40521
  • 1Darton1
    Más is észrevette, hogy Chillmawnak nem működik a deathrattle-je, vagy én néztem félre valamit?
  • 1Darton1
    Sjow is próbálgatott valami hasonlót, egyet sem tudott vele nyerni. A új pillageres miracle-t is játszotta, azzal már tudott hozni 45% körül. A kurátor viszont egész jól bejött neki.
  • Negritis
    már beleszámoltam rngesus-t is mikor néztem
    neked nem való egyik discover se mer csak csirkét kapsz :D
  • Devv
    Voodoo doctor??? :D
  • Zozo0122 #26995
    Beválik, tegnap 10-es streaket mentem vele :D A teve jó lap.
  • Shep
    Amaznál minden jónak tűnik, mert ő maga a szerencse megtestesülése :D
  • Negritis
    amaz tegnap druidozott és az idol egész jónak tűnt ott
  • dave9004
    Egy stone druidot játszok abban van két idol.
    (moonkin, Violetta, maly, moonfire meg spellek.)
    Idol talán spellben megbízhatóbb a class jó spellek miatt.

Kurátor op három deathrattle lapból ritka h ne legyen sztár lap.
  • Zozo0122 #26991
    Szerintem erős, 1 manáért nagyon jónak tűnik. Akár early akár endgame.
  • Devv
    Én majd a Raven Idol-t fogom kipróbálni, de sztem túl nagy a szórás.
  • Zozo0122 #26989
    Próbálgatjátok az új lapokat? Valaki írhatna tapasztalatokat, a Raven Idol, a Tomb Pillager meg a Curator érdekelne, játssza valaki őket? :D A Pillager különösen erősnek tűnik...
  • Renegade
    mentem pár 2-3at és oda a mojom, pedig most elég vállalható pickem van megint :(
    szóval karácsonyfa pala és csak gombokat kell nyomkodni
  • Negritis
    Még pár arena és meglesz :)
  • Renegade
    Negritis:

basszameg, se ancient of lore, se keeper, szarjon sünt ez a deck, pedig marha vicces lehet :(
  • Renegade
    valaki nyomkodna gombokat? W&L küldi, én meg türelmetlen :)
  • Renegade
    4/5 helyett 7/7, picit lassabban? ez jól hangzik szerintem.
  • ProGabe #26983
    Yep és minden arany, mert olyankor más a szövege XD
  • Zozo0122 #26982
    Rafaam heroic deck? :DDD
  • ProGabe #26981
    Amikor csinálsz egy paklit a lehető legrosszabb lapokból az új wing miatt, de rutinból a Play-re nyomsz, mész rankedezni és erre csak akko jössz rá, amikor elindul a meccs, na az megfizethetetlen :Dddddd
  • Shep
    Ja hát ok próbáld ki :D
    Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.12.11. 17:27:16
  • ProGabe #26979
    Óóó, spectálós napi, ez volt a csomagban (oké, legend nincs, de ez akkor is szép)
  • cesar22
    lehozza a teve :D
  • Zozo0122 #26977
    Jó, de mulligannél eldobod és majd lehozza a teve akkor legjobb statok :DD
  • Shep
    Hát az annyira szar lap, hogy még priestbe sem jó :D
  • Zozo0122 #26975
    Irány Afrika :D Tevék, elefántok, oroszlánok :D Szerintetek jó lehet a teve kedvéért 2 Kvaldir, vagy inkább mást kéne? Dreadscale és a Flare a zook és a paladinok miatt van :D

Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2015.12.11. 16:56:10
  • Zozo0122 #26974
    Na sikerült :)

Ez eddig a legjobb kiegészítő. Az új szárnyból a heroic Skelesaurus volt a legnehezebb, az nevetséges a random szarjaival, vicc az egész, a Sentinel az egy nagyon kreatív harc volt, meg Rafaam is...viszont mindkét alakját nagyon megaláztam Összességében Slitherspear és Skelesaurus kivételében összességében jó bossok voltak ebben a kiegben :) Hát még a lapok :D

• cesar22
    eerie mi helyett fér be handlockba?
  • Renegade
    most, hogy itt az eerie statue, a handlock még erősebb lesz, talán még a wailing soul deckek is feltámadnak. mondjuk egy ilyet megnéznék, kár, hogy nincs egy darab force of nature-öm sem. :(
  • Shep
    Hát összemosva még sosem láttam pedig pár helyen megfordulok.
  • Zozo0122 #26970
    Jah, de mostani formájában már eléggé hard control az is :D Nem mérvadó amúgy, csak megjegyeztem :D Ami kevés tempot a 2 rumbling ele tud hozni az édeskevés :D
    Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2015.12.11. 03:21:10
  • dave9004
    jó hát ez 3 meccses stat, ráadásul bcry sámánban :D
  • Zozo0122 #26968
    Én mentem vele 3 meccset, 3x kézben is volt, de nem raktam ki - lassúnak érzem, és sajnos viszi a BGH. Szerintem maximum warriorba meg priestbe lesz igazán jó, de oda nagyon :D
  • Renegade
    kíváncsi vagyok, hogy Rafaam belekerül-e a kontrollokba.
    Utoljára szerkesztette: Renegade, 2015.12.11. 02:31:11
  • Renegade
    közben rájöttem, hogy 4, mert első próbálkozásra elpicsázott egy Malygos Warlock.
  • dave9004
    aggroplayerek gondja csak.
  • Renegade
    kipróbáltam a controll warriort, (hiányos, de beleraktam az új 9-es legendaryt meglepinek), nyilván két fullos controll jött szembe, srácok lehet, hogy az agrohoz nem kell ész, de ez mi a szar? o0 percekig csak shild, aztán óvatosan lények, aztán az veszít akinek nincsen döglött elfe meg tank buffolós legendaryja. Mondjuk a másodikat megnyertem, mert nem számított a végén a 3/3-as mummy hordára.

1 óra 10 perc 3 rohadt meccsre? o0 (volt egy hunter is, na annak relatív hamar vége lett).

majd küldiknél még előveszem, de ez áááh,
  • Zozo0122 #26963
    Természetesen az élvezetes meccs után jön egy faceshaman gyöktörzs és 6 kör alatt győz a tökéletes topdeckkel. Nem volt elég a paladin megcsúfolása, muszáj a shamant is...
  • Zozo0122 #26962
    Lol, beraktam a Battlecry shamanba Eliset és Rafaamot is :D Első meccs, full golden control wari ellen, már itt tudtam, hogy ez nagyon jó lesz :D Szépen küzdöttünk, de a végén legyűrt, aztán elbaromkodtuk a végét :D Neki már volt golden Rafaamja, amiből Brannel 2 artifactot szedett ki...(azokkal győzött le)
    Nekem összejött a golden monkey, a végén kitettem majordomot amibe szándékosan beleütött, aztán Ragna hero powerjére Sir Finleyvel rátettem az alap mage 1 sebzéses tüzet

Ragnaros ereje teljében:
  • Zozo0122 #26961
    Én a Renos hunterrel csináltam az egész szárnyat, nem volt nehéz, de tény, hogy az armornál és Rafaam 2. alakjánál kellett gondolkodni, ez jó :)

Hősies holnap, viszont megint kijött sok király lap...mit kéne játszani? :D Szerencsére le vagyok korlátozva 3 viszonylag gyenge classra, szóval móka és kacagás vár rám :D
  • cesar22
    pakolj be neki egy csomó weaponos rugó spellt, weapon nélkül, én úgy csináltam