Hearthstone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
- Keleseth...
- Garrosh
- Hadronox
Prológusból pedig Rexxar.
aztán 83-ból öszvisz 3 db, paladin dk, illetve priest és hunter legendary 😞
7 Ungoro pack (szavazásokból és az elmúlt 3 heti Arénából)
10 sima pack (Brawl + Watch & Learn questekből)
90 KFT pack (Előrendelés: 50, 3-3 ajándék a Blizzardtól, 34-et pedig Goldból)
Boosterekből:
The Lich King
Sindragosa
Frost Lich Jaina
Bolvar, Fireblood
Prince Taldaram
Prológus küldetésből:
Bloodreaver Gul'dan
1-2 class legendary-t leszámítva megvan a teljes kollekció. De még úgyis nyitok majd ilyen packot, hisz a heti Wing-ek adnak 1-1 csomagot még.
Még van 1800 Goldom (és 5000 dust), de az már a következő kiegészítőre megy. A gyűjtést nem lehet elég korán kezdeni. <#idiota>#idiota>
Rare, Epic, Legendary egyszer:
Rare, Epic, Legendary mégegyszer:

Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2017.08.11. 09:34:09
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
csak a szokásos fos nyitás. Lich Kinget meg Shadowreaper Anduint meg szerintem lekraftolom.
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
Mikorra van betervezve? December környéke?
Utoljára szerkesztette: Madi92, 2017.08.11. 09:00:13
- az első 10 pakliból fixen esik 1 legendary
- nem eshet kétszer ugyan az a legendary, amíg nincs meg az összes
- ha lecraftolsz egy legendaryt az nem eshet ki (amíg nincs meg az összes)
És persze ugyan úgy van pity timer, szóval bizonyos bontásonként fixen esik egy legendary.
Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.
A hangsúly itt a "nem kötelező"-n van, mert valóban nem az, innentől kezdve én totál megértem azt, ha valaki nem fizet érte, pláne a magyar átlagfizetések ismeretében...
Viszont ha valaki fizeti azt semmiképp nem érzem túlfizetésnek vagy aránytalanul sok pénznek.
Vegyük az esetedet:
Heti ~10 órát játszol.
~4 havonta --> ~16 hetente van 1 új kieg.
--> ~160 órát játszol
--> ~3-10 single player játékot kapsz, amiknek darabja ~30-60 európa
--> ~100-600 európányi videójáték-értéket nyersz ki 1-1 HS kiegből
Másik oldalról:
~160 óra játék
50 európa a preorder
--> ~100 forintot fizetsz 1 óra szórakozásért
Ez körülbelül a mozizás árának az 5-7%-a.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2017.08.10. 19:00:39
Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.
Számomra ez amúgy teljesen magától értetődő, ha valami szórakoztat, akkor azért fizetek, akkor is, ha nem elvárás. De persze tudom, hogy ez még mindig Magyarország és az emberek többsége emiatt minimum idiótának tart. 😊 De azért bízom benne, hogy a HS topik egy safe place, ahol bátran és őszintén beszélhetek ezen aberrációmról. 😊
A preorder simán kihagyható lenne, 140 pakli bőven elég, annak tényleg inkább elvi okai vannak a részemről.
Blizzard is megoldhatná, ha akarná, csak így olcsóbb, nagyobb a haszon, mert nem kell külön szervereket pátyolgatni. A játékipar pedig a pénzről szól, nem a jófejségről sajnos (persze kivételek vannak, de az inkább az indie vonal).
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2017.08.10. 17:34:22
StarCraft 2 és kiegészítői (Nova Pack 1 nappal később Amerikához képest)
Diablo 3 és kiegészítői (Necromancer Pack és Season Patchek 1 nappal később Amerikához képest)
World of WarCraft és kiegészítői (elmúlt 10 évben)
Overwatch mind azon a napon kaptuk meg, amikor Amerikai barátaink is (illetve a mai napig a plusz tartalmakat/eventeket akkor kapjuk meg, amikor Amerika).
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2017.08.10. 17:25:54