Hearthstone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
HS kapcsán már majdnem megetettél, hogy van valamilyen szakmai háttered a dolog kapcsán (gazdasági vagy matematikai), de egyre gyanúsabb, hogy teljesen szűz vagy még a témában.
Azért megpróbáltad, valakit biztos sikerült beforgatnod.
A felhők felett mindig süt a nap
első pakk
most nyitom a másodikat
Utoljára szerkesztette: Shiver, 2015.10.06. 19:17:48

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
A te logikád alapján akkor a MOBA és MMO piacon is érdemes belenyúlni a randomgenerátorba a fizetős ügyfelek javára, mert olyan nagy pénz van benne. Ott azért csak feltűnt volna már valakinek. Mondjuk olyannak, aki ügyesen is érvel.
Érdekes módon a nem túl vitaképes konteós arcok milliószám írják a gyanúsítgató hozzászólásaikat, de egyikük sem képes egy minimális méretű adatbázist összedobni. Az őket cáfolók viszont rendszeresen megteszik, pedig nekik semmit nem kellene bizonyítaniuk.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Utoljára szerkesztette: Shiver, 2015.10.06. 18:47:50
.
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
látod, ezért vagy sima troll mert nem vagy képes elfogadni más véleményét, csak a saját igazadat hangoztatod, én felvázoltam lehetséges dolgokat, verziókat, te pedig semmit, csak elutasítod és kész le van zárva, aki meg mást mond az biztos conteos bla bla bla, gratulálok neked
Utoljára szerkesztette: Shiver, 2015.10.06. 18:29:32
nem így kell levonni a következtetéseket? 😄
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
illetve most itthon vagyok takonykorral és vettem 3 aréna belépőt.
De szerintem ez már túlzás, kezdek belecsúszni a HS függőségbe 😊
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
egy közepesen húzó midrange secret pala ellen volt az első meccs, mikor kirakta tiriont onnan folyamat ment a trashemote a részéről 😄
én csak mosolyogtam magamba
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

most akkor azért kell rá költeni mert kikapok jó lapok ellen? vagy azért mert így nem jön az aminek jönni kell a deckből?
vagy miért?
de én itt lezárom, aki conteo mögé akar bújni hogy azért kap ki, de meg se próbálja igazolni
annak biztos 100%ig igaza van
biztos csal a blizzard és mindenki más pro aki f2p nyer sőt az egész blizzard csak 3-4 embert szivat a többi pedig a károtokra nyer
hidd el vannak emberek nem kevesen akik sok szerencsétlenség után vesznek pakkot "mert a kurva életben hogy ilyen meg olyan lapja van az ellenfélnek, veszek most én is vagy 10et aztán jól összerakok egy pakkot rohadjon meg"
"favoring paying players doesn't mean instant win"
Utoljára szerkesztette: Shiver, 2015.10.06. 17:05:35
Kétség nem fér hozzá, amit a Blizzard művel a world of warcraft, vagy inkább a "bobbykotikactivision"-óta az nagyon gusztustalan, de ez az elmélet ettől függetlenül hülyeség.
VW kockáztatott, megannyi engedményt/kedvezményt kaptak a kormányoktól, most a béka segge alatt vannak, viszont az elmúlt 10 év alatt az eladásokból (szervíz stb.) jól megszedték magukat, 1-2 hónap múlva már el is felejtik az emberek. lesz 1-2 év visszaesés aztán ismét fel. szerintem még mindig többet nyertek vele hosszú távon mint most rövid távon veszteségük van/lesz
Utoljára szerkesztette: Shiver, 2015.10.06. 17:03:37
én ezért nem hiszek a conteo-kban
amit Shep mond hogy lassan(vagy nem) reagálnak a "balance" kérdésekre az igaz, azzal nem is lehet mit kezdeni
csakúgy mint azzal hogy a közösség szeret agyhalott lenni és agyhalott deckeket játsznai
akkor még alá is becsültem hogy mennyit hoz a játék, de nekem úgy rémlik mintha a 20 milla az összes blizzard játékra vonatkozott volna még anno amikor hasonlóról olvastam, persze tévedhetek ebben
edited: utánanéztem valóban 20 milla per hónap csak a HS-ből
egy szóval nem mondtam, hogy az én érvem/állításom erősebb mint a tied, annyit mondtam, hogy én ezt gondolom a jelenlegi helyzetről, míg te az elején/közepén elvetetted teljes mértékben az én érvelésem
Utoljára szerkesztette: Shiver, 2015.10.06. 16:49:51
amúgy elvileg havi 20 millát hoz a játék, de továbbra sem látom megalapozottnak a laphúzási csalást
ez mondjuk magánvélemény és mint tudjuk a conteo-sok véleménye solid proof nélkül is többet ér
kételkedni lehet, de csipőből elutasítani vicces, mint ahogy sokan teszik, mert a blizzard aaaaaz neeeeem , őőő ilyeeeet sohaaa
de reagáltam:
mi a kétséges? félkarú rabló játékgép megvan? csak hogy egy egyszerűt említsek.
a legtöbb fizetős játék alapvető pszichológiája: pénzzel könnyebb, gyorsabb (jelen esetben pl elérni a legendet, vagy jobban szórakozni)
"És az nem válasz, hogy talán nyernek rajta pár centet." tudod mennyire örülnél annak a pár centnek emberenként? el sem tudod képzelni mi pénz van ebbe
Utoljára szerkesztette: Shiver, 2015.10.06. 16:20:19
Arra az érvemre nem reagáltál, hogy mi értelme lenne az egésznek, ha egyáltalán nem lehet érezni a hatását. Van rengeteg etikai szempontból megkérdőjelezhető és teljesen etikátlan eszköz, amivel befolyásolhatnák a birkákat. Miért pont olyat használnának, aminek kétséges a kimenetele? A HS-sel kapcsolatos gyanúk valahogy a miértre sosem próbálnak választ adni. És az nem válasz, hogy talán nyernek rajta pár centet.
ezért "merek" hivatkozni rá
blizzardnak mindig is egy volt a fontos, minnél több pénzt beszedni
Utoljára szerkesztette: Shiver, 2015.10.06. 15:52:39
Hasonló feltételezést nem hallottam még, és nekem sem tűnt fel, hogy magas rankon, ahol a játékosok többsége fizetős, hátrányban lennék.
Én nem tagadom, hogy léteznek hasonló trükközések, de ha nincs érezhető hatásuk, akkor semmi értelme kockáztatni. Azért is rossz a VW példa, mert ott olyan összeg miatt rizikóztak, ami piacvezetővé tudta őket tenni.
ennyi történne, ez kártyajáték, ebben minden eshetőség "megengedett", szóval kód nélkül soha nem fogja ezt senki beismerni, statisztika sem fogja ezt alátámasztani mert nincs az az embersereg aki elkezdené ezt monitorozni, hogy le lehessen buktatni
Utoljára szerkesztette: Shiver, 2015.10.06. 15:44:39