40521

Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
Negritis #27239 nyilván :D
de ha jó arénás akkor meg kevesebb :D -
Ja. De ha csak feleannyit játszik (mondjuk napi küldi + pár 10 gold) akkor még több. -
Negritis #27237 ha azt nézzük hogy aréna nélkül kb napi 150-160g a max kiszedhető ingame és ugye 5k g-t vesz így 1 hónapot :D -
50 pack az jó sok idő! :) -
Na igen, csak nem mindegy ,hogy mennyit :D -
Időt vesz, nem lapokat. -
én legalább 2 legendásra tippelek. lehet h meglesznek, de sztem ez biztos -
Annyira azért nem vagyok kezdő. Mármint...a lapjaim(magamat 1 év hearthstone után is kezdőnek mondanám mivel kb ugyanazokkal a paklikkal játszom kis módosítgatásokkal). Nyitottam kb 100-120 classicot, a többiből mondjuk minimálisat. -
Pénzért veszi, lesz az 4 is :D -
Zozo0122 #27230 Igen. 50 packból esni fog legalább 2 db, ha szerencséd van 3 is :) De nem csak ez a lényeg, ennyi lapból jelentősen fel tudsz zárkózni, ha kezdő vagy. -
Sziasztok!
Tanácsotokat kérem ismét.
Kaptam jutalmat ma félhavi fizut :) Nem számítottam rá, meglepetés volt, de nem is ez a lényeg.
Hanem, úgy gondoltam, hogy annyit magamra szánok, hogy megveszem most ez az akciós 50 es classic packot .
Viszont aztán az jutott eszembe, hogy mivel pont tegnap esett egy legendary most lehet butaság lenne megvenni ezt a packot mert kevés lenne az esélyem arra hogy újra esik.
Mit gondoltok hülyén gondolom?
Utoljára szerkesztette: Sheltem, 2015.12.22. 19:29:57 -
1Darton1 #27228 Az nem kérdés volt? -
Negritis #27227 Jason Chan @ArchonAmazHS 5 ó5 órával ezelőtt
My first #100in10 Arena Challenge score is 69! Can you guys do better? @Kripparrian @TrumpSC @itshafu @TempoRatsmah
-
Én Ysera helyett Alexet raktam a dragon priest-be. Reno deckek ellen kifejezetten effektív. -
Nyilván ha Yserám nincs, akkor Yserát nem rakok a pakliba :)
Na mindegy építek rá valami mage paklit akkor.
Igazából mivel még nem volt dragon priestem, nem ismerem, köszi a jótanácsokat. -
Negritis #27224 az hogy malygos combo/miracle deckekben hasznos, tehát ami spellekre épít
míg a dragon priest a lények szinergiáját próbálja kihasználni -
dragon priestbe nem veszed hasznát azon kívül h dragon, nincs haszna a +5 spell damagenek abba a pakliba. Ysera sokkal hasznosabb lenne late gamebe -
milyen spellre akarod használni dragon priestben amit akkor ellősz amikor lerakod? mert utána leszedik.
2 smite max. értelmesebbhez emperor kell, ami megint nincs a dragon priestben. sajnos ezek a lapok oda már "túl lassúak"
-
Mi a gond vele? -
Negritis #27220 ez mondjuk pont nem jó a lény alapú dragon priestbe :D -
Végre szeptember-október óta először esett egy legendary:

Mivel mostanában főleg mage / priesttel játszok, csinálok maholnap egy dragon priestet(úgyis megvettem a blackrockot meg a league of explorert magamnak karácsonyra). -
Zozo0122 #27218 Unleash the taurens -
Muster for tauren meg taurenmaster -
Zozo0122 #27216 Kivéve, ha kijön a taurenwarper :D -
Károly hat manásként nem tradel a népszerű öt manásokkal sem, jöhet ide tauren faj, akkor is lassú lesz -
Zozo0122 #27214 Feugenék nekem is beváltak Rattle Rugóba. -
Negritis #27213 Feugenék és leeroy is népszerü mostanába :) -
Zozo0122 #27212 Még egy dolgot hozzáfűznék a lapok értékéhez. Ez a dolog valószínűleg még sokkal többet fog változni minden lap esetében, mint előzetesen hinnénk. Ugyanis ahogy apránként bejönnek új mechizmusok vagy minion fajok, most értéktelen lapok egyből jó lappá válhatnak.
Pl. Cairne újra jó lehet, ha bejön a Tauren faj. (asszem ő tauren, de nem wowoztam) Vagy az unstable ghoul, vagy a 4/6-os spellshieldes szellemlovag is újra metába kerülhet, ha lesz undead faj. És így tovább :D -
-
Zozo0122 #27210 Igaz, bár azt hiszem mégiscsak kezdődik a classic set lapjainak erősítése is, már ha annak lehet nevezni. Pl. lightning storm - elemental destruction. Ugyanaz a manaköltség, de persze az overload is számít...
Na mind1, ez elkerülhetetlen dolog, csak ez majd magával vonzza (idővel) a több hp-t mindenképpen. -
Zozo0122 #27209 Ne már :D Érted te amit írtam csak trollkodsz. Amúgy jöhetnek még nem létező manaköltségű lapok, teszem azt lehetne egy 30 manás lény, ami minden egyes kijátszott lapod után egyel olcsóbb. Érdekes lenne. -
Mint a chillmawt :D -
1Darton1 #27207 Szóval olyan lapokat kellene kiadni, amilyen manaköltségűek még nem léteznek, vagy legfeljebb olyan erősségűeket, mint a korábbi lapok. Nem túl életszerű. Már az is fura, ha ezt magyarázni kell. -
Van ez a konzol mém hogy mennyi fpst lát a szem, erre van HS hogy emberi szem nem lát kilenc paklinál többet :D
A balansznál hivatkoztak h nem valósághű havonta széttépni úgymond lapokat, viszont az igen, hogy évek óta képtelen lehetsz 10 paklit egyszerre tárolni egy polcon -
Én vagyok olyan szerencsés helyzetben, hogy engem nem zavar, mivel kb. 3-4 paklit használok, mert leginkább csak arénázok.
De mondjuk Heroic Adventurenél tényleg mocskos idegesítő hogy minden ellenfél után újra kell csinálni az összes paklit, mert egyszerűen nincs arra helyed, hogy paklikkal kísérletezz. -
Hát engem tutira összezavarna, ha nem kellene folyton törölnöm a meglévő deckek közül. -
Az lehet...
De én legalább nem próbálom bemesélni 30 millió embernek, hogy azért nem rakunk a játékba 9-nél több deckslotot, mert az összezavarná a kezdőket. (komolyan ki az a zsákszaggató gyökér, akinek nem okoz gondot kb. 30 FONTOS lap körülbelüli ismerete, de mondjuk 12 deckslot már megizzasztaná) -
Én arra írtam amit írtál, hogy ha rng miatt kapok ki akkor elkezdem szidni a powercreepet, amivel nekem am nincs bajom még. -
Nem rossz pont. Viszont vegyük az is figyelembe, hogy mind Booty Bay Bodyguard, mind Magma Rager, és mind War Golem BASIC lapok, azaz mindenkinek meglévő kezdő lapok.
Javítsatok ki ha tévedek, de szerinte, nem találkoztunk olyan lappal, ami egy NEM BASIC lap továbbfejlesztése lenne.
Most kérlek ne vegyük ide a Living Roots - Holy Smite esetet, mivel azok nem egy classhoz tartoznak, és ugyaníyg vonatkoztassunk el Frost Bolt - Dark Bomb duótól. -
Egy az egyben bbrode vagy :D
Mondjuk mondták h lesz boomnak ellenfele neutral 7 manára, ZSÖRMÜNGÁR lett :D