40521
  • Zickler
    Hmmmm...
    Amikor Eerie Statue, Ancient Watcher, és Angry Chicken között kell választanod... Nincs is annál jobb.
  • csoszi87
    Palánál aláírnom, nem volt 2 dropom. (nem tudtam mit kipickkelni)
    Abban biztos voltam, hogy on the play kevés esélyem volt, ha nem volt kézben 2 drop. Csak ahogy kikaptam őrjített meg. (mert 2 alkalommal lategameben vertek el) Úgy, hogy marha jó lategamem volt.

Sámán, mondom jó lesz, kell az 5 win küldihez. Televolt rohadt jó early dropokkal+ minden sámán finomság benne volt.
    És nem tudom mi történt.

Most méregből draftoltam még 1 palát.
    Lehet kár volt, mert olyan kártyák jöttek első 10ben, hogy sírtam pickkelés közben.

Nyavalygás !OFF!
    Utoljára szerkesztette: csoszi87, 2016.01.04. 22:27:13
  • Zickler
    Lehet akármilyen durva lategamed, ha nincs boardclear hogy visszahozd a boardot, azon esetben amikor az ellenfelednek jobb a tempoja mint a tiéd.
    Én mostanában kezdtem el agresszív paklikat draftolni, főleg Rogue-nál, és kb. 1,5-el ugrott az átlag winem,
  • csoszi87
    Ha így lenne most nem tépném a hajam.
    pala 4 win lett. 2 M.K., 1 truesilver, craken, 2 consec stb-stb. arra minimum 10 winnel számoltam.
    Most sámán, megint marha jó deck volt, 2 fire ele, hex, mechek, powermace, flametong, ragna stb-stb. 2 win.
    Őrjöngeni tudnék.
  • Zickler
    Béka alatt Huge Toad-ot érted, vagy Murloc Knight-ot?
    Csak azért kérdem, mert a Minibot jobb 2-s drop mint a Toad, Uldaman meg jobb 4-s drop mint a Knight, és ugye a a következő kieg.-ig 50%-al nagyobb eséllyel dob LoE-s lapot, mint bármilyen mást, szóval az Uldaman sokkal meghatározóbb mint a Murloc Knight.
    Utoljára szerkesztette: Zickler, 2016.01.04. 21:38:37
  • Renegade
    ismered az alap mondást:

pala: 5 win
    1 béka: 6
    1 béka, még néhány fontos classic: 7
    2 béka:9
    2 béka meg néhány fontos: 11 alatt be se köszönj :)
  • csoszi87
    Egy pala lett ilyen.
    Csak meglepődtem, nem gondoltam, hogy heartharena tempo, aggro, mid, control decken kívül ismer mást.
  • Zickler
    Attrition kb. azt takarja, hogy addig húzod a meccset ameddig csak lehet, és azzal nyersz hogy a 17. körben lerakott Krakenedre már egyszerűen nem tud mit lépni, mert elfogyott a lapja.
    Ilyen paklit mageel a legegyszerűbb összerakni, hála az erős board clearnek, nagy removaloknak, laphúzásnak, ls a freezenek.
    Az viszont tény, hogy MOCSKOS lassú, sikeres, jó, de kb. a életedre ráunsz mire végzel :D

Szerk.: Szerintem 2 db 10 wines aggro rogue arénát le lehet menni, annyi idő alatt amíg egy 12 wineset megcsinálsz attrition mageel.
    Utoljára szerkesztette: Zickler, 2016.01.04. 19:56:23
  • csoszi87
    Srácok, most raktam össze 1 aréna decket amire azt mondja a zinternet, hogy "Attrition" deck.
    Ilyet se hallottam még. :-)
  • Renegade
    jaja, láttam, hogy időről-időre előkerül, viszont egyik sem tűnt ilyen betegnek.
  • Negritis
    még a classic set alatt tolta totalbiscuit is
  • Renegade
    pay to win deck :)

• csoszi87
    LOL
    Burgle power

Előző meccsen Gorehowl jött belőle + Brawl, ezen meg +1 Keeper.
    Utoljára szerkesztette: csoszi87, 2016.01.04. 15:30:50
  • qetuol
    ezt soha nem tudjuk meg, mert a Blizz nem ad ki ilyen információkat. ezek nem hivatalos adatok, az, hogy a mérés előtt mi volt, nem tudjuk.
  • icyshadow
    Nem hivatalos cikk, csak statisztika alapján jutottak erre a következtetésre. Amúgy nem garantál 40 pakk sem legendary-t, csak nagyon magas a valószínűsége. (De ha elolvasod, az amúgy érdekes reddit posztot, akkor nyilvánvalóvá válik, hogy én sem tudom a választ a kérdésedre, viszont az adatok TGT-sek, szóval biztos, hogy nem most. )
  • cesar22
    ez eddig is így volt, vagy most változott?
  • icyshadow
    40 egyforma pakk nyitása garantál legalább 1 legendary ritkaságú lapot
  • Negritis
    nincs benne rake,űrlény meg gyíkember így nem hihető ugye? :D
  • Zickler
    Szerintem cuki ^^
  • Pio
    Olyasmi, de ennél többet én se tudok róla, csak azt, hogy eddig 4 része van és a Heroes of the Storm univerzumában játszódik és nagyon japán. :)
    Ja és van egy összefüggő sztori is benne, valami olyasmi, hogy valami szoftverhiba miatt az egyik "klónkatona", amiket ugye csak azért gyárt le a játék, hogy a hősök rajtuk szintezzenek "élőlénnyé" válik és az ő sztoriját meséli a sorozat. Legalábbis ennek a résznek a végéig így tűnt... :D

szerk.: a gumikacsához meg annyit, hogy a HotS-ban simán vannak vicces skinek, bár ilyen pont nincs, de a videóban korábban szereplő Stitchesnek (ő WoW-os hős, bár a kártyában még nincs benne külön, csak általános Abomination van) van ilyenje:

Utoljára szerkesztette: Pio, 2016.01.03. 13:20:06
  • Plata
    Jesszusom én bele néztem de ez vér trágya.
  • Renegade
    klassz a gumikacsája :)

ez mi ez? valami Blizzard ihletésű rajzfilm sorozat? :)
  • Renegade
    na ez izgi volt, ha nagy leszek, az én Warlockom is ennyire menő lesz :)

• Pio
    Féligmeddig OFF, tekerjetek 5:00-hoz, de mivel többen panaszkodtak mostanában Malfurionra, itt a helye. :)
    Azért erősen japán cucc, aki nem szereti ne nézze.
    Ha valakinek megtetszik a többi részt megtalálja a csatornán. Amúgy Heroes of the Storm az alapja.

• Renegade
    hát pár hónap múlva, ha lesz annyi kék porom, hogy craftoljak egy ancient of lore-t meg még egy nature-t akkor majd kipróbálom, kíváncsi vagyok milyen az a deck, ami 2 év alatt szinte semmit nem változott és még mindig tier1.
  • Zickler
    Meg a midrange dudu. De az a renolockot is összecsomagolja.
  • Renegade
  • Renegade
    nagyon jó kis deck, csak nekem mostanában nem adja, 4 heal van benne, ma alig láttam őket, azóta raktam bele egy arch thiefet, end game-re.

Ha levesszük azt, hogy ma minden verte, nem rossz, egyedül a control warrior ellen tehetetlen, de azt a decket csak a mák veri.
  • 1Darton1
    Pedig ez jó decknek tűnik, csak mióta visszaszorultak az aggrók (főleg a hunterek), már nem olyan erős.
    Hogy Reno lockkal miért nem megy, arra csak az a magyarázat lehet, hogy a korábban linkelt paklid erősen hiányos, és nincs endgame-je.
    Ha a gyorsabb játékot szereted, akkor talán az új sámánt lenne érdemes próbálgatni vagy valamilyen rákpaladint.
  • Renegade
    na, egész napos Reno warlock eredménye: 18-on kezdtem, ott is fejeztem be, egyszer volt win streak, folytatódik a decemberi szerencse, remélem lassan elmúlik ez a down swing mert rém idegesítő.
  • Renegade
    a kudarc érzését nyerném meg vele :D
  • Negritis
    mer mit vesztesz azzal ha r20n vagy?! :D
  • Renegade
    elhiszem, nekem ez van összerakva, de nem merek vele játszani, nehogy megint R20-on kössek ki. :(

• 1Darton1
    Pedig nem véletlenül divatos.
  • Renegade
    nagyon béna vagyok dragon priesttel :) nekem instant teleport felfelé :)
  • Shep
    Nincs benne entomb
  • Zickler
    "ilyen deckkel"? :D
    Miért mi a baj vele?
  • Renegade
    áhhh, hihetetlen a srác, én egy ilyen deckkel, max R15 ig jutnék :(
  • cesar22
    igen sorry a word death volt, mindig keverem a kettőt, és igen ethernalból kaptam
  • Pio
    Az mondjuk jogos, pláne mivel eléggé divatos lett az ethereal conjurer. :)