Hearthstone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ügyesebb játékosok kezében a totem shaman is egész erős, de alacsony rankon nincs kedvük azzal bohóckodni.

dave9004
Nem mindenki.
És pl mostanában csak ctrlal játszok
Á! Vicc az a karakter. (itt)
Rank 11. 😄
hm? lemaradtam vmiről? nbazek közbe és csak azt látom h épp "interjúk" mennek

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Shep
Na account suspended mindenkinél a versenyen 😄

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Kongy
Ha felbuffol egy windfury-s lapot azzal be tud szopatni, de ez elég ritka. Általában inkább telespammelik a boardot haszontalan totemekkel... Azok a totemek többet értek a WoW-ban anno 😄

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Bármivel vagyok, ha shaman az ellenfél már csak mosolygok.
Kipróbáltam azokat a lapokat. Szarrá aláznak vele. Rank 11! Eszem, faszom! Bár, amúgy is gyűlölöm ezt a tehetetlen, impotens, fos shamant. Bezzeg az úgynevezett gazdajátékban! Ott a wow-ban jó. De ennek a világon semmi köze ahhoz. Se kidolgozottságban, se ötletek, se "fair" alap terén.
Devv
Nem tudom, el jöttem azóta a géptől. 😊 De kb.
dave9004
Játszátok EU szerveren hátha összekerültök reynadékkal
dave9004
Na reynad tolhatja a secretpalát. Gondolom kaszinómage, facehunter, secretpala, zoo?
köszi, tableten nem írja ki a "címet" aszittem megint ismétlés megy a dreamhack csatornán 😄

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Devv
mi a közös csatorna? mer csak az egyéniket látom hirtelen?

Devv
Forsen - Mage
Savjz - Warlock
Reynad - Paladin
Firebat - Hunter
dave9004
Milyen klasszokkal mennek? Azt olvastam h azt már nem válthatnak a nap alatt
Úgy néz ki.

dave9004
Valszeg. Melózok ugyh nem tudom a szabályokat
Devv
És megint a nulláról kezdik?
Majd vált palára.

Kongy
Nem baj, most már nem sokáig emberkedhet a zseniális patron warriorjával.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

dave9004
Twitch. Gondolom olyan mint előző, hogy a versenyzők is streamelnek, meg van egy közös. Forsen savjz meg még valakik
hol, mi?

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Mert az totál esélytelen, hogy ő is most kezdte, vagy csak simán a dailyt csinálja, mert ott könnyebb.

én nem tudom mi van ma, de egy teljesen átlagos palával vagy 9-0-on o0 (van benne pár jóság, viszont összesen 1 fegyver, az is az 1 mannás) 😊

tök jól pickelt paklikkal meg örülök a 6-nak.

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

dave9004
Megkezdték a 24h létrás versenyt
Bloodlust nélkül a shaman félkarú óriás. 😄 Van egy fun deckem ami valami totem/agro/bloodlust hibrid fos, sokat nem ér de nagyon funky mikor 4-5 felpimpelt totemre rátolok 2 boodlustot 😄
Ezzel a Shaman deckel tolom TGT óta, előtte mech verzióval próbálkoztam, az nem igazán jött be. Minden extra legendary, boom meg loath nélkül sima az út rank15-ig, ott kezd kicsit érdekes lenni, jelenleg 12-n vagyok vele, de 11 volt amit el tudtam érni. Ahogy látod közel ugyan az a deck, alig van eltérés.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: VladimirD, 2015.10.17. 17:42:05
dave9004
Valszeg csak ott van sikerélménye vele
Kongy
Ezen röhögtem én is.. hogy mit szerencsétlenkedik ez ilyen rankon hónap közepén.. 😄 Mondjuk én is itt vagyok, de én most kezdtem a rankedet xd valahogy eddig kimaradt, mert paklikat teszteltem.
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2015.10.17. 17:34:38

Darthmushroom
jaja csak az első 😄 ingyen volt 😄

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Hallelujah, ezek szerint nem csak engem kényszerítenek fegyverrel arra hogy HS-t játszak :S Tegnap még meg is korbácsoltak, mert csak 7 órát tudtam tolni a kötelező 8 helyett. Pedig úgy itt hagynám ezt a fost, de hát így nem lehet.

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Úr Isten! Mi történhet, mi vehet rá valakit arra, hogy ehhez a játékhoz visszatérjen! 😊 Egyszer bírnék megszabadulni tőle!
"Nincs meg Naxx", de a deckben:

Gondolom akkor csak az első szárny van 😄
Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2015.10.17. 16:45:00
Darthmushroom
sajnos nincs meg egyik lap se, mivel nincs meg naxx 😄 ahelyett vettem inkább paklikat mikor visszatértem.

tudom, hogy ellehet nevezni őket de feleslegesnek érzem mivel nem sok paklim van 😄

Darthmushroom
tudom h nem épp a legnépszerűbbek, de ezekhez kaptam több lapot. videók alapján meg tetszett a totem sámán és a kalózkodás is.

dave9004
ki is vagyok
Lol, október 17, rank 18 - patron warrior 😄 Az ilyenektől Dave mindig kiakad 😄
Az én véleményem: a pirate deck funnak tűnik, a shamanba meg szerintem tegyél az egyik Valiant helyére Loathebet, Gadgetzan helyett és az egyik earth shock helyett meg 2 zombicsávó. Rank 17-nél nagyon jól fognak azok jönni.

Amúgy ha rákattintasz felül, akkor el tudod nevezni a deckjeidet.
Kongy
Rank 18-on balfaszkodik, megakasztotta a winstreakemet a drága.

De jó is lenne, ha patronnal lenne tele a meta és nem paladinnal. Az ellen legalább van counter.

jah ilyenért jár a respect 😄

Kongy
Jöhetne már az a kurva nerf, természetesen ma is patron warrior ver el 1 hp-ról. Imádom.

dave9004
tisztellek amiért a két magasan leggyengébb classal játszol 😊
Darthmushroom
Nem rég visszatértem a játékhoz, mint régebben írtam elég kezdő szinten voltam, kezdő paklikkal. Sok felhalmozott goldom volt mert mikor abbahagytam a solo kalandokra spóroltam, ezekből vettem mindenféle paklit és sikerült nyitni jó pár értelmes lapot, ezek mellé craftoltam is, így azért élvezhetőbb a játék.
Jelenleg ezt a kettőt használom a legtöbbet:

Vélemények? (jelenleg rank 17 vagyok)

héé erre emlékszem 😊

mármint a Budásra, nem, mert valamiért az maradt meg, hogy Amerikában 😊

dave9004
tessék egy print screen a hülyeségeidből amit magyaráztál 😄

Utoljára szerkesztette: dave9004, 2015.10.17. 10:42:48
hé ez én vagyok 😊

nagyon fáj a fejem 😊