40521

Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
Csak bbrode lelkéhez -
Amikor ARÉNÁBAN kibasznak ellened, egy Turn 4: Elise ---> Turn 5: Térkép ---> Coin + Majom kombót... DE MEGNYERED A MECCSET, akkor megfogadod, hogy ezentúl egy rossz szót nem fogsz szólni a kártyák lelkéhez.
Utoljára szerkesztette: Zickler, 2015.12.29. 21:39:24 -
cesar22 #27357 kipróbáltam ezt a dragon huntert, eddig 3 win, secret pala, fatigue priest, zoo ellen, az egyiknek annyira bejött, hogy felvett friendnek megköszönni a jó meccset, és gratulálni :) -
priest-warri-druid-lock-sámán 60-as dudu meg sámán arany. többivel kétlem h meglesz a 60, pláne h töröm a lapjaikat :D -
Pff... Kazsuál Karcsi...
2000 win? A nagyim letol annyit egy hosszabb délután alatt.
Utoljára szerkesztette: Zickler, 2015.12.29. 18:59:09 -
Pio #27354 Egyre inkább úgy érzem, hogy én vagyok itt a legnagyobb casual... :D Megvolt már a legend, 12 arena win is 3×, mégis nagyon messze vagyok a lvl60-aktól például.
-
Negritis #27353 akkor érne ha a meta deckekről lenne szó
így arénában hasznos rutin -
Zozo0122 #27352 Nem vagyok egy nagy játékos, de vmennyit biztos ér az, hogy mindennel tolom :D -
Tulajdonképpen megnyerted a hearthstonet akkor, mindent tudsz :D -
Ez kizárt h csak így lehet. -
Ahhoz nem kell velük játszani, elég ha ellenük játszol, azért ez nem egy Magic, bár páran szeretnék azt hinni. -
Zozo0122 #27348 Szerintem de. Az erős paklikat akkor tudod igazán jól kivédeni, ha tudod mik a gyengéi. -
Játszani én is tudok csak nem akarok pláne nem sámánnal :D Ráadásul az, hogy valami ellen tudj játszani nem szükséges hozzá az, hogy játsszál is vele. -
Zozo0122 #27346 Én mindegyik classból találtam élvezhető paklit :D És mivel mostanra minddel tudok játszani, így védekezni is jól tudok ellenük. Legalábbis jobban, mint előtte. -
Nekem meg szerintem a világ összes ideje is kevés lenne hozzá, mivel leszarom az egészet, nem játszom olyan kaszttal amit nem élvezek csak azért, hogy level 60 legyen. Sámán 26-on áll pl. és nem is igen lesz több. -
3, Druid, Warlock, Hunter.
Az arany Palán dolgozok most. -
Zozo0122 #27343 Jó, de mondom nekem az utolsó hónapok célirányosak voltak, szinte csak hunter,rugó meg shamannal játszottam, mert azokból még messze jártam :D Hány golden herod van?
Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2015.12.29. 14:07:10 -
Zozo0122 #27342 Alig arénáztam eddig :D Ilyen 5-9 winek szoktak lenni amikor rászánom magam, de ezentúl többet fogok :D -
Pff... Showoff...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Igaz nekem 1 év 7 hónap kellett a lvl 540-hez... -
Negritis #27340 én "csak" 2300W környékén vagyok :D -
Renegade #27339 ne már, nem volt még 12-es arénád? o0 -
Zozo0122 #27338 Na, ez is meglett. Az utóbbi 2-3 hónapom abból állt, hogy rugó, shaman meg hunter paklikat teszteltem orrba szájba, a shamant nagyon megszerettem, a hunterből meg végre játszható a control - a Reno hunterem hozott vagy 100 nyertes meccset, rank5-ön is simán játszható volt :D Nincs több farm, csak "fun". Meg random :D
1 év és 1 hónap játék :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2015.12.29. 13:12:18 -
eszméletlen sokan nem tudják hogy működik Reno. ha valamiből van kettő, azt hiszi sok, ha kezedben van akkor már nem fog healelni.
Angolul olvasni óvodás szintű szavakat még mindig megterhelő, még angol nyelvűeknek is :D
kártyajáték legjobb tanácsa: r t f c (read the fucking card) -
Igen, az makkereknek nagyon jó, én 1 db-ból raktam be kettőt, rendre a pakli alján volt mindkettő Reno meg kézben de csak egy halott lap volt. -
nagyon nagy arc. karácsony előtti streamben meg beöltözött csajnak úgy nyomta több órán át :D -
cesar22 #27334 bírom ezt a csávót p4wn.... még ha ilyen hülye neve is van, mindig talál valami fun decket, nem arra koncentrál hogy mivel lehet megnyerni minél többet meccset, hanem hogy milyen paklikkal lehet jó meccseket játszani
most nézem a legutóbbi streamjét, ez a summoning stone-es mage paklija is tier120 kb, de az egyik meccse egy wari ellen valami eszméletlen jó volt, ilyenekért érdemes játszani ezt a játékot.
ja és nem tudom hogy másnál is van-e, de nála látom először hogy rájott a renóhoz nem kell feltétlen minden lapból csak egyet betenni, hanem lehet néhányból kettőt is, amit trackelni lehet meccs közben, hogy kihúzta-e már, kommentben meg ott basztatják, hogy hát így nem működik a renó, minek a pakliba. geez.:( -
Renegade #27333 -
Pio #27332 Azt hiszem ez a videó méltó évzárónak.
Hearthstone: Kingdom of RNG
-
Zozo0122 #27331 Ne szaladj ennyire előre, egy szóval nem mondtam ilyet. Legend leszek, de valszeg nem januárban mert vizsgaidőszakom is van. De ennyi idő után illene egyszer végre megcsinálnom, csak szar a rendszer és ez elveszi a kedvem. (az ultimate rinya: küzdesz fél órát a csillagodért, jön a rák és elveszi 2.5 perc alatt) Bár van esély egy midrange paladinos rushra 5-től, mert akkor meglenne az első golden herom...és amúgy se próbáltam még ki a Keepert, pedig a pala elvileg a kedvenc classom, csak hát túlbuffolták az utóbbi időben. -
Aréna uncsi specre.
De legalább már meglesz az indok h ménem leszel legend, későn kezdted azért :D -
Zozo0122 #27329 Utálom a tojáslikőrt :D Kapok én golden lapokat, de nem eleget :D
Amúgy azon gondolkodom, hogy köv. hónaptól 15.-én kezdem a rankedet. Fölösleges előbb a rákban úszni, addig arénázgatnék :D Ez téged annyiban érint, hogy az első 2 hétben nem az aggron anyázok majd, hanem a randomon spectate közben
-
Zozo0122 #27328 Az arany lapoknak :D -
cesar22 #27327 én nyitottam egy sea giantet, kraftoltam mellé mégegyet, és most nyomom a hobgoblin zoo-t :) -
Gyere spectatelni. Arénában összeraktam "A Deathrattle Zoo Rogue" -t. -
Berúgott a tojáslikőrtől, aztán mindennek örül amit nem kap :D -
Én egy óriáig szenvedtem vele, aztán legörgedtem, megláttam EZT a hsz-t és 25 perc múlva (amiből 19 a letöltés volt, 5 a lejátszott meccs a tablet miatt) megvan mind a 4 pakk, kb 200 dust. Fákkjee :D -
Most akkor te a goldnak, vagy az arany lapnak örülsz jobban? :D -
Zozo0122 #27322 Hú, ennek nem örülök. Inkább adná a golden lapokat, akár egy golden raret is beváltanék a teljes gold nyereményre ami jön belőle :D Ez mondjuk átlagosan 100 gold. -
0.
Szerencsére elég ritkán ad arany lapot, főleg mostanában inkább golddal jutalmaz a játék. SŐT, nem egyszer fordult elő, hogy 6 winért, több mint 100 goldot kaptam. -
Gabor113 #27320 Golden legendet még nem adott, de velen és alakir onnan jött.