40521

Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
mondjuk egy WoT meccsen amire nem rak artyt, fényévekkel jobb mint amikor van 2-3 oldalanként :D -
csoszi87 #27598 Anno, amikor én farmoltam, kb 7 meccsenként találkoztam másik farmerrel.
Ebből fele-fele arányban játszottunk, vagy azonnal feladta, mivel éppen csillagot akart veszteni.
Farmoláshoz hozzátartozik rankeden, hogy pont 50%os a winrátád, mivel nyersz 2 meccset, muszáj vesztened 2-t, hogy ne indulj el a létrán felfelé.
Jó, persze játékélmény nem nagyon van, de attól függetlenül, hogy láthat arany legend hátlapos ellenfelet, aki 4. körben kivégzi, nagy valószínűséggel kap insta consede-et is.
+ meglepődsz, de volt, hogy alap pakli megvert, mert annyira rossz volt a kezem.
Utoljára szerkesztette: csoszi87, 2016.01.10. 11:23:04 -
Renegade #27597 na látod, realizáltam, hogy az a topic nem nekem való és kiléptem belőle, ilyen egyszerű ez. :)
Utoljára szerkesztette: Renegade, 2016.01.10. 11:21:03 -
egy offtopik arról szól amiről, nem arról mint akkor bejöttél és megpróbáltad megmagyarázni h miért ne írjunk bármit amit akarunk :D
a Blizz meg nemszokása ráharapni fanmade dolgokra csinálják a maguk őrült hülyeségeit. -
Renegade #27595 múltkor belinkelt ide valaki egy (mint kiderült fanmade) ötletet, hátha ráharap a Blizzard.
Elvégre most tényleg majdnem mindenki szív, mondjuk én pont nem magunkat sajnálom (pár életképes pakli, R5, stb). Hanem a kicsiket, akiket szétfarmolnak az R20-on lebzselők. -
Nem tudom, én most megint ráálltam a napi pár meccsre és az jó, főleg, hogy a 10 már megvan, meg ha pl. druid jön, lazán feladom nem szenvedek velük a 20% esélyért, viszont a játék legnagyobb hibája az, hogy hiába akarok pl Rafaamot tesztelni, nem tudom, mert nincs egy olyan játékmód ahol ne a top tier paklik ellen kellene játszani. Egyébként az úgy nevezett prok szerint is szükség lenne pl. a ranked megreformálására, mert a jelenlegi formájában unalmas, valamelyik nap pont Savjz beszélt erről a streamjében.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2016.01.10. 11:07:48 -
Renegade #27593 nyilván a következő kérdés az az, hogy kinek hol van az a pont, hogy beismerje, hogy már csak a függőség miatt játszik, hiszen már inkább idegbajt, mint örömöt ad a játék. -
Szerintem a kérdésedre meg is adtad a választ az utolsó mondatoddal. -
Renegade #27591 Napi moralizálás (picit provokatív):
azok akik szerint egy bizonyos játékstílus felháborító, meg játékgyilkos meg fülem tudja, azok az élet más területéhez is így állnak?
tehát aki nem az ő elképzelésük szerint éli az életét az mind hülye/lusta/csaló (bármi-akármi). Pl minden balos/jobbos hülye, aki defenzíven/dinamikusan vezet az is (nem kíván, törlendő).
Vagy ez csak játékra igaz? pl más játékokba is szidja az eltérően játszó embereket, mondjuk, mindenki aki egy RTS-ben rushol az buta/játék gyilkos, aki artyzik a WOT-ban az is, stb-stb?
Sorry, hogy nem az offtopicban kérdezem, de én az ott olvasottakat, kb 3 napig bírtam, aztán ment is ki a kedvencekből.
Félreértések elkerülése végett, nekem is megvannak a hülyeségeim: pl utálom a campereket, felidegesít a random pug (ezért is hagytam abba a wotot). -
Renegade #27590 összeraktam kíváncsiságból egy face shaman-t, beleraktam Leeroyt, majd pár játék után kivettem, mert túl lassú ebben a deckben, beteg. o0 -
Ja. Icy listáján is pala tízzel több van mint más. -
Mindegy a 10 meglett a többi már nem izgat, így is épp elég pala van. -
icyshadow #27587 Nem tudom, nálam körülbelül 3 egymást követő vereségnél van a lélektani határ. Utána, ha nem is érzem magamon, valami akkor is eltört már, és ha tovább játszom, akkor tuti nem 100%-os koncentrációval.
Rank 5 fölött ez már biztos rossz, viszont itt lent nem tudom mi a jobb. Win streakekkel rengeteget vissza lehet hozni, szóval lehet nem kell rögtön pihentetni a napot, de ha érzem magamon, hogy valami nem oké, jobb nem játszani. Lehet neked is csak szüneteltetni kellett volna.:P -
Az nem megtorpanás volt, hanem totális megsemmisülés 1 nap alatt :DDD -
icyshadow #27585 Előző hónapban Midrange Paladinnal jutottam el idáig, ahhoz lehet a legjobban hasonlítani. A Control matchupokban sokkal nagyobb nyomást lehet kifejteni a Challengerrel, így azok könnyebbek, viszont az aggro matchupok jóval kiélezettebb környezetet eredeményeznek, rengeteg múlik apró dolgokon. (Persze a könnyű sem azt jelenti, hogy dobálom le a minionokat, a CW/FW matchup sokszor problémás, illetve Control Priest ellen is meg kell gondolni, hogy mikor mit használok fel. De nem az van, amit a Midrange-el éreztem, hogy mindenre ott a válasz és csak elfogy a kezem.)
A hónapban minden nap játszottam valamennyit, és érdekes módon az eleje nagyon sima volt. Olvastam Shep beszámolóját is, én kb. egy rankkal előtte voltam végig, de amíg ő simán haladt, addig én is. Amint írt a megtorpanásáról, nekem is átfordult az előremenetelés 2 napig helyben toporgássá, illetve vissza is estem egy rangot. Valószínűleg akkor kezdett el játszani több erősebb játékos. De tegnap megint léptem egy teljes rangot relatív könnyen, csak aztán beleütköztem egy Face Hunter falba, és pihentettem inkább, ma viszont relatív simán meglett rank 8-ról az 5.
Egyébként előző hónap vége felé már játszottam nem kevés meccset SP-al is.(Midrange Pala, Freeze Mage, meg Zoo lock mellett.) Akkor craftoltam le a 2. Challengert, amikor rank 4 ****-ról visszadobott egy lose streak 5-re. Szóval totál átérzem ezt én is, hogy nagyon szar lassabb paklival játszani, mert ha nem jön ki a lépés, akkor sokkal több meló válik semmivé. Szóval lecraftoltam és kétszer is felvitt rank 1-re, egyszer max csillagra a pakli. Ott meg nem szeretett az RNG, én meg visszatilteltem szépen 2 rangot, aztán váltottam paklit, és még többet visszaestem. Úgyhogy megfogadtam, hogy többet nem váltok.:P
Visszatérve a kérdésre, vannak könnyű meccsek, de sokszor még tökéletes kezdőkézzel is izzadnom kell, hogy győzelem legyen. De az biztos, hogy jelenleg nem véletlenül ez az egyik legjobb pakli a Meta Snapshotban. (Bár én nem azt a listát játszom, hanem ezt: link -Repentance+Loatheb) -
Nehíz vót? -
1Darton1 #27583 Pedig az az igazi, amikor fröcsög a rák mindkét oldalról. :D -
icyshadow #27582 Nah, megvan az eddigi leggyorsabb rank 5-öm.:) Ezúttal Secret Paladinnal, hogy mindenki fikázhasson.:P
Statok:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Ami érdekes volt, hogy 6 db Freeze Mage-dzsel futottam össze a hónapban, és egyszer sem kaptam ki. Nem azt mondom, hogy ész nélkül nyertem, de szerintem a Tempo Storm nem jól gondolja ezt a matchup-ot.
Kifejezetten rossz matchup, az az akármilyen Hunter, de főleg a Face. A többi tűrhető, vagy jó. (Ettől még nem kellemes játszani semmilyen Druid, Tempo Mage és Aggro Shaman ellen sem.) Ja igen, és a mirror egy idő után valami iszonyat frusztráló. Bőven van benne skill is, de rengeteg múlik a laphúzáson.:/
Utoljára szerkesztette: icyshadow, 2016.01.09. 14:56:41 -
Zozo0122 #27581 Csak egy deathlordot használok, de amúgy tracker szerint idén még nem vert el shaman :D Mondjuk ez így 9.-én nem teljesítmény. -
attól h te kikapsz a cw-től mint secretpala, az nem jelenti h a cw előnyös a secretpala ellen. a fat warri talán de a sok baromsága miatt az se annyira -
Renegade #27579 hát én control warrior ellen rendre kikapok, ice mage, cf, mert szerencsére sokan nem tudnak vele játszani, pap ellen meg jó párszor ott volt az 1 HP-s death lord, ami ellen ment is a mustár a 3. körben. -
Renegade #27578 most láttam egy érdekes fícsört egy Reynad videóban:
Pala 1 Hp-n igazezüsttel megüti a vadászt amin fent van a robbanásveszélyes csapda titok.. lemegy -1 Hp-ra, nem hal meg, majd gyógyul 2 hp-t és megy tovább a játék. o0 -
Kár, hogy nem így van. Ha a ctrl megenné a paladint, akkor a paladin sehol se lenne már -
1Darton1 #27576 Azért ez erős általánosítás. Néhány lassabb pakli meg tudja fogni a secret palát jó eséllyel. Az antiaggro priest már elég messze van a klasszikus controltól. -
Renegade #27575 megnéztem Trump Ice Mage-es videóját, olyan meccseket rakott össze, ahol kizárólag fullos secret pala ellen ment, mindet megette, érdekes ahogy a kontroll deckek megeszik a palát, priest ellen is csak akkor működik, ha kézben van a repentance és belerakja a death lordot. -
Pio #27574 De így sose fogjátok kiérdemelni a Value Town kulcsát... :( -
Én is ugyanez voltam, kb. 2 hete szoktam le a dologról, azóta érezhetően jobb az átlagom. -
csoszi87 #27572 Valamiért nekem is a tradelés arénába a mindenem. (próbálok leszokni róla jó ideje, de még oda kell figyelnem)
Képes vagyok belemenni olyanokba...
Aztán furán nézek, hogy hol vannak a lapjaim, és miért 2-3 dropokat kell kiraknom 7-8. körben válaszul az ellenfél Force-Tankjára
-
Renegade #27571 srácok, ez a silent dudu egy igazi hullámvasút, az előbb kb a 16. körben levert egy facehunter (az már milyen, annyira nem jöttek a lapok, hogy egyesesével lepingelt) :)
most meg egy control priest feladta az 5. körben mert addigra lent volt egy szobor, meg a reaver (nyilván mindkettőn silence). Mert kedvesen belerakta a reaverbe mindkét deathlordját.
Tiszta múlthónap, megcsinálom ezzel az R5-öt, aztán rá egy napra R10 :) -
"Azokat a baromságokat meg mindenki felejtse már el, hogy vesztésre áll a face hunter, akkor miért nem tradel" Uramisten, hogy néhány embernél a tradelés körül is milyen szent imádat van. Hogy a tradelés az egyetlen helyes út, és hogy mindig minden körülmények között tradelni kell, még akkor is ha az ellenfélnek egy 4 lapos kombóra lenne szüksége hogy ne halljon meg instant. Ezzel a tököléssel lelassítva a játékát és időt adva az ellenfélnek hogy visszajöjjön a játékba. Erre tökéletes példa Renegade tegnapi aréna warrior ellenfele, aki 3. körben kirakott egy Hungry dragont, és az idézett miniont is úgy tudta leütni, hogy nem veszít lapot. Ezután ahelyett hogy arcra ment volna, és megpróbálja befejezni a játékot, elkezdett 2-es dropokkal tradelni, és kb. 4 plusz kört adott barátunknak hogy összeszedje magát. Arról nem is beszélve hogy minden körben hero powerezett ahelyett hogy lapot rakott volna.
Emberek gyors tipp: ha egyszer warrior arénáztok, felejtsétek el a controlt, draftoljatok agresszív lapokat, és minden körben tegyetek ki annyit amennyit csak tudtok, MERT A WARRIOR HERO POWERT CSAK A 7. KÖRTŐL LEHET HASZNÁLNI, ha előtte rányomsz, akkor Concedelsz, sajnos ennyire bugos a játék. -
Renegade #27569 aztán a 6. körben majd elkeni a szádat egy sámán, mert 7. körre nyerni agrodeckkel vér ciki már, na, arra még egy midrange secret pala is képes :)
persze lemákolhatod és ott lehet a 2 deathlord a kézben :) -
Zozo0122 #27568 Ez fog szólni controlpriestezés közben ma este :D -
Renegade #27567 egyetértek -
Zozo0122 #27566 Szerintem totál elbeszélünk egymás mellett. Én is minden szezonban elmegyek legalább rank5-ig mint te, sőt eddig egyetlen kaszt van amivel nem csináltam ezt meg, az pedig a priest. (bár lehet, hogy anno druiddal is csak 6-ig sikerült, nem emlékszem biztosan, rég játszottam vele aktívan, mert kezdetben szinte csak azt toltam) Egyébként szerintem priesttel vagyok a leggyengébb.
Na szóval minek veszekszünk ezen? Én nemfogok facehuntert játszani, nekem nem jön be és biztosan tudom, hogy el is rontanám, mert túlgondolkodnám. Más játékok oltása meg - mondom, csak vicc. Az a szöveg, hogy a facehunterek takarodjanak vissza COD-ozni a "fantasztikus" humoromat támasztja alá, sok egyéb válogatott baromsággal együtt, de nem szabad komolyan venni random dühkitöréseket
Van az fps műfajnak is nem egy jó alkotása, nagy kedvencem pl. az összes Doom rész, az újat még én is várom.
-
Pio #27565 Bizony sose szabad trade-elni, ahogy a sláger is mondja:
-
icyshadow #27564 @ #27555
Más, számodra ismeretlen tudásigényű játékok közösségének becsmérlése szerintem nem vicces. Sőt, akkor sem lenne vicces, ha olyan játéktípusról lenne szó, amit nem játszottam még. Hallottam már nagyobb nevű magyar Counter Strike játékost is például verekedős játékot (pl Mortal Kombat) lekicsinyelni, hogy ahhoz nem kell olyan szintű játék tudás. Az ilyen unintelligens megjegyzéseket nem tudom figyelmen kívül hagyni.
Nem azt mondtam, hogy a hunterhez nincs közöd, hanem, hogy a Face Hunterről úgy alkotsz véleményt, hogy nem játszottál vele még elég meccset. És az, hogy meg tudsz verni Face Hunter játékosokat (akiknek a többsége különben szintén nem tud játszani a paklival), semmit nem jelent, pláne, hogy az archetípus rengeteget gyengült (~kb halott) LOE óta.
@ #27559
A Face Hunter, mint archetípus erre épül, hogy sebzés erőforrásnak használja a lapokat. Éppen ebből adódik a gyengesége is a legutóbbi kiegészítő óta, hogy miután ez az erőforrás elfogy, még mindig ott a Reno.
Nem értem, hogy a tisztelet hogy keveredett ide. A FH-nek is tisztelni kell a lapokat, ha elpazarlod, kikapsz, még nyerhető meccsen is. Ritkán előfordul olyan is, hogy az a helyes játék, nagy manánál is, hogy nem játszol lapot. Az pedig téves elképzelés, hogy nem számít, hogy fennmaradnak-e a lények. Optimális laphúzástól eltekintve nem nagyon lehet úgy nyerni, hogy ne maradjon fent lényed legalább valamelyik körben. Ezen kívül igényli az előregondolkodást és a folyamatos számolást is. (Gondolom hasonlóan az Aggro Shamanhoz, aminél nehezíti a dolgot az overload számolása, de cserébe nevetséges mennyiségű burst van. Bár azzal a paklival még nem játszottam.) Szerintem egy Dragon Priest butább pakli ennél. Hiába van benne "kombinációs lehetőség" sárkányokkal. Meg bár magas szinten nyilván nehéz példuál egy Reno Lock-ot játszani, azzal is rengetegen másztak fel magas rangra, holott a hülyeséget halmozzák hülyeségre. (Előző szezon végén Zoo Lockkal játszottam rank 3 környékén, srácnak megvan a lethal full boardon, gondolta most jól BM-el egyet, beleütött a Haunted Creeperbe, pedig lenn volt a Juggler és két HP-n volt. Ja, beadta az rng szerencsére.) Ennyit az aggro meg egyéb paklitípusok közötti tudásigény különbségről..
Gondolkodni meg nem csak a Healboton és board cleareken kell. Minden lapot ismerni kell ehhez is, hogy jól játssz. Tudni kell, hogy melyik körben jöhetnek tauntok, hogy játszik-e egyáltalán healt az archetípus. Nagyon nem mindegy, hogy mire tolod el a silence-t, ami egyáltalán nincs mindig nálad. Sokszor helyes játék eltolni a KC-t beast nélkül is, bár nem jó érzés. Illetve előfordul, hogy reménykedni kell, hogy jön a topdeck. De az, hogy én egy x% esélyt játszok meg, mert másképp nem tudok nyerni és ezt helyesen ítélem meg, ehhez tudni kell játszani.
Azokat a baromságokat meg mindenki felejtse már el, hogy vesztésre áll a face hunter, akkor miért nem tradel.:D Mert, ha tradelni-e kell, már veszített, azért. Nyilván a végjátékról beszélek, ha már lehetetlen a boardcontrollt visszaszerezni. Olyankor az a helyes, ha face-re megy, persze nyilván nem akkor, ha lethal van az ellenfél oldalán a boardon, de akkor is legfeljebb az azonnali fenyegetést reális kezelni.
Emellett pedig nem gondolom, hogy én jól játszanám a paklit, pedig jóval többet játszottam vele, mint te. Épp ezért is vicces ilyen hülyeséget olvasni, hogy te viszont tudod, mert 300 ranked wined van hunterrel.:D -
Pio #27563 Szerencsére úgy néz ki rendbejön. Elég ijesztő volt nézni... :\
Jobbulást neki innen is! -
Negritis #27562 kérdés, a brawl másnak se megy telefonon? -
icyshadow #27561 Én sem írtam, hogy te írtál volna ilyet.:P Csupán egy vita közepén, egy adott témában, annak az oldalára álltál, aki ezt gondolja. De örülök, hogy te nem így gondolod.:P -
Negritis #27560 írtam én h játsza magát a pakli?!