Hearthstone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

NA top8, ismerve őt ez teljesen jó eredmény

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Magh
Egy izgalmas, pörgős control warrior meccs:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Shep
Hát Trump kihullot

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

TBTPumpa

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Kongy
Na ma bontottam egy legendet...... Greenskin Captain.... hurrá hurrá...

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

ProGabe
"I feel dirty!" 😄

Ez meg Tavern Brawl, jó ez a Blingtron^^

Mondjuk így is nyertem, simán

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Ha lennének neutral collectible spellek, akkor ez megoldaná a metát 😄

15 körül

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

igazad van, tényleg azt hittem 😞

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

próbálkoztam azzal is de karácsonyfa és patron miatt gyenge 😞

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

dave9004
Mindezt renk hányon?
dave9004
Am vicces h azt hittétek full vitát akarok azzal h megkérdeztem mi a mókás benne, ha azt mondod egyből h van benne a pókos spell akkor rögtön válaszoltál is volna rendesen 😄
hunternél hidd el működik, remekül körbejátsszák a fire-t, majd pislognak a freeze-nél

dave9004
Midpalában sokan használnak. Strifecro is.
A blöff meg kevésszer működik, max ha van amivel fireballt blöffölhetsz 😄
vaaaagy, indokolatlanul bántalmazod a patronokat, ok wallet warriorok ellen nem működik (akik már a 3. körben legendásat raknak, mert sok éve játszanak, de retardáltak és csak 17. sikerült eljutniuk, de érted, R17, 51% win rate, adja) 😊

de csak hogy igazad legyen, én beleraktam a pók zacsit, ugye nem lehet mindenkinek majd 4 hónap játék után csili-vili top deckje, szóval, ja van benne random 😊
Utoljára szerkesztette: Renegade, 2015.10.10. 22:28:15

mid range deckre azért robotpilótát mondani 😄
a facehunter az autopilot, de a midrange azért nem

és ha 2-3 különböző secretet használsz akkor a "blöff" és a meglepetés ereje sztem izgalmassá teszi

érdekes látni hogy Molegel is használ trueheartot palában

dave9004
Tehát a robotpilóta és a random.
tudom h sokan zsigerből rühellik a hunter, de ettől függetlenül a midrange mókás tud lenni
freezing trap, ram wrangler ...

nem face és működik 😊

dave9004
Mi benne olyan mókás?
próbálgatom a beast midrange huntert, elég mókás 😊

milyen lapok ?! 😄
a deck alapvetően ugyanaz de olyan teckek vannak h beszarás 😄

dave9004
Ezeknek van értelmük, ezt nézik többen.
Shep
Atya ég milyen playek vannak 😄

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Kösz.

Shep
Hú de izglamas, újabb meccs a kaszinóban. Szánalmas, hogy ilyen deckek vannak egy versenyen, arra meg szavak sincsenek ,hogy még nyernek is.

Shep

Shep
Hol van erről a szar versenyről valami info, mert természetesen a video alatti linkek az európait hozzák be.

dave9004
Ja. Igazából minden a rulettasztalnál dől el
a "greed" most nem jött be 😞

viszont nem azon múlt ez a meccs, mert mind2 meccset nyerte azokkal
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.10.10. 20:14:28

Shep
Rosszul vagyok, a kaszinó megint nyert. Ráadásul a számolni nem tudó gyerektől kapott ki Trump.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.10.10. 20:14:03

dave9004
Csak nehogy ezen múljon
nem tudom ki nézi az amerikai döntőt, de Trump mind paladinból mind warriorból nem a rákot vitte 😄

dave9004
1/10 golden common mit akarsz?
Shep
40 dust? Hát nem hiszem 😊

dave9004
De 3 winekkel is sztem jobban jön a pack meg dust és lassan el kell kezdeni grindelni az arany lapokat
dave9004
Meglátjuk. Garantált pack a végén legalább feledtet vmit
Shep
Szerintem még többet fogsz káromkodni 😊

dave9004
Passz. Viszont sztem mostantól majd a goldból arénázni kezdek mert kell egy játékmód ahol nem ugyanaz minden deck
Bár itt is paladin lesz a sok ellenfél
jut eszembe szoktatok menni atom rossz arénákat jó paklikkal?

én most megint beleszaladtam egy bukószériába, és nem igazán értem, előbbi varázslóm is tök jó volt, és 1-3 lett, úgy, hogy egy meccs sem tartott 7 körnél tovább.

én most utállak téged 😊

Lol, nyitottam 7 packot, eredmény:

- a második piloted sky golem
- golden angry chicken 😄DD
- murloc warleader, így megkaptam a murloc legendet
- Carine - érte nagy kár, de legalább végre egy legend hosszú idő után 😄
Nekem is, szintén rank10-nél akadtam el vele...sok a hunter. Pedig paladin meg priest ellen elég nagy a winrate, warrior és druid ellen is jó, de ez a temérdek rák visszafog. Tegnapi mélypont volt, amikor egymás után 2x vert el ugyanaz. Nyilván a winstreaket szakította meg amúgy, ami rank9-re vit volna.
Én sokat sámánozok mostanában. Igaz, hogy rank 10 környékén megreccsen, de addig is jól szórakozok vele. Magas rankon régen se lehetett kreatívkodni, a ritkább paklik is általában a top paklik counterei voltak.

wow, az előbb mentem egy tökéletes paladin deckkel (3 murlock lovag, 3 fegyver, remek mana ív), hibátlan late game, 1-3at, remek volt.

Hamarosan Balancecon, majd akkor megtudjuk, mit hogyan terveznek a következő negyedévre 😄 De mit várunk, amikor a + deckslotok gondok okoznak, meg a játékosok jelentős része nem tud róla, hogy van adventure mód...utálom, hogy a pénz miatt az ostoba barmok érdekeit kell nézni. Ha rétegjáték lenne a HS, akkor abba lehetne hagyni a konstans kurvaanyázást, amit a másik topicban művelünk 😄 De most tényleg: mennyire jó volt már a TGT utáni első hét? Mindenki shamanozot meg kreatívoskodott, hunter alig volt stb...
Én mindig ramp duduval szoktam játszani és mindig próbálom alakítani az aktuális metához de ebben a facehunter-secretpala-patronwarri metagusztustalanságban druid részről egyáltalán nem működik semmi ha pl nem a kombóra épül. Az már más kérdés hogy a kombó deckek folyamatosan változnak. Először a kolento midrange működött nekem aztán megtanultak játszani ellene jött a fel reaver kombó dudu és most hogy a fel reaver kombó dudut is rengetegen tolják már silences kombó duduval szoktam behúzni nevetséges győzelmeket (silence dudu). Még akkor fedeztem fel ezt is mikor alig ismerték páran de ahog látom kezd ez is egyre népszerűbb lenni.

Sajnos a fejlesztők kergették bele a játékot a mostani helyzetbe. A lapok cost hatékonysága folyamatosan nőtt aminek az lett az eredménye hogy az összes topdeck valami kretén kombóra épül vagy az antimeta deckek amik kifejezetten ezeket a kombókat próbálják megakadályozni. Hol van az már mikor vanillában bárki felmászhatott ladderen eredeti deckekkel pusztán okosan kialakított curve segítségével... Én nagyon remélem visszatér a játék valahogy ehhez de ahhoz drasztikus változtatások kellenének a játékmenetben.

dave9004
Tud itt valaki nem meta deckkel értelmes játékot játszani egyáltalán? Ennyire nem lehet semmi újat játszani mert ha nem az adott top paklid v annak countere van a kezedben akkor már 3 kör után vége a játéknak?
Nem kéne netdeckelni ha lenne értelme újdonsággal játszani. Több normális pakli ami nem 0 százalékkal megy adott class ellen. Ez így nagyon sokat ront a játékélményen. Ja és casual még rosszabb
Aco miatt 2kör de jah