alig játszom dologtól), hogy nem tudod mit kapsz a pénzedért, ill. tudod 50 boostert, de ezen túl az egész egy nagy zsákbamacska ami ráadásul még drága is. Persze a kártyás játékok már csak ilyenek.

Egy szó, mint 100 a matek nagyon masszívan rámutat arra, hogy egy borzasztó olcsó és jutányos árú hobbi még akkor is, ha úgy döntesz, befizeted a nem kötelező Blizzard adót és eltolod a preordereket.
A hangsúly itt a "nem kötelező"-n van, mert valóban nem az, innentől kezdve én totál megértem azt, ha valaki nem fizet érte, pláne a magyar átlagfizetések ismeretében...
Viszont ha valaki fizeti azt semmiképp nem érzem túlfizetésnek vagy aránytalanul sok pénznek.
Igazából a matek elég egyértelmű, ha valaki heti rendszerességgel HSezik pár órát, akkor ár/érték arányban még a preorderrel együtt is teljesen korrekt ajánlatról van szó.

Vegyük az esetedet:
Heti ~10 órát játszol.
~4 havonta --> ~16 hetente van 1 új kieg.
--> ~160 órát játszol
--> ~3-10 single player játékot kapsz, amiknek darabja ~30-60 európa
--> ~100-600 európányi videójáték-értéket nyersz ki 1-1 HS kiegből

Másik oldalról:
~160 óra játék
50 európa a preorder
--> ~100 forintot fizetsz 1 óra szórakozásért
Ez körülbelül a mozizás árának az 5-7%-a.
TBTPumpa

TBTPumpa
Nem vagy egyedül, én is minden Blizzard cuccra befizetek. Már WoW Petet és Mountot is vettem, illetve Overwatch ládákat, hogy a kívánt skin meglegyen a kedvenc karakteremre. Nem vagyok százas tudom. 😊
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2017.08.10. 19:00:39

vegicsek
Valóban magas, én se rendelek személy szerint, de megértem aki igen.Ha levetítjük, hogy mondjuk egy átlagos 10 eurós single player játékban van 10-20 játékóra (és akkor lehet kicsit sokat mondtam), HS-sel meg mondjuk hetente elszórakozol 10-et, akkor kb ugyanott van mindkettő. Én az adventureöket megvettem, de abban kicsit benne volt hogy kompenzáljak a blizzardnak a két év tört WoW miatt 😄

Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.

Én se érzem úgy, hogy ezzel gond lenne, sőt, részemről ez a természetes, más free2play-ekért is adtam pénzt, igaz nem ilyen mértékben. Arra is volt példa, hogy egy free2play játékot végig lehetett játszani minden probléma nélkül és amikor a végére értem utólag befizettem a reklámmentességért és uninstalláltam az appot.
Számomra ez amúgy teljesen magától értetődő, ha valami szórakoztat, akkor azért fizetek, akkor is, ha nem elvárás. De persze tudom, hogy ez még mindig Magyarország és az emberek többsége emiatt minimum idiótának tart. 😊 De azért bízom benne, hogy a HS topik egy safe place, ahol bátran és őszintén beszélhetek ezen aberrációmról. 😊
Shep
Nincs ezzel gond, jól szórakozol, úgy érzed ezért jár nekik némi díjazás, mondjuk szerintem pofátlanul magas az ár de ez csak az én véleményem.

Shep
Hát hogyne, főleg, hogy már lassan a heti 1 óra sincsen meg a játékkal 😊

Igen és nincs.
szerinted 50 euro-t, ami 3-4 másik teljes játék ára, minden kiegészítő alkalmával, tehát évente háromszor megérdemel a blizárd? talán valami részvényed van benne? 😊
Devv
Shep, te nem nyomsz preordert az éves szórakozásért cserébe?
Nincs semmi különleges szándék mögötte. Preordert mindig elnyomom, mert részemről ennyit megérdemel a Blizzard a játékért, amivel egész évben jól szórakozom, a golddal meg mégis mi mást csináljak, minthogy a kieg elején elverjem az egészet paklikra, aztán a következő kiegig újra gyűjtsem. 😄
A preorder simán kihagyható lenne, 140 pakli bőven elég, annak tényleg inkább elvi okai vannak a részemről.
Shep
Előrendelted meg még 140 pakli? Full szettre hajtasz?

Én előrendeltem, azon felül csak goldot költök, abból telik olyan 140 paklira még.
Komolyan ki lehetne függeszteni a topikra a hisztiszoba táblát. 😄
TBTPumpa
Meg az EA-nál (2-3nap!!! az EU és US megjelenések között) és a Microsoftnál, illetve néha az Ubisoftnál (utóbbi időben nem, de korábban jellemző volt itt is), + Sonynál a PS4 exkluzív címeket beleértve.

Blizzard is megoldhatná, ha akarná, csak így olcsóbb, nagyobb a haszon, mert nem kell külön szervereket pátyolgatni. A játékipar pedig a pénzről szól, nem a jófejségről sajnos (persze kivételek vannak, de az inkább az indie vonal).
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2017.08.10. 17:34:22

de valamiért ez a jelenség csak a blizárdnál létezik
TBTPumpa
Nem kell általánosítani. Fizetős játékoknál ugyanakkor kapjuk mi halandó EU-sok a cuccot, mint Amerikai felsőbbrendű társaink. Csak a HotS-nál és HS-nél szívatja az EU-t a Blizzard.
StarCraft 2 és kiegészítői (Nova Pack 1 nappal később Amerikához képest)
Diablo 3 és kiegészítői (Necromancer Pack és Season Patchek 1 nappal később Amerikához képest)
World of WarCraft és kiegészítői (elmúlt 10 évben)
Overwatch mind azon a napon kaptuk meg, amikor Amerikai barátaink is (illetve a mai napig a plusz tartalmakat/eventeket akkor kapjuk meg, amikor Amerika).
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2017.08.10. 17:25:54

Én nem bánom. Ilyenkor úgyis le vannak terhelve a szerverek. Holnap este meló után is jó érzés lesz nyitogatni.
morcosqtya
Az USÁ-ba jött meg ma 10-én. Hozzánk sajnos csak holnap jön.

Ez a blizárd release method még mindig könnyeket csal a szemembe. Mindenhova kiírják hogy augusztus 10.-én jön az új kieg. Nos augusztus 10.-e van és a kieg mikor érkezik? Igen augusztus 11.-én, holnap hajnali 5-kor. Mikor máskor?!
Devv
Ha kétszer kaptad meg, akkor két packodnak kellene lenni, szóval jól jártál. Bár gyanús, hogy három volt az a kettő.