Hearthstone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bátor dolog ilyeneket irkálni, amikor mindenki utálja a facehuntereket 😄 De nyilván kezdő vagy még, 1-2 hónap múlva te is így leszel ezzel 😄
Kongy
Egész jól elszemétkedek az emberekkel ranked-on 15.-ös szinten a face hunterrel 😄 Általában jól kipakolnak a csatamezőre, aztán elengedem a kutyákat, felerősítem őket, és 1-2 kör alatt vége 😄
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2015.09.22. 19:24:06

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

dave9004
Inkább várjunk liqidre
Negritis
ott írom hogy nem az igazi, amúgy nem rossz mert rank 10ig életképes, utána nem próbáltam még
és streamen sem igazán látom

amúgy kiváncsi lennék egy metasnapshotra de nekem cégtől nem működött a tempostorm oldala

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

dave9004
ez a lényeg, hogy téged spec nem izgat. de a srácot meg lehet izgatná 😄
nem mondtam hogy jó a sámán, csak nézegettem hpwn-n és ott láttam és pofásnak tűnt 😄
majd otthon lehet kipróbálom úgyse izgat a hóvégi rank

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

dave9004
kivéve a sámán deckeket
keveset játszok(napi 8-10 meccs átlagba, attól függ mennyi "újságot olvasok" a melóhelyen 😄) , de azért streameket továbbra is nézek
és az alapján mondtam amit mondtam

dave9004
dave9004
demonos handlock
jelenlegi handlock deck?
dave9004
ami sámán az kb mind rossz ennyi paladinnal meg patronnal meg dr priesttel.
a versenyek conquest formátummal árnyalt képet adnak a patronról, mert a 3 deck úgy néz ki kb mindenkinél: patron és két olyan ami veri a patront.
sry h ezt írom de saját bevallásod szerint is keveset játszol h tudd mi folyik a metában napról napra. (én is)
Nirz mivel te szeretted a mechmage és társait, a secret pala biztos tetszeni fog, mert rakosgatod, minimális ctrl, flood, dr6->nyersz. (über kéz ellen vesztel, de hamar kezdheted a következőt mert olyanról h visszajövetel, a secret pala nem tud 😄)
Utoljára szerkesztette: dave9004, 2015.09.22. 16:01:59
banános token dudu-t próbált már valaki?

banán sámán se néz ki rosszul amgúy 😄

nem tudom a pontos statszitikát de pl most volt a HWC verseny, ami ugye elvileg a VB ott azért a patron annyira nem volt jó ahogy láttam

nem tudom hogy ilyen statot hol lehetne megnézni rendesen, de sztem kb 60%ban a handlock nyer
és a druida is most hoz kb 48-50%ot patron ellen

valamint a dragon priest sem rossz, mert van tauntja és a lényeg nagyrésze 3+ atk

ok kösz
még vmi írtad hogy handlock counterje a patronnak de ha jól emlékszem kb így is a patronnak 45% hogy üti a handlockot, ez változott?
TGT Midrange Shaman
valami ilyesmi

totemes midrange sámán, érdekesen hangzik decklist?
handlock eddig is counterelte a patront alapvetően
de a Patron továbbra is A deck
elég sok minden változott egyébként

megjelent a sárkány priest és a karácsonyfa paladin
a hunter sztem most gyenge, rugó kb nem létezik

warriorból van 3 fajta : patron, sárkány (ami jobb lett mint a BRM-s) és klasszikus control
a taunt wari még nem született meg amit páran "vizionáltunk"

van egy totemes midrange sámán ami nem rossz de nem is az igaz

alapvetően azt mondanám hogy sokat lassult a "meta", de most sok a patron, dragon priest, karácsony paladin

változott vmit a meta az elmúlt 3 hétben?
vagy még mindig a patron a legerősebb deck, counter nélkül?
lett vmi új életképes deck végül ?
subonly chat megoldja átlalában
amúgy nem értem azokat a gyökerekeket akik így trollkodnak

dave9004
kb h a chat meg a donation üzenetek őt is felkúrták és kilátásba helyezte h többet nem streamel 😄
nem vágom, mi?

dave9004
ennél több volt 😄
jah utána megtaláltam
gondolom a versenyre készült és azért nem streamelt egy ideig de nem jött neki össze 😄

dave9004
stream
hova?

dave9004
Reynad visszatért?
Nem tudhattuk.
dave9004
Sztem azon már túl volt h vegyen vagy ne.
dave9004
Köszönöm a tanácsokat amúgy Naxxramas-t és BRM-et már megvettem, csak gondoltam az még kevés önmagába ezért csapnék még hozzá néhány pakkot, hogy könnyebb legyen boldogulni
Én se vettem packot, még is tetszik.
gondolom azt akarják elkerülni hogy ne legyen az mint sc2-ben hogy 16ból 17 koreai
csak ha ők a legjobbak akkor meg geciség így belenyúlni hogy régiónként 4-4-4-4
ez olyan mint mikor Japánt sokáig az A csoportban tartották Hokiban mondván hogy kell 1- ázsiai csapat

Igen, ha már vb-nek hívják, akkor tényleg az egész évi teljesítménynek is valamennyire tükröződnie kellene a kijutáskor.
A sok random miatt jóval több meccs kellene, mert anélkül elég nehéz azt mondani, hogy többnyire a jobb játékos nyer.
Ha már látványos és izgalmas, és szerintem is van benne potenciál, akkor illene kicsit igazságosabbá tenni a versenyeket.

nekem nagyjából a játékosok 50%a rémlik

mondjuk én jobban örülnék egy olyan blizzcon kijutási rendszernek mint SC2, hogy van egy ranglista én onnan az első 16 jut ki

és akkor lehetne 3-4 nagyobb HWC versenyt tartani NA-EU-Asia régiókban 5-5-6 fővel és mindig a "hazai" delegálhat 6ot

sztem kifog ez "épülni" majd egyébként mert van benne potenciál bőven

főleg hogy usankába már ösztöndíjat is lehet szerezni
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.09.21. 12:46:43

Azoknak akik bejutottak még így is a háromnegyede ismert és baromi jó játékos.
Ebben a mezőnyben nem csoda, ha kiesik néhány nagyobb név. Persze én is sajnálok párat közülük.
Trump hiába nagy húzónév, legalább a mezőny fele esélyesebb nála.

na, re, egy elbaszott 10-napos kiküldetés után újra itthon, annyira szuper volt minden, hogy mentem is tegnap éjjel, egy 0-3-as arénát, pár dekád, és fog ez menni nekem, de tényleg. 😊

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

a címvédő sem jutott ki
engem ezek nem zavarnak, a szukolóit gondolom igen
ilyen szempontból mákom van h Trump behúzta

mondjuk Amaz tweetelt is egyet 😄

Jason Chan ‏@ArchonAmazHS 4 ó4 órával ezelőtt Fairview, TX

OK @TrumpSC you better win the whole thing now 😉

mondjuk előtte ugye ezt tolta :

Jason Chan ‏@ArchonAmazHS 7 ó7 órával ezelőtt Fairview, TX

Hey @Archon_Firebat , remember to crush @TrumpSC . I'll cheer him up after his loss 😄

😄
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.09.21. 11:01:51

dave9004
sztem ha már packot venne, akkor próbálgatta. de am lapok nélkül biztos nem fog neki tetszeni 😄
dave9004
a jó játékosok nem jutnak ki a vb-re. mert Kolento kb a legjobb. Classic hearthstone 😄
kirúgta v kilépett mer nem kapott "szerepet" ?

amúgy durva h mondjuk a "zászlóshajók" közül 8 közé nem jutott be : Rdu, Xixo, Kolento, (greensheep) ha az eu zónát nézzük
usa zónából : strifecro, firebat, amaz, reynad, hyped, dog

nem semmi, főleg ha azt is nézzük hogy a top8ból kb Trump ak ténylegesen név

de pl ázsiából Tiddler se jutott ki a blizzconra ahogy nézem

a blizz kihozott egy cikket is a játékosokról akik NA/EU zónában bejutottak
NAVI erősen kezdett amúgy 😄
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.09.21. 08:20:08

Full kezdőként, inkább próbálgasd a játékot egy darabig. Lehet nem is fog tetszeni. Bár szívből remélem, hogy a 100 pakli ára nem tétel a pénztárcádnak. Illetve én is azt mondanám, hogy Naxx és Brm legelőször.
dave9004
Amaz is kirugta Purplet azt csak ő jutott be, mert Trump épp most ejtette ki Firebatet a losers oldalon
Attol is fugg mivel játszanál
De 70%classic

Brm még mellozheto
De nax elég fontos

Hello, hát mivel a legfontosabbak a classic packok, ezért én azt mondom, hogy:

Classic - 60
GVG - 20
TGT - 20

Ja, amúgy ha már pénz, elsőként a Naxxot és a BRM-et vedd meg. Aztán sok sikert, nagy hátrányban vagy, de kitartás!
Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2015.09.21. 01:13:06
Üdvözletem azt szeretném kérdezni, hogy full kezdő játékosként 100 pakli megvételét milyen arányban érdemes elosztani a classic, GVG és TGT-s pakkok között?
Ez a vigaszág és kiesett

Shep
Na, 2-2.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Hát úgy látom nem lesz ott.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Ja, most nézem 2-1-re megint bukóra áll.