Hearthstone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

este néztem trumpot 😄
volt egy miss lethalje wari ellen, de utána volt olyan h 3 sérült lény Holy champ+laphúzás és ott is elég szépen elvett az ellenfél köréből 😄

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

dave9004
ha van vmi folyamat. pl berserker gyűjti az attackot és kb így fuck you kilépsz, akkor nem mondanak. de ha épp nem történik semmi akkor mondják a szokásost
qetuol
concedenél csak nekem nem mondanak semmit hősök, vagy nektek sem? régebben ekkor is volt emotejuk...
Utoljára szerkesztette: qetuol, 2015.09.30. 12:22:01

: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant

Szinte hihetetlen, de ma volt egy Druid ellenfél! :d
dave9004
Viszont nem mindenki játszik vele ma.
2kor írtad szal ma 😄

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

dave9004
dave9004
Holnap új brawl lesz, hearthpwnon nézzétek meg majd
dave9004
Melóba szar nekem kb amikor egy őrházban van E 3g meg 4g. Na ott nem szabad gondolkodni mert minden meccsen két reconnect min.
Ingman12
Nálam is vacakol egy ideje. Nem dob le, de sokszor lassan veszi be a lépéseimet, az ellenfelét, stb.

dave9004
Akkor nálad is lehet vmi
hát nekem most elég gyakran (napi 1-2), elég bosszantó.

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

dave9004
Mobilon 3gn csak. Gépen max specről dob le.
nektek milyen gyakran szakad meg a játék? nem lehet lapot kijátszani, random disconnect and lose, ilyesmi?

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

first world problem: annyira jó decket pickeltem, hogy nem merek vele játszani o0

kezdek belejönni ebbe a bugreportolásba mai gyöngyszem: lőném a fireblastot erre megáll a játék, kattintgatni lehet, és szépen lobog a fireblast animációja, de ennyi, remek. 😞

😄 tényleg fáradt vagy 😛

Jah nem, ott még csak 6-2 volt.
Megint olyat missplayeltem, mint a ház. Nem vettem észre, hogy a krakennel lethalom van, mindezt 6-3-nál...szerencsére következő körben nyertem 😄 Néha nagyon elkalandozok...
Shep
Akkor kérdezd tőle, neki már talán csak hiszel, mert ő maga is elmondta.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Na vissza is kaptam a bénázást, az ellenfelem a 2. körben feladta, biztos vmi sürgős dolga akadt. 😄
rank 5-n van 75-35s W-L mutatóval, azért ez impresszív mindegy hogy melyik szerveren tolja
és nem is olyan számról beszélünk ami "elérhetetlen" fehér embereknek

Ne is mondd, az előbb arénában fennhagytam az ellenfél boardján a lényt amivel lethalja volt 😄 Simán túlgondolkodtam a dolgot, elhittem, hogy jót csinálok és így nézem, öcséém lethal a boardján 😄D
hiteles forrás 😄

Shep
Kérdezd meg chaten, majd megmondják.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

amúgy mikor mondja ki h ez NA? nekem nem rémlik (most emiatt újra is nézem)

azon kívül azért nem vagyok meggyőzve arról hogy NA annyival gyengébb lenne EUnál mint aminek itt le van festve
EU-n is elég sok misplay van rank8on is (én is ott vagoyk most ugye)
és Zozo te is említettél nemrég párat

egyébként Kolento nem rossz, de kétlem hogy Priesttel neki meglenne simán EUn is, ugye Trump is Zeta legendno1 deckjét vette alapul

Shep
Meg tudná csak kicsit több időbe telne.

Ja, EU-n nem tudná megcsinálni szerintem. Kolento még talán 😄
Shep
Azért azt ne feledd, hogy EU =/= NA

Azért mennyire elgondolkodtató az, hogy Trump kényelmesen veri hülyére a fent farmoló végtelen legendaryval felvértezett pitypangokat és meg egy vállalhat deckkel szerencsétlenkedek 12 körül. 😊

DarkHorSe
Igen, ez max arenaban tortenhetet meg 😄

Swedish people are albino monkeys

dave9004
jó célzás 😄 (céltáblát nézzétek)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
dave9004
ilyenkor azt érzem mintha nem is játékkal játszanánk 😄
Kongy
Windfurys bloodlustos kivárós sámán a rohadék. Azt hiszed nyertél, aztán a 9. körben elkeni az arcod. De ezt is embere válogatja, mert van aki olyan szarul játszik sámánnal, hogy sírok, ahogy nézem miket játszik ki... vagy lehet csak nem jönnek a lapok. Azért valamilyen szinten a szerencsén is múlik egy kombó, hiába vagy profi játékos, simán elkeni az arcod bárki, ha szar a kiosztás.
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2015.09.29. 10:27:40

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

igazából megint írtam fehérrel 😄 valamint aki megnézi a cikket az látja h eleve trollkodok 😄

és a shaman ha "undorító" akkor az általába vagy valami windfurys verzió vagy bloodlust

nah ha a bloodlust shaman undorító akkor a token dudu SR-rel? 😄
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.09.29. 10:08:28

Shep
Csak a sámán nem úgy uralkodik ahogy te gondolod, hanem a legutolsó szintet uralja 😄 Ettől függetlenül a sámán kaszt undorító.

Kongy
Hát a sámán tényleg brutális. Volt egy olyan meccs, ahol VÉGIG 30-on voltam, egyszer se jött az arcomba, én meg szépen levittem a HP-ját 1-ig! Egy darab hp-ja volt, mondom nem ütöm már le a stormwind champion-jét, minek. Erre felbuffolta a HP-ját 11-re, és WINDFURY-t adott neki, és még volt lenn más lénye is! Egy körben 30at sebzett rám, és úgy kinyírt, hogy csak úgy füstöltem. 1 HP-ról!!!

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

ehetei meta snapshot

a shaman uralkodik tier 4ben

dave9004
insert hangos BBrode nevetés
trump rank5 a f2p priesttel most folytatja twitchon után
kiváncis vagyok meglesz-e neki a legend 😄

Kongy
Nem tudom ma mi a fasz van, még practice módban sem tudok nyerni a patron warriorral lol. 😄 Egyszerűen nem adja be a szükséges lapokat, fos az egész. Ilyenkor van a tököm tele a játékkal.

lehet h echo mage mer az is használ sok spellt, de az is skilles

dave9004
ha ez freezemage, akkor van egy rosszhírem. ahhoz elég sok skill kell
no-skill mágusokkal van tele a tököm. flamestrike, blizzard, fireball, istenfasza.

milyen jó decket pickelt elsőre, és csak 6-ig jutott, fura ez a soklapos aréna.

Igaz, tudom milyen, mikor novemberben elkezdtem én is keményen le voltam maradva...
thx, mindig elfelejtem a srác nevét, pedig megakartam nézni, hogy meddig jut, meg irigykedni, hogy mennyivel jobb mint én, ja nem nyilván az RNG 😉

trump f2p priest
ha szereted a priestet ez a videó hasznos lehet
nem mondom hogy kövesd 100%-ban, mert Trump azért profi de ötleteket adhat hogy mit és hogyan érdemes használni
0ról kezdett egy accountot és priestezik legendig

1000 dustból eljutni legendbe, ne irigykedj a drága szarjaiddal. 😄

Pedig tanulni tényleg jó, van sikerélmény, ilyesmi. Ha megunja majd kipróbálhat mást is, ne felejtsétek már el, mekkora előnyötök van, én pl még mindig nem tudok összerakni, egy nyamvadt Zoo decket sem, még a dragonom is olyan hiányos, hogy instant teleport 12-ből 20-ba 😊 de legalább a hybrid mech-tempommal (vagy a tököm tudja, hogy hívják azt amiben mechek vannak meg walkerek) elbohóckodok 12-14-ben 😊