40521

Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
Pio #26879 Rettentően szellemes nevek ezek, szép képet festenek a kifinomult magyar humorról és kultúráról. -
Negritis #26878 van egy srác akinek a neve h : beszoptadgeci :D -
Nem vagyok egy Sherlock Holmes de azt hiszem belefutottam egy másik magyarba :)
-
Zozo0122 #26876 Kokesz írjál, kéri a biztonsági kérdésre a választ!!! -
Zozo0122 #26875 Már annyira minimal stílusban tolod, hogy nem is értem :D -
nem?
-
Renegade #26873 csináltam egy tojás druidát, de nem tetszik :( -
Renegade #26872 kreatív Deathlord :)
-
Renegade #26871 tegnap kikaptam, egy ilyesmi ellen, érdekes volt (tudom-tudom, random, meg minden)
summon stone -
1Darton1 #26870 Gondolatolvasásban még mindig nem vagyok jó. Csak arra tudok reagálni, amit ide írsz. -
Zozo0122 #26869 A lényeget megragadtad :D -
1Darton1 #26868 A kaszinó bőven nem aggro, de megértem, ha idegesít. -
Zozo0122 #26867 Jó, de akkor ki kell venni Yserát vagy Alexát :D -
belekerül az biztos. kb 2. nagy burst -
Zozo0122 #26865 Amúgy kár, hogy ez nem alkalmazható minden mennyiségre, mert akkor vennék 11 packot 1 áráért
-
Zozo0122 #26864 Szerintetek Rafaam vált valamit CW-ben? -
Rekt -
Zozo0122 #26862 És elvileg 70-et 60 áráért. -
Én telón csak annyit látok, hogy a classicban 50-et adnak 40 áráért. -
Megéltük az első akciót a Hearthstone ba? Hova írjam fel a dátumot?
Vagy csak én maradtam le eddig és volt máskoris?
(nem mintha olyan nagy akció lenne) -
Zozo0122 #26859 Elvileg van valami akció: ha veszel 40, vagy 60 classic packot, akkor 50, vagy 70 packot kapsz :D -
Zozo0122 #26858 Ha most növelnék, akkor megoldás lenne. Reno is jó megoldás amúgy, meg a priest erősítése. Viszont majd amikor a jövőben növelni kényszerülnek, akkor nem fog számítani, mert valszeg az aggronak is még erősebb lapjai lesznek. Hosszú távon félelmetes jelenség a powercreep.
Pár éven belül szerintem akár olyan minionok is előfordulhatnak, amiknek egyszerre 2 vagy több képességük van. (most is van ilyen, de nagyon kevés)
De gondolj bele, hogy 3 évvel és 12 kiegészítővel később ránézhetnél a játékra, 50 hp van, de olyan lényeket találsz a hármas sloton, mint pl. 3 mana, 3/4 charge, + battlecry: deal 2 damage to a random enemy, vagy Earth Rager, 3 mana 6/4...
Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2015.12.09. 02:24:50 -
Zozo0122 #26857 Az előbb egymás után kaptam 2 kaszinót meg egy mechmaget, sajnos ez blokkolta az agyműködésemet.
Most a célom minden classal a level 60, januárig szeretném elérni, ezért azokkal a classokkal játszom, amik még kellenek: shaman,rogue, és hunter.
A pakliötletek meg általában igen jól működnek, a mostaniakból Battlecry shamant kifejezetten erősnek érzem, az gyakorlatilag készen van.
Ma csináltam egy raptor rugót, ezt még tesztelem, de jó lesz ez is. Stalagg + Feugen párossal is próbálkozom, ez meg 1-2 pont még kérdéses, majd kialakul.
A mostani deckjeimből a Reno hunter az elrugaszkodott ötlet igazából, a mostani verzióval 25 meccs után kereken 60%-on állok, ez nem rossz, de finomítani kell, mert a legtöbb deckkel 60-70 között szoktam lenni rank5 előtt. -
1Darton1 #26856 Fura, hogy pont most hisztizel emiatt, amikor szinte teljesen kihaltak az aggro paklik. Legalábbis sosem volt még ennyire kevés, emlékeim szerint. Ha ennyire zavar, akkor valamilyen Reno decket, fatigue warriort, az új midrange paladint, dragon priestet vagy bármilyen agyonhealelem magam típust érdemes játszani. Ha valamilyen új, nem túl optimálisan összerakott pakliötleted nem jön be, az nem feltétlenül mások hibája.
Mivel minden számomra kedves pakli szenved mostanában, szembeköpve saját magam, összeraktam egy túlélő paladint. Nagyon durván bejöttek a számításaim vele kapcsolatban. Ha már az önmegalázásról van szó, a face shamant is kipróbáltam, és látványosan jobbnak tűnik a többi extragyors aggróhoz képest. -
Negritis #26855 nem vagoyk meggyőzve hogy egy sima hp emelés bármikor is megoldást jelentene az "aggroáradatra"
sztem amúgy kb 1 év, és fél évig nem jön új kontent mert addigra tarthatatlan lesz a bugok helyzete
aztán lesz érdekes majd hogyan rázzák fel a közösséget megint a semmiből -
Zozo0122 #26854 Most? Dehogy hiszem. Csak idegesít. Én élvezném, tök jó lenne, meg minden, de a blizz óriásit bukna vele, sok játékos kilépne, a meccsek hossza nőne stb...
Az meg, hogy pár év múlva lehet ehhez kell nyúlniuk lentebb vázolt okok miatt az nem lesz nekik tré, mert az erősebbnél erősebb lapok miatt kb. ugyanolyan gyors lesz egy átlagmeccs, mint most. -
Negritis #26853 komolyan azt hiszed hogy az lenne a megoldás?
valamint hogy a "csak" control vs control meccsektől jó lenne?
lenne p2w wari vs freezemage nonstop és ugyanúgy hisztiznél valamiért -
Zozo0122 #26852 Minek legendary? Tele kell rakni a decket chargeos lényekkel vagy olcsó spellekkel és go face. Röhej az egész, ideje lenne növelni a max. HP-t 50-re és ezzel az egyetlen húzással elpusztítani az összes aggro decket :)
Egyébként 1-2 év múlva lehet tényleg erre kényszerülnek a power creep miatt, meg amiatt, hogy több lap - több előre nem kalkulált OTK combo, amivel rövidebb-hosszabb (blizzardot ismerve inkább hosszabb) ideig tönkre lehet vágni a metát. Szerintem. -
Na újabb bizonyíték, hogy a legendarykra hagyatkozva nem lehet megnyerni egy meccset. Sámán kirak ellenem egy Sneed's old shreddert, majd egy Baron Rivendare-t, és reincarnate-eli a shreddert. Jön egy Chillmaw, meg egy Neptulon. AOE-val, meg pár lénnyel nagy nehezen le tudtam őket takarítani, aztán hiába jött már a piloted sky golem meg hasonlók, nem bírta megnyerni a meccset, pedig 10hp-n voltam több körön keresztül, ő meg 20-on. Sludge Belcher mondjuk életmentő volt nálam.. :D Mellesleg a paklimban volt Tirion, Alextrasza, Dr. Boom, de egyiket sem húztam fel.. :D
Ja és piloted shredderemből doomsayer jött :DDD sajnos neptulon egyből leütötte... :/
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2015.12.08. 00:21:55 -
tényleg a picsába elfelejtettem hogy deckbe teszi nem hand-be :):) -
1Darton1 #26849 Nem a pakliba teszi vissza? -
lehet fekete lyuk keletkezik :D
közbe rájöttem, ezért tették a silence-t rá, de a 10 lap kézbe enemynél még mindig kérdés :)
Utoljára szerkesztette: Shiver, 2015.12.07. 21:08:46 -
legkisebb probléma, mégis már a 2. video ebben a témában ... -
tényleg nagyon leegyszerűsítve: put 7 cards to ur board, 1 card to enemy, use entomb on enemy---expected entombed minion is at ur hand
end of testcase
ezek után már csak arra lennék kíváncsi hogy teszem fel enemynek (neked 7 van asztalon) aki egy druida ki van téve 7 lap és egy olyat akarsz entombolni, amelyiknek deathrattle-je van (mondjuk sludge bölcs) ekkor mi történik?
vagy teszem fel fenti eset csak a druidának a kezébe 10 kártya van
:D
vagy a legnagyobb talány még itt ha mondjuk a sylvanasát szeretnéd ellopni :) és még mondjuk ráadásul rajta van soul of the forrest :D:D:D
Utoljára szerkesztette: Shiver, 2015.12.07. 21:04:37 -
scrum vagy waterfall ez az eset tényleg triviális szerintem, de legfőképpen annak az embernek a hibája aki a tesztcaseket összeállítja.
pláne hogy ezt annyira simán lehetne automatizálni, hogy még arra sem lehetne fogni, hogy nincs elég idő -
Ómágád Ben Bród megszólalt:
-
Pio #26843 Bár nem tudom, hogy a Blizz pontosan mi alapján fejleszt, mennyire specifikálnak előre ésatöbbi, de meglepne, ha a specifikációban/use case-ekben/user storykban szerepelt volna az, hogy "mindcontrol--->visszakever" innentől pedig ez csak whitebox tesztelés során derülhet ki, hisz egy implementációs döntés (megjegyzem elég elb*szott döntés, visszanézném a code review-t, ami erre rábólintott) volt ez a megvalósítás, ugyanakkor a kártyát működés közben nyilván funkcionális/rendszerteszt teszteli ami pedig blackbox tesztelés. Persze teljesen egyértelmű baki, hogy bennmaradt, csak arra akarok rávilágítani, hogy simán még akár egy kevéssé jól működő scrumban is elkallódhat egy ilyen teszteset, mert nem teljesen egyértelmű, hová tartozik. Pláne, hogy a Blizzcon interjúban az volt, hogy a Blizzardon belül még sokhelyütt vízesés modellben fejlesztenek, úgy meg pláne.
Egyébként nem akarom védeni őket, de én is néha meglepődök, hogy milyen baromira magától értetődő esetek jönnek be hozzánk hibajegyként és úgy, hogy belelátok egy nagyobb szoftver fejlesztésébe/tesztelésébe abszolút meg tudom érteni, hogy bennmarad 1-1 olyan hiba, ami kívülről szemlélve annyira triviális, hogy elgondolkodsz azon, tesztelték-e egyáltalán az adott kódot. -
a korábbi kommentekhez:
1. tesztelés: 7 lapnál az entomb mit tesz?: akik tesztelik, azok nyílván tudják a háttérben futó folyamatok sorrendjét, ezért "silence-->mindcontrol-->visszakever." egyik alap eset hogy full boarddal is tesztelem, igazán nem nagy ördöngősség ezt összehozni, pláne nem tesztkörnyezetben. egyébként minden lap tesztelése fullboarddal szerintem musthave-nek kéne hogy legyen. border case-knek hívják ezeket
2. "szóval magenél fent snipe+mirrorentity - kijátszom a 3/4es totem golemet, elsőre snipe -> 3/0 ls ezt másolta le a mirrorentity :D" hasonlóba már én is belefutottam és van rá magyarázat, méghozzá nagyon egyszerű: amikor a secretet felteszed, akkor kell figyelni a sorrendre. anno én hunterrel voltam, 1 secret fel freezing trap, majd másik secret fel explosive trap. nah már most delikvensünk attackolt, 1 secret aktiválódott, visszatette pakliba, másik secret aktiválódott kapta a heroja a -2 dmget. ha fordítva van akkor nem aktiválódik a visszatétel. -
csoszi87 #26841 New board: new solution for new bugs. 
Utoljára szerkesztette: csoszi87, 2015.12.07. 15:01:57 -
Zozo0122 #26840