Hearthstone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Na, egészen ötletes brawl, de egy kis utánagondolással egyből meg lehet találni az összes kiskaput 😄 Szeretem az ilyet, ilyenkor pörög az agyam nagyon, ha decket kell építeni egy feladat megoldására 😊 Ezért is szeretem a heroic modot is az adventure-ökben.

Ha bárkinek gondja lenne a brawllal (nyilván főleg a topicot látogató kezdők), akkor csinálja így:

Minden körben olyat fogunk húzni, amit azonnal ki tudunk játszani, tehát első körben 1 drop, másodikban 2 és így tovább. Na most ebből következik, hogy 1-9-ig minden számból csak EGY kell a deckbe, garantáltan fel fogjuk húzni, de 7+ lehet bármennyi igazából. Na akkor már azok legyenek a lehető legjobbak, hogy valuet szerezzünk, majd pedig turn 7-től kb. csak face, mert a board onnantól a miénk. A classod tökéletesen mindegy ebben a brawlban 😊 Nézzük akkor:

Spell egyáltalán NEM kell ebbe a deckbe, bármivel is vagy.

Mulligan: mindent dobjunk el, kivéve a 7+dropokat, azokból a legjobbakat tartsuk meg, mint pl. KelThuzad stb...Majordomot nem rakunk a deckbe nyilván...meg gianteket se, nem fogjuk tudni nagyon játszani őket. Csak nagy lény legyen a kezünkben, a kicsik sorban jönni fognak.

1 drop - Zombie Chow, jobb nincs
2 drop - Én hunterrel voltam, betettem egy Haunted Creepert
3 drop - én egy cobrát raktam be, hogy garantáltam enyém maradjon a board
4 drop - nyilván Shredder
5 drop - a board control megtartása és a garantált value miatt én itt Bomb Lobbert használtam, tuti leszed valamit (egyébként az ellenfélnek ebben a körben már nincs esélye)
6 drop - ide nyilván Sylvanas kell, további value
7drop-a végtelenségig - pakoljuk tele a decket 7+ dropokkal innentől kezdve.

Tehát a deck így néz ki: 1 chow, 1 kettő drop, 1 három drop, 1 négy drop, 1 öt drop, 1 hat drop és a többi mind7+ dropok.

Turn 7-től csak a face, az életben be nem hozza, esetleg lightbomb meg ilyenekkel, de amúgy free win 😊
Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2015.10.07. 17:42:04
dave9004
ja tudóssal egyértelmű
soha nem ölünk tűz elementállal mad scientistet, mert akkor ő is kap egyet 😄
Utoljára szerkesztette: dave9004, 2015.10.07. 17:33:46
Ha tényleg volt kint mad scientist, akkor elég egyértelmű a helyzet. A screenshot alapján nem kizárt, mert valamit le kellett lőnie a blastmage-nek.

toltad megjelenéskor a Diablo3at? 😄

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

mondjuk a HS-t a WOW:WOD megjelenés annyira nem baszta szét de ez nem jelent semmit 😄

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Shep
Ez így fun, nem tudtad? 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

na, mint kiderült nem bug, hanem feature...

feature

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

dave9004
de most mi van, nem tudnak odanyúlni megcsinálni rendesen a pénzhegyektől? 😄
na újabb bug az arénában:

ellenségnél mirror entity

lerakok egy robit, majd a tápos gnomot a combo miatt, erre elviszi a gnome-ot o0

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

és akkor most jön még a a LotV, halál lesz

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Nekem is ugyanezt szokta csinálni PC-n.
Meg úgy általában nagyon lagos mostanában a játék nekem. Gondolom a battlenet szerverek nem állnak a helyzetük magaslatán.

jaaaj, az élet apró örömei: a világ legszarabb pickelt deckjével megszívattam egy vazsit (olyan jó lapjaim vannak, mint undertaker, alarm-o-bot, na most képzeljétek el, ha ezt kellett pickelni).

Szitu: kirakta a mirrort, meg a duplicatet, hát meg is kapta a csoda robotot, ki is lépett. 😊

Shep
Ez is igaz😄

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

nem csak mobilon, PC-n is, nyitottam már neki hibajegy topikot, ott látod, hogy nagyon sokan mások is, legyen szó rankingról, vagy arénáról.

1 elég, nem? 😄 egyszerre úgyis csak 1el játszol 😄

Shep
Mit nerfelnek, a deckslotok számát 6-ra?

Jönnek a nerfek! Basic deckek előnyben !!
Packot pénzért vettél?
Ott lehet a probléma.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

dave9004
istenem, a kliens egy hete írja sárgával, hogy éjjel 3tól 11-ig karbantartás
Hali. Mi a töcs van most a gammel hogy nem indul?
dave9004
redditen már nem egy ilyen poszt volt és arénákat buknak vele emberek 😄
minden rendben van
csak költs több pénzt és akkor a blizzard a TE kliensedet jól hagyja de az ellenfeledé mindig bebugol

Ne.
dave9004
Na ez a kemény.
Mobilon úgy megszakadt a játék, hogy semmit nem csináltam csak megállt a kép annyit láttam h miket céloz aztán azt se. Nem írta h net szakadt meg, erre gyorsan ki belépek ki se írja h vesztettem, csak egy csillaggal kevesebb....
Jóóóóóvan. Most akkor ne játszak mert bebugol?
Csak hangyát áldoztam, az rank9et ér

Elszaladt a rohadt kecske, amikor megvillant a kezemben a macséta.

Értem, akkor majd lehet még visszanézek.
Más:
Kecskés dologról esetleg infód, vagy tapasztalat?
Redditen láttam 1 hsz-t. egy srác meg volt győződve róla, hogy működik.
Ott csak nem írnak hülyeségeket...<#nemtudom>

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Jutalon rendszer hasonlitas még nem volt 😊

Nincs kedvem végigolvasni az egész a "Blizz maga az Illuminati és a predátor közös gyermeke" részt.
Csak annyit írjon már le valaki, hogy ki áll nyerésre a vitában?
Ki játszotta ki elsőnek az "olvasd végig amit írtam, mert szar a szövegértésed" adut?
Sikerült-e Shivernek a 2 pénzért vett packkal megrendíthetetlen bizonyítékot felmutatnia?
Vannak-e akik felsorakoznak mögötte, hogy: igen én is tudom bizonyítani, mert az ellenfél topdeckkelt és napok óta nem tudok nyerni, mert nem veszek pénzért packot.
Lett-e már belinkelve valami más fórumról is ezzel foglalkozó téma. (mert ha ott is ott van, akkor biztos igaz)
Lett-e már másik játék jutalmazási rendszerével összehasonlítva a HS?
Lett-e már másik teljesen mással foglalkozó cégen keresztül bemutatva, hogy igenis lehet csalni?
Áldozott-e már valaki kecskét a arany legendért? (na jó ezt csak azért kérdezem, mert másik fórumon láttam, de nem merem kipróbálni amíg innen nem biztosít valaki, hogy működik)

Már csak azért, hogy érdemes-e felzárkózni, vagy a java már lement...

Utoljára szerkesztette: csoszi87, 2015.10.06. 23:01:34

Kibler is most próbálgatott egy bolster paklit, ami nem sokban hasonlított erre. Mivel nem nagy működött, le is cserélte egy hobo bolster verzióra. Ezzel se arat. 😄

Alig volt egy pár emperorja.

Már mind1, de kirakott vagy 7 emperort, a kezében lévő molten 26 életnél 4 manába került 😄
Kolentot nézzétek gyorsan mit művel, mi ez a meccs lol 😄
Shiver
nekem nem kell a wikit használnom szó értelmezésre, de látom egyeseknek igen
Utoljára szerkesztette: Shiver, 2015.10.06. 21:29:29

A felhők felett mindig süt a nap

Banane15
Oké, azért majd legalább a wikin nézz utána mit is jelent a "Vita".

Shiver
előbb olvass aztán nézd meg hogy ki provokál kit

Shiver
úgy rémlik ? nagy játékos lehetsz ha csak rémlik. a különbség az hogy én meg tudom hogy van. de sebaj, majd a következő életben talán okosabb leszel

Banane15
Minden válaszod provokálás, értem hogy gyengék az érveid de akkor sem kéne.
Utoljára szerkesztette: Banane15, 2015.10.06. 20:45:41

Úgy rémlik, hogy ilyen már nincs egy pár éve a játékban (viszont előtte tuti csaltak vele a mocskok, csak akkoriban még bőrszín alapján). De valamiért az én példámra nem sikerült reagálni.

Ha nem ilyen túlbonyolított, logikátlan feltételezést választasz a gyűlölködésed alapjának, hanem például a szörnyű in-game shopot, akkor az még valamennyire érthető is lenne. Meg azt is lehet viselni, hogy érzelmileg instabil vagy, mert nem ritka eset. De ez így együtt már túl mókás.

Shiver
"Én mondok neked példát, mert te szándékosan kerülöd a témát, pedig te vetetted fel. Szóval van a raidben 10 tokenes és 10 fizetős játékos, mondjuk Iron Reaveren, és a boss dob 5 lootot fixen. Ha több fizetős játékos lenne, akkor viszont 5-öt dobna, ha kevesebb, akkor meg 5-öt. Viszont a raidleader mindenkitől végigkérdezi, hogy ki a fizetős játékos, mert az jobban megérdemli a lootot, és azoknak fogja kiosztani. Mert ugye minden raidleader Blizzard alkalmazott." class specific drop-ról hallottál már?
tudod? lemész leveritek a bosst mondjuk te vagy egyedül pala vagy tökömtudja mi mondjuk és a lootban nicns pala cucc? érted vagy írjak esszét róla?
Utoljára szerkesztette: Shiver, 2015.10.06. 20:24:14

Én mondok neked példát, mert te szándékosan kerülöd a témát, pedig te vetetted fel. Szóval van a raidben 10 tokenes és 10 fizetős játékos, mondjuk Iron Reaveren, és a boss dob 5 lootot fixen. Ha több fizetős játékos lenne, akkor viszont 5-öt dobna, ha kevesebb, akkor meg 5-öt. Viszont a raidleader mindenkitől végigkérdezi, hogy ki a fizetős játékos, mert az jobban megérdemli a lootot, és azoknak fogja kiosztani. Mert ugye minden raidleader Blizzard alkalmazott.
Vagy ha egy speciális dropot nézünk, hogy az kiesik-e. Ilyenkor a tokenes játékosok javára vagy a fizetősök kárára fog eldőlni, hogy mennyi eséllyel esik ki?
Néhány hét alatt fizetési hajlandóságtól függetlenül mindenki a lehető legjobb gearben lesz, ilyenkor mi motiválja a fizetős játékosokat arra, hogy ne vegyenek tokent?

Sajnálom, de Gazdaságitudományi Kar sincs. Bár nem tudom miért különleges, ha egy egyetemen több kar is van.

Shiver
drop rate http://www.wowhead.com/npc=90284/iron-reaver
de úgysem fogod megérteni, mert nem akarod és úgy is úgy van ahogy te mondod (el ne hidd, csak leírom mert a végén ezt is félre érted)

"Ha esetleg elmondanád, hogy milyen droprate-jük alacsonyabb a tokeneseknek, ami befolyásolhatja a játékbeli teljesítményüket, az könnyebbé tenné számodra a beszélgetést." számomra nem, mivel te kevered a dolgokat és kevered össze vissza. van valamilyen bullshit generátor amibe beleírsz szavakat és az egy mondatot csinál neked? szerintem dobd ki

gazdaságitudományi kar ohhhh ezer boccs mégjobb 😄😄😄

Mondom én, hogy nem játszottál vele. Gondolom a personal lootra célzol, de az kifejezetten magas értékre van beállítva, ráadásul szinte senkit nem érint, mert pillanatok alatt jobb geart lehet összeszedni annál.

Ha esetleg elmondanád, hogy milyen droprate-jük alacsonyabb a tokeneseknek, ami befolyásolhatja a játékbeli teljesítményüket, az könnyebbé tenné számodra a beszélgetést.

Miskolci Gazdaságtudományi Egyetem nem létezik, de téged úgysem érint a téma.

Shiver
"Az itemek fixen esnek a bossokból" drop rate mond neked valamit? vagy várj lefordítom neked, a "tárgyak dobásának(előfordulásának) esélye" nem egyenlő a fixen esik-kel, de gondolom kimaradtál egy két óráról ...már általánosban ahol a szövegértelmezést tanították

és pont hogy nem hoz egy centet sem ezért nem olyan jó a drop rate-jük a tokeneseknek

miskolci gazdaságtudományi egyetemmel nem villognék ennyire
Utoljára szerkesztette: Shiver, 2015.10.06. 19:43:55

Az itemek fixen esnek a bossokból és az arénagear fix conquestpointba kerül. Ráadásul garrisonból bőven kijön a havidíj. Azon mégis hány centet kaszálnak egy főre levetítve?
Hiába vannak számok írva a szobakulcsokra, az nem minősül matematikai szakmai háttérnek.

Shiver
nah? mi van? elvitte a cica a nyelved?

Shiver
melyikkel is van probléma? nah mi az ami nem úgy van? okosíts mester ( 😄😄😄😄)
Utoljára szerkesztette: Shiver, 2015.10.06. 19:26:37

Shiver
nem mivel nem vagyok agyhalott mint te

Akkor hogy írhattál ilyen butaságot?
Vagy neked is akadnak gondjaid az igazmondással?

És most hirtelen késztetést érzel, hogy vegyél egy rakás másik packot, durva.

Shiver
kár hogy vagy 6-7 évig játszottam wow-ot de sebaj, majdnem összejött
és van szakmai hátterem, szóval ebbe is belecsúsztál