Hearthstone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

dave9004
Akko sokáig neki se kellett tanulnia. Vagy a haverod kolento, vagy a pakli saját magát játsza
Egy ismerős, spectatelt, de nincs ide regisztrálva, tehát nem tudja a dühöngőt megnézni. Ezért kért, hogy ide tegyem, mert kellene neki a rank 5 láda és megpróbálja. Amúgy azóta rank8 10-ről😄
ha már South Park hasonlat a szitu sztem inkább a Kínai-s részre jobban utal ahol Indy-t megerőszakolja Lucas és SPielberg 😄

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

dave9004
A blizz szerint ha rogue akkor az csak kalóz lehet 😄
Igen, épp ezért... nameg mert a paladinok mindig is nagy kedvenceim voltak a Warcraft univerzumban és egyszerűen nem tudok azonosulni ezzel az iránnyal.
Legalább annyi lenne, hogy döntened kell, hogy vagy beáll a csapatodba Az Ashbringer vagy secreteket teszel a pakliba, de hogy a kettőt egyszerre? Ahogy Cartman mondaná legalább elhívhatták volna vacsorára vagy virágot vehettek volna a warcraft univerzumnak, mielőtt jól.... 😊

Nem értem, miért nem a rugónak lettek secretjei a paladin helyett, oda simán passzolna.
dave9004
Az milyen, hogy kijelenti az elején, hogy becsülettel fog harcolni
Kongy
Köszi 😄 Grim patron nagy geciség, az ilyet szeretjük 😄

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Patron:

Ki az, aki látja az egyik HS topikban a szinte teljesen átlagos secret pala deckedet és megkér, hogy tedd már be a másik topikba is? Elég felmenni a hearthpwn-re, ott is ezzel a deckel (+-4-5 lap) van tele minden, jelenleg a játék toronymagasan legjátszottabb és talán legerősebb deckje.

Az eredményhez persze gratula!

Szerintem amúgy totál nem illik a paladinhoz a secretezés, az én paladin deckjeimben sose lesz secret az tuti. 😊

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Kongy
Valaki tud esetleg ajánlani olcsó, de effektív warrior paklit? Már ha létezik ilyen. Eléggé megtetszett az egyik warrior amit tolt, hogy telerakta a board-ot tauntokkal, magát meg kegyetlenül shield-ezte.
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2015.09.26. 20:59:54

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

nem ő volt aki azt mondta h "nehéz" deck
egyébként az aggro secret pala sem bonyolultabb mint a facehunter

de amit beraktál az is annyira bonyolult mint a midhunter
egy ideig trade aztán go face

ettől függetlenül a deckel nincs gond, én mondjuk kihagyom
most ha gyors W kell akkor mechmaget tolok
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.09.26. 20:38:28

Wow. Mindig védted a facehuntert és most meg leagyatlanozol egy midrange decket. Mind1, úgysem dicsekvésként raktam ide, hanem mert megkértek.
Sajnos a rákosabb verzióval is össze lehet hozni ilyen arányt, és agy ugyanúgy nem kell hozzá.

Síri csend, az off topicban meg áll a bál minden nap 😄
Devv
Eközben a hs topikban... 😄
Bocsi, kértek, úgyhogy kirakom ide is, ez egy nap eredménye tegnap este óta rank11-rank5. Tudom, hogy nem szeretitek a secret palát, engem is gyakran felbosszantanak, de ez egy elég jól működő erősen midrange verzió, aki szeret palázni tuti javít pár csillagot. És aki megtanul vele játszani, az tudni fog ellene is 😊

<#banplz>"It's always uplifting to see a video of an elderly lady beating cancer."<#banplz>
így még jobban ül a sztori 😊

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

nem szeretem a vodkát 😄 faternak pálinkafőzdéje van én azt iszom 😄

tegyük hozzá hogy "üresen" állt az az épület elég sokáig, de lényegében igen 😄

uborka meg vodka nagy jóság 😊

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

dave9004
budiból hamburgeres 😄
mondjuk a legdurvább ami ilyen volt, az hogy szegeden a budiburgerben (régen közwc volt az aradi vértanuk terén abból lett hambis) kértem hajnalban buli után 'uborkás vodkás' hamburgert 😄

akkor kezdett a tv-ben menni az uborkával minden jobb reklám

Én részegen kiabáltam egy kamionnal, hogy "Ébredj Optimus, tudom, hogy te vagy az!" <#idiota>
én ki akartam nyomtatni múltkor, aztán kijózanodtam D:

Mephike
Oks, akkor én most letörlöm az internetet... 😊

nekem golden holy champion -.-

dave9004
haters gonna hate: tegnapi arany Justicar után ma Malghanis 😄
Devv
Babyrage. <#idiota>
Gondoltam, hogy balhé van, ennyi új hozzászólásnál csak az lehet 😄
Szerencsére van épp elég egyéb elfoglaltságom.

dave9004
mindez történt 1 hete 😄 pörög az élet
nekem ilyenből a kedvencem az unstable -> earth ele volt 😄 akkor még a facehunter volt a menő de feladta egyből 😄

apró örömök:

hát ez nagyon vicces volt, első kör coin, portal, kiesik belőle a death lord, kirakom, ebola kirakja a késdobálót, második kör flame cannon, arc, erre feladja. 😄

Devv
<#nevetes2>
A legutóbbi Justicar Trueheart témában egész jó beszélgetés folyt, kicsit szelektív az érzékelésed. Ha esetleg a te témaindításodra nem reagálnak, az azért annyira nem meglepő.

A Tawern Brawl-ért most kaptam egy "Nat Pagle"-t. Na, az sem jó semmire, hiszen a kör végén már ahogy olvasom, nem ad lapot, csak a következő elején.
dave9004
rakj ki vmi pakli kérdést, 2 napig az lesz az utolsó poszt 😄 aztán vki másikból beír vmit megszánva
ha egymásnak kell beszólogatni akkor mindenki aktív 😄

de legalább felpörgött a topic 😊

azért történetjáró panda és a halász szinten van 😄

Shep
Akkor jó lesz vigyázni vele, mert még a végén elintéz az antianyaggal 😄

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Legjobb 2 drop, szóval ... 😄

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

és a millhouse hadosztályodat a nyuszi tojta? 😄

dave9004
később ő is vett és amikor 5 dark asncension packból 2 Sorint nyitott, akkor már enyhült 😄
(am annyi a kül, hogy ő kb 1 milcsit keres havonta a CERN-nél, én kb 130-140k-t itthon és akkor én vok a szerencsés és megsértődik :😄😄D)
Shep
Csak kettő? A helyében még most sem állnék szóba veled 😄

dave9004
Mikor magicből nyitottam a foil lilianat ($250+) haverom nem játszott velem két hétig. Azt persze nem látta be h ő nem vett boostert v csak töredékét mint én.
Shep
Nem, nem volt ilyen, csak az első fele 😊

uh, azért ez utólag lehet "hiba" lesz, mert mind2 tier1 legend sztem
ha véletlen kitalálod hogy mégis tolnád a warlockot akkor bizony Jaraxus hiányozni fog