40521

Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
nekem is valahogy szinte mindig maget adott. mondjuk én azt hittem, azért, mert mage questem volt
-
Wootan #27718 Ezt űberelje valaki :) 25 brawl győzelemmel nem tudtam egy 5 wines druid questet (5/3on van most) megcsinálni. Mert 10-ből 8x a mage-t adta, ha nem akkor meg vagy megölt a robot, vagy kilépett a társ...
Fuck you Ben :D
Utoljára szerkesztette: Wootan, 2016.01.18. 02:13:00 -
Madi92 #27717 Már mikor.. :D Azóta volt egy WT-s korszak. Most beköszöntött a Heartstone.
Így vizsgaidőszakban különösen hálás, mikor tételtanulás helyett azon tűnődöm, hogy hogy milyen kártyát cserélnék ki a palánál.. :D -
Malarki #27716 Na mi az, te is meguntad a wot-ot? :D -
Ez van. Most én is a fun paklijaimmal ha bemegyek casualba, 10/8 ellenfél tempostormos top tier pakli. Fun...
-
Madi92 #27714 Lehet jobb lenne, ha az éppen aktuális deck wr szintjét nézné akkor.
Mikor palával kezdtem, akkor tök jó volt, hogy tényleg egy szintűekkel kerültem össze, amik 1-2 kivételtől hozhatónak éreztem, de a bad luck, vagy a noob faktor közbejátszott.
De hunterrel olyan deckek ellen megyek, amiket még Palával sem láttam. :D
-
Nem. Casual matchmaking az egy láthatatlan mmr de mint játékos, egyben nézi a győzelmeidet ott. Valszeg a palával nyertél annyit, hogy már adott pár hasonló győzelmű winrate -ű ellenfeleket, majd a hunterodnak is.
Nem a lapok minősége, hanem a játékos minősége kb a mérvadó ott.
Talán rankeden 20 és alatta jobb meccseket fogsz vívni -
Madi92 #27712 Üdv.
Matchmaking hogyan működik?
Kb 1 hete kezdtem a játékot, többé kevésbé megértettem az alapokat. El is vittem egy Palát 32-es szintig, casual játékban hol nyerek hol veszítek, rankeden többnyire veszítek. Na most ezzel nincs is bajom alig van különleges használható lapom, szóval ez ilyen.
De gondoltam indítok egy Huntert is, viszont casualban már olyan ellenfelek vannak, meg olyan kártyák, hogy kb esélyem sincs a 13-as, "fogalmam sincs hogyan játsszak" hunterrel. Szóval átnéztem a decket és csak arra tudok gondolni, hogy mivel beleerőszakoltam egy BGH-t amit úgy rare vagy milyen lap és mivel ez benne van ezért magasabb ellenfelek ellen rakja be a 13-as huntert? -
Volt egy nyerj 3-at warlockkal küldim. A szokásos demon handlockkal bevállaltam, r15-ön.
Az első játékos a klasszikus facehunter deckkel jött. A szokásos lepel gnóm, charge+charge+charge+fegyver+well played+sorry, stb. Nem ütöttem sokáig őt, mert feltette a tűz csapdát, nyomta a well play-t ezerrel, aztán fordult a játék, a tauntok+heal és a nagy lények megzabálták a testét is. Szinte leszek: ennyi greetings-et még az életben nem toltam.
A második játékos is meglepő módon aggro deckkel jöt, csak a sámánok észpakliját hozta magával. Egy dolgot felejtett el, hogy mindennel arcba kellene jönnie, sima győzelem volt.
A harmadik játékos murlock anyfin deckkel jött, hozta a well play dumát magával, kb a 7-8 körre elfogyott a keze és kilépett.
Tanulságos nap volt a mai is, maradok továbbra is a napi küldik letudásáért és gyűjtöm a goldot a köv kiegre, de néha elgondolkozom azon, hogy a fejlesztők (Ben bácsi minden héten mond valami okosat) mikor fognak lépni ezen a téren. -
Negritis #27710 hearthstone.hu versenybejelentés
nem olvasom őket végig, csak faceről belinkelem amit esetleg látok -
csoszi87 #27709 Jó, így már ok, tehát az összes a boardon lévő spell damot duplázza.
Nekem valamiért az volt a fejemben, hogy ha velőre rakunk spell damot, akkor mivel Velő volt lent előbb ezért először dupláz és utána adja hozzá a +1et. -
Hát elég sok minden össze-vissza működik a játékban, szerintem sok dologban még készítők sem biztosak :) -
5+1-t duplázza jah -
csoszi87 #27706 Köszi, nekem ez nem volt ennyire egyértelmű. -
12 -
csoszi87 #27704 1 kérdés:
Ha velő prófétára rárakok 1 Velen's Chosen-t, akkor a mind blast 11-et vagy 12-t sebez? -
ha valaki egy kis funra is vágyik -
azt igen. még töltőn is fogy :D
sok fölösleges dolog miatt sztem. Meg mobilon nincs is low opció...
Utoljára szerkesztette: dave9004, 2016.01.14. 17:16:16 -
Negritis #27701 inkább az aksit eszi de azt brutálisan -
valóban nem igényel nagy sávszélességet a játék, egyszer lemértem, hogy egy óra játék kb. 2 megát fogyasztott...ki lehet számolni a sebességet. -
azt még ki is lehet bírni. én egy meccset nem tudok végig játszani. persze emellett még lol-ban se tudok belépni meccsre.
Utoljára szerkesztette: Darthmushroom, 2016.01.14. 14:34:48 -
Matte #27698 Digi kábel :D -
Renegade #27697 Telekom mobilnet
ez persze csak akkor baj, ha mobilnettről játszol, bár még akkor sem nagyon, volt, hogy a lejárt csodafone mobilnettemet megosztottam a gépemmel (azt a fajtát, ami 1-2 kb adatot engedélyez miután elhasználtam az 500 megát) és gond nélkül futott a játék. -
szarakodik a telekom egész nap :D -
Matte #27695 nem, most úgy értem, hogy lassú. Lassan húzza a lapot, lassan rakja le a miniont, lassú minden animáció, mintha "mézben" játszanék, olyan. -
Renegade #27694 ma még nem próbáltam, de az előző 2 napban voltak siralmas pillanatok, sok volt a lag meg reconnect -
Matte #27693 most érezhetően lassabb lett a játék, vagy nálam van valami gebasz? -
cesar22 #27692 jó tanács hogy az elején nem kell mindent beleütni, inkább csak túlélni gyógyítani, és várni a lapokat, animated armor elég jól jön, aztán később a spell damage-el teleszarni a boardot, feugen-stalag kombó és inkább spellekkel kell levinni addig a hp-ját amíg már bele lehet ütni a lényekkel is, én így csinálnám/tam -
Jótanácsok nem profiknak a mostani tavernhez? :P
Utoljára szerkesztette: Sheltem, 2016.01.14. 11:56:19 -
Na legyőzve a boss (tavern)
Ingyen pakli se volt rossz, bár így már 2db Ysera-m van :D
-
Negritis #27689 verseny -
Lehet, hogy hígfos játékos vagyok de negyedjére se sikerült az új brawlt letolni éjjel. -
Golden Mánki carry
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2016.01.14. 07:57:00 -
Matte #27686 a mai napom sikerélménye.
igen.
ilyen szar napjaim vannak :D
-
És messze optimálissal se biztos. Vasárnap Felező is megakadt -
Renegade #27684 basszus, visszaestem 10-re, de itt ilyen adok-kapok, mondjuk érdekes, hogy messze nem optimális deckkel itt bárki tud érvényesülni :) -
Renegade #27683 na úgy döntöttem, hogy ma csak hobbiból játszom, szóval felmegyek valami OP rákkal 8 sok csillagra, aztán bohóckodom mondjuk egy silent duduval, ami szerintem az érzelmi hullámvasút netovábbja :D -
Én még mindig a sárkány hunterbe vagyok beleszerelmesedve. -
Zozo0122 #27681 1 hónappal ezelőtt bennem is felötlött ez az ötlet, afrika hubternek hívtam és beletoltam vagy 50 meccset, jó móka volt :D -
Pio #27680 Na, visszakaptam a progressem az adventure módokban és újra elérhető az összes kártya VISZONT a meglévő deckjeimet nem rakta helyre, újra beléjük kell pakolni az adventure lapokat...
...vagyis csak kellene, mert úgy döntöttem, hogy ennek apropójából inkább mindig ha jön egy új classra egy daily akkor ahhoz építek egy lehetőleg egyedi, nem valamilyen divatos paklitípust másoló decket.
Az első a hunter volt camellel és injured kvaldirral.
Rendkívül jó móka volt, ajánlom mindenki figyelmébe ezt a kombót! :)