40521

Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
Negritis #27079 vmi karácsonyi téma lesz
szal ragna vs nefa :D -
Zozo0122 #27078 Portálok, amikből csak pókok jönnek meg rovarok
Pókok, Creeperek, Nerubianok, Scarabok
-
Amúgy mi lesz a mai brawl, portálok, vagy pókok? -
Értem, akkor én rosszul tudtam / rosszul figyeltem meg.
Köszi az infót. -
Negritis #27075 az a probléma, hogy csak vasárnap éjjelig/hétfő hajnalig megy a brawl
h-k-sz(most már) nem igazán van -
"Aki nem marad ébren este a brawlért annak majdnem egy nappal kevesebb ideig brawlozhat ezentúl. "
Én ezt nem értem.
Én nem fogok szerda este fennmaradni 22 óráig mert 5:20 kor kelek reggelente, tehát Csütörtök délután fogom megcsinálni minden héten a brawlt.
ígyis 7 napom van rá meg úgyis, annyi, hogy ezentúl csütörtökönként.
Akkor miért van 1 nappal kevesebb ezentúl ?
Ennyire szar vagyok matekból?
-
Ja. Meg ez az óraeltolás is...
Aki nem marad ébren este a brawlért annak majdnem egy nappal kevesebb ideig brawlozhat ezentúl.
Nem lesznek jobb szerverek, inkább mindent éjszakára tolnak, hogy ne rohadjon meg a krumpli szeró -
Nekem sem a kinézetével van gond hanem az egész hátlapos marhasággal. Régen ugye lehetett meccs közben váltogatni, ezt elvették na azóta engem rohadtul nem érdekel az egész, mert hiába állítok én be akármit úgysem fogom látni csak a felét, kicsiben és csak oldalról, akkor mg nem rohadt mindegy milyen hátlappal játszik valaki, vagy ezzel is lehet az ellenfelet terrorizálni ,hogy a szívecskés vacakkal játszol majd februárban és akkor az ellen majd megsajnál, vagy mi?
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.12.16. 12:01:45 -
Renegade #27071 hát ha nem unod az arénát és f2p-ba nyomod, akkor minden játszott napon illik menni egyet, így relatív gyorsan felhízik a gyűjtemény, havi 1-2 legendary is is esik, ha nincs bajod az agroval, akkor azokkal r10-ig le lehet menni elég hamar. Ott már elég vállalható díjat kapsz hó végén. -
Mostmár alakul a decklistám szépen. Naxxramas mind megvan Blackrockot tolom aztán az új adventuret(ezekkel leptem meg magam karácsonyra). Classicból nyitottam már kb 100 paklit, sajnos a másik 2 ből keveset, goblinból kb 15 max 20 , a 3.ból csak 2-3.
Szóval van még mit bepótolni.
Bennem egyébként mindig volt egy ilyen félelem ezekkel a free 2 play játékokkal kapcsolatban :) Az ember tol bele lóvét, gyűlnek a kártyái évekig, de ha egyszer lelövik a szervereket akkor az addigi dolgok mind elvesznek :) Jó persze blizzard meg minden de...annakidején megvettük cdn / dvdn a játékot, nem volt account meg semmi, felraktuk és ment, onnantól a miénk volt, hogy megvettük.
Mostmár csak "használjuk" a szerveren tárolt adatainkat..
Na mondjuk ez kicsit megint offtopic :) -
Negritis #27069 én telefonról játszok elég sokat, melléktevékenységnek tökéletes
mondjuk nem tudom mekkora a "decklistád" de ha erősen hiányos akkor javaslom az arénát még jó darabig aztán ha nagyjából megvannak a lényeges lapok + tartalék dust akkor érdemes nekiállni raknedezni
vagy csinálhatod úgyis min én pl hogy inkább ranked mint aréna, cserébe még mindig incs meg egy csomó lapom :D -
Én egyébként most fogok mégjobban nekifeszülni a Hearthstonenak. Szerintem jobban ráhasalok a rankedre is(eddig csak lvl20 ig mentem le mindig és csak a napikat csinálgattam).
Viszont hosszas vívódás után meg a feleségem unszolására beújítottunk occsón egy alma mini retinát...(csak a minit) Hát gyerekek...
A hearthstone valami meseszép (mármitn a kártyák). FULL HD monitor után ez a retina ez valami festményi...
Most méginkább rákattantam a hearthstonera, isteni ezen a kis kütyün játszani(ez kicsit offtopic de remélem annyira nem). -
Negritis #27067 én első körben azt hittem, hogy csak az első héten jár a brawlért ingyen pack
aztán általános lett, most meg hogy éppen nincs így felháborodik a nép -
Te Zozo0122 tudunk személyeskedés nélkül véleményt cserélni? Ha igen akkor nekiugrok.
Tehát először is amikor bejött a szerdánkénti brawl volt olyan igéret, hogy srácok ezentúl minden héten kaptok 1 winért 1 paklit?
Én nem emlékszem ilyenre...Csak hogy kapunk valamit.
Ha volt ilyen irányú ígéret akkor elnézést lemaradtam.
Amennyiben viszont nem volt akkor te nem érted.
Nem védem őket sőt...Hearthstone az összes blizzard játék közül az ahol nem volt még normális leárazás(vagy erről is lemaradtam).
Most ez a 40 pakli áráért 50 et kaptok ezt ne nevezzük igazi leárazásnak, ez csak olyan odavetett csont.
Az összes többi játék korábbi kiegészítői, tartalmai minimum féláras leárazással voltak már, sőt...
Ettől függetlenül a heti brawl al kapcsolatosan szerintem nincs most igazad.
Aztán lehet ám, hogy tévedek :) -
Zozo0122 #27065 Direkt tesztek úgy, mint aki nem érti? :D Senkinek nem fáj -1 pack, a baj a hozzáállással van. Bár, tudjátok mit, egy kezdő igenis örül annak az egy packnak is, szóval ja. -
Adventurekat énis megvettem(pakliért viszont soha nem adtam még pénzt).
Én heti 2 nél többet nem nyitok de ígyse nagyon számít ez a -1 nyitás.
Igenis ott a helye egy hangulatos karácsonyi hátlapnak a kollekciómban :) -
Negritis #27063 én 2 naponta szoktam paklit nyitni alapesetben :D
mondjuk én az adventure-ket megveszem pénzért szemét módon -
Viccet félretéve belegondolva idén kiszedtem kb heti 2 = 100+ paklit csak a napi küldetésekből/brawlból.
Nem halok bele, ha 1 kimarad.
Exkluzív hátlap for the win! -
Zozo0122 #27061 Használd ezt nyáron, jó lesz :D -
Na akkor én leszek az egy személyes ellenállás.:) Nekem tetszik a hátlap jópofa karácsonyi.
Happy feast of winter veil !
-
Egyáltalán hogy néz ki a hátlap, gondolom ilyen havas, mézeskalácsos, Télapós valami.
Szerk. Na nem tévedtem nagyot.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.12.16. 10:51:41 -
Zozo0122 #27058 A hozzáállás :D -
Negritis #27057 kapsz egy exluzív back-et nem tudom mi a bajod :D
gw2-ben ölnék ilyenért :D -
Na tök jó, legalább nem kell a béna kocsmás random szarokkal bohóckodni, hogy hátha mégsem 40 dust lesz, persze mindig az de ugye reménykedik az ember, hátlapért viszont fog a fene randompartyt nyomni. -
Zozo0122 #27055 Hát ez nevetséges. Nem számít 1 pack semmit, de tényleg szánalmas :D -
Srácok Blizzard újabb ajándéka EU-nak:
szerdánként már csak este 10től lesz Brawl insert BBrode nevetés
Szerk: és még packot se kapunk holnap :DDDDDDDDDDDDDDDD
Utoljára szerkesztette: dave9004, 2015.12.16. 00:19:52 -
sztem minibot 1-3 körben többször van mint axe :D
coinnal mindig :D
Utoljára szerkesztette: dave9004, 2015.12.15. 16:40:58 -
Negritis #27052 anno én is belefutottam amúgy :D ttt dobja a health switchet, ellennél ott a lightspawn na mondom hehe
erre *facepalm*, hogy csak én vagoyk ilyen ökör :D -
Persze, meg a Sylvanas mindig a leggyengébbet hozza át, legutóbbi alkalom óta írom 1x ismétlem 1x volt a 3 hónap alatt, hogy nem a legszarabbat hozta át, tegnap is volt egy újabb eset, de majd akkor lehet a manaférget is beveszem a listába, mert warriort nem láttam napok óta. Na meg azok után, hogy megmondták ,hogy a diszkóveri súlyozva van azok után akármi más is lehet.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.12.15. 16:32:05 -
Renegade #27050 csak szimplán ilyen az emberi agy, klassz kis önbecsapás, napi szinten űzzük -
És akkor hogy van szinte mindig náluk a fiery, vagy a manaféreg? Persze lehet csak ellenem, és én vagyok az ellensúly, na de olyankor mi van amikor nem játszom akkor egy másik szerencsétlen "élvezi" a "kiemeltség" előnyeit? :D -
Renegade #27048 thx, 25%
a többieknek:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Turn 1: 13,3% Chance of one copy of a card being reliable. 25,2% Chance of two copies being reliable.
Turn 2: 16,7% Chance of one copy of a card being reliable. 31% Chance of two copies being reliable.
Turn 3: 20% Chance of one copy of a card being reliable. 36,5% Chance of two copies being reliable.
Turn 4: 23,3% Chance of one copy of a card being reliable. 41,8% Chance of two copies being reliable.
Turn 5: 26,7% Chance of one copy of a card being reliable. 47% Chance of two copies being reliable.
Turn 6: 30% Chance of one copy of a card being reliable. 51,7% Chance of two copies being reliable.
Turn 7: 33,3% Chance of one copy of a card being reliable. 56,3% Chance of two copies being reliable.
Turn 8: 36,7% Chance of one copy of a card being reliable. 60,7% Chance of two copies being reliable.
Turn 9: 40% Chance of one copy of a card being reliable. 64,8% Chance of two copies being reliable.
Turn 10: 43,3% Chance of one copy of a card being reliable. 68,7% Chance of two copies being reliable.
Turn 11: 46,7% Chance of one copy of a card being reliable. 72,4% Chance of two copies being reliable.
Turn 12: 50% Chance of one copy of a card being reliable. 75,8% Chance of two copies being reliable.
Turn 13: 53,3% Chance of one copy of a card being reliable. 79% Chance of two copies being reliable.
Turn 14: 56,7% Chance of one copy of a card being reliable. 82% Chance of two copies being reliable.
Turn 15: 60% Chance of one copy of a card being reliable. 84,8% Chance of two copies being reliable.
Turn 16: 63,3% Chance of one copy of a card being reliable. 87,3% Chance of two copies being reliable.
Turn 17: 66,7% Chance of one copy of a card being reliable. 90% Chance of two copies being reliable.
Turn 18: 70% Chance of one copy of a card being reliable. 91,7% Chance of two copies being reliable.
Turn 19: 73,3% Chance of one copy of a card being reliable. 93,5% Chance of two copies being reliable.
Turn 20: 76,7% Chance of one copy of a card being reliable. 95% Chance of two copies being reliable.
Turn 21: 80% Chance of one copy of a card being reliable. 96,5% Chance of two copies being reliable.
Turn 22: 83,3% Chance of one copy of a card being reliable. 97,7% Chance of two copies being reliable.
Turn 23: 86.7% Chance of one copy of a card being reliable. 98,6% Chance of two copies being reliable.
Turn 24: 90% Chance of one copy of a card being reliable. 99,3% Chance of two copies being reliable.
Turn 25: 93,3% Chance of one copy of a card being reliable. 99,7% Chance of two copies being reliable.
Turn 26: 96,7% Chance of one copy of a card being reliable. 100% Chance of two copies being reliable.
Turn 27: 100% Chance of one copy of a card being reliable. 100% Chance of two copies being reliable.
Utoljára szerkesztette: Renegade, 2015.12.15. 16:18:28 -
Azt még nem láttam :) -
Negritis #27046 vagy hp-t cserélnek a lightspawnon :D -
icyshadow #27045 Hearthstone Probability Guide -
Mit, az egyenlítő és a buff hatását? Ez ugyanaz, mint mikor a bajnokra rányomja az aldort aztán néz, hogy mégis nő a sebzése :D -
Zozo0122 #27043 :DDDD -
Attól függ, ha warrior vagy akkor 90%-ban ott a fejsze, palával a minibot, mage-el a manarohadás stb. stb. Súlyozva van .D -
Renegade #27041 srácok, mekkora százalékban lesz a kezedben játék kezdetén egy bizonyos lap amiből kettőt játszol? -
icyshadow #27040 Nah, megvan a rank 5 decemberre. A folytatást inkább spoilerbe rakom, mert picit hosszú lett.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Ebben a hónapban hamarabb kezdtem neki a létramászásnak, bár most is maradtak ki napok fáradtság/kedvhiány miatt.
Felraktam a hónap elején a Hearthstone Deck Trackert. Nehezen szántam rá magam, de Freeze Mage-dzsel akartam játszani, és ott úgy éreztem fájna, ha elfelejtem, hogy mi van még a pakliban. Abszolút pozitív tapasztalataim vannak. Legjobban nem is a kiment lapok vezetése tetszik, hanem a statok tárolása, és az, hogy minden meccshez elment egy egészen áttekinthető visszajátszást a program.
Visszatérve a ranglétrára, 3 paklival összesen 138 meccset játszottam, ami egy egészen vállalható 9,2 mérkőzés/nap átlagra jön ki. A 3 pakli a következő: Freeze Mage, Raptor Rogue, Midrange Paladin, a játszott meccsek száma ebben a sorrendben: 33, 14, és 91.
Klasszikus(nem Reno) Freeze Mage-dzsel kezdtem, amit elsőre szokni kellett, nem beszélve arról, hogy hosszúak a meccsek, és nem keveset kell előregondolkodni, ami kellően fárasztó. 5-én rank 16 3 csillagon álltam, winning streaken, amikor kaptam egy 5 wines Rogue questet.
Gondoltam adok még egy esélyt a Raptor Rogue-nak, ami előző hónapban, amikor először próbáltam, nem nagyon bizonyított. Ezúttal egy gyorsabb (cold blood/leper gnome/loot hoarder) paklit játszottam, szemben a korábbi SI-7/Dark Iron Skulker variánssal. Mindesetre 5-ből 5 win. Másnap megint kaptam ugyanilyen quest-et, akkor 6 meccs-ből lett meg, rank 11-ig streak. Aztán gondoltam, hogy akkor már nem hagyom abba, ha a HS azt szeretné, hogy nyerjek, de buktam sorban 3-at, vissza rank 12-re, és úgy döntöttem elég is lesz a pakliból. Összességében alsó rankokon jó volt játszani vele, nem top tier paklik ellen, de aztán hamar előjöttek a hiányosságai, mint a zoo-val szembeni card draw hiány, meg az erős raptor függőség.
Nekiálltam újra Freeze Mage-t játszani, és még ezen a rangon is jól ment, 8-án már rank 9-en voltam, ahol viszont kedvezőtlenné vált a meta (Mid Druid, CW), így úgy döntöttem, hogy nem úszok inkább árral szemben. 2 Warriorral és 4 druiddal kerültem össze összesen, ami mind bukó volt. (Ami tempostorm statok alapján várható volt.) Ami furcsa, hogy a Priest matchup (5 meccs) egyáltalán nem tűnt könnyűnek, pedig az oldalon azt is a magas winrate-k közé sorolja. A másik a Reno Lock matchup, amit 20%-nak ír, én kettőből kettőt hoztam, pedig egyiknél Reno is lejött, másiknál pedig 1 HP-ről Jaraxxus-olt. (Nyilván tudni kell játszani hozzá Reno-val is, de ezek rank 9-10 meccsek voltak 8-án. Mindegy, majd még játszom, aztán kiderül.)
Ezt követően 2 Freeze Mage meccset leszámítva csak Midrange Paladint játszottam. De annyira rosszul, hogy vissza is streakeltem rank 10-re.
Nyilván pech is volt benne, de tény, hogy van mit tanulni. A CW matchup nagyon fárasztó, és túl könnyű elrontani, mondjuk csak 2 meccs volt.
A Druid matchup igen jól ment(11-2), ahogy a Hunter is, ami főleg Midrange (7-3).
Ami rosszul ment az a Reno matchup(4-8), úgy érzem kb megnyerhetetlen, ha csak nincs agresszív kéz, vagy Justicar nem jön időben.
Ami még fárasztó, de valamivel fairebb, az a Priest matchup, bár az fájdalmas, hogy Tirion kb. halott lap a kezemben az Entomb miatt, itt 4-4 lett az eredmény, de volt Control Priest is, ami nem egy jó matchup.
Aggro Shamannal csak 6 alkalommal találkoztam, és bár frusztráló, ha nem jön heal/taunt/kezdőkéz, de nem egy nehéz matchup (3-3).
A mage statisztika gyengébb lett most(6-8), viszont ehhez hozzátartozik, hogy volt freeze/echo/dragon/reno mage is, szóval volt, hogy 5. körig fogalmam nem volt, hogy mi ellen játszom, illetve a tempo mage paklikban is volt 1-2 flamestrike.
Tegnap már egy győzelemre voltam rank 5-től, de az rng nem volt velem (effigy->fel reaver , topdeck polymorph stb.), így egy majdnem rank 7-> rank 5 napot sikerült +1 csillaggal és 50% winrate-el zárni. Ami viszont tanulságos, hogy utólag visszanézve a meccseket, bőven hibáztam én is. Hiába topdeckelt az ellenfél, volt pár meccsen 1-2 nehezebben észrevehető play, amivel nyerhettem volna esetleg. Hajlamos vagyok lethal közelben (én vagy az ellenfél), nem teljesen végiggondolni a dolgokat, ami komoly hiba.
Ma már jóval összeszedettebben álltam neki és meg is lett az eredménye.(8-4) A teljes climb winrate-je 58%, amiből Midrange Paladin volt a leggyengébb, de utólag világos, hogy leginkább gyenge és kapkodó játék miatt (54,9%), a Raptor Rogue értelemszerűen irreálisan magas (71,4%), a Freeze Mage-dzsel viszont így elsőre elégedett vagyok(60,6%).
Utoljára szerkesztette: icyshadow, 2015.12.15. 16:02:38