40521
  • Pio
    Akkor ez most simán kapóra jött. :D
  • Renegade
    na akkor meg is van hol fogom letudni a battlecry sámánomat :)
  • dave9004
    igen fix, ezekből kell egyet választani
  • Pio
    Fixen ez a 4 bónusz van? Tuti kipróbálok valami anyfines, bloodlustos sámánt. :D
  • dave9004
    eheti brawl:

meccsre kiválasztod az effektet, előtte erre alapozva építsd a decket (kaszinómage mindenfelé ez lesz hétfőig)
  • Renegade
    hát ez nem egyszerű, főleg, hogy utána magától feltölti az egészet heartharenara o0
  • Zickler
    Akkor próbáld meg ezzel a telepítővel. Ez automatikus felrakja a "C:\Program Files (x86)\Overwolf" mappádba. Nekem is csak így működött.
  • Renegade
    na, a nagyon sokadik próbálkozásra, csak 3 KB-ra esett le, és ezzel már végigdöcögött.
  • Renegade
    értelek én :)

• Zickler
    Először is letöltöd az Overwolfot , majd telepítés után megkeresed a program "app store"-jában a Heartharena kliensét, és ennyi, vagy legalábbis minden más appnál eddig így működött, szerintem ennél se változtattak a dolgon.
    Utoljára szerkesztette: Zickler, 2016.01.06. 20:46:05
  • Renegade
    srácok, ötlet, hogy honnan lehetne leszedni (egyben, nem az installer), az overwolfos aréna szoftvert? Az utolsó 0,1 MB-nél leesik 1 KB-re a letöltés, aztán innen sehova :(
  • Zickler
    Ebben semmi meglepő nincs, mindenkinek nagyobb a winrateje ha ő kezdhet.
    Az a mana előny rengeteg tempo előnyt jelent arénában, és tudjuk hogy a tempo mindennél többet ér.
    Egyedül akkor jársz jól a coinnal, ha rogue vagy, vagy ha éppenséggel sikerül 2 db yetit húzni a kezdő kezedbe.
  • cesar22
    jaja, tegnap meg a concealt a saraad-ból :)
  • Negritis
    nem néztél még elég Amaz streamet :D nála a "bemondás" 5 percenként megvan :D
  • Darthmushroom
    és az a durva h bemondta a deathwinget :D
  • cesar22
    nézem p4wnyhof mai streamjét, reno priest vs freeze mage, lerak egy confessort, első inspire: deathwing, másodikra: king crush, leviszi 1 hp-ra, iceblock, következő körben az ellenfél frost nova, doomsayer, aztán ő shadow madness-el ellopja, rárakja a velent, és úgy nyeri meg :)
  • csoszi87
    Heartarénát használok.
    Nem mutatja mi van az ellenfélnél, de későbbi statisztikákban jobb.
    Pl onnan tudom, valamit rosszul csinálok kezdéskor ha nálam van a coin.
    69% arénában a winratem coin nélkül.
    Coinnal csak 58%.
    Utoljára szerkesztette: csoszi87, 2016.01.06. 15:53:12
  • nadatomi
    Köszönöm a válaszokat!
  • dave9004
    + ez még a szótárban is szerepel bannerban
    "meta – A legnépszerűbb paklik az adott időszakban. A meta folyamatosan változik idővel, a kiadott kártyákkal, új kombók / paklik felfedezésével és a ranglétra bizonyos fokain is más.
    "
  • Negritis
    a "tömeg" által elfogadott legjobb/hatékonyabb deckek elvileg
  • nadatomi
    Sziasztok!
    Viszonylag új vagyok a játékban és csak annyit szeretnék kérdezni, hogy amikor azt mondjátok hogy "meta", akkor az mit jelent?

Kössz
    Utoljára szerkesztette: nadatomi, 2016.01.06. 13:55:18
  • Negritis
    tudok olyat aki orrbaszájba nyomja, aktuális meta rank1 deckekkel
    tracker minden lófasz

és R10-15, a gond nála hogy sügér a játékhoz és sokszor blődségeket csinál
  • 1Darton1
    Én casual szemszögből nézem. A normál eset nálam az néhány meccs egyhuzamban. Ha már kicsit fáradok, akkor abbahagyom, mert nem élvezem. Egy kezemen meg tudom számolni, hogy az elmúlt két és fél évben hányszor volt olyan, hogy több órán keresztül kényszeredetten nyomtam. Kipihentem pedig bőven megjegyzek mindent. Aki nem így van vele, vagy orrvérzésig szereti tolni, annál mindenképp előny.

Ha valaki motivált abban, hogy valami "kiemelkedőt" érjen el, az feltesz egy trackert vagy elővesz egy papírlapot. De a többség szerintem szarik bele, még azok között is, akik magas rankon vannak.
  • icyshadow
    Én előző hónap elején kezdtem használni a Hearthstone Deck Trackert. Előtte nem hiányzott, de jóval kényelmesebb vele a játék, ha többet játszol 2-3 meccsnél egyhuzamban.

Egy versenyen nem játszik senki 10-20 meccset egymásután, így nyilván nem okoz problémát a teljes koncentráció és minden kijátszott lapnak az észben tartása. Viszont több órás ladder mászásnál simán előfordult régen is, hogy még azt is elfelejtettem, hogy kinél volt a coin például és, ha nem nálam, akkor kiment-e már.

Na ennél jóval több információt "jegyzetel" a program. Ahogy Muhi is mondta, külön jelöli a nem pakliból húzott lapokat (discover/sparepart/antonidasfireball stb.), az éppen aktív secreteket egy külön táblában szűkítgeti, ahogy már valamelyik nem lehet fent. Jelöli az ellenfél minden lapján, hogy melyik körben húzta fel, ahogy azt is, hogy melyik lapokat dobta el mulligannél. Ezek olyan dolgok, amiket még aktív koncentráció mellett is nehéz lenne 100%-os pontossággal megfigyelni és észben tartani.

Nem játszik helyetted a program, de, hogy előnyt biztosít olyanokkal szemben, akik nem használják, szerintem nyilvánvaló.
  • 1Darton1
    Átrakták este 10-re.
  • 1Darton1
    A deck tracker nem csinál helyetted semmit, csak "jegyzetel", pont emiatt szűrni sem nagyon lehet.
    Ha fáradt vagyok, és erőlködve csinálom a dailyt, akkor szoktam érezni, hogy jól jönne. De normál esetben csak annak fontos, akinek valamilyen tanulási zavara van, tőlük pedig nem sajnálom.
    Versenyeken az ügyes játékosok többsége még papírt sem használ, pedig ott érthető lenne, ha minden lehetséges eszközt felhasználnának.
  • Pio
    3 60 goldos küldim van, 2ben van warrior, 1 pedig 5 brawl. Nagyon ajánlom, hogy lehessen az új brawlt warriorral csinálni.... :D

Annyit viszont akartam kérdezni, hogy ha jól emlékszem nemrég össze-vissza variáltak a brawl kezdő időponttal. Nálunk most mikor indul a brawl? Ha nem ma, akkor csinálok valami fun worgen vagy pirate warrior decket szerintem. :)
  • Renegade
    este jó lesz sámán küldire

• Zickler
    Én Deck trackert használok, legfőképp arénában. Rengeteget segít hogy látom, hogy éppen az adott paklimban mik vannak, mert bevallom őszintén, amikor naponta 4-5 arénát megyek, néha picit osszefolynak a dolgok.
    Arról nem is beszélve, hogy ugye mutatja, hogy az ellenfelem melyik lapját mióta tartogatja, vagy hogy éppen a kezében lévő lap, az egy Clockwork Gnomeból kapott Spare Part, vagy esetleg egy Ethereal Conjureres spell. Nem egy alkalom volt hogy megmentette a seggemet az hogy tudtam "pontosan" hogy milye van.
  • Pio
    Más is használ ilyeneket játék közben? Hearthstone Deck Trackert és ilyesmiket? Én személy szerint még nem nyúltam ilyesmikhez, de ahogy elnézem egyre többen használják.
    Szerintetek tiltani kéne? Esetleg beépíteni?
    Amúgy a hivatalos álláspont az, hogy "hátőőő", szóval a Blizz kábé megtűri, de fenntartja a jogot, hogy egyszercsak kibannoljon érte mindenkit (ami szerintem sose fog megtörténni vagy nagyon maximum ilyen 3 napos figyelmeztető ban).
  • 1Darton1
    A hero powerekkel már most is sokat lehet variálni. A mostaniaknál jóval erősebbeket adni nagy meggondolatlanság lenne.
    Hasonló mechanizmusokat inkább lapokkal szokás behozni, és még úgyis nagyon óvatosnak kell lenni.
  • dave9004
    arenavalue osztályokkal rosszabb
  • Renegade
    na, azt sem ismertem :)

néha-néha még megnézek egy-egy lapot heartharenan, de akkor futok majd vele egy karikát.
  • Zickler
    Én személy szerint a Heartharena Overwolfos kliensét javasolnám, mivel ott szépen le is írják neked hogy miért ajánlanak 1-1 picket, ami ha nincs elég tapasztalatod, nagyon király dolog.
  • Renegade
    ismeritek?

http://www.arenavalue.com/client
  • dave9004
    nem tudnák.
    az eddigi lapokkal is csak saját magukat határolják be, mert nem akarnak a lapokba nyúlni csak félévente így sokminden nem fér a játékba, mert olyan OP rák jöhet létre egy-egy laptól is, hogy irányíthatatlanul félévig azt szívjuk
    a murlocos a paladin lap miatt eleve OP lenne, a druid teljesen fejleszthetetlen amíg a kombó ott van
    Utoljára szerkesztette: dave9004, 2016.01.05. 22:40:36
  • DasIsFuck
    Az milyen lenne, ha fix hős képességek helyett ezekre is lehetne speciális képességeket berakni, amik jobban fókuszállnak bizonyos típusokra pl taunt vagy murlococ?
    Ezeket pl meg lehetne úgy oldani, hogy 0 manáért bármikor ki lehetne őket játszani az első 3 körben ami lecserélné az alap hős képességet vagy egy válaszható opcióként ott hagyná, hogy a hős power helyett lehetne ezt használni egy körben.
    pl paladin:
    Taunt hero power:Megidéz egy 0/1 Taunt miniont a csatatérre és az összes Taunt minion amit te irányítasz kap +0/+2-t.
    Murloc Aggro:Megidéz X, X/X-es Murloc tokent Charge-al a csatatérre.X=a játékos által irányított Murloc-ok száma.

Meg mindenféle finomságot berakhatna a blizzard ezzel tovább bővíthetné a tartalmat.
    Így pl különösebb nagy dolgok behozatala nélkül is fel lehetne rázni a metát, mert lényegében csak 2-3 ilyen új class képesség féleséget kellene behozni időnként amire lehet építeni dolgokat a már jelenleg is elég nagy kártyabázisból.
  • Renegade
    kaptam egy hunter küldit, leporoltam a facehunteremet, 3/3, ezt sem hittem volna, mondjuk tuti mákom volt, nem hiszem, hogy nagy fenyegetést jelenthet ebben a metaban.
  • csoszi87
    Köszi a tippet.
    Ezt majdnem only face-nek gondoltam 2 cold blood miatt.
    Ebből hiányzik azért a jó laphúzás, meg sok minden más is.
  • Zickler
    Jók is azok, főleg hogy ilyen premium lapokkal tudtad megküldeni a paklidat.

A roguehoz mennyit fűznék hozzá, hogy nagyo jól tennéd, ha 2-2-3 dropra mulliganoznál. Nagyon gyorsan ki fogsz fogyni a szuflából, ezért ajánlott az egyenlő tradeket kerülni, értem ezalatt, hogy a te 3/2-seddel nem ütöd le az ő 2/3-sát, hacsak azzal enm véded meg egy 5/2-sedet.
    Bár erre már valszeg rájöttél, ha már mentél 12 wint. Igaz a Rogue és a Pala egész más játékstílus.