40521

Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
Zozo0122 #27319 Most komolyan :D -
cesar22 #27318 fúú számolni se tudom :) -
Zozo0122 #27317 Ez a kérdés mindenkinek szól:
Kizárólag aréna jutalomként, de NEM packból, hanem különálló jutalomként hány db. golden legendaryt kaptatok eddig? (8 wintől kezdve van rá esély, hogy bármilyen lapotadhat goldenben, legendaryt is) Ha már itt tartunk mondhatjátok azt is, hogy hány nem goldent :) -
cesar22 #27316 a mobilos az annyi különbség hogy valami mobil virtual device-t kell addolni tablet helyet, gondolom -
1Darton1 #27315 Tényleg, most vettem észre, hogy amit linkeltem az tabletes és nem telefonos. Én mindkettőt megcsináltam vele. -
cesar22 #27314 igen azért kaptam a +1 pakkot viszont az iphone-t ipad-et nem lehet, és ahogy nézem semmilyen ios emulator nincs ami viszi a hearthstone-t :(
viszont még egy android phone quest van, szerintem azt is lehet ezzel a progival -
1Darton1 #27313 Tabletet is lehet vele emulálni, ami plusz egy pack. -
cesar22 #27312 na, eddig szenvedtem vele, de végül meglett, kaptam 4 pakkot, és végre egy hátlapot ami jól néz ki
kösz a linket -
1Darton1 #27311 Én ezzel csináltam. -
Negritis #27310 van egy bluestack nevű -
cesar22 #27309 létezik valami pc-s megoldás az androidos iphonos, stb. questek teljesítéséhez? -
cesar22 #27308 jó ez a mech warrior, az előbb egy mimirons head-et adott a gorilla, és sikerütl összekombózni a megawindfurys lényt, és azzal nyertem, 16 hp-ja volt pont :) -
Misha nincs facehunterben, csak huffer -
Mi van vele? -
Your deckslots with charge now have +1 attack -
cesar22 #27304 azt nem mondta, hogy több lesz vagy kevesebb? :) mert ugye egyszerre úgyis csak egyel lehet játszani, szóval még a kilenc is sok :D -
Negritis #27303 már többször közölték hogy aktívan dolgoznak rajta :D
csak hát az acititást még nem említették :D -
Jaj -
Pio #27301 Ennél szebb karácsonyi ajándékot nem is kívánhattatok volna, Benbácsi írta redditen: "Deck Slots - we are actively working on this." -
cesar22 #27300 ez érdekesnek tűnik, ki is próbálnám, ha lenne még slotom, fel reaver-em mondjuk nincs :) -
Pio #27299 Valami nem stimmel, Misha? -
Renegade #27298 először is, jaja, boldog Karácsonyt, meg teleportálós szilvesztert. :)
másodsorban meg örömködés, R8-ról relatív simán meglett az R5 (hármat veszítettem, így tippre), és dobpergés, ez volt az a deck:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: Renegade, 2015.12.24. 19:48:45 -
Boldog Karácsonyt kíván Rexxar és Misha, azaz a Facehunter Corporation!
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.12.24. 18:51:49 -
cesar22 #27296 aha, köszi -
icyshadow #27295 Classic set murloc-jaiból kell 1-1 példány hozzá. -
Ha megvan az összes murlock akkor kapod meg, bár nem tudom, hogy az új murlockok is kellenek e hozzá. -
Legyártottam, eddig 1x húztam fel de jó pakli ez a secret pala. Tegnap jaraxxus-t csináltam, szóval most megvan a 2 új pakli az ünnepekre :) -
cesar22 #27292 ez az old murk-eye hogy működik? hogy lehet megszerezni? valami reward asszem -
1Darton1 #27291 Amennyiben csak küldetéshez kell, akkor bőven elég Dr. 6 is, de ha magas rankon is vannak terveid a palával, akkor valóban nem árt Tirion. -
meg. nincs az a ctrl meta most amiben király lenne a tiszta -
Szerintetek lenne értelme betörni Eadric the Pure-t egy Tirion ért?
Eadric gold szóval 1:1 ben tudnám gyártani. Paladin küldikkel mindig gondba vagyok, gondoltam csinálok egy secret palát. -
Pio #27288 Ezt nagyjából 50× néztem meg... :D -
Pio #27287 Senki nem mondta, hogy nem várunk sokat egy brawltól, de csak hogy tiszta legyen itt most azért ekézzük a Blizzt,mert a karácsonyi szünetre (amikor ők se dolgoznak) visszahozták a valaha volt legnépszerűbb brawlt.
Az első mondatomból pedig akár ki is hagyhatod a "free2play"-t, anélkül is tökéletesen megállja a helyét: "Szerintem elég erős elvárás lenne, hogy egy játékban minden hétre kitaláljanak és legyártsanak valami nagyon kreatívat." -
Ahogy ez is. Valószínűleg a Ben Bródnál készült ez a videó is.
-
Negritis #27285 egy kiegtől vannak elvárásaim
egy tavern brawltól nincsenek -
Metka #27284 Én alapból nem szeretem ezt a ne várjuk tőle sokat és akkor jó lesz hozzáállást. Nem értem miért kéne, hogy elég legyen az, hogy valami nem szar. Nekik ez a munkájuk egy része teljesen jogosak szerintem ez elvárások. -
Na ez kreatív és mókás! -
Negritis #27282 én is így vagyok vele, "ajándék lónak ne nézd a fogát" a hozzáállásom kicsit
a brawl néha jó móka, néha szenvedés
és néha kreatív, néha nem
ha tudod mit várhatsz tőle (ingyen pakli/hátlap + semmi) akkor nem fogsz negatívan csalódni -
Pio #27281 Boldog karácsonyt mindenkinek! :)
-
Pio #27280 Szerintem elég erős elvárás lenne, hogy egy free2play játékban minden hétre kitaláljanak és legyártsanak valami nagyon kreatívat.
Bedobtak egy ilyet annó, szerintem ők is meglepődtek, milyen népszerű, hát most visszahozták a - ismét hangsúlyozom - valaha volt legnépszerűbb brawlt. Náluk is karácsony van, azt meg azért már végképp ne várjuk, hogy karácsonyra időzítsenek valami új brawlt, amivel ha baj van akkor Szenteste a család helyett a szerverszobában ülhessenek.
Arról nem is beszélve, hogy ez aztán végképp free content és ingyen pakli is jár érte.