Hearthstone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hát főleg úgy hogy 1-2 lap ami kellett volna még nem volt meg, de amikor bejön 2 hound, meg a timber wolf, és van lent 6-7 kártyám, elég idegesítő 😄😄
A facehunter az egy fantasztikus deck <#idiota> Sok sikert így az elején, nehéz dolgod lesz sajnos.
Na köszönöm, szépen. Eddig max rank 18 voltam... most egyik ismerősömmel raktunk össze egy "face huntert" elég fun vele játszani 😄😄
Icy

szerintem nagyon jók, egy-egy kaszthoz nagyon sok decket ajánlanak, kb az összeset, le van írva, hogy agro, vagy control, mik azok amik kevés lappal rendelkező kezdőknek valók, mennyi a dust költsége, meddig mehetsz le vele, tényleg minden.
Utoljára szerkesztette: Renegade, 2015.09.28. 13:02:54

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Sziasztok,

Srácok, relative kezdő vagyok. a Mage-m 20-as a priest is 20-as és szeretnék összepakolni valami ütősebb paklit, ezt a két hőst preferálom. Tudnátok ajánlani hogy mit kellene bele rakjak, vagy hol találok rá leírást?

de az már milyen, megy a közvetítés, és hiába van lenémítva, "hallod", hogy csámcsog.

Hát nekem úgy tűnt, hogy Orangenak volt pár igen mákos megmozdulása, meg lose cannon megoldása.

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Fatcifka :F

dave9004
a warriorja nagyon jó volt.
Az a csávó képtelen nem kajálni meccs közben 😄
Én Stancifkának szurkoltam, mert neki különösen meglepő húzásai voltak. Sajnos dr. 6 és a patron elbánt vele.

dave9004
kb ja. 3-1 3-1 3-0 3-0 elég meggyőző.
a dragon priestért lightbomb nélkül külön dícséret.
Szerintem hibátlanul játszott, ráadásul mindkét broken paklit megverte a döntőben.

dave9004
redditen még nem volt hír
dave9004
miért nem érdemelte meg? nagyon tetszettek a paklijai, nem birka effekt volt.
youtube-n belenéztem és trump közbe elindult a dragon priest felé
nem tudja valaki elérte a legendet?

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

hát, ez az Orange szvsz nem érdemelte meg, viszont a patronok szépen el lettek verve.

LOOOOOL <#taps>

Rank5 play: a gyerek beletette a repentance-ba Jaxxot <#idiota> Ez a hét legnagyobb missplaye eddig 😄 Pedig toltam én is missplayt ezen a meccsen, mert kinn volt 2 crepperem meg 1 juggler, és kézben volt a második juggler is...nem lehetett kihagyni a golyószórást 😄 Eldobtak vagy 12 kést 1 körben 😄
dave9004
ritkán legendás mostanában. tgt óta kb csak annyit rankedezett, hogy r5 meglegyen, meg az arany druid, mert azzal tolta. ennyi.
folyamatosan arénázik, mert a nép ezt szereti, megmondta ő is ha nem lenne néző rég lefosta volna a gamet
A legend szép. De versenyeredmény kell
Ha valaki nyeri a dteamhacket akkor akár rank25 is lehet

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

az nem számít, hogy folyamatosan legendary?
azt hittem, hogy akkor már verseny, verseny hátán, meg csapatok, esetleg szponzorok.

dave9004
ok mindenben igazad van na.
dave9004
itthon nincs olyan verseny ami megérné.
nemzetközire azt mondja nincs ideje. meg az se éri meg.
a versenyek arra lennének jók, hogy nézettséget szerezzen, mert streamből lehet megélni.
de ilyen kevés rankedezéssel sose lesz competitive player
tényleg, belezőgép nem szokott nagy versenyeken elindulni, illetve kapott már felkérést?

hát, ahogy nézem, a bugreport fórumot, más is szívott ma arénában, kiváncsi vagyok lesz-e valami kompenzáció.

Előző szezonban voltam rank8-9-en totem shamannal és nem volt vele gond. Tegnap is találkoztam egyel rank6-nál. Úgyhogy ja.
Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2015.09.27. 22:11:01
brm-előtt abban bíztunk amit a tgt hozott el 😄

dave9004
hát hogy erősebb-e... a ctrlt azelőtt is verte, most is.
mást nem kb.
az h új decket lehet vele csinálni, sokat nem ér, ha r15 alá nem mész vele, persze ha igazán jó játékos vagy, akkor 50% fölött megvan ez is 😄 (sry 😄)
Pedig én annyira bíztam a shaman metába kerülésében...pár napig sikerült is, utána mégse. Nem baj, erősebb, mint volt és újfajta deckeket lehet vele csinálni, ez már jó. A pap viszont rendesen visszajött, ennek is örülök.
Elég gyenge manapság a sámán, de azért a handlockot még mindig meg lehet vele cipőzni keményen... 😊
dave9004
Firebat full antihandlock sámánnal nyer egész simán 😄
dave9004
arra nem elég 1,5 munkamentes nap.
én a voidcalleren agyalok goldenben 😄 de a 400 dust sok érte jah

ha r5 megvan, legend? 😄

dave9004
oda a motiváció r5-tel.
azon gondolkodom h elkezdem a használt lapokat aranyban craftolni.
bár 400 egy commonért durva
Shep
Igen, de az egy normális topicban volt, nem a dühöngőben 😄 Ja, egyébként valakik nagyon ráérnek 😄
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.09.27. 19:28:59

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

dave9004
vhol olvastam, hogy Shep még leszólta a káromkodót 😄 vmikor tavaly tavasszal
Random idézetek tőlem, innen a fórumról:

"Az előbb egy ellenfél kirakta a madder bombert - 1 találat az egyik minionomnak, 5 telibe az ő hősének 😄DDDD "

"Áh nekem van egy csomó legendarym 10 manáért - force tank - recombobulator 😄 "

Ez különösen jó 😄

"Jah, sajnos. Egyébként teljesen komolyan mondom, ha lehetne egy kívánságom a játékkal kapcsolatban, akkor a huntert mint hero úgy ahogy van törölném az összes lapjával és mindennel együtt 😄 Annyira idegesítőek, játékélmény rombolóak, szánalmasak, spammelik a hero powert, arcra támadnak állandóan, szarnak a lényeimre, mert tudják, hogy nyerni fognak, van fegyverük, secretjeik, durva kombók, skill command 2x arcba,nagyon OP új gvg kártyák stb. Ha ezt a szar kasztot törölnék szerintem a játékosok egy része örülne, egy másik része meg sírna és otthagyná az egészet, mert sajnos kénytelenek lennének váltani egy másik herora amivel azért meg kell erőltetni az agyacskát. Ők meg eddig azt hitték, hogy a játék abból áll, hogy ott a' ellenfélnek a pofája abba kell ütni belefele. Nem számít, hogy van mondjuk egy 10000 dustos paklid, kit érdekel? A lapjaidat ki se játszhatod, mert 6. körig véged van. Ezek a szánalmak azt se tudják kik az erősebb legendaryk mert még sose látták őket akcióban 😄 Nem megyek küzdeni a lényekkel, meg mittudomén, ez hunter öcsém lenyilazom mint egy vadat, ha nem megy széttépi a túlerő vagy a kis vakarcsok. Értitek, hogy pakolod ki a hatalmasabbnál hatalmasabb lényeket, vagy akár csak erőseket, ilyen meg olyan nagy hatalmú fődémon alvezérének a jobbkezének az egyik csatlósának az impjének a régi gazdáját mondjuk 6/8-as értékekkel, de kit érdekel? Nem fenyegetés ott a' arc, azt ütöm mer hatalmas vadász vagyok innen sniperbe beletolakodok a pofájába mer az jó. Vagy legyen egy játszótér mod a játékban csak huntereknek, azok ott elvadászgathatnak és jutalmul kapnak egy antilop kártyát minden meccs végén. Akinek a legtöbb antilopja van a hónap végén, az a fővadász és onnantól kezdve a hero powerje 5-öt sebez nem csak az ellenfélre, de minden lent lévő szörnyre is mindne körben 0 manáért. Na most hogy ezeket leírtam már nem is vagyok annyira kiakadva 😄"

"A vebszpiner ne adhasson Malornet...még inkább, a Malorne ne legyen beast. Ő inkább valami misztikus lény. Skill command sebezzen 2 és 4 között random, ha van beasted 3 és 5 között random. Unleash kutyák haljanak meg a kör végén. Feign death legyen 4 mana. Explo trap csak a támadót sebezze. Nevetséges, más AoE secret kb nincs is. Hiéna kapjon +1/+1-et inkább. Az animal companion lények legyenek: 3/2 a malac, a majom 1/3 a medve 3/3. A hero power pedig csak egyet sebezzen."

Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2015.09.27. 18:35:50
dave9004
első hsz-em: hello.
attól, hogy euba regeltem, ér vmi hátrány?
erre azt írták h nem tudnak róla 😄 közben mindig eu szerver hal le 😄
Shep már utálja a shamant, a huntert, a warriort(patron), a paladint(aggro és secret) és a csaló druidot is. Jah meg most pár napja a maget. Azt most nem tudom, hogy volt e rage warlock, rugó meg priest ellen, de majd ő megmondja 😄
dave9004
visszanézek én is idézetekért 😄
Shep január 5: "Eddig a sámánt utáltam, de egy ideje alig találkozok velük úgyhogy lecseréltem őket hunterra. Na meg a sámánok ellen legalább lehetett küzdeni a hunter viszont pár kör alatt lealáz vagy ha nem is akkor is tudod, már semmi esélyed nincs, csak az időt húzhatod."
Utoljára szerkesztette: dave9004, 2015.09.27. 18:11:28
Shep
Ja, asszem volt olyan is, mert engem szeret ez a játék. 😄

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Ja,de ez a nyitás epic volt 😄 Mint az, amikor 3 acolyte-ot nyitottál 😄DD Ugye jól emlékszem?
Shep
Mi van, nosztalgiázol? 😊

Ez amúgy mekkora már 😄DDDDDDDDDDDDDD Végem van 😄
jól látom, hogy egy új topikot kell nyitnom, ez a hibajegy?

dave9004
check this out

vidi hozzá
dave9004
mostanában, vagyis TGT óta ez sokakkal előfordul, megy is 1-2 naponta a rage redditen. biztos rajta van a "to do" listájukon mint a több deckslot, csakhát a technika
Érdemes, persze. Írj egy ticketet, holnapra szerintem segítenek, ha nem küldd el őket a retkes picsába. Vagy ne, mert lehúzzák a dropratet 😄 Na de viccen kívül, érdemes, nekem egyszer volt problémám, 1-2 órán belül segítettek.
kérdés:

érdemes bugreportot, rinyát küldeni?

3-1 arena, egyszer csak közli, hofgy reconnect (a net megy rendesen)
vissza connectalt, onnan meg már az ismert: barát lista üres, játékosok neve ismeretlen, várok, újraindítom a klienst, erre nem marad a 1-3, hanem 2-3, na ilyen nekem még nem volt

Szerintem amúgy a missplayek jó részét adott esetben észre se vesszük. Bármelyik paklival. Mert lankad a figyelmünk, fáradtak vagyunk, másra is figyelünk stb. Nem tudom, ki hogy van vele, én egyhuzamban maximum olyan 5 meccset tudok lejátszani úgy, hogy pörög az agyam rendesen és átlátom a helyzetet. Egy idő után elbambulok, nem gondolkodok már max 1 körrel előre stb., jópár meccs után meg előfordul, hogy már csak a boardot nézem szinte 😄 Ilyenkor ki kell lépni, vagy bukószéria jön.
azért ott is vannak döntések amiket meg kell tanulni 😄
de nem sok az tény 😄

pl hogy melyik combo piece-t mikor éri meg "beáldozni"