Hearthstone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shep
Kolento még vigaszágon kijuthat, nem?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Az meglesz
Kb 50 50 lesz az arány sztem
Csak ugye kolento. Amaz... bfontos nevek

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Twitch playhearthstone csatorns

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Shep
Persze, ez is igaz, ezért nincs itt igazán jó recept, mert a megfelelő arányt nehéz megtalálni, de az tuti, hogy kell ismerős arc az élő eseményre, lehetőleg nem csak 1-2.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Hát azt nem mondtam ,hogy jó a terv 😊

Hol nézitek? Linkeli vki pls?
mert hányfős legyen?
van előtte X selejtező pont ezért
pl most azért mennek a selejtező hogy a Live EU döntőre ki jut be
SC2-ben is jól működik ez a rendszer gondolom ezért vették át ide is

azért gondolj bele hogy mielőtt elindult az Open béta 4 fős döntő volt
amit ugye artosis nyert aki már nem is tolja a gamet kb

simán benne van hogy jövőre 32fős döntő lesz, de 64 tuti sok lenne

dave9004
de a nevek meg kiesnek a selejtezőn 😄
pont h elég sok "noname" lesz
és az a közönséget alapvetően kevésbé vonzza, viszont az "átlag" játékosnak meg önbizalomnövelő hogy a "szomszéd Józsi is kijutott a blizzconra akkor nekem is lehet rá esélyem"

Shep
Nem akarnak túl sok nóném embert, mert azok nem vonzzák annyira a közönséget.

dave9004
pont egy vb 16 fős csak. 😄
ennyi kontinensről ez kurvakevés. min egy 32-es csoportkörös v 64-es egyenes kieséses kéne 9 classal.
Mephike
Gondolom a VB előtt most már nem lesz nerf, de utána kellene a patronnak, az tuti.

Blizzconon lesz asszem és ott 16 fős verseny lesz tudtommal

a patron nerf pedig jogos lenne
vicces hogy viszel egy patront meg 2 decket ami jó ellene és így áll fel a lineup ...
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.09.20. 21:44:15

dave9004
Kolento is kikap a patrontól😄 chat meg tele:
Leeroy Jenkins created a strategy that revolved around trying to defeat your opponent in one turn without requiring any cards on the board. We like having a variety of deck types but taking 20+ damage in one turn is not very fun or interactive.
dave9004
hány fős lesz a vb? lassan mindenki kiesik 😄
elég szép a csillaghullás a hwc-n

a deckslot problémát aláírom főleg hogy most kb classonként van 3 érdekes-hasznos deck

dave9004
Nekem meg idő nincs. Én mondjuk játszanék. De kénének a deckslotok meg több idő. Meg mostanában stabilabb szerók. Az elég fos h munka után reggel alszok majd felébredek és olvasom h ne rankedezz mert dc és buksz. Aztán meg megint meló
nem gondolom hogy baj lenne veled
csak a játék iránya nem találkozik az elképzeléseddel, az enyémmel sem 100%ban

pl ha a kövi kiegben megint lesz 2-3 olyan lap hogy random kaphatsz belőle bármit akkor simán lehet hogy én is teljesen leállok vele
főleg ha unstable / webspinner szerűen még használva is lesz rendesen
vagy pl a priest legend is ilyen

azt hogy sylvanas mit lop, vagy a boombot megöl-e valamit még valamennyire lehet kezelni
de azt hogy a Nexus Legend pyroblastot dob már nem igazán és az ilyenek engem is zavarnak (ma épp egy ilyen hunter bontotta a win streakem)

alapvetően nem a random zavar, hanem a nem kiszámítható random
flamewaker-arcanmissile-boombot ... valamennyire kiszámítható
unstable, webspinner, nexus, új priest ... teljes káosz és nem is tudod hogy mi az amit körbe kéne játszani az meg elég cink

jazzy
Nem találkozok semmi különössel, nyerek is vesztek is, rank14-ig mentem le és arra sincs erőm, hogy decket buildeljek, nincs kedvem gondolkozni rajta, nincs kedvem neten nézett decket buildelni, mert 100ból 95 ember olyat épít és látok belőle 600-at. Tehát ha bemegyek questelni vagy brawlba megyek, amit valamennyire élvezek, vagy egy 3 szezonnal ezelőtt épített deck-kel ökörködök pár kört, azt is úgy, hogy közben filmezek, úgy nem unom el az életem.

Szóval velem van a baj, egyszerűen megcsömörlöttem. Ugyanazt a szart lapátolni, a különbség csak az, hogy most van 3 új lap a deckekben. Blizzard játékaiban mindig azt szerettem, hogy haverokkal játszunk, csapatban, ökörködünk TS-en.

Én értem, hogy egy kártyajátékba akkora újításokat nem lehet belevinni, de ez, hogy csak lapokat pakolnak bele nekem unalmas már ennyi idő után is.

Régebben amikor ilyen korszakom volt akkor simán csak 3 naponta dailyztem és gyűjtöttem a goldot, aztán amikor megjött a kedvem arénáztam. Most nem tudok, mert az új lapok kellenek és ezt is sikerült elbaszni, 3 arénából nem kaptam új paklit. Azóta csak paklikat vásárolok. Az meg lássuk be rohadtul nem izgalmas, hogy 2-3 naponta nyitok 1 paklit és reménykedek, hogy nem szar.
Utoljára szerkesztette: jazzy, 2015.09.20. 00:32:37
mer mivel találkozol és hol?
rank 10 környéke most elég változatos

jazzy
Valószínűleg velem van a baj, hányok a rankedtől is 😊
arénát nem tolom, viszont ranked nekem most tetszik
elég nagy a diverzitás deckekben

Shep
Nem csodálom. Nem is igazán értem azt a 20 éves tervet 😄

jazzy
Hát nem tudom, nálam ez a játék elérte a mélypontját, belépni sincs kedvem annyira unom :/

Főleg hogy az arénát is elbaszták és nyomi deckeket ad, meh.
ez a Xixo vs Houyen egész jó meccs volt

twitchen ma is folyik a hwc clarifier, bracket itt

gz, akkor teknősöd már van 😄

ProGabe
Nyehe, végre nyitottam egy olyat, amit szívesen mutogatok. Dat dust value! 😛 (bár Malganis megtartom, kipróbálok egy démon decket)

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

kösz muhee, sajna semmi jó nme jött 😄

wnl-be segít valaki? 😄

dave9004
Mephike
A másik oldal linkjét beszúrnád ide? Érdekelne, hogy mi a tervük, és örülnék han em csak egy oldal lenne. Köszi

dave9004
1 helyre... a többiek már csináltak másik fac oldalt. aelvileg ez a newbern kapcsolt le mindent meg rúgott ki mindenkit faceről is

Négyesi Áron
szeptember 17., 21:14 · Budapest · szerkesztve
SZOLGÁLATI KÖZLEMÉNY:
Joggal vetődhet fel mindenkiben, hogy mi történt, miért vált elérhetetlenné a mana-addict.com, s miért nem lehet a 6,000 fős csoportban új bejegyzést nyitni. Az oldal egyik alapítója úgy döntött, hogy szerinte nem jó, amit csinálunk, ezért megszünteti az oldalt és a csoportot is. Arra a felvetésre, hogy ezzel 6,000 emberrel tol ki, s legalább a csoportot hagyja meg, az volt a válasz, hogy nélküle nem lett volna az oldal, nem szeretné, hogy más ölébe hulljon, amit csinált, s az hogy "valami olyan lett létrehozva ami a közösséget szolgálja, az nem azt jelenti, hogy a közösségé is". (A szerkesztőknek, szervezőknek és az adminoknak egyébként egészen pontosan 0 Ft bevétele volt az oldalból.) UPDATE: Mint kiderült, nem megszüntetésről, hanem szüneteltetésről van szó, az utóbbi idők teljes szerzői és admin gárdája - bármilyen előzetes figyelmeztetés nélküli - banolása mellett.
A továbbiakban a mostani csoportban (eddigi Hearthstone Magyarország - Társalgó, innentől csak Hearthstone Magyarország) a korábbi moderálási elveket alkalmazzuk, hogy legyen egy informatívabb csoport. Ezért elnézést kérünk az eddig itt "társalgóktól". Csináltunk egy új Társalgót, amit belinkeltünk a csoport leírásába, hogy mindenki megtalálja. Arra kérem azokat, akik itt szeretnék folytatni, hogy ha lehet, minél több ismerősükhöz juttassák el ezt az információt, illetve adják hozzá ismerőseiket a csoporthoz. Aki streamel, annak megköszönjük, ha belinkeli a streamjén ezt a csoportot. ( https://www.facebook.com/groups/hstarsalgo/ )
A weboldallal sajnos nagyon sok információ elveszett. Próbáljuk visszaszerezni legalább a legfontosabb, kezdőknek szóló cikkeket. Valószínű, hogy valamikor lesz új weboldal, de még nem tudjuk, pontosan mikor, mert tegnap este szembesültünk a helyzettel mi is. (Én egyébként nemrég lemondtam a weboldal szerkesztéséről, s napi szinten csak a csoport moderálásában tervezek részt venni, de sok jó írónk van, akiket pozitív hozzáállással tudtok motiválni újabb és újabb cikkek megírására/fordítására.)
Mindenkinek jó játékot kívánunk!
Utoljára szerkesztette: dave9004, 2015.09.19. 08:53:21
Mephike
Sajnálom ezt az oldalt, kicsit "szakmaibb" volt mint a HH.

silentstorm vs dog

a hunter az eléggé hasonló az enyémhez, ami azért bíztató

Én ebből a szempontból meglehetősen puhány vagyok, számomra egy ismertebb játékos sem ellenszenves. Legfeljebb nem áll közel hozzám a stílusa.

Ostkaka nekem kiscit olyan Forsen light és ezért unszimpatikus
Hoej szintén

Xixo-t annyira nem vágom, azt tudom h ő versenyt csinált a legend #1ből és ezért sokan nem szeretik (engem pont hidegen hagy)

Mephike
Nem tudom megindokolni, hogy miért nem szeretem Ostkaka-t, tényleg nincs indokom, de valamiért ha ő játszik, akkor biztos, hogy az ellenfélnek fogok szurkolni. Mondom, elismerem, hogy jó játékos, semmi negatív/nagyképű nyilatkozata nem volt még, de mégsem szeretem.

Szerintem mindhárman elég szerény és kifejezetten szimpatikus emberek, ráadásul nagyon ügyesek is. Nem tudom melyik megmozdulásuk vagy szokásuk lehet problémás.

Ostkakát ismerem, a másikat nem ismertem. Xixot amúgy azért utálom, mert eddig legalább 2 (és ki tudja mielőtt játszottam mennyi) szezont tönkretett a rákjával. A Xixo hunterre gondolom még mindenki emlékszik.
Hoej és Ostkaka már elég régóta ismert HS játékosok. Xixo jóval többet játszik lassú paklikkal, mint aggróval. Bár kétségtelen, hogy nem ijednek meg gyors paklik használatától, ha a meta éppen úgy kívánja, de ezzel szinte mindenki így van.

dave9004
Xixo legalább kiesett a vb selejtezőről patronnal a végén thijstól muahah. Hiába az éves rák játék
nem CSGO-s arcok hanem Xixo, Ostkaka és Hoej lesz elvileg a mag

amúgy érdekes hogy elég ellenszenves és idegesítő arcokat szed a NAVI össze 😄
pl mikor mindenkivel összebalhézott Naniwa is idejött aztán innen is lépett 😄

Xixo + Cs:Go-s arcok? Ezek lesznek a legrákosabbak, tuti minden versenyt elöntenek majd az aggro szarokkal, és miattuk borul minden szezon eleje és vége. Kösz, hogy játszotok HS-t, maradtatok volna inkább a CS-nél. <#levele>
jazzy
Csak a linket néztem meg és nyugtáztam, hogy hearthstone csapatot indít a nav. Aztán.. visszajöttem, hogy what..
Mephike
Új csapat, ismert arcok, nekem ez tuti nem lesz a kedvenc csapatom.

trump f2p youtube playlist elérhető
15 videónál jár ahogy nézem

Mephike
Ahogy nézem Trump nyert, jó lett volna látni a végét...