40521
  • Wootan
    Mák kérdése az egész. Nekem pl. első próbára meglett a mage. Szimplán annyi kellett hozzá, hogy kaptam -1 mana spell / +3 spell dam / +1 kör varázslat cuccokat. + emellé lett antonidas.
    Csak az utolsó boss volt veszélyes a minden kör elején eldobja 2 lapom képességével. Szerencsére antonidast felhúztam, így az is sima kör volt.
  • Tinman #39154
    Hát büszke éppen nem vagyok rá, de első dungeon run, aminél végre nem döglöttem meg a 7. vagy 8. bossnál. Elég kemény lesz azt az 1 nyamvadt hátlapot megszerezni... még 8 hős, warrior pipa. -.-

• TBTPumpa
    B.U.É.K !

2018. januári szezon:

Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2018.01.01. 14:57:28
  • morcosqtya
    A Tavern Brawl nagyon jó most (Evolve shaman-nal menjetek) és 3 pack jár érte (Frozen Throne). :)
  • sadface #39151
    hmhm
  • cesar22
    Amúgy ezzel a twitch prime-al amit most csináltam az ingyen pakkért, fel lehet iratkozni csatornákra, ingyenesen, valameddig, vagy ahhoz már fizetni kell? Nekem nem sikerül.
  • Dreadshade
    Világos eddig is úgy gondoltam, hogy így működik, de hát Devv azt mondja neki engedte többször is és hogy neki is írjak, nemtudom, hogy engedte neked többször, minden esetre nekem nem engedi és pénzt kér. Na mind1 nem lényeges ez így kimarad nekem.
  • Devv
    Akkor nekem hogy sikerülhetett? Korábban már használtam a twitch prime-ot és most megint (lehet hogy ez 2 külön promo volt?), és az amazonon is már többször elindítottam a 30 napost...
  • Tinman #39147
    Tyrande-hoz nekem is kellett free Twitch Prime, Amazonon keresztül, emiatt nekem is pénzért menne már ez a golden pack.
  • Devv
    Ezt írta az esport1:
    "Az ingyenes verzió más tészta és nagyon limitált. A következő linken elindíthattok egy ingyenes 7 napos próba verziót, ha minden igaz akkor a promóció ideje alatt így is megkaphatjátok a kódot, amivel le lehet hívni az arany csomagot. Itt figyeljetek arra, hogy a Twitch fiókotokat össze kell kötni a HS-el (az összekötést, akkor is meg kell csinálni, ha fizettek érte), ami annyit jelent, hogy nem lehet végtelen mennyiségű kamu felhasználóval, végtelen mennyiségű pakkot kipattintani. Ezen kívül pedig, ha egyszer aktiváljátok a Prime Trialt, akkor többet nem lehet, szóval csak megfontoltan."
  • Devv
    Én belekeveredtem ebbe. Tőled a Twitch prime kér lóvét? Úgy emlékszem, hogy Tyrande-hoz az amazon 30 napos free kellett... De remélem ír még valaki ezzel kapcsolatban és helyre teszi a dolgokat.
  • Dreadshade
    Na megnéztem, igazából ha a twitchről indulok akár innen a linkedről ugyanoda visz és megkell adnom a bankártyámat amiről 12 euro körüli pénzt leakar szedni, hogy legyen prime-om. Emlékszem a Tyrande portrnénál nem volt ilyen vagy legalábbis nem akart ennyi pénzt leszedni. Na mind1 valamiért nekem megjegyezte, hogy már elhasználtam ezt a Trial valamit, 12 eurot meg nem ér meg az a 1 pack még ha arany is. Max esetleg azt tudnám még megnézni, hogy ha új twitch accountot csinálok akkor engedi-e.
  • REALista
    Ja egy Captain Greenskin esett belőle.:)
  • Devv
    Nálam ez volt, semmi extra :)
  • cesar22
    Én rápróbáltam, és sikerült, adott egy ilyen golden classic pakkot, a golden angry chicken mehet a gyűjteményembe :) Köszi
  • Dreadshade
    Na majd meglesem, de hát nem tragédia, ha nem sikerül :D Köszi szépen!
  • Devv
    Én erről a linkről indultam:

https://twitch.amazon.com/prime/
  • Dreadshade
    Most rámentem én is és amikor már az amazon oldalán vagyok akkor szépen leakarja azt a 3000 ft körüli összeget szedni a twich prime-ért. Szóval nekem már nem él ez a free dolog, pedig nagyon azt írkálja ki twitch oldalon, hogy ingyenes próba. Na mind1 ez most kimarad így, ennyit azért nem ér meg az a pack :D azért köszi az infót!
    Utoljára szerkesztette: Dreadshade, 2017.12.18. 13:07:46
  • Devv
    Én is elvileg "elhasználtam" a próbaidőt, de ma megint beléptem az amazonra és megint rányomtam a free trial-ra. Annyi, hogy legyen összekötve a twitch-ed és az amazonod. És asszem a twitch-en tudod ezt begyűjteni. Illetve onnan átvisz egy battle.net-es oldalra és ott tudod magadévá tenni.
  • Dreadshade
    Ezzel kapcsolatban írtam már ide, de most megint fogok. Én már egyszer elhasználtam a azt a ingyenes próbaidőt amikor a Tyrande portrét lehetett megszerezni. Szóval az a kérdésem, hogy ha új accountot csinálok akkor megtudom ezt az arany packet szerezni ingyen? vagy már esélytelen mert a HS accountomat már a másik Twich accounthoz linkeltem.
  • Devv
    Volt benne valami jó? :D
  • REALista
    Ja a pár napos ingyenes fiókkal.
  • Devv
    Ezt megcsinálta még valaki??

• Tinman #39132
    Vannak benne op. lapok, nem tudom a community mit nézett. Amúgy ha belegondolsz ez egy upgradelt széklet hunter. Mondjuk a meta nagyon hamar reagált szerencsére, így vannak akik már 2 secret eater és 2 fegyó leszedővel rallyznak... hát nem mondom, el is kell. Nekem is Niveásabb lett az arcom, mióta első dolgom ezeket a broken fegyókat negálni.

A rugó quest nerfet picit nem értettem, mert csak a lassú dekkekkel tudott elbenni, már egy mid legyalulta, ha okosan játszottad. Amúgy még él! Pont az előbb kerültem eggyel szembe a priestemmel és a 3 hp-n rakott egy secretet magára extraként, a teljes alázás érdekében azért azt is elvettem tőle. Azért 2x túlhúzatott velem, de go face, no trade ellenük és elvéreznek.
  • Madi92
    Nem game winner, de ha már ott van, csinálhat szép dolgokat. Persze, silenc elintézi, de akkor a többi dologra nem marad semmi. Azért egy tojáson lévő steed sokkal vonzóbb silence target.
  • Pio
    Nem arról van szó, hogy tier1 deck (az majd a meta snapshotból kiderül :) ), hanem arról, hogy a communityt felrobbantotta a düh, amikor ezeket a lapokat bejelentették, hogy hogy lehet ennyire disconnected a blizzard és a spell hunter értelmetlen és ezek a lapok az ipari hulladékkal egyenértékűek, ezzel szemben úgy fest, hogy egy simán játszható archetípussal gazdagodott a játék, ami mindig szuper.

Eszembe jut, amikor bejelentették a rugó kvesztet és valami irgalmatlan népharag gyúlt, hogy hogy lehet ilyen fost gyártani, aztán az volt az egyetlen kveszt, amit nerfelni kellett végül.

Szóval csak arra gondolok, hogy látványos, mennyire rosszul becsüli meg a community az ilyen érdekes mechanizmusú lapok valódi értékét. Ami persze érthető, mert ez csak élesben tud eldőlni.
  • cesar22
    Nekem ez a Lynessa nem tűnik akkora impactnek. Galvadonnal ellentétben nem tud stealth lenni, galvadon is csak ezért működik. az összes többi ilyen egy darab hatalmas minion haszontalan, mert a pár manás removalok silence, simán leszedik, kivéve ha stealth. A galvadon deckek meg eddig se voltak túl jók, mert a pakli fele ilyen olcsó spellekből áll, amik galvadon után semmire nem jók, és ha galvadon nem nyeri meg a meccset, mert nem kap stealth optiont, vagy taunt, vagy ice block, onnantól nincs win conditionje a paklinak.
  • Madi92
    Meghoztam a paladin kreálmányomat! : )
  • Tinman #39127
    US szerveren, YT-ra feltöltve, megvágva, szerintem üt.
  • sadface #39126
    Nem érzem az átütő erőt a deckben. Aztán kitudja..
  • Tinman #39125
    Ugye? Én is azt tapasztaltam, ha a farkasokkal elbánsz, van aoe, utána a laphiányba belepusztul.
  • sadface #39124

kb ennyit ez a deck..
  • sadface #39123
    Rohadtul nincs rendben. :) A pala+warri+róg fegyver még oké, de a mage+warlock kiborít. A többit még nem is láttam
  • Tinman #39122
    Broken as fck.

Ha használunk valamit csökkenjen dur-ja, már pedig a körönkénti 9 manás démon lehozása free, az szerintem k. használat. Aztán amikor már nincs mit lehozni, jöhet a Warlock DK és ott van újra az egész csapat. Ez így biztos rendben van?
  • sadface #39121
    Durability akkor csökken ha ütsz a fegyverrel. A rajta lévő effektnek semmi köze hozzá, nem számít használatnak. :/
  • Tinman #39120
    Ez melyik szerver? Mert:

- Mage-ek sorban pusztulnak, mert se egy normális aoe, freeze, doomsayer, se egy Ice Block nincs náluk
    - Pala-nál nincs ott a consecration még a 7. körben sem

Ez a dekk EU szerveren kevés lesz. Mintha nem is azzal a játékkal játszana, amivel én.
  • Pio
    Kibler elég masszív winstreaket megy az eszméletlen hate-et kapó, minden idők legrosszabb deck conceptjének kikiáltott all spell hunterrel. Igaz nem legenden. Kíváncsi vagyok, mit fog kihozni a pakliból.

• Tinman #39118
    Nem nagyon értem én ezt... azt támogasd szerintem, ami tetszik. Ha az a 150k-s szobor amit vettél, akkor azt, de szvsz ne szavazz arra, ami nem tetszik.
  • Tinman #39117
    Skull of the Man'ari

Miért nem csökken a durability-je ha lehoz egy démont?
    Utoljára szerkesztette: Tinman, 2017.12.08. 16:24:45
  • TBTPumpa
    Vannak tetszetős lapok, de ez a koboldos téma annyira nem vonz. Olyannyira elvont nekem, mint a Karazhan-os party és a Goblins vs Gnomes.
    Blizzardot pedig szeretem támogatni, emiatt van előrendelés, 0day vásárlás, más játékaikban is valós pénzes vásárlás (StarCraft II, Overwatch, HotS, WoW). Tetszik, amit csinálnak, még ha nem is értek minden döntésükkel egyet.
    Naponta/2 naponta előkerül a questek miatt, meg hónap vége felé a ranked miatt. Ideig-óráig szórakoztat, de hogy naponta akár több órát is ezzel játsszak, az ki van csukva.
    Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2017.12.07. 20:20:59