40521
  • Negritis
    a discover mechanizmus mellett azért a spellbender sűrűbben látott trap :D
  • Pio
    Shadow word deathre gondolsz akkor, de arra is spawnolnia és meghalnia kéne a spellbendernek.

Amúgy spellbendert szerintem csak akkor érdemes használni, ha már nincs hely counterspellnek. Az aktívan használt spellek kábé 95%-a ártó szándékú és ezeknek jelentős része aoe. Ez utóbbiakra a spellbender semmilyen hatással nincs, ráadásul tipikusan az aoe-k a drágább, veszélyesebb spellek a játékban, amiket jobb lenne counterelni.

Nem emlékszem, hogy Kolento vagy Kibler mondta: abban a pillanatban, hogy az ellenfeled elcastolt egy spellt szinte biztos, hogy vagy arra fogsz gondolni, hogy ezt a counterspell is megcsinálta volna vagy arra, hogy mennyivel jobb lett volna most egy counterspell.
  • cesar22
    én arra gondoltam először, hogy amit spawnol az ugye egy 1-3-as minion, és az nem 5 or more attack-os, ezért ignorálja
  • Renegade
    auhh, még 62 legendary nincs meg, hát ez meglepően sok :(
  • jazzy
    Pedig meg kéne ennie, nekem már volt rá példa. De amennyi bug van manapság nem lennék meglepve..
    Utoljára szerkesztette: jazzy, 2016.01.02. 13:36:51
  • cesar22
    igen
  • Zickler
    Volt hely ahhoz hogy le tudjon spawnolni a spellbender?
  • cesar22
    a shadow word pain-t miért nem eszi meg a spellbender?
  • Negritis
    közbe trump felrakta az utolsó f2p priest videót
    ha jól láttam októbere nem is játszott kb
    300+ meccs kellett neki hozzá
  • Renegade
    na visszamentem R18 max csillagra, őrülten vicces ez a Reno warlock, benne van a térkép kereső csajszi, egyszer úgy kikaptam miatta, hogy csak lestem: kaptam egy AWESOME valamit, ami úgy nézett ki, hogy köv körben fogok húzni három lapot....5 HP-n....nulla lappal :D
  • Shep
    Hát az egész játék a mákról szól nem másról, szóval ja pakolni kell a lapokat a többit megoldja a szerencse.
  • Zickler
    Ne már.
    Kérlek titeket, ne nehezítsétek meg az arany Pala farmolásomat.
  • Renegade
    éééés rank20, szerintem erre hónapok óta nem volt példa, ideje elővenni, egy használható decket :)
  • dave9004
    :)
  • Renegade
    egész biztos így van :)

hiszen ez is olyan bonyolult deck mint a többi, lapokat kell kijátszani megfelelő sorrendben :)
  • Shep
    Hát akkor nagyon rosszul játszod azt a decket :)
  • Renegade
    jó hogy felhoztad, gyakorlatilag esélyem sem volt egy random lapokkal játszó pap ellen :)

és nem ő az első ma aki úgy ver hülyére, ahogy nem akar, nem volt death lord, bomb, csak lapokat rakott ki egymás után :)

• Shep
    Játsszál ellenük priesttel majd rájössz, nem tudsz velük mit csinálni, elsőt fogod jön a 2. ami ellen már semmit nem tudsz csinálni.
  • Renegade
    Na egész napi játszódás eddig:

5 aréna, összesen 5 winnel.

összeraktam egy OTK murloc paladint, gyakorlatilag az nem veri a mostani metában, aki nem akarja (R17ről kezdtem tegnap, most vagyok R18-on).

mivel én legalább annyira utálom a controll warriort, mint a többség az agrokat, így eltanultam az undormány játékstílust: mielőtt lejár a kör, csinálok valamit, kirakok egy lényt, passzolok, tök mindegy, nyerni úgysem tudok :) (most is "játszok" egy wallet warriorr ellen :)

ja, idáig egyszer jött be a kombó, szóval aki sírdogál a kombók miatt, valószínűleg a világ legpechesebb embere :)
  • csoszi87
    Én megindultam, de a 16-os szint nagy falatnak bizonyult.
    Holnap folyt. köv. R18-ról.
  • Renegade
    hú de hónap eleje van, alig 3 órámba került megcsinálni egy 7 wines küldit, viszont csak egy szintet buktam. :)

Le a kalappal a kezdők előtt, én tuti nem lennék már képes most elkezdeni a játékot, ami ilyenkor fent folyik, az még az életkedvét is elveheti egy új játékosnak.
  • Sheltem
    :D
  • Pio
    Előtte szegény ember Dr. Boomjával toltad?

• Pio
    Jókis visszatekintő az év eseményeire, közben fel se tűnt, de azért elég eseménydús év volt ez a HS rajongóknak.
  • dave9004
    Nem kellett vna boomot lecraftolni, lehet két év múlva kinyitottad volna.
    Ne bánd yserát ilyen mindig lesz
  • Shep
    Legendhez nem deck kell hanem sok türelem, vagy kellő mennyiségű nyugtató. :)
  • Sheltem
    Dejó hogy legutóbb Ysera -t craftoltam le és most tavernből kiesett megint....
    :(

Na mindegy betörtem és ezzel a +400dustal le is tudtam végre craftolni a várva várt Dr. boomot :)
    Végre megvan.
    Utoljára szerkesztette: Sheltem, 2015.12.30. 23:56:36
  • Renegade
    mivel se döglött elfem, se egyik legendás démon sincs meg, így nekem egyelőre, R5 a limit :)

kicsit változtattam rajta, de ez szvsz nem elég R5 alatt:

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

http://kepkezelo.com/images/e37fd2alq1nanya8f3n2.png
    http://kepkezelo.com/images/m8lpds2dr48g1wby6hhg.png
  • Zickler
    Nekem tetszett Rank 2-n, csak valamiért úgy döntött a mobilom hogy a Renolock nem tetszik neki (de csak rankeden), és a mulligan közben mindig összeomlott.
  • Renegade
    vadásszal meg sámánnal még nem futottam össze, nem tudom ellenük mit tud, nekem egyszerűen csak unalmas, ilyen 3-8 lap van hátra meccseket játszani :(

arra jó volt, hogy visszajöjjek vele 5-re, meg megnézni milyen.
  • Renegade
    na akkor már én is, fél év után:

• Negritis
    nah közbe berakom én is :D

• cesar22
    minden lassú a mostani metában, ha 3 mana előtt még nem raktál ki miniont, akkor olyan tempo hátrányban vagy, hogy nehéz visszahozni, és ha az ellenfélnek jó a curve-je nem tudsz nyerni, kivéve ha freeze mage, vagy más kézből 30-at sebző szutyok, az ellen meg azért nem lehet nyerni
  • Renegade
    kipróbáltam a Reno warlockot, aranyos, egy rohadt nagy gond van vele, hogy piszok lassú vele a játék :(
  • Renegade
    ilyet már láttam cimbinél, szerencsére nagy tv-n játszottunk így hamar meglett :)
  • Zickler
    Amilyen jó szemem van, én azt a shieldbearert a végén a büdös életben nem vettem volna észre
  • Negritis
    én is kb így nézek ki csak kicsit több meccsel és egy 60as mageggel :D
  • Shep
    Nem tudok hozzászólni, mert én nem arénázok mivel számomra teljességgel élvezhetetlen az ,hogy random hőssel, random lapokkal más random szarjai ellen bohóckodjak. Egyszer mentem egy 8-as arénát, nekem az elég is volt .)
  • Zickler
    Kövi ellenfél: 3 museum curator ---> Dark cultist, sylvanas, Sneeds.
    Conjurer kihúzta a seggem a szarból, volt olyan kedves és addot egy Poly:boart a sylvanas ellen.
    Az run elején, 1-0-nál meg jött egy pala, Ragnaros + Tirion kombóval, de azt is elvertem.
    Azért nem minden nap megy ember olyan 12 wines runt, ahol összesen 9 Legendaryt tesz el láb alól :D
  • Shep
    Kamu, a majom mindig a pakli alján van :D Persze lehet csak rankeden.