Hearthstone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Magh
Megint volt egy jó warrior mirror, már ketyegett a fatigue, amikor előhúzta a OTK worgen+faceless kombóját, instant 40 damage, sajnos addigra armorból is volt rajtam annyi, meg a végjátéka nem volt épp erős, de érdekes egy deck.

ProGabe
😄 :/

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

hááát ott basztad el, h, én basztam el, jt 😉

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

dave9004
casualban jó meccset játszottam. ctrl hunter hero power másolóval, minden finomsággal, meg én ctrl sámán earth ele-kkel ancestral spiritekkel.
Fatigue meccs egy sámán vs hunteren 😄 Ezzel lett meg a 60g, íme a pack
dave9004
:/ HS-ezésem elején még az ő youtube videóit nézegettem
Félig-meddig OFF, de rengeteg HS-es videót és streamet készített (és reméljük, hogy még fog a jövőben is), ezért szerintem elfér ide.

TotalBiscuitnél kiújult a rák, de ezúttal egy végzetes típus, várható élettartam 2-3 év (persze bízunk benne, hogy Neki ennél sokkal több jár még). 😞

jó, 8:2, nem csinálom tovább, túl stresszes 😊

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

12!
jeeee, 7:1, nyilván nem merek többet játszani, mert itt falun ha esik akkor a net, az olyan mese szerű 😊

dave9004
az élvezetre menj, ne a "kell"-re
hűűű, ez nagyon beteg o0

hát ez az, én alapjában véve a pocok taktika híve vagyok RPG-kben (gyűjtsünk össze mindent), ezért van nagy tipródás 😊

dave9004
az a kettő nem feltétlen kell bele.
am ezt csak te érezheted mi éri meg
na, a nap kérdése: van kb 1000 dustnyi gold lapom, amiből van kettő rendes, némi dust, a nagy kérdés, érdemes-e elbontani közel 100 common lapot, egy azaz egy legendary-ért?

Antonidason gondolkodom, bejön a tempo mage, viszont így is hiányozna belőle Ronin, vagy Nexus.

dave9004
dave9004
és a secretpala nem tudott vele mit kezdeni 😄 2. casual tryhard aki ma áldozatául esett a ctrl sámánnak
sry, tényleg mindig elfelejtem, mert elsősorban gépről nézem a topicot. 😊

legyen igazad, de megfigyeltem ám, vagy rohadt jól pikkelek és ennek ellenére 4. körig malmozok, vagy 3 menetet sem adnék a paklinak, de akkor meg mese szép ív, és 6. 😊

dave9004
újraéled. tehát vagy kétszer kell megölni, v nyersz 2 kört (mondjuk te se játszol ki semmit)
viszont amikor meghal magától a sayer abban a körben nem szabad kelthut játszani 😄
Nekem összesen sincs meg az 500 ranked win. Amikor igazán sokat játszottam, akkor még nem számolta a kliens.
Most handlockkal belehúztam, de a jelenlegi pala/hunter metában nincs esélyem. Tegnap 30 meccsből 16 pala, 10 hunter, a maradékban is volt egy fatigue warrior és mage. Vissza is estem rank 7-ről 11-re. Most vagy előveszek én is egy rákot, vagy szarok bele. Az utóbbi lesz.

dave9004
aprókép 😄
nice a deck

1 kérés azok kedvéért akik szoktak mobilról is nézelődni a fórumon (pl én is)
vagy csak szar a net

rakd az ilyen nagyobb képeket spoiler tagek közé plz 😄
én is sokszor elfelejtem tudom

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

OMG 😄 Lesz az 10-12 win is 😄
összekattintgattam egy kontroll móka/bosszantó decket arénában (remélem a 7 meglesz vele), igazából szerintem rohadtul utálnak, amikor kinyomom a sokadik spellt.

20 lény, 12 spell, utálnék ez ellen játszani, persze, ha épp nem szeret az RNG akkor nyilván esélyem sincsen.

ami alul nem látszik az a fél belcher, 2 boulderfist, 2 flamestrike, meg egy Stormwind.

Tudom. Köpni a véleményedre <#idiota> Vége.
Devv
Nem hiszem, hogy többet jópofiztam volna veled, mint te velem. Ha zavarnak dolgok és/vagy kezd eleged lenni akkor tudod mi a dolgod. További sok sikert!
Istenem. Annyira kezd elegem lenni, hát mi megy itt sg-n...máskor meg megy a jópofizás.
Devv
Az életedet ne meséld el, kösz.
dave9004
Na ezek miatt kapod h nem vagy még legend. Mondjuk velem beszélhesz mert geológiai szakos voltam 😄
Ilyenkor úgy érzem magam, mint amikor a teremben próbálok beszélgetni valakivel mondjuk a megújuló energiaforrásokról 😄
dave9004
Nekem minden hónapban meg lehetett volna :-D
Jó, de zavaró az, hogy ha valakinek vannak "sikerei" ( már ha a minden hónapban rank5 annak számít egyáltalán, szerintem annyira nem nagy ügy - bár abban a tekintetben, hogy soha nem netdeckeltem, illetve azt hiszem 1x a legelső olajrugót, akkor az nem rossz) egy játékban akkor már vagy sokat fizetett, vagy szerencsés. Véletlenül sem más az ok, csakis ez. És utána jön a végső érv - nem vagy legend. Szarom telibe a legendet, ha tényleg reálisan nézem, akkor legalább 2 alkalommal már meglehetett volna, ha rászánom az időt és küzdök érte - amikor bejött a patron, és múlt hónapban a secret palával, bőven lett volna még időm és akkor hónap végén pont nagyon erős is volt még a pala. De nem érdekel, nincs rá különösebb motivációm, ahogy magára a játékra sem, nálam ez egyszerűen hiánypótló és időkitöltő + lazítás munka után vagy tanulás közben. Esténként facebook mellé befér, stb. Akkor pörgök rá a játékra, mikor kitalálok egy decket, vagy amikor új kieg jön. Amikor új deck jut eszembe, akkor is 75%-ban kiderül, hogy teljesen szar az egész koncepció.
off

a pc gyártok, gondoltak egyet, nyomnak némi fricskát az Applenek (tudjátok ahol minden innovatív, grandiózus és szuper egyedi, hmm hirtelen csak ennyi marketing bullshit jut eszembe) és csináltak egy hasonló kampányt, na de a lényeg, az hogy lám-lám, azért tudják kivel kell reklámozni az adott tartalmat. 😊

dave9004
Nem kell magyarázni sztem az ilyesmit. Legtöbbünk fizetett a játékba. Úristen 😄
Ha célirányosan játszottam volna, akkor mostanra 5 golden herom lehetne 😄 Mivel nem így tettem, egy sincs még, pala 440 körül, druid 350 kb, warrior 250 és így tovább apránként egyre lejjebb.
jaja, meg régi B-52, csak jópofa, hogy adaptálták (meg még egy pozitív pr kishazánknak a 9gagen) , na valamikor lenézek, aztán utána mehet az unstable portal 😄
Utoljára szerkesztette: Renegade, 2015.10.16. 13:41:18

ahogy nézem ez kb a flaming lamborgini, elég sok helyen "menő" 😄

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Egy kb.fél évig középvezető voltam egy cégnél, innen maradtak aranyköpések 😄 Utána jött az egyetem, és az itteni tudás segít kijátszani a randomot 😄ddd Amúgy nem célom a legend.
Devv
NoLegend pro vagy.
Én nem veterán vagyok, hanem pro 😄dddd HSpéldakép. Amúgy nem arra értettem a veteránt h fizettem, hanem az időtartamra - még 1 éve se tolom.
ez inkább projekt menedzser duma, nincs meeting, amin ne hangozzon az el, "hogy azt azért lássuk be" 😄

Devv
"viszont azt látni kell" 😄
Mióta pro lettél nyomod ezeket a tanár dumákat. 😄
Utoljára szerkesztette: Devv, 2015.10.16. 13:13:32

Devv
Akkor vettél, fizettél, nem tudom, hogy kéne írnom... 😊
Amúgy meg semmi köze a pénznek ahhoz, hogy veterán vagy-e vagy sem. Szerintem.
Szerintem se vagyok veterán, viszont azt látni kell, hogy a perkált így erős. Átlagusernél max egy fokkal fizettem többet, értsd kb. Naxx, Brm, Tgt + 60 pack tgt és még összesen kb. 30 egyéb pack. Ennyi.
Devv
Ha Zozo veterán akkor mi is azok vagyunk Tinmannel, mert előbb kezdtük.
Persze Zozo perkált...
Utoljára szerkesztette: Devv, 2015.10.16. 12:39:26
dave9004
Zozonak sincs mert ő is mindennel játszik. Palával van legközelebb
amúgy csak nekem nincs arany herom a "veteránabbak" közül? 😄

hát én sokáig hanyagoltam a sámánt, nem tudtam vele azonosulni, most azt hagyjuk, hogy mech sámánnal voltam először 10-ben 😄

hát ti nagy előnnyel kezdtek szvsz, két cimbi is HS-ezik, Magic múlttal (mi pénzük volt a deckjeikben), na náluk nagyon látszik a rutin, Aréna, szinte azonnali sikerek, + az egyik belenyitott demonlockba, szóval, pár óra alatt van lent 10 körül, pár hónap HS-el a háta mögött. Szóval, az, hogy a játék nem jutalmazza a tapasztalatot és az intelligenciát, egy picit túlzás.

Nyilván a HS egyszerűbb mint a Magic, pont ezért is vagytok jobbak HS-ben.

dave9004
a 0 manaköltségű r10-es paklik közül a sámánnal .
és képzeld game kezdetekor is azzal mentem, mert az volt a kedvenc hősöm. Jep azal játszottam ami tetszett.
mit érdekelt a mászás, semmi reward nem volt benne.
az első drágább deckem meg valszeg a druid lenne (ja 2. arany hősöm) anno addig sámánoztam főleg, amíg nem gyűlt a handlockra és azzal toltam, reynad miatt mert akkoriban csinált full gold handlockot.
Én is kipróbáltam az aggrokat, mert volt leeroyom (a handlockhoz) de miért játszottam volna mikor a handlock sokkal jobban jutalmazott az ügyességért?
(jelenleg nincs mage, hunter, rogue lapom) ezekkel valszeg máár csak arénában tolom
ja igen, magiceztem ez előtt és nem burnnel 😄 ugyh volt fogalmam a kártyajáték lényegéről, hiába tudtam h 21. században már nem jutalmazzák az intelligenciát
Utoljára szerkesztette: dave9004, 2015.10.16. 12:15:01