40521

Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
Negritis #27399 a discover mechanizmus mellett azért a spellbender sűrűbben látott trap :D -
Pio #27398 Shadow word deathre gondolsz akkor, de arra is spawnolnia és meghalnia kéne a spellbendernek.
Amúgy spellbendert szerintem csak akkor érdemes használni, ha már nincs hely counterspellnek. Az aktívan használt spellek kábé 95%-a ártó szándékú és ezeknek jelentős része aoe. Ez utóbbiakra a spellbender semmilyen hatással nincs, ráadásul tipikusan az aoe-k a drágább, veszélyesebb spellek a játékban, amiket jobb lenne counterelni.
Nem emlékszem, hogy Kolento vagy Kibler mondta: abban a pillanatban, hogy az ellenfeled elcastolt egy spellt szinte biztos, hogy vagy arra fogsz gondolni, hogy ezt a counterspell is megcsinálta volna vagy arra, hogy mennyivel jobb lett volna most egy counterspell. -
cesar22 #27397 én arra gondoltam először, hogy amit spawnol az ugye egy 1-3-as minion, és az nem 5 or more attack-os, ezért ignorálja -
Renegade #27396 auhh, még 62 legendary nincs meg, hát ez meglepően sok :( -
Pedig meg kéne ennie, nekem már volt rá példa. De amennyi bug van manapság nem lennék meglepve..
Utoljára szerkesztette: jazzy, 2016.01.02. 13:36:51 -
cesar22 #27394 igen -
Volt hely ahhoz hogy le tudjon spawnolni a spellbender? -
cesar22 #27392 a shadow word pain-t miért nem eszi meg a spellbender? -
Negritis #27391 közbe trump felrakta az utolsó f2p priest videót
ha jól láttam októbere nem is játszott kb
300+ meccs kellett neki hozzá -
Renegade #27390 na visszamentem R18 max csillagra, őrülten vicces ez a Reno warlock, benne van a térkép kereső csajszi, egyszer úgy kikaptam miatta, hogy csak lestem: kaptam egy AWESOME valamit, ami úgy nézett ki, hogy köv körben fogok húzni három lapot....5 HP-n....nulla lappal :D -
Hát az egész játék a mákról szól nem másról, szóval ja pakolni kell a lapokat a többit megoldja a szerencse. -
Ne már.
Kérlek titeket, ne nehezítsétek meg az arany Pala farmolásomat. -
Renegade #27387 éééés rank20, szerintem erre hónapok óta nem volt példa, ideje elővenni, egy használható decket :) -
:) -
Renegade #27385 egész biztos így van :)
hiszen ez is olyan bonyolult deck mint a többi, lapokat kell kijátszani megfelelő sorrendben :) -
Hát akkor nagyon rosszul játszod azt a decket :) -
Renegade #27383 jó hogy felhoztad, gyakorlatilag esélyem sem volt egy random lapokkal játszó pap ellen :)
és nem ő az első ma aki úgy ver hülyére, ahogy nem akar, nem volt death lord, bomb, csak lapokat rakott ki egymás után :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Játsszál ellenük priesttel majd rájössz, nem tudsz velük mit csinálni, elsőt fogod jön a 2. ami ellen már semmit nem tudsz csinálni. -
Renegade #27381 Na egész napi játszódás eddig:
5 aréna, összesen 5 winnel.
összeraktam egy OTK murloc paladint, gyakorlatilag az nem veri a mostani metában, aki nem akarja (R17ről kezdtem tegnap, most vagyok R18-on).
mivel én legalább annyira utálom a controll warriort, mint a többség az agrokat, így eltanultam az undormány játékstílust: mielőtt lejár a kör, csinálok valamit, kirakok egy lényt, passzolok, tök mindegy, nyerni úgysem tudok :) (most is "játszok" egy wallet warriorr ellen :)
ja, idáig egyszer jött be a kombó, szóval aki sírdogál a kombók miatt, valószínűleg a világ legpechesebb embere :)
-
csoszi87 #27380 Én megindultam, de a 16-os szint nagy falatnak bizonyult. 
Holnap folyt. köv. R18-ról.
-
Renegade #27379 hú de hónap eleje van, alig 3 órámba került megcsinálni egy 7 wines küldit, viszont csak egy szintet buktam. :)
Le a kalappal a kezdők előtt, én tuti nem lennék már képes most elkezdeni a játékot, ami ilyenkor fent folyik, az még az életkedvét is elveheti egy új játékosnak. -
:D -
Pio #27377 Előtte szegény ember Dr. Boomjával toltad?
-
Pio #27376 Jókis visszatekintő az év eseményeire, közben fel se tűnt, de azért elég eseménydús év volt ez a HS rajongóknak. -
Nem kellett vna boomot lecraftolni, lehet két év múlva kinyitottad volna.
Ne bánd yserát ilyen mindig lesz -
Legendhez nem deck kell hanem sok türelem, vagy kellő mennyiségű nyugtató. :) -
Dejó hogy legutóbb Ysera -t craftoltam le és most tavernből kiesett megint....
:(
Na mindegy betörtem és ezzel a +400dustal le is tudtam végre craftolni a várva várt Dr. boomot :)
Végre megvan.
Utoljára szerkesztette: Sheltem, 2015.12.30. 23:56:36 -
Renegade #27372 mivel se döglött elfem, se egyik legendás démon sincs meg, így nekem egyelőre, R5 a limit :)
kicsit változtattam rajta, de ez szvsz nem elég R5 alatt:
http://kepkezelo.com/images/e37fd2alq1nanya8f3n2.png
http://kepkezelo.com/images/m8lpds2dr48g1wby6hhg.png
-
Nekem tetszett Rank 2-n, csak valamiért úgy döntött a mobilom hogy a Renolock nem tetszik neki (de csak rankeden), és a mulligan közben mindig összeomlott. -
Renegade #27370 vadásszal meg sámánnal még nem futottam össze, nem tudom ellenük mit tud, nekem egyszerűen csak unalmas, ilyen 3-8 lap van hátra meccseket játszani :(
arra jó volt, hogy visszajöjjek vele 5-re, meg megnézni milyen. -
Renegade #27369 na akkor már én is, fél év után:
-
Negritis #27368 nah közbe berakom én is :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
cesar22 #27367 minden lassú a mostani metában, ha 3 mana előtt még nem raktál ki miniont, akkor olyan tempo hátrányban vagy, hogy nehéz visszahozni, és ha az ellenfélnek jó a curve-je nem tudsz nyerni, kivéve ha freeze mage, vagy más kézből 30-at sebző szutyok, az ellen meg azért nem lehet nyerni -
Renegade #27366 kipróbáltam a Reno warlockot, aranyos, egy rohadt nagy gond van vele, hogy piszok lassú vele a játék :( -
Renegade #27365 ilyet már láttam cimbinél, szerencsére nagy tv-n játszottunk így hamar meglett :) -
Amilyen jó szemem van, én azt a shieldbearert a végén a büdös életben nem vettem volna észre
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Negritis #27363 én is kb így nézek ki csak kicsit több meccsel és egy 60as mageggel :D -
Nem tudok hozzászólni, mert én nem arénázok mivel számomra teljességgel élvezhetetlen az ,hogy random hőssel, random lapokkal más random szarjai ellen bohóckodjak. Egyszer mentem egy 8-as arénát, nekem az elég is volt .) -
Kövi ellenfél: 3 museum curator ---> Dark cultist, sylvanas, Sneeds.
Conjurer kihúzta a seggem a szarból, volt olyan kedves és addot egy Poly:boart a sylvanas ellen.
Az run elején, 1-0-nál meg jött egy pala, Ragnaros + Tirion kombóval, de azt is elvertem.
Azért nem minden nap megy ember olyan 12 wines runt, ahol összesen 9 Legendaryt tesz el láb alól :D -
Kamu, a majom mindig a pakli alján van :D Persze lehet csak rankeden.