40521

Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
csoszi87 #26639 erre tud valaki a "rekt"-en kívűl valami okosat mondani?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Tudom, jöhetnek a Ben Brode gifek. -
Negritis #26638 asszem volt vki akinek az ismerősei megírták hogy milyen lapja van az ellenfélnek
amiről persze kurvára nem tehet, de mintha Reynad lett volna
nah közbe rákerestem, Reynad-nak elvileg MTG-ben volt vmi balhéja
a csalós eset pedig ugye RDU volt, a szőröstalpú -
Zozo0122 #26637 Ez mind igaz, de nem változtat semmin. Milyen jogon teszi ki az e-mailjét?
A discovert tényleg nem mondták előre, de úgyis kb. mindenki téved, abszolút semmi értelme a lapelemzéseknek. -
azért amit Reynad kap nonstop stream alatt, az valami eszméletlen sok. Felező már rég öngyilkos lett volna.
A csávó meg bekaphatja. Discoverről nem mondták h súlyozva lett, ergo mindenki lehúzta a picsába.
De minden kiegnél ez van minden streamerrel. A donates csávónak meg fogadok, hogy mindig van reynad-paklija. Ja és Reynad HS-ben nem csalt még.
Rdu, Hosty, de legutóbb sztem Zeta ellen is csalt az a Borss is. Feltűnően egy nap kétszer is DC-zte magát a tablettel tornán mikor vesztésre állt
-
Negritis #26635 davetől kaptam wnl-ben :D
csak telóról voltam, be akartam írni reggel
amúgy már volt 1 így 400 dust :D -
Zozo0122 #26634 A Belező-hiszti ehhez képest semmi:
Reynad állítólag tegnap kibanolt egy tagot, elküldte a francba, + kirakta még az e-mail címét is...ekkora trógert. (a srác donatelt, majd be lett olvasva, hogy mit szól ahhoz, hogy nem jöttek be az előzetes LoE lapelemzései)
Amúgy meg sem lepődök, Reynad egy csaló, ezt amúgy sem moshatja le soha magáról. -
Zozo0122 #26633 Szerintem akkor még nem játszottam :D Amúgy jelentsd be ha Nozdormut nyitsz, az kultlap
-
Negritis #26632 Nem emlékszel az acolyte.track.pyro hunterre :) -
Renegade #26631 nahát, ilyen sem volt még, beleraktak mirror entitybe egy Sylvanast, nálam meg volt fireball :) -
Zozo0122 #26630 Ééééés kifagytam a raptoros rugó ellen, hirtelen eszembe sem jutott, hogy ez lesz, mert folyamatosan alt+tabozgatok, ez hihetetlen. Most szándékosan ide írom: bassza telibe a kurva anyját a blizzard ezzel a patchelési sebességgel, ez nevetséges komolyan. -
Pio #26629 -
Negritis #26628 nah összeraktam egy midrange shaman-t
még bőven fejlődést igényel de első körben 18 környékén jól muzsikált -
Zozo0122 #26627 Azért nem mindegy, hogy miféle por az
-
Renegade #26626 még szokom :)
de amikor megy Boom meg Antonidas esetleg a fireballok, akkor anyázom rendesen :) -
hát még első körben. aggrodruidszégyen -
Negritis #26624 mechmage-ben (és anno a mechshamanban) nem kellenek "kombók"
így az hogy buksz mondjuk 15 lapot döglött kutyát nem érdekel mert nem is célod eljutni 15. körig
viszont az a 8/8 turn4-ben az esetek jelentős részében nem megoldható -
1-10-ig? sztem :D rankon van -
icyshadow #26622 Vezess róla statisztikát, hogy hányszor nyeri meg a meccset neked a Fel Reaver és hányszor veszítesz miatta. Így el tudod dönteni, hogy számodra jó lap, vagy nem. Az eldobott lapok miatt pedig felesleges keseregni. Mechmage aggro pakli, ha elhúzódik a meccs, akkor nagy eséllyel úgyis bukta, szóval azoknak a lapoknak a nagy részét úgyse húznád fel. -
9
-
Renegade #26620 ízlés dolga, mondjuk te úszol a porban :) -
Zozo0122 #26619 Na, egy kis felmérés:D Szerintetek egy 1-től 10-ig terjedő skálán mennyire volt baromság craftolni 2 golden Gang up-ot? 
1 - teljesen jó és széles körben használt lap, jól tetted
10 - facepalm
:D
(jól néznek ki a belőle kapott lapok, akár healbot, akár oracle, akár más)
Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2015.12.01. 15:38:25 -
Renegade #26618 :D
az fáj amikor bukom a paklim :) -
ha félsz aggrozni, akkor nem a te világod :D -
Zozo0122 #26616 Amúgy durva, hogy mennyire számít az is, hogy kipihent vagy-e vagy sem. Tegnap éjjel hülyére vertek millrugóval, most meg streakbe vagyok :D Sajnos a beneath the grounds-t ki kellett vennem, pedig olyan jól néz ki goldenben...
-
Negritis #26615 Ha használod akkor told ki egyböl akár coinnal mer game winner
Ha hezitáksz inkább be se tedd -
Pedig ki kell rakni, pont ez a lényege, ha nem tudja egyből megoldani jó eséllyel nyertél is. -
Renegade #26613 srácok, valaki játszott már Fel Rever Mech mage-el? én tegnap óta próbálgatom, de van úgy, hogy nem merem kirakni, mert piszok nagy ára van annak a lapnak. -
Negritis #26612 Mind3 szeron van több accja is
De a main az NA -
Úgy tudom NA -
Renegade #26610 Trump EU-n játszik? egy pár napos videójában pont online lett Ostkaka. -
1Darton1 #26609 Rossz topic. -
Az igaz, csak mióta átvariálták a hátlap választást, szerintem a játékosok 90%-a nem tudja, hogy lehet cserélni és szinte mindenkinél az alap kék van :DDDDDDDD -
ez nem igaz, ha ellenfelek használják akkor sokat nézheted :D -
Kár, hogy semmit nem látni belőle játék közben .) -
hm.. nem rossz -
Malarki #26604 A faszom ezekbe a cigány lopkodós priest kártyákba már, nem igaz hogy megkapja ingyen a legjobb lapokat amiket én természetesen fel sem húzok az életbe se... Ha lény kell neki az kap, ha boardclear akkor azt, ha laphúzás akkor azt. Aha, meg a kurva anyád. -
Decemberi hátlap:
-
Meg az óverlódot meg a laphúzás meg a random hero power meg a random sebzések. -
Zozo0122 #26601 Lol, ezt meg találtam 
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Zozo0122 #26600 Nem tudom láttátok e már, de a Rafaam-tól választható boardot elborító múmiáknak ez lesz a card artja: