40521
  • dave9004
    ő is másról másolta azt nyugi
  • Renegade
    most meg twitchen dragon patront játszik, eszembe nem jutna egy ilyen hibrid
  • Renegade
    hehe, ez az a meccs, amikor ellopja a doomsayert és úgy nyer :)

• dave9004
    azért az az ideiglenes megoldás amit kliensen olvasni elég nevetséges :D
    micsoda kód lehet :D
  • Negritis
    nemtom akinek volt gondja vele annak helyre állt-e, nekem így reggel nincs gondom a progressel
  • Zozo0122 #27674
    Vajon hány ingyen pack lesz az eltűnt lapokért cserébe?

• Pio
    Persze, alul-reprezentálttá váltak az adventure lapok... :D
  • dave9004
    Tempostorm szerint a druid 100% veri a midpalát :D
  • Renegade
    hmm tempostorm szerint megint változott picit a meta
  • dave9004
    Arénával még questelhetsz
  • Renegade
    beszarás ez a nap:

mentem 2 arénát: 1-3, 0-3
    8 középről meg visszaestem 9 0 csillagra (lesz itt még 10) agro shamannal, minden verte ma, még a secret pala is.
  • Pio
    Annyiból érdekes ez most, hogy most jövök csak rá, mennyi tök jó lap is jött be az adventure-ökkel. :)
  • Pio
    Lusta vagyok mindenféle adventure nélküli decket összerakni, unlockolni meg nem merek, nehogy aztán valami baj legyen a visszaállítással, úgyhogy bukok egy dailyt, bürühühühü... :D
  • Zozo0122 #27666
    Na, ez durva. Ne aggódj, dolgoznak rajta, szóval akár 2 héten belül játszhatsz is.
  • Pio
    Igen, úgy vettem észre, hogy egyik deckemmel se tudtam dailyzni... :D
  • Zickler
    A lapjaid is elvesztek?
  • Pio
    Szolgálati infó, elveszett minden solo adventure progressem. Írtam chaten a blizzard supportnak, tudnak a hibáról, többeket érint, dolgoznak rajta. Láttam, hogy már redditen is van róla infó.
  • dave9004
    Nem érzékelik maguktól, csak ha más jelenti, akkor ránéznek az accra. De sajnos ingame report nincs csak support ticketes, így sztem sokan nem is macerálnak vele. Ergo több bot marad
  • cesar22
    szerintem ha gép ellen csinálom practiceban, az nem baj, vagy nem érzékelik, na meg akkor kezdtem, sokat nem vesztek vele, max csinálhatok egy új accot. basic lapok nélkül nem akartam elkezdeni komolyabban, gép ellen baszott unalmas rank10-ig játszani minden heroval
  • Zozo0122 #27660
    Hát nekem nincs, de téged banolhattak volna érte, az más kérdés, hogy amúgy pár nap alatt kifarmoltad volna azt a pár wint a gépen. Meg akkor is kapsz xp-t, ha nem nyersz.
  • cesar22
    igen, van baj? :)
  • Zozo0122 #27658
    Te jó ég :D Ezért feltetted a botot?
  • cesar22
    nem nagy varázslat, hearthranger.com, van szép szájbarágós tutorial hozzá, maga a működése egyszerű annyi hogy helyetted kattint, a lényeg igazából az algoritmus ami szerint játszik, ahogy bánik a lapokkal, röviden a skill, na az a bonyolultabb dolog, gép ellen még jók az egyszerűbbek is, de ha már legendre is bevisz az mögött komoly munka van
  • csoszi87
    Akkor leírnád a működési elvét, vagy nem emlékszer rá?
  • cesar22
    én használtam botot, amikor elkezdtem a practice módban gép ellen, ugye játszani kell amíg el nem éri az összes hero a 10-es szintet, és meglegyenek a basic lapok, anélkül nem akartam rankedezni, és gép ellen ennyit játszani azért nem fun, arra jó hogy van bot
  • csoszi87
    Csak a logikájára vagyok én is kíváncsi, mert mondom amit a videók alapján láttam nekem furcsa, hogy tud akár 50%ot is hozni.
  • Shep
    Nem tudom ,hogy működik de nem is érdekel különösebben.
  • Shep
    Mindenkinek saját felelőssége és nem buzdítottam csak tényeket közöltem.
  • csoszi87
    Mondom, féltem az accot.
    Új accot próba miatt nem kezdenék.
    Csak azért, mert ami videókat láttam korábban, nem volt még meggyőző.
    Persze, emlékszem a sámán korszakra, de ha tegyük fel, hogy 1 face pakli (amit azért 1 bottal könnyebb modellezni) tud 55-60%ot egy közepes játékossal, akkor 1 olyan bottal, ami nem tud gondolkodni és a videókon is látszódik mekkora hibákat el tud követni...
    Pl: Mi alapján muligenel? Ha csak manaérték alapján, az már régen rossz.
  • icyshadow
    Az a tény, hogy léteznek botok, és hogy a jelenlegi paklik közül mivel botoznak még elfér itt talán, de hogy arra bátorítsatok bárkit, hogy botozzon (amiért elvesztheti a battlenet accountját), az nem hinném, hogy ide való téma.
  • Shep
    Megteheted, van olyan ami napi 4 órában ingyenes.
  • 1Darton1
    Ez már a játék eleje óta így van. Olyan paklira nem nehéz botot írni, ami javarészt leszarja, hogy mi van kint az asztalon.
    Nagy kár, hogy Dr. 6-tal nem akarnak kezdeni semmit, nélküle kivételesen változatos lenne a meta.
  • csoszi87
    Nem azt mondom, hogy lehetetlen, csak caesar hsz-éből úgy láttam, hogy annyira erősnek tartja a secret palát.
    Nem sajnálnám az accot, komolyan letöltenék 1et kipróbálni, hogy mit tud.
  • 1Darton1
    Számos magyarázat volt fellelhető a hozzászólásomban.
  • Renegade
    ha jól tudom hunter bot is lett már legend, miért ne lehetne egy pala?

ne feledd, hogy egész nap játszik és ha tud hozni 51%-os winratet, akkor csak idő kérdése.
  • csoszi87
    Lehet én vagyok az ostoba és hülyébb vagyok mint 1 bot, de ma próbáltam secret palával megindulni R10-re.
    R14-ről éppen csak sikerült 13-ig elmennem.
    Nem hinném, hogy csak a botra támaszkodva megy el legendig valaki.
    Amúgy meg hónapokig használhatatlan volt pala, most kapott olyan lapokat amivel használják. De, azon kívül kb 10 olyan pakli van ami használható ladderen. (idejét nem tudom mikor volt ennyi)
    Szerintem nincs baj most a balansszal.
    Persze vannak erős és idegesítő kártyák, de túl lehet élni.
    Utoljára szerkesztette: csoszi87, 2016.01.11. 16:31:11
  • Shep
    Hát ez azért van, mert tökéletes a balansz, mivel még egy bot is legend tud lenni egy amúgy közepes deckkel, tehát igazából bárkinek sikerülhet, úgyhogy ez a játék így fun.
    Utoljára szerkesztette: Shep, 2016.01.11. 16:23:39
  • cesar22
    van ennél nagyobb kritika a balanszra, hogy egy bot paladin legend tud lenni?
  • dave9004
    megmagyarázhatod, de hiába.
  • Renegade
    az igen, saját shredderből, doomsayer esett és nem rakot le miniont a bot, le a kalappal.