40521
  • Kongy
    Hát én nem tudom én vagyok ekkora balfasz, de ez szánalmas tényleg: rank 20on vergődök hónap eleje óta. Egyet nyerek, egyet vesztek, nem haladok semmit előre. Van hogy 2-t nyerek 3-at vesztek folyton visszaesek... Pedig nem szar paklikkal játszok. Még a "rákokat" is kipróbáltam, de azokkal is 1 win 1 lose, így semmi értelme nincs....
  • Renegade
    van erre valami stat, torta diagram, hogy milyen paklikkal játszanak a népek?
  • dave9004
    nem érted.
  • Shep
    Na de mivel full aggro a meta (nekem a kaszinó is az, nem izgat, ami 4-5 kör alatt bealáz az nálam aggro) így nem igazán lehet normális control paklival játszani csak olyannal ami direkt az aggro ellen van. Renolock sem azért van mert annyira nagyszerű, hanem mert egyszerűen a sima handlock már alig ér valamit az aggro áradatban így kénytelen a Renos bohóckodást nyomni. Arról nem beszélve, hogy a lényeget nem értetted meg, de azért még egyszer, nem az a gond, hogy van aggro hanem ....
  • Renegade
    én tök szeretem a hagymás rostélyost, miért van más kaja is az étlapon? :)

pont azért, mert valaki a lassú paklikat szereti, szeret összerakni egy olyan paklit, ami rohadt drága és felveszi a versenyt az összessel, ezek általában megeszik az agrót, ti szoktátok itt hangoztatni: 5-ből 4-szer szétveritek az agrót, na ezért kell a drága kontroll pakli, hogy csak 20%-ban bukjon agró ellen.

ha jól láttam nem azon szokott menni a sírás, hogy köcsög(tetszőleges agró) zsinórban 10-szor megvert, hanem azon, hogy kiszedett a win streak-ből.

De amúgy többek között te használod a Trackert, control deckkel mi az arányod hunter ellen? Ja, nem biztos, hogy te, de Zozo igen.
    Utoljára szerkesztette: Renegade, 2015.12.10. 14:25:25
  • Shep
    Nem az a gond, hogy van aggro hanem, hogy egy 1880 dustos full face paklival legend lehetsz úgy ,hogy a legtöbb meccs nem tart 7 körtől tovább. Akkor kérdem én minek a többi lap? Minek, a control, minek a sok legendás lap, egyáltalán mi ösztönöz arra, hogy pénzt költsél a játékra, mikor az a pár száz arany, meg kis dust kifarmolható pár hét alatt?
    Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.12.10. 14:17:35
  • Renegade
    hát, az agro lényege továbbra is az, hogy olcsó meg jó gyors (jééé), kicsit elitista ez a gondolkodás még mindig :) Nem vagy "öreg", nem költesz a játékra, más az izlésed mint nekem? akkor hess, hess.

Ez egy kétirányú utca amúgy: a kontroll deckkek tönkreteszik az agrosok játékélményét, szemetek, milyen csigák már, komolyan csillagokat vonnék le azoktól akik több mint 15 másodpercig gondolkodnak egy körben, minek rabolják más idejét, ha meg lassan forog az agyuk, akkor tologassanak abakuszt. :)

nyilván ez is túlzás, mint a te véleményed :)
  • 1Darton1
    Vagy mondjuk az aggro kapna két csillagot, mert azzal nehezebb játszani.
  • Zozo0122 #26911
    Balance?
  • Negritis
    sztem továbbra sem akarja a blizzard ilyen téren diszkriminálni az "aggrot"
    meg minek is tennék? akkor jönne elő a p2w feeling mégjobban
  • Zozo0122 #26909
    Hát meg kéne reformálni...nekem az tetszene, hogy ha 15, vagy több lapot kijátszottál és győztél, akkor 2 csillagot kapsz. Persze bukni csak egyet lehet. Így kevésbé lenne frusztráló, amikor legyorsul az aggro.
  • 1Darton1
    Nincs semmi hivatalos link hozzá, ráadásul kísértetiesen hasonlít az eredeti ranked rendszerre, ami a béta elején volt. Nem is szokásuk azokkal foglalkozni, akik orrvérzésig játszanak, és nemrég csináltak szupi jutalmazási rendszert is. Szóval ez valami rajongói ötletelés lehet.
    Örülnék én is valami változásnak, mert a jelenlegi ranked baromi unalmas már.
  • dave9004
    szerintem ez valami "de szeretnénk, hogy jó legyen a gáme"
  • Negritis
    blizzpro ahogy nézem, lehet hogy akkor mégsem official

viszont akkor szomorkás lesz a hangulatom mert nekem tetszene a dolog
    Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.12.10. 10:41:42
  • Toma76
    Köszi, akkor hanyagolom. Szegénység van. :(
  • dave9004
    12,5k gplayen
  • Toma76
    Mennyibe fáj amúgy 40 pack?
  • dave9004
    De am miért nem látom ezt redditen? Valami fake ez?
  • dave9004
    Túl bonyolult ez, máris vettem 40 LoE packot
  • Negritis
    Amig nem vezetik be
    Fingom sincs :)

,de sztem legend bronze alá nem
  • Zozo0122 #26899
    De aztán benn is kell valahogy maradni, vagy ha eléred a legendet, akkor onnan nem eshetsz vissza? Az oké hogy azon belül visszaeshetsz, de ki is eshetsz?
  • Zozo0122 #26898
    Amúgy belegondolva ez tetszik. Ha meg lehet lépni ebből a rákos rankedből oda, ahol csak jó játékosok vannak, akkor egy jegyet kérek, de nem retúrt, maradok
  • Negritis
    true ladder első rész
    true ladder második rész

nah így talán könnyebb megtalálni, most olvasom át az első részt majd
  • Negritis
    aohy ÉN értelmeztem a linkelt részt:
    tolod a rankedet 1x eléred a legendet aztán megnyílik a legend játékmód

ahol különböző ligákba vannak beosztva az emberek(bronze,silver,gold... mint sc2-ben)
    hó végén az adott ligában van egy X pontszámod (ennek a képlete érdekesen néz ki)
    ha ez az X az adott liga felső 20%-a akkor "továbbjutsz" és 1 ligával feljebb kerülsz
    ha az alsó 20% akkor meg "kiesel"

ez elérné hogy a normál ladderen ne menjen mindenki(playerek 80%a) a meta top3 deckel
    mer ha 1x eléred a legendet utána többet nem kell szenvedned érte, de mégis lenne valami látszat kompetitív feeling
    szerintem

de lehet még rosszabb lenne az "amatőr" ladder
  • dave9004
    És attól h legendbe jutsz minden hónapban végig kell menni a rankeden?
    Nekünk mivel lesz jobb mint núboknak?
  • Zozo0122 #26894
    Végülis. Nem tudom ki mondta, de igaza volt, hogy van legend és nem legend. Ennyi.
  • Negritis
    sima ranked mind1, mert az "amatőr" liga
    ez meg ugye a pro dolgoknak ágyazna meg, és elég szépen dolgoznak rajta

nem mondom hogy ez így jó lesz de érdekesnek hangzik számomra

jah igen, és fontos online tudnivaló : "luck is a skill"
    Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.12.10. 00:40:28
  • Zozo0122 #26892
    "Hearthstone has a lot of luck involved. Sure, skilled players will usually be more consistent and get higher win-rates over a high number of games, but a lesser player can easily steal a win from even the world champion. This is why a traditional MMR system wouldn’t work very well in Hearthstone. Losing a bunch of rating just because a low-tier player got lucky on you is frustrating; a lesser player getting a big rating boost for defeating a proven master, can also throw the system off."

Ez a kulcs. Sima rankeden lehetne azt, hogy kijátszott lapok függvényében kapsz 1 vagy 2 csillagot - így a control win többet adna, míg az aggro csak egyet lophatna el. Így túl frusztráló, mikor a nehezen megszerzett csillagodat szó szerint ellopják. Az, hogy kattintgat az arcomra, nekem meg rosszul jön a lap az pure luck, szóval tolvaj :D
  • Negritis
    blizzard cikk
  • Zozo0122 #26890
    Vat?
  • Renegade
    nem, merre?
  • Negritis
    Néztétek az uj legend ladder terveket?
  • Shep
    BB-t beengedték az ügyfélszolgálatra :D
  • Pio
    Blizzard support at its best, srác azt vette észre, hogy az új 40 pack áráért 50-et kapsz akció nem jól számolódik classic packokra, felkereste vele a blizzard supportot, a beszélgetés és a proof megtalálható a linken, a végét idemásolom:

Blizzard support 16:47:36
    You made up that story and I now see there is nothing I can do for you.
    Blizzard support 16:47:42
    Have a nice day!
    you 16:48:16
    What?
    Orc Chat Peon16:47:45
    The representative has closed this chat session.
  • dave9004
    Account share? Reported :D
  • Zozo0122 #26884
    Semmi, csináltam neki a kártyáiból egy shaman decket, csak sajnos még nagyon hiányos a készlete.
  • Zozo0122 #26883
  • dave9004
    Heh?
  • 1Darton1
    Egyetértek. Kevésbé feltűnő, ha más nyelven csinálják ugyanezt, de attól még ugyanúgy jellemző.
  • Shep
    Nem kell megint ez a mi vagyunk a legalja hangulat, a külföldiek is tudnak nagyot alkotni a roppan igényes és trágár neveikkel. Nem tudom miért gondolja azt valaki, hogy vicces ha valami ocsmány nevet választ magának.