40521
  • dave9004
    azért egy challengert nem meglátni egy kártyajátékban, hogy OP lesz, elég sok kételyt ébreszt az emberben a jövővel kapcsolatban :D
    reményt is, hogy esetleg tanulnak a saját ostobaságaiból
  • Negritis
    amúgy, sztem lenne értelme egy closed bétának kiegek előtt, hogy könyebb legyen a balance
    pl mint wotban, kapsz egy "trial" accot amin ott van minden és megnézheted mi mire képest
    ha csak minden 10. játékos kap hozzáférést is több bug és op kombó előjön mint a mostani tesztek során

persze ezzel "elveszne" az egyesével mutatunk be lapokat feeling, de talán megérné, vagy csak 2 héttel előtte 1 hétig tartana a dolog és akkor előtte lehetne 1 hónapig promózni

mondjuk a mostani kieg tényleg jól sikerült
  • dave9004
    BBrode tegnap "Secret Paladin was one of the most surprising decks that was introduced into the game through Mysterious Challenger. They didn't expect it to do so well.
    They thought Lock and Load would have been used more.
    Dreadsteed used to summon 2 of itself!
    The team originally had 15 members, now they're up to 50.
    "
  • Negritis
    elvileg most van valami WCA verseny, valakinek van értelmes stream linkje hozzá?
  • Wootan
    Meglett neki.

A blizzárd meg megnyalhatja. Még a csöves böngészős játékokban is osztogatják az ajándékokat decemberben minden nap, itt meg még a brawlból is kiveszik azt a csoffadt 1 db ingyen packot. Nem tudom miért nem fért el a hátlap mellett.

Amúgy meg ennek a brawlnak az a fő baja, hogy 50 perc egy meccs.
    Utoljára szerkesztette: Wootan, 2015.12.17. 01:35:18
  • dave9004
    Midpala ráksámán és rénó. Kb a három legértelmesebb pakli a gyors legendhez.
  • Renegade
    na, mivel Belezőgép már arénázik, így gondolom már megint meglett neki a legenda (mikor úgy 1 órája néztem R1-en volt).
  • Zozo0122 #27112
    jaja, jó ötlet legalább valamikor használom azt a lapot :D
  • Zozo0122 #27111
    Csak megjegyzem, bár igazából fullmind1. A legnevetségesebb, hogy mennyire játsszák az agyukat a karácsonyi témára, átalakítanak pár game boardot, hypeolnak stb. és egy full tróger ajánlatban nagybetűs FREE-vel hirdetik a plusz packokat, ha sokat veszel :D És a brawlból sem jön pack, csak hátlap :)
  • dave9004
    Amit te ütsz le azt is te kapod ott a szöveg. Hit opponent box or yours
  • Negritis
    priest és confusion :D
  • Renegade
    az se rossz, bár úgy nem adsz egy ládát ingyen az ellenségnek?
    Utoljára szerkesztette: Renegade, 2015.12.16. 22:37:31
  • dave9004
    Doomsayer kell oda
  • Renegade
    majd ha mész játszódni és van alchemisted akkor vigyed, sajnos nekem egy sincs, de azzal nagyon fel lehet pörgetni (fura, hogy senkinél sem láttam)
  • Kongy
    Na jó, ezen azért jót mulattam :D

• cesar22
    adott egy ocsmány hátlapot, mostmár ezeknek se lesz értelme?
  • Zozo0122 #27103
    Épp sitcomot nézek, csak aztán jöhet a mókavonat :DDD
  • Renegade
    gyere nagy jóság :)
  • Kongy
    Egyik se, de ez valami förtelem...
  • Zozo0122 #27100
    Na, pókok vannak vagy portálok? :D
  • csoszi87
    Istenem, imádom ezt a kiegészítőt.
    Most alázott be 1 murlock pirest.
    Bármi életképes ezen a ladderen.
  • Zickler
    Ki mondta, hogy nem kaptam agyfaszt? :D
  • Shep
    Tiszteletre méltó a kitartásod és ezt most tök komolyan mondom, én tuti nem bírtam volna idegekkel.
    Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.12.16. 19:52:40
  • Zickler
    Nekem az eddig meglévő 4 szárnyból mindegyik meglett 2. vagy 3. próbálkozásra.
    De a jó öreg Heroic Drakissath... hmm... Csupán 4 óra kelett hozzá
  • Zozo0122 #27095
    Az meg Slitherspear borzalom, a többi tök jó harc. De mindig beleraknak 1-2 hulladékot...
  • Devv

Én otthagytam a gecibe, szenvedjen vele akinek 2 anyja van...
  • Shep
    Idővel majd kiegyenlítődik, próbálkozz csak tovább
  • ProGabe #27092
    Na most kapja be ez a kurva dinoszaurusz heroicon. Basszák meg, totál rng és persze mindig szívok, mert mindig a tökéletes lapot kapja meg
  • Pio
  • Negritis
    de mi alapján kérik meg érted?
    ha ilyen balfasz a szabályzat akkor megérdemlik hogy "kihasználják"

remélem azért addigra valaki feléri ésszel hogy kicsit máshogy kéne és mondjuk legjobb rank : rank10 és ott lenne a "cut"
  • Zickler
    Gondolom fel fog tűnni valakinek hogy a kezdő versenyre valaki olyan jelentkezett aki 7-szeres Legend, de pont erre a versenyre 3 féle Zooval ment.
    Ha csak kicsit is értenek a játékhoz a bírók, elég gyorsan fel fog ttűnni nekik, hogy valaki jobban játszik a kelleténél, és utána pl. megkérhetik hogy mutassa meg a Lap kollekcióját, vagy a karaktereinek szintjeit.
    Ettől függetlenül szerintem óriási hülyeség a lapok ritkaságához mérni a játékosok tapasztalatát, mivel nem egyszer láttuk már, hogy Common + 1,2 Rare lappal bárki lehet Legend (módosított patron warrior... khmmm... khmm...)
    Utoljára szerkesztette: Zickler, 2015.12.16. 18:37:26
  • Negritis
    faszság
    a szegedi fireside gathering versenyen az volt hogy a legjobb ranked helyezés alapján lettek szétszedve a pro/amatőr játékosok
    ez se ideális, de jóval közelebb van a realitáshoz
  • Renegade
  • Toma76
    Sziaztok!
    Mentek a barátkozó felkérések.
    Sok időm nincs a játékra, de lehetőség szerint segítek én is bárkinek a questekben.
  • Renegade
    konklúzió, egy rutinos srác fogja megnyerni

alap meccseken: mech mage (majomkával lesz ott legendary), face shaman, zoo, ami kell

döntőben meg visz mellé még 3 olyan decket ami kell, ha túl sok az agro akkor control priest + warrior + még valami
  • Zozo0122 #27084
    Jujj :D Az vérengzés lesz 6 körös meccsekkel :D
  • dave9004
    lol no epic és legendás az amatőröknek :D
  • Renegade
    ajaj, az agró paklik elég jól elműködnek epic, legendary nélkül, biztos jó ötlet ez? :(
  • Negritis
    magyar hs versenya barcraftban
  • Kongy
    vaagy annoy-o-tron vs boom bot.
    esetleg ha újítanának, és egy lorewalker cho vs millhouse brawlt csinálnának.. :D
    Utoljára szerkesztette: Kongy, 2015.12.16. 15:11:24