Hearthstone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
jó egyjegyű számokat kell összeadni, meg 7-9-ig számolni tudni akár kézen, akár abakuszon
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Persze igazad van, ebből is látszik, nem vagyok képben egyáltalán 😄
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2015.09.27. 15:18:12
Eddig kerültem a dolgot, pl. patront is csak próba erejéig néztem meg. De el akarok jutni min. lvl 10-ig (nálam ez már nagy szó! :/ totál abbahagytam több, mint fél évre az egészet, TGT hozott vissza), úgyhogy beadtam a derekam
Na lényeg a lényeg, jönnek ám a friend requestek a legyőzött ellenfelektől 😄
Utoljára szerkesztette: ProGabe, 2015.09.27. 15:09:39
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
szereted a patront ahogy én a handlockot és látszik is ahogy beszélünk róla sztem
emiatt viszont elfogult az ember vele
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
Szerintem egyébként egy igazán JÓ játékos bármilyen az adott metában hatékony deckkel tud hozni 50% felett. Tehát a mostani metában hozza a minimum 50-et patronnal, secretpalával, mechmagevel, combodruiddal,zooval,handlockkal, és dragonpriesttel egyaránt. Meg face és midhunterrel is. Ki mivel játszik, nyilván egyszerre mind senkire se érvényes, de amelyikkel játszik, azzal hoz 50-et legalább, rank5-ig mindenképpen. Nyilván aki igazán jó játékos, az már legend.
Visszatérve arra a deckre amit most használok: miért rák az? Az nem úgy megy, hogy pakolok és face, vagy early board control utána face. Nem. Ez rám van szabva. Az meg álom, a képzelet szüleménye, hogy mindig van 6. körös challenger. Az esetek jó, ha egyharmadában van, vagy inkább egynegyed az...
Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2015.09.27. 14:30:16
pl nem mind1 h 4. körbe drake v giant vagy hogy turn 3 coin drake megéri-e stb
mondjuk én meg a handlockal vagyok úgy mint Zozo a patronnal 😄
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.09.27. 14:29:31
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
emlékszek vmi magyar tornán amit belező nyert meg, minden 2. meccs handlock mirror volt 😄
easy to learn hard to master és emiatt beszűkül a ladder a deckre és counterjeire
Nincs igazán definiálva, hogy mi a cancer deck, van, aki szerint az aggro, van, aki szerint az épp aktuális top tier deck. Backspace azért volt cancer, mert az akkor divatos miracle rugót és freeze mage-et megette reggelire, ezért nagyon hamar nagyon nagy divattá vált.
Szerintem két dolog jellemző a cancer deckekre és ezek mindegyike szükséges feltétele annak, hogy valami cancer deck legyen:
- kevés helyzetben igényel komoly megfontolást az, hogy mit játssz az adott körben, hisz ha oda jutsz vele, hogy neked kell "védekezni", reagálni, gondolkodni általában vesztettél
- határozottan 50% feletti winrate-re képes
Ez a két feltétel együtt hozza el azt, hogy egy átlagos vagy annál rosszabb játékos magas rankra képes eljutni egy ilyen deckkel, hisz az első pont miatt a második már alacsony skillel is teljesül és ezért válnak ezek a paklik nagyon divatossá és ezért lesznek "cancer"-ek.
Fontos, hogy mindkét feltétel kötelező.
Két példa arra, hogy miért kell mindkettő:
- a control warrior bár határozottan 50% feletti winrate-re képes és a mai napig talán a legjobb win/lossal vihető el legendig, mégis egy abszolút reakciópakli, aminek igen nagy az a skillcapje, ami felett kell lenni ahhoz, hogy valaki következetesen50% körül-felett tudjon lenni vele, ezért nem számít cancer decknek
- a face warrior bár egyáltalán nem reakció deck, hanem megpróbálod bedarálni vele az ellenfelet, mielőtt kifogysz a szusszból jelenleg már egyáltalán nem képes konzisztens 50% feletti winrate-re ezért alig-alig játszák, tehát jelenleg ez se számít cancer decknek
Hangsúlyozom, hogy szerintem.
viszont ha kiraksz 3 tauntot akkor már nehezen megy át rajtad és van lehetőséged "nyomást gyakorolni" rá
jelenleg erre a dudu és a handlock képes sztem
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
a rák a meta befolyására vonatkozik, jelenleg a karácsonyfa és a patron ilyen
a kontrolok ellen nem fog tudni sokat tenni
az a baj a patron warival hogy nem tudsz úgy belenyúlni hogy ne öld meg a decket szerintem
esetleg azt lehetne hogy a frothring csak saját minion sebződése esetén kapjon támadást
akkor még maradna OTK, DE nem büntetne azért hogy boardot építesz és fel lehetne húzni a taunt falat ellene
Nem kötekedésből de ha fészhuntával v pretgt aggropalával játszottál volna akkor is bemondanád h meg kell tanulni játszani, meg utána körbecounterelheted szinte bmivel. mert végülis skill kell hozzá 😊
sztem nem halna meg a deck, hobgoblin-minitaunt deck talán
Swedish people are albino monkeys
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Viszont a Blizz válaszai nem nyugtatnak meg, hogy ez be fog következni. Ha van eszük akkor pár dolgot nagyon átgondolnak a jövőre nézve:
1. Patron nerf.
2. Új kieg rng mennyisége.
3. Laprotálás. (Még 2-3 kieget elbír a mostani meta, de utána szükségszerű lesz.) Nagyon kíváncsian várom, amikor közlik, hogy hát a mókázásra még játszhatod a classic-os lapjaidat, de laddere már nem engedi be őket a játék.
A gond csak az, hogy ez 3 lehetőség a hibázásra.
Utoljára szerkesztette: Mephike, 2015.09.27. 08:44:06
Szörnyű rosszat tesz ez a nézhetőségnek, ami viszont korábban igen jó volt (szerencsére még most is az, mert nem csak patron van mindenfelé).
Ja igen, Xixo épp most volt rank1 EU+US egyszerre természetesen patronnal.
Utoljára szerkesztette: Pio, 2015.09.27. 08:28:25
1. deckem: Patron
2. deckem: Mindegy mi csak jó legyen a Patron deck ellen.
3. deckem: Mindegy milyen, csak azt tudja, amit a második deckem is tud...
Ha lement a selejtező és utána a vb, akkor jönni fog szerintem a nerf, de most már nem akarnak belenyúlni, túl égő lenne...
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
de hogy nem is fogják nerfelni abban nem vagyok biztos
csupán közöltem egy tényt amit lehet nem tudtál (vagy mások) és hasznos lehet
engem nem zavar ha bárki rak be ide decket amúgy
legalább nem beszólogatás megy
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.09.27. 00:24:44