Hearthstone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2015.09.22. 19:24:06
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
ott írom hogy nem az igazi, amúgy nem rossz mert rank 10ig életképes, utána nem próbáltam még
és streamen sem igazán látom
amúgy kiváncsi lennék egy metasnapshotra de nekem cégtől nem működött a tempostorm oldala
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
majd otthon lehet kipróbálom úgyse izgat a hóvégi rank
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
és az alapján mondtam amit mondtam
a versenyek conquest formátummal árnyalt képet adnak a patronról, mert a 3 deck úgy néz ki kb mindenkinél: patron és két olyan ami veri a patront.
sry h ezt írom de saját bevallásod szerint is keveset játszol h tudd mi folyik a metában napról napra. (én is)
Nirz mivel te szeretted a mechmage és társait, a secret pala biztos tetszeni fog, mert rakosgatod, minimális ctrl, flood, dr6->nyersz. (über kéz ellen vesztel, de hamar kezdheted a következőt mert olyanról h visszajövetel, a secret pala nem tud 😄)
Utoljára szerkesztette: dave9004, 2015.09.22. 16:01:59
nem tudom hogy ilyen statot hol lehetne megnézni rendesen, de sztem kb 60%ban a handlock nyer
és a druida is most hoz kb 48-50%ot patron ellen
valamint a dragon priest sem rossz, mert van tauntja és a lényeg nagyrésze 3+ atk
még vmi írtad hogy handlock counterje a patronnak de ha jól emlékszem kb így is a patronnak 45% hogy üti a handlockot, ez változott?
valami ilyesmi
de a Patron továbbra is A deck
elég sok minden változott egyébként
megjelent a sárkány priest és a karácsonyfa paladin
a hunter sztem most gyenge, rugó kb nem létezik
warriorból van 3 fajta : patron, sárkány (ami jobb lett mint a BRM-s) és klasszikus control
a taunt wari még nem született meg amit páran "vizionáltunk"
van egy totemes midrange sámán ami nem rossz de nem is az igaz
alapvetően azt mondanám hogy sokat lassult a "meta", de most sok a patron, dragon priest, karácsony paladin
vagy még mindig a patron a legerősebb deck, counter nélkül?
lett vmi új életképes deck végül ?
amúgy nem értem azokat a gyökerekeket akik így trollkodnak
gondolom a versenyre készült és azért nem streamelt egy ideig de nem jött neki össze 😄
csak ha ők a legjobbak akkor meg geciség így belenyúlni hogy régiónként 4-4-4-4
ez olyan mint mikor Japánt sokáig az A csoportban tartották Hokiban mondván hogy kell 1- ázsiai csapat
A sok random miatt jóval több meccs kellene, mert anélkül elég nehéz azt mondani, hogy többnyire a jobb játékos nyer.
Ha már látványos és izgalmas, és szerintem is van benne potenciál, akkor illene kicsit igazságosabbá tenni a versenyeket.
mondjuk én jobban örülnék egy olyan blizzcon kijutási rendszernek mint SC2, hogy van egy ranglista én onnan az első 16 jut ki
és akkor lehetne 3-4 nagyobb HWC versenyt tartani NA-EU-Asia régiókban 5-5-6 fővel és mindig a "hazai" delegálhat 6ot
sztem kifog ez "épülni" majd egyébként mert van benne potenciál bőven
főleg hogy usankába már ösztöndíjat is lehet szerezni
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.09.21. 12:46:43
Ebben a mezőnyben nem csoda, ha kiesik néhány nagyobb név. Persze én is sajnálok párat közülük.
Trump hiába nagy húzónév, legalább a mezőny fele esélyesebb nála.
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
engem ezek nem zavarnak, a szukolóit gondolom igen
ilyen szempontból mákom van h Trump behúzta
mondjuk Amaz tweetelt is egyet 😄
Jason Chan @ArchonAmazHS 4 ó4 órával ezelőtt Fairview, TX
OK @TrumpSC you better win the whole thing now 😉
mondjuk előtte ugye ezt tolta :
Jason Chan @ArchonAmazHS 7 ó7 órával ezelőtt Fairview, TX
Hey @Archon_Firebat , remember to crush @TrumpSC . I'll cheer him up after his loss 😄
😄
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.09.21. 11:01:51
amúgy durva h mondjuk a "zászlóshajók" közül 8 közé nem jutott be : Rdu, Xixo, Kolento, (greensheep) ha az eu zónát nézzük
usa zónából : strifecro, firebat, amaz, reynad, hyped, dog
nem semmi, főleg ha azt is nézzük hogy a top8ból kb Trump ak ténylegesen név
de pl ázsiából Tiddler se jutott ki a blizzconra ahogy nézem
a blizz kihozott egy cikket is a játékosokról akik NA/EU zónában bejutottak
NAVI erősen kezdett amúgy 😄
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.09.21. 08:20:08
De 70%classic
Brm még mellozheto
De nax elég fontos
Classic - 60
GVG - 20
TGT - 20
Ja, amúgy ha már pénz, elsőként a Naxxot és a BRM-et vedd meg. Aztán sok sikert, nagy hátrányban vagy, de kitartás!
Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2015.09.21. 01:13:06
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!