40521

Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
leggyorsabb questek. főleg a druiddal :D -
csoszi87 #27278 Addig is játszom.
Az hogy ez a legsikeresebb, szerintem:
Kezdők, Farm.
Nem kell decket építeni, nem kell gondolkodni, 1-2 perc 1 meccs, mivel ha olyat raksz ki, akkor 2. kör consede. -
Metka #27277 Hát szerintem attól még hogy nem kompetitív valami lehetne kreatív. Voltak már olyan brawlok is amiken látszott hogy legalább gondoltak valamire, és nem csak arra hogy random történnek a dolgok. -
Pio #27276 Nem most van először ez a tavern brawl. Továbbmegyek, aki nézte a blizzcont, az tudja, hogy ez volt az eddigi legtöbbet játszott (értsd: legnépszerűbb) tavern brawl.
Az a baj, hogy ti még a tavern brawlt is valami kompetitív dolognak vizionáljátok, holott egyértelműen nem ez a célja. Ha számodra az aktuális brawl nem fun, akkor ne játszd, vagy ha mindenképp meg akarod szerezni az ingyen paklit, játszd addig aztán kész. -
csoszi87 #27275 Ha ez tényleg igaz, akkor kőkemény minőségi tudatmódosító szerek hatása alatt állnak 0-24.
Akkor viszont módosítanám a kijelentésem: Én is a Blizzardnál szeretnék dolgozni.
-
Dehogyisnem, Ben meg Jürgen volt a 2 tesztelő és a teszt alatt végig röhögtek, sőt azóta is azt teszik megállás nélkül.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.12.24. 09:53:24 -
csoszi87 #27273 Ezt nem hiszem, hogy tesztelték, mert ha valaki a tesztek után azt mondta, hogy "Ez tényleg fun!", akkor:
-
Nap kommentje!
-
lyuly de lyo a zuly távörn ból. nyú fán evri vík^^
Persze nem vártam, hogy kijönnekl valami újjal így kari előtt. Viszont ez pont az a fajta, hogy ha annyi lenne, hogy az innkeeper bemondja a neveket és random felrobban az egyik hős, na akkor ugyanott lennénk, csak nem rabolná az időnket, amit elpazarlunk 40 dustra :D
Utoljára szerkesztette: ProGabe, 2015.12.23. 22:28:11 -
Negritis #27270 -
Igen arra gondoltam, elég sokat kihagytam, vagy 3-4 hónapot szóval most egyenlőre a kiegre farmolom az aranyat. már csak 2 szárny :D
Megdöbbentő mennyire lemarad az ember ha kihagy nap küldiket. -
A rénos jelenleg az egyik legerősebb deck, úgyhogy ha arra gondolsz akkor igen megéri játszani vele és érdemes Jaxot gyártani hozzá. -
ha a renolockra gondolsz mehet.
És sok verzió ugyanolyan erős Jaraxxus mentesen is, sőt.
Handlockok elhalványulnak szép lassan -
cesar22 #27266 ez hogy lehet? ha visszakerül a kézbe a raptor akkor is rajta marad a lopott deathrattle effect? -
Negritis #27265 melyik controlra gondolsz?
mer van reno-s és van hagyományosabb handlock
valamint a demon-hand is control sztem
de lehet másikra gondolsz -
Sziasztok!
Mi a véleményetek az új control lock ról?
Érdemes vele próbálkozni? Egyedül jaraxxus hiányzik de őt meg le tudnám craftolni. -
LOL
-
A randomot háttérből simán állítgathatják, mennyire op valami. Lejjebb feljebb húzhatják és nem kell bejelenteni.
De inkább ez, mint az h még ők se tudják miért annyi amennyi.
A discovert tudják súlyozni akkor egy losiont is tedztelhetnek h egy hónapig 60% a 4 dmg vagy 33.3 -
Nem állítottak róla semmit, csak mondjuk spoilerszezonban az ilyet elmondhatnák, Hogy 400% a class lap esélye.
-
1Darton1 #27260 A discoverről sosem állították, hogy random, és elég látványos a különbség. Kérdésre rögtön el is mondták, hogy miként működik.
Egyedül a legendary-nyitásban lehet valamilyen kiegyenlítő mechanizmus, ami a nagyon pecheseknek hivatott segíteni picit, de az se túl valószínű az eddig látottak alapján. -
Negritis #27259 igazából csak azt nem tudom hogy, még ha igaz is a conteo hogy a blizzard szemét módon belenyúl mindenbe hogy direkt téged szivasson
ha tudod hogy igaz, akkor az jobb neked?
és van olyan lehetőség hogy elhidd nem igaz? nem hiszem
én se vagyok 100%ra meggyőződve hogy nincs semmi háttércsalás
de bízok abban hogy a blizz jobban fél a botránytól minthogy ilyenekkel bohóckodjon
viszont inkább azt nézem én mit basztam el 1-1 meccsen minthogy az rng-t szidjam (ami engem is ugyanúgy szokott segíteni) vagy az ellenfelem rühelljem
amúgy épp ma nyitottak egy king crush-t és egy sylvanast ugyanaz a meccsem után wnl-ről :D
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.12.23. 15:07:05 -
Attól még létezhet :) -
A discover után én már nem hiszek el semmit -
Pio #27256 Egyáltalán nem hiszek abban, hogy bármilyen módon manipulálnák ezt vagy a matchmakinget vagy a meccsek közbeni randomot. -
Negritis #27255 ha nem duplaáron veszed a paklikat akkor nem lesz 40duston kívül semmi benne
de érdemes 3 csirkét és 2 pálmafát feláldozni Bren Bronde-nak előtte -
cesar22 #27254 nem lehet hogy az akció óta lejjebb vitték a legendaryk drop rate-jét a classic packokban? én úgy szoktam mostanában, hogy amint megvan 100 gold, veszek classicot, és mintha tényleg kevesebb értelmes lap lenne, tegnap nyitottam egy hoggert, de addig még golden rare se
Utoljára szerkesztette: cesar22, 2015.12.23. 13:23:51 -
Negritis #27253 Dan vett 200packot multkor egy darab cairne jött neki -
thefuck? -
Pio #27251 Nekem esett már goldért vett 50 packból ha jól emlékszem 14 legendary. De volt ugyan ez a szám 0 is... :( -
Jaja meg is jelent a 720p :) -
Arra gondoltam ,hogy ha mind 40 dustos akkor nem sok :) -
mert időbe telik a youtubenak is feldolgozni :D sokszor kell egy kis idő ehhez -
+1 mindegy milyen dustból fogod lecraftolni a legendásokat, mert lehet egy évig nem jönnek majd. és csak azért várni tök hülyeség :D -
Fogok. íme a szerencsétlenkedésem :)
Utoljára szerkesztette: Sheltem, 2015.12.22. 22:22:21 -
Negritis #27245 ha már csak legendary nincs meg akkor sztem nyiss pár tgt-t inkább hiszen ott is van pár hasznos lap
vagy gvg-t -
Igazából nincs bajom ezzel, hogy 1 esett 1 et craftoltam, csak egész évben classicot nyitottam és szeretnék már tgt -t nyitogatni :) Pedig amíg nincsenek meg azok a legendaryk amikre vágyom (antonidas, alexstrassza) addig nem nyitok mást, ebből(mármint a classicból) már legalább csordogál a dust, hiszen sok lap megvan.
Következő craftom Dr. Boom lesz de az nem mostanában lesz(950 dustom maradt).
Utoljára szerkesztette: Sheltem, 2015.12.22. 22:10:26 -
Csináltam !action el videót az openingről. Imádom ezeket nézegetni youtuben gondoltam egyszer vásárolok sok paklit akkor énis csinálok.
Csak kicsit fura, mert a mikrofonról nem vett fel hangot így a játékbeli hangot hallani meg amiket cimborák reagáltak skypeon, csak azt nem hallani, hogy mire reagálnak :)
10 perc múlva linkelem ha akartok egy jót mosolyogni (youtube) akkorra ér fel.
Utoljára szerkesztette: Sheltem, 2015.12.22. 22:07:43 -
akkor nézd úgy, h 51 ből 2 legend az még mindig átlagban van ha a 20/legendet nézzük -
Tegnap kellett volna megvennem szerintem ezt az 50 packot mielőtt kiesett a legendary :) Vagy nem tudom. Fene se tudja a valószínűség mennyire változik ilyenkor. -
Összesen esett 1 the beast legendary...
Úgyhogy dühömben a megkapott 1700 dustból lekreáltam egy ysera -t hirtelen.