Hearthstone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha bárkinek gondja lenne a brawllal (nyilván főleg a topicot látogató kezdők), akkor csinálja így:
Minden körben olyat fogunk húzni, amit azonnal ki tudunk játszani, tehát első körben 1 drop, másodikban 2 és így tovább. Na most ebből következik, hogy 1-9-ig minden számból csak EGY kell a deckbe, garantáltan fel fogjuk húzni, de 7+ lehet bármennyi igazából. Na akkor már azok legyenek a lehető legjobbak, hogy valuet szerezzünk, majd pedig turn 7-től kb. csak face, mert a board onnantól a miénk. A classod tökéletesen mindegy ebben a brawlban 😊 Nézzük akkor:
Spell egyáltalán NEM kell ebbe a deckbe, bármivel is vagy.
Mulligan: mindent dobjunk el, kivéve a 7+dropokat, azokból a legjobbakat tartsuk meg, mint pl. KelThuzad stb...Majordomot nem rakunk a deckbe nyilván...meg gianteket se, nem fogjuk tudni nagyon játszani őket. Csak nagy lény legyen a kezünkben, a kicsik sorban jönni fognak.
1 drop - Zombie Chow, jobb nincs
2 drop - Én hunterrel voltam, betettem egy Haunted Creepert
3 drop - én egy cobrát raktam be, hogy garantáltam enyém maradjon a board
4 drop - nyilván Shredder
5 drop - a board control megtartása és a garantált value miatt én itt Bomb Lobbert használtam, tuti leszed valamit (egyébként az ellenfélnek ebben a körben már nincs esélye)
6 drop - ide nyilván Sylvanas kell, további value
7drop-a végtelenségig - pakoljuk tele a decket 7+ dropokkal innentől kezdve.
Tehát a deck így néz ki: 1 chow, 1 kettő drop, 1 három drop, 1 négy drop, 1 öt drop, 1 hat drop és a többi mind7+ dropok.
Turn 7-től csak a face, az életben be nem hozza, esetleg lightbomb meg ilyenekkel, de amúgy free win 😊
Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2015.10.07. 17:42:04
soha nem ölünk tűz elementállal mad scientistet, mert akkor ő is kap egyet 😄
Utoljára szerkesztette: dave9004, 2015.10.07. 17:33:46
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

mondjuk a HS-t a WOW:WOD megjelenés annyira nem baszta szét de ez nem jelent semmit 😄
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
ellenségnél mirror entity
lerakok egy robit, majd a tápos gnomot a combo miatt, erre elviszi a gnome-ot o0
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
Meg úgy általában nagyon lagos mostanában a játék nekem. Gondolom a battlenet szerverek nem állnak a helyzetük magaslatán.
Szitu: kirakta a mirrort, meg a duplicatet, hát meg is kapta a csoda robotot, ki is lépett. 😊
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Ott lehet a probléma.
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
Mobilon úgy megszakadt a játék, hogy semmit nem csináltam csak megállt a kép annyit láttam h miket céloz aztán azt se. Nem írta h net szakadt meg, erre gyorsan ki belépek ki se írja h vesztettem, csak egy csillaggal kevesebb....
Jóóóóóvan. Most akkor ne játszak mert bebugol?
Más:
Kecskés dologról esetleg infód, vagy tapasztalat?
Redditen láttam 1 hsz-t. egy srác meg volt győződve róla, hogy működik.
Ott csak nem írnak hülyeségeket...<#nemtudom>#nemtudom>
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
Csak annyit írjon már le valaki, hogy ki áll nyerésre a vitában?
Ki játszotta ki elsőnek az "olvasd végig amit írtam, mert szar a szövegértésed" adut?
Sikerült-e Shivernek a 2 pénzért vett packkal megrendíthetetlen bizonyítékot felmutatnia?
Vannak-e akik felsorakoznak mögötte, hogy: igen én is tudom bizonyítani, mert az ellenfél topdeckkelt és napok óta nem tudok nyerni, mert nem veszek pénzért packot.
Lett-e már belinkelve valami más fórumról is ezzel foglalkozó téma. (mert ha ott is ott van, akkor biztos igaz)
Lett-e már másik játék jutalmazási rendszerével összehasonlítva a HS?
Lett-e már másik teljesen mással foglalkozó cégen keresztül bemutatva, hogy igenis lehet csalni?
Áldozott-e már valaki kecskét a arany legendért? (na jó ezt csak azért kérdezem, mert másik fórumon láttam, de nem merem kipróbálni amíg innen nem biztosít valaki, hogy működik)
Már csak azért, hogy érdemes-e felzárkózni, vagy a java már lement...
Utoljára szerkesztette: csoszi87, 2015.10.06. 23:01:34
Utoljára szerkesztette: Shiver, 2015.10.06. 21:29:29
A felhők felett mindig süt a nap
Utoljára szerkesztette: Banane15, 2015.10.06. 20:45:41
Ha nem ilyen túlbonyolított, logikátlan feltételezést választasz a gyűlölködésed alapjának, hanem például a szörnyű in-game shopot, akkor az még valamennyire érthető is lenne. Meg azt is lehet viselni, hogy érzelmileg instabil vagy, mert nem ritka eset. De ez így együtt már túl mókás.
tudod? lemész leveritek a bosst mondjuk te vagy egyedül pala vagy tökömtudja mi mondjuk és a lootban nicns pala cucc? érted vagy írjak esszét róla?
Utoljára szerkesztette: Shiver, 2015.10.06. 20:24:14
Vagy ha egy speciális dropot nézünk, hogy az kiesik-e. Ilyenkor a tokenes játékosok javára vagy a fizetősök kárára fog eldőlni, hogy mennyi eséllyel esik ki?
Néhány hét alatt fizetési hajlandóságtól függetlenül mindenki a lehető legjobb gearben lesz, ilyenkor mi motiválja a fizetős játékosokat arra, hogy ne vegyenek tokent?
Sajnálom, de Gazdaságitudományi Kar sincs. Bár nem tudom miért különleges, ha egy egyetemen több kar is van.
de úgysem fogod megérteni, mert nem akarod és úgy is úgy van ahogy te mondod (el ne hidd, csak leírom mert a végén ezt is félre érted)
"Ha esetleg elmondanád, hogy milyen droprate-jük alacsonyabb a tokeneseknek, ami befolyásolhatja a játékbeli teljesítményüket, az könnyebbé tenné számodra a beszélgetést." számomra nem, mivel te kevered a dolgokat és kevered össze vissza. van valamilyen bullshit generátor amibe beleírsz szavakat és az egy mondatot csinál neked? szerintem dobd ki
gazdaságitudományi kar ohhhh ezer boccs mégjobb 😄😄😄
Ha esetleg elmondanád, hogy milyen droprate-jük alacsonyabb a tokeneseknek, ami befolyásolhatja a játékbeli teljesítményüket, az könnyebbé tenné számodra a beszélgetést.
Miskolci Gazdaságtudományi Egyetem nem létezik, de téged úgysem érint a téma.
és pont hogy nem hoz egy centet sem ezért nem olyan jó a drop rate-jük a tokeneseknek
miskolci gazdaságtudományi egyetemmel nem villognék ennyire
Utoljára szerkesztette: Shiver, 2015.10.06. 19:43:55
Hiába vannak számok írva a szobakulcsokra, az nem minősül matematikai szakmai háttérnek.
Utoljára szerkesztette: Shiver, 2015.10.06. 19:26:37
Vagy neked is akadnak gondjaid az igazmondással?