40521

Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
csoszi87 #27479 Ti mondtátok, hogy az jó.
-
csoszi87 #27478 Amilyen ideges voltam, 3at tippeltem neki.
1. meccset buktam is, félbehagytam 1 órára.
Holnapi rugó:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Pio #27477 Jól megküldte 4dropokkal az tuti... :D -
Meg is lettél volna dorgálva ha nem 12 wint mész ezzel :D -
csoszi87 #27475 Köszi, és tényleg köszönöm a segítséget.
Kikapcsoltam heartharénát ez lett: (legalább visszanyertem az előtte bukott arany 1 részét
)
Pio #27474 Gratula! :) -
csoszi87 #27473 Addig nyavalyogtam, hogy csak meg lett az 5. 12 win runom. LEL
Ez a játék kiakaszt.
Idén eddig: 9-3, 4-3, 3-3, 4-3, 12-2 -
1Darton1 #27472 Azért az entomb erejét nagyban növeli, hogy rengeteget lassult a játék. -
Zozo0122 #27471 Egy csapásra megutálná a dalt az összes aggro player :D -
Mennyire királyul lehetne moddolni a játékot.
Ha kirakod Renott akkor nem a szokásos szövegét nyomná, hanem elkezdené énekelni a Smooth Criminalt :D -
Zozo0122 #27469 Én csak constructeden tudok nyilatkozni, keveset arénáztam. Viszont szerintem ezt úgy van értelme, hogy külön vesszük a neutral meg a class lapokat.
Neutral:
1. Reno Michael Jackson
2. Emperor Tarisznyarák
3. Expecto Patronum
Class:
1. Prof. George Edward Challenger
2. Imp Gang Bang Boss
3. Flamevékör
-
Pio #27468 Nekem úgy rémlik, hogy csomóan lenézték itt az entombot én pedig próbáltam elmagyarázni, miért szuper lap, többé-kevésbé hiába. De lehet, hogy csak a múlt árnyéka nagyítja fel a dolgot. :)
Ami viszont számomra meglepő és mutatja, hogy Kolento igenis milyen nagy játékos az az, hogy a legtöbb pro sz*rnak/középszerűnek tartotta a pillagert, mindenki azzal jött, hogy milyen rosszul trade-el a shredderrel, ő pedig azonnal megmondta, hogy nagyon erős lap. Mondjuk ha valakinek, neki ezt illett előre látni (sokan ugyebár neki tulajdonítják a miracle rogue-t) :). -
Nem szidtam, csak nem véltem olyan jónak de ha addig kihúzod akkor már jó :) Az a random fos? Megbántam ,hogy legyártottam. -
Negritis #27466 nah mégis jó az entomb? :D pedig szidtad mikor bemutatták :D
és az "új" lengedary? -
Kurátor és entomb :) -
Negritis #27464 1. emperor
2. húemáj
3. patron
csak azért nem első a patron mert a nerf kivette, de az idei évre sztem annak volt a legnagyobb hatása overall
persze ha hamarabb jön ki a húemáj akkor lehet az nyer -
csoszi87 #27463 Azt végül én is láttam, swipeokban bíztam.
De nem nagyon volt más opció, kivéve 1 Brewmaster ami helyett 1 sabert pickeltem a legvégén.
Ja meg 1 Vendor, azt most látom, de addig meg 2 dropom nem volt, így az helyett jugler lett.
Utoljára szerkesztette: csoszi87, 2016.01.05. 15:21:58 -
Nekem constructed:
1. Emperor Thaurissan
2. Mysterious Challenger
3. Dark Peddler
Aréna:
1. Keeper of Uldaman
2. Ethereal Conjurer
3. Imp Gang Boss -
Negritis #27461 best card of 2015 by pros -
Pickelhetett volna mulchot, akár 6-ot is, de nem ér semmit se, mert szegénynek van össz-vissz 2 db 4-es dropja, amiből az egyik egy inventor, ami baromi rosszul tradel minden más 4-s droppal.
Szerintem jobban rá kellett volna feküdni a 4-es dropokra, azok számítanak a legtöbbet arénában, mivel nagyon sokukkal lehet 1-t a 2-ért tradelni, ezért nagyon jó mulligan amikor megtartasz egy 2-es meg egy 4-s dropot, és bízol abban, hogy a harmadik körig, kihúzol még egy 4-es dropot, hogy azt ki tudd coinolni (természetesen ez csak akkor működik ha te vagy a második).
Vagy nem rossz ötlet, ha elsőre felhúzol egy felhúzol pl. egy Raging Worgent, de tudod hogy még ott csücsül a paklidban, 2 Spellslinger és 1 Harvest golem, akkor ajánlott visszadobni a worgen, és bízni egy jobb 3-as dropban, amivel korán át tudod venni a board controlt. -
Renegade #27459 na, ez nekem is új, jól meg is lesem :) -
csoszi87 #27458
-
Renegade #27457 például:
-
icyshadow #27456 Amennyiben youtube-os videókat keresel, szerintem ADWCTA a legjobb ilyen téren:link
Van rengeteg teljes arena run, heti szintű arena meta átbeszélés (Lightforge) és rövidebb tipp videók is. (Ők csinálták a Heartharena algoritmusát is, csak azóta kiléptek a cégtől.)
Utoljára szerkesztette: icyshadow, 2016.01.05. 13:40:41 -
Renegade #27455 youtube, Trump, van pár IDraft videója (úgy van megcsinálva, hogy pickelhetsz, majd ő pickkel, és el is mondja miért azt választotta).
úgy általánosságban, meg Trumpnál oszlop diagrammok vannak a képen, onnan tudod, hogy aréna videóról van szó, mert a szöveg nem mindig egyértelmű. -
Negritis #27454 ilyenből a legrosszabb amúgy sztem Amaz :D magyaráz valami hülyeséget lép valami olyat ami hülyeségnek tűnik
és nyer :D rngesus szereti no :D -
Pio #27453 Nem tudom, sajnos arénás dolgokban nem igazán vagyok otthon, hogy tudjam, kit érdemes nézni, sose néztem arénás streamet, egyszerűen nem köt le, nem annyira gondolkodós, tervezgetős, körüljátszós. Basic aoe lapokat érdemes körüljátszani (sose szabad overcommitolni), ezen felül csak az alapkoncepciókhoz kell tartanod magad, amit a legjobban talán a trumps teachings első részei magyaráznak el.
Constructed vonalon szerintem a legjobban Kibler magyaráz és ráadásul mindig különleges deckekkel játszik. Van, amikor az első pillanatban tudja, mit kell csinálni, de a rope végéig magyaráz (az ellenfeleit nem szoktam irigyelni emiatt), a legjobb önellenőrző stream pedig Kolento, mert zseniális játékos, viszont kábé semmit nem magyaráz el előre, szóval végiggondolod Te mit csinálnál és ha közel áll ahhoz, amit ő végül csinál, akkor készen állsz... :) -
csoszi87 #27452 Ok, köszönöm a segítséget.
1 common, 60 arany + packból 40 dust lett a vége.
Nem tudom hogy lehetnék jobb arénás, mind draft, mind játék.
Belezőt szoktam nézni, heartharénát használok ha valamit nem tudok eldönteni, vagy ha olyan classal játszok amivel nagyon ritkán.
-
Renegade #27451 hehe :)
na ennyire számít a variancia sajnos. Trump is szeret jósolgatni (mindkettőjüknek elhiszem, hogy jól tippelnek) aztán ő is mellé tud lőni, mindkét irányba. -
Renegade #27450 nincsen gond a nyavalygással, múltkor én is itt pufogtam, hogy mennyire siralmas voltak a decemberi arénáim, gyakorlatilag bármivel ki tudtam kapni, mert mindig a megfelelő lap volt az ellenfelek kezében.
az early game mindig nagyon fontos, nekem nagyon ritkán jött össze mostanában egy ennyire ütős pakli, ha mégis, akkor mentem velük 2 wint, mert már az első 2 ellenfelemnek még őrültebb paklija volt. :) -
Negritis #27449 többször nyitott 400 packot ilyenek miatt amúgy :D
ez asszem egy szarabb draft után volt
de amire én emlékszem ott konkrétan kijentette hogy a deck 12W simán, és ott is 400 packot nyitott amúgy a 40 helyett végül -
Renegade #27448 Murloc Knight természetesen :) -
Renegade #27447 400 volt az :)
-
Pio #27446 A wolfrider nem annyira illik a pakli koncepciójába, mert ez egy board control deck, egy ilyen deckben a wolf rider pedig lényegileg egy nagyon sz*r removal (hasonlítsd össze egy Wrath-al). Ezen a ponton ezt még nem lehetett tudni (bár a druid (és mindenki más is) szinte mindig board controlt játszik arénában), de mivel a pick elején voltál tudhadtad, hogy lesz lehetőséged mecheket pickelni és kvázi 6/6ost játszani 5 manáért.
Anubisath nem túl jó pick, csak ha már látszik, hogy amolyan tokenes-floodos paklit sikerült összeraknod, alapvetően akkor jön ki az előnye, ha amúgy is előnyben vagy, ha nem vagy előnyben akkor pedig jókora tempo loss, ráadásul ezen a ponton már láttad, hogy nem igazán lesz turn1 play-ed és a semminél egy abusive is jobb. Összehasonlításként vedd a clockwork knightot, amit nem pickeltél. Ráadásul az abusive az egyetlen olyan 1drop a játékban, ami lategame-ben is releváns, mert nagyon jó trade-eket tesz lehetővé.
A Mulch egy érdekes lap, tempot és board controlt tudsz vele nyerni és a lapelőnyt áldozod fel. Mivel annál a pontnál már volt 5 laphúzásod és elég sok late dropod a lapelőnyt nem volt olyan fontos tartani, ellenben egy removal nagyon jól jött volna tempo/board control végett, a Mulchnál effektívebb removal pedig nem igazán van a játékban, így ott a +2 drawt rossz picknek tartom. Az aréna eleve általában inkább szól a temporól és a board controlról, mint a lapelőnyről.
Utoljára szerkesztette: Pio, 2016.01.05. 12:15:58 -
Negritis #27445 ebből a kedvencem hogy Amaz kijelenti hogy ez a deck 12W ha nem akkor 40 pack
erre ment egy 0-3at :D -
csoszi87 #27444 Persze, ez is benne van.
Még egyszer bocs a nyavalygásért befejeztem, tanulni akarok...
Inkább erről mit gondoltok:
Csak viszonyítás képen a pick helpert nem használtam, általában egyértelmű döntések voltak, kivéve Mulch, mivel nem ismerem azt a lapot, soha nem használtam és úgy gondoltam Warral tudok valamit gyógyítani, esetleg húzni ha kell, valamint ha nálam van a tempo (ami nem lehetetlen, mert szerintem jó az early), van annyi lategamem, hogy ne kelljen large removal.
Pio #27443 Szerintem több múlik azon, hogy milyen ellenfeleket dob a gép, mint azon, hogy milyen lapokat. Ha ügyesen tudsz választani, akkor bármilyen draftból ki lehet hozni egy nem életképtelen paklit.
A legutóbbi 12 winem egy bőven átlagon aluli druid deck volt, talán ha 3-4 druid lap volt benne 0 aoe-vel, 0 legendaryval, de láttam már Trumpot 2 wint menni egy 3frostbolt, 2 fireball, 2 flamestrike mágussal (és a többi lap is egész jó volt).
Csak arra akarok kilyukadni, hogy bármilyen is a pakli nem szabad úgy hozzállni, hogy tuti sz*r run lesz, mert tényleg bármi kisülhet belőle, de ha eleve az a mentalitás, hogy semmirevaló a pakli tuti nem fogsz annyira figyelni a meccsekre és a jóslatod önbeteljesítő lesz. -
csoszi87 #27442 Mondjuk neked lehet ezért van kb 7-9es átlagod. (bocsánat ha ismeretlenül keveset mondtam)
Sajnos én csak a lapok minősége alapján tudok összerakni paklikat.
Ha az első 10-15ben nincsenek meg azok a kártyák amik a class gerincét adják: truesilver, consec, MK, stb, akkor bajban vagyok.
Olyankor jönnek a borzalmas managörbéjű deckek, a kényszerből pickelt lapok a 2. 15ben is.
Viszont ha ezek megvannak, akkor a pakli felétől látom mit érdemes belerakni, mi kell még, és jöhetnek az olyan döntések, hogy yeti helyett inkább random 2 drop, mert arra van szükség.
Akkor jönnek is a 7-10 wines arénák.
Tisztában vagyok vele, hogy nem vagyok ügyes arénás, ezért is zavar, hogy jó deckekkel is megyek minősíthetetlen runokat.
Ha rossz paklit draftolok, akkor ok elfogadom, hogy 5 win, de játszottam már annyit, hogy a 2-4 win már zavar és ilyenkor mérges is leszek, főleg jó deckkel. -
Nem tudom mi a bajod vele.
Bár mondjuk én elsőnek biztos hogy Demolishert pickeltem volna, és nem Adventurert.
Egyedül a 8. pick az ami gáz, a többi az teljesen átlagos. Nem tudom hogy ti milyen lapminőséghez vagytok szokva, de az első 11 lapod alapján (főleg hogy azt mondod hogy később jobbak jöttek) én simán azt mondanám a paklidra, hogy 8 win. -
csoszi87 #27440 Most első 10 lapom:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Ok, utána jöttek használható lapok, de az első 10 pick ami köré decket kéne építeni.
Lejátszom még ma, mert kíváncsi vagyok mennyi lesz ez.
Aztán lehet holnap már árulni fogom az accot e-bayen.