40521

Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
Negritis #27199 gnomish-t szerették laphúzás miatt, a miracle rugó is használta anno -
Zozo0122 #27198 Hát nem tudom. Annak számít szerintem, meg én abban is hiszek, hogy minden lapnak van értéke, csak megfelelő deck kell hozzá. Tudok példákat is, ott van pl. a gnomish experimenter - patronban nagyon jó volt, előtte senki nem használta és most sem használják. Ki tudja mikor jön el újra az ideje. Ugyanígy a magma rager - franc se tudja mikor lehet (esetleg) belőle használható lap. Lehet lesz majd egy olcsó spell, ami minden 1 hp-s lény életét megnöveli hárommal, vagy mit tudom én :D -
Ha hozzávágnának 1 körszakállat minden deckemben insta first pick lenne :DD -
Ha van egy lap amit senki nem használ mert olyan borzalmasan mocskos szar, pl. a Magma Rager. És ha fogják, és hozzávágnak valamilyen statot, képességet, körszakállat, amitől tisztán látszik, hogy új lap erősebb, az még szerintem nem számít powercreepnek, mivel az alapból létező lapot sem használta korábban senki, azaz olyan mintha nem is létezne. -
Negritis #27195 az hogy +1 ok ami miatt lehet sírni az nem hiszem hogy annyira "hülyeség"
minden miatt megy a hiszti, ha meta deck akkor unalmas, ha nem meta deck akkor káosz
ha sok az aggro akkor ráktenger, ha sok a control akkor lassú
ha erős lapokat hoz a kieg akkor powercreep, ha gyengéket akkor értelmetlen
mindig lesz hisztire indok -
Ezt te is vágod h hülyeség volt :D -
Zozo0122 #27193 Hol lehet ragelni a powercreep miatt? :D Épphogy kezd felbukkanni a játékban :D -
Negritis #27192 +1 ok amin lehet ragelni azoknak akik az rng miatt kikapnak -
Zozo0122 #27191 Nem. Pontosabban adott manaköltségen adnak ki egyre "erősebb" lapokat, vagy a statok nőnek meg, vagy pedig azonos statokkal erősebb képességet kapnak.
Pl. - Magma Rager -> Ice Rager
- War Golem -> Dr. Boom -
1Darton1 #27190 A fórumgeekek új vesszőparipája, annyit tesz, hogy egyre erősebb lapokat adnak ki. Hihetetlenül izgalmas téma. -
Negritis #27189 "pár évig még oké" - én sztem eleve max 2 év és ráhagyom az egészet szóval engem ez nem zavar :D -
Malarki #27188 Biztos én vagyok a tudatlan, de mi az a powercreep? -
Zozo0122 #27187 Igen. Amúgy ez a powercreep még vissza fog ütni, ahogy sok más hasonló játéknál visszaütött: egy idő után ki kell bővíteni a 30-as kártyalimitet és a 30 hp-t. Meg persze előfordulhat majd, hogy rankedről vagy csak versenyekről tiltani kell egyes kártyákat. Miért? Mert az fog győzni, aki először felhúzza és mindenki játszani fogja, mert adott mana legjobb lapja. Erre most is van 2 példa (shredder,Boom - de egyelőre kezelhető, mert a shredder apránként egyre rosszabb a nagyobb szórás miatt, Boom meg 7 manás, addig meg el is kell jutni...), idővel be fog telni az összes mana slot és senki nem fog mással játszani, csak azokkal. Pár évig ez még oké lehet, de utána már nem. -
Negritis #27186 egyébként, a nem neutral basic lapok viszont elég népszerűek még most is
fwa,sr,fireball ....
+ha figyelembe veszed az általad sűrűn említett "powercreepet" akkor még kevésbé érdekesség a dolog
amúgy a facedeckek már nem nagyon használnak wolfridert se
mert a divineshieldes és az arcanegolem is "értkékesebb" -
Ilyen aggro központú metában nem csoda a wolfrider használata, mégis csak instant 3 damage az arcba. Én mondjuk a TGT-s Argent horserider-t jobban kedvelem, mert azzal még tauntot is el lehet távolítani/tradelni is lehet a divine shield miatt -
Zozo0122 #27184 Tudom, hogy alapból se voltak agyonhasználva, mert a kezdetektől van classic set, csak érdekességként említettem meg, a Wolfrider a nagy túlélő, még mindig használják.
Egyébként így is lehet nevetséges áron legendképes decked :D -
Negritis #27183 a basic neutralok alapból sem voltak agyon használva sose
azóta meg kijött 5 v 6 kieg már szóval ez nem meglepő
ha nem ez lenne akkor meg az lenne a baj hogy semmi nem kell az op deckhez (lásd patron)
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.12.21. 17:12:00 -
Akkor itt az ideje, hogy a basic lapok bekerüljenek egy basic boosterbe. Újabb bevételi forrás a Blizznek :D
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.12.21. 16:44:01 -
Zozo0122 #27181 Belegondoltatok már abba, hogy jelenleg a basic neutral lapok közül csak a Wolfrider van használva, és az is csak a rákban? :D
+ néha használatos az Ooze és a Shieldmasta is, de nagyon ritkán látni őket. Meg mostanában néhány murloc. De ennyi. -
Zozo0122 #27180 Az utolsónál, az a legundorítóbb. És Reynad alig bírja visszatartani, hogy teliberöhögje. :D -
Nap mint nap, meccsről meccsre ilyenek történnek velem mégsem törtem még össze semmit. -
Pio #27178 Esports... ki melyiknél törte volna össze a monitort? :)
-
Renegade #27177 pár hete találtam meg, 20 perc után ment a kedvencekbe :) -
Ő a kedvenc hs streamerem, ált. mindig valami újat próbál játszani. Nem álladóan ugyanazokkal a "meta" paklikkal játszik órákon át. -
Renegade #27175 ez is jópofa, a lassú játék kedvelőinek :)
-
szerintem a kontroll verzió jobb is. nem kell 7 murloc, elég a 2 warleader meg a 3 charge, max még finley. sokkal könnyebb a meccs ha ott vannak a szokásos chow, minibot, aldor, belcher stb.. (most már ezt a verziót kezdik használni) Az az 5 (6) murloc is elég sebzést add a végére, és a meccset is jól (könnyebben) ellehet addig kontrollálni. -
Két anyfinnel -
A népszerűbb a húzzuk a gamet, két warleader, 2 bluegill, murk eye, meg vagy 50 heal. Aggro, jó midrange jó kézzel a nehéz neki -
Renegade #27171 control, szóval nem valószínű :) -
Zozo0122 #27170 Megnéztem, bár azt csak most veszem észre, hogy 2 murloc hiányzik a szokásosból :D Próbáld ki. -
Renegade #27169 amúgy megnézted?
ez egy elég controlos murloc pala, ami leporolta a pyro-equality combot és csak 5 murlocal operál a deck. -
Zozo0122 #27168 Na jó, állj le a szomszéd pálinkájával :D Hát hol jártál eddig, többször linkeltük, többször átbeszéltük/említettük, én még a murlocos szárny megjelenése előtt is felhoztam ezt az OTK lehetőséget egy saját secretes verzióval, meg még kismillióan pl. hearthpwn-ön, hogy nem találkoztál eddig ezzel? :D Shep a másik topicot már tele is anyázta párszor emiatt :D Egyébként tényleg erős deck és az alapja mindig a pontosan 30 dmg-es charge OTK, ha meghaltak a murlocok :D Számolj utána, persze üres boardra. -
Renegade #27167 ez de beteg ötlet, az első murloc spell készíti elő a terepet a másodiknak, ami már bőven 30+t sebez
-
Renegade #27166 full murloc shaman, érdekes
-
Zozo0122 #27165 Lol, azóta tényleg kaptunk 1 manás 1/3 statos murloc legendet, de ez akkor is kell :DDDDDDDDD -
Renegade #27164 jaj ne, jaj ne, bárki aki, azt hiszi, hogy a paladin agyon ver bármi agrot ami régen volt, jaj ne, csak a retardáltak... :D
Utoljára szerkesztette: Renegade, 2015.12.19. 21:48:37 -
-
Negritis #27162 nekem a midrangebe benne van -
Zozo0122 #27161 Nyitottam egy golden cracklet, mehet a faceshaman :D (dehogyis) -
summoning stone miracle lock and lose huntard :D