Hearthstone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bárkinek adnék egy leper gnomeot Millhousért 😄
dave9004
nem nyitsz több gvg-t, probléma megoldva 😄
Azért lenne értelme, pl. nekem van 2 Boom, de nincs Ysera, neked van 2 Ysera de nincs Boom, cserélünk egyet-egyet és mindenki boldog.

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Shep
Miért, szerinted a sosem használt lapok kinek kellenének? 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Rakd be ide a decket, és segítünk akkor eldönteni 😊
nincs benne rockbiter, igazából az a két sebzéses hero power ami csábító, annak mégse üt vissza 😊
Kongy
LOL, ezt jó tudni 😄 Tényleg király lenne, ha lehetne a játékban tradelni, jó kis cseréket lehetne csinálni, csak gyorsan meglenne mindenkinek minden lap, gondolom ezt meg nem akarják.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Szerintem nem, a doomhammer jól combózik a rockbiterrel, és msot úgysincs Harrison a metában, szóval teljesen oké 😄
Én imádom a Juggernautot, de ezzel egyedül vagyok 😄 Nem túl jó lap az se, mégpedig azért, mert az ellenfeled a bomba felhúzása után húz még1 lapot, tehát nem esik ki a húzásból. Amúgy én hülyéskedtem egy olyan paklival, amiben volt Juggernaut+ Faceless+ 4 panda, amikkel visszavettem kézbe + Ysera is adhatott olyan lapot ami visszadja + mechyeti meg clockwork gnome is adhatott olyan spare partot. A többi lap removal volt meg armorup. Gondolhatod - Juggernaut ki, aztán rá a panda - vissza kézbe. Az ellenfél deckje játék végére meg volt pakolva bombákkal, volt, hogy egymás után 3 robbant a képébe 😄 Sajnos nem túl működőképes a deck, rankedezni nem lehet vele, csak fun.

Boom amúgy gyakorlatilag bármikor nerfelhető, ahogy a piloted shredder is - mindkettő OP, és önmagában jobb minden másnál adott sloton. Amúgy a shredder minimális nerfet kapott a TGT-vel, több olyan 2 drop jött, ami hátrányt okozhat, ha kidobja - pl az új 2 manás druid lap. Egyébként ha nerfelik Boomot, akkor majd teljes áron lehet betörni, ahogy minden mást is, amit nerfelnek - szóval max betöröd akkor, ha meg nyitsz még egyet, akkor lesz 3200 dustod. Nekem 2 Boomom van, craftoltam, majd rá 1-2 hónapra kinyitottam. Simán neked adnék egyet, ha lehetne 😄
mech sámán pakliban megéri lecserélni a doomhammert , charged hammer-re?
Kongy
Hmm.. igen szerintem ezt fogom tenni. Csak aztán nehogy behúzzak egy Dr. Boom-ot a következő pakkban 😄 Fognám a fejemet. Igazából minden legendary-t ki lehet próbálni, ha van random brawl, és amelyik a legjobban tetszik, azt kell beszerezni.Én ezt a gnóm generátort is a brawl-ban próbáltam ki, elég poénos, bár tény, hogy feleannyira nem OP, mint Boom doki. Csak nehogy ezt is nerfeljék.

Ja meg mostanában szereztem egy Iron Juggernaut-ot is, arról mi a véleményetek? 😄

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Ez a komment 😊 Amúgy a leprásgnóm gyártó legendary nem igazán használt, gyenge lap. Én szívesen kipróbálnám, de nincs meg sajnos 😄 Törd be Gazlowe-t és craftolj belőle tetszőleges Dr. Boomot. Ha még nincs.
Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2015.10.20. 20:35:06
Kongy
Jó de ha már golden jobban örültem volna valami jónak XD Mondjuk annak a leprás gnóm-gyártónak.

nice, én tuti bedarálnám
mit akarsz van egy tetszőleges legended? 😄

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Kongy
Nem tudom, hogy sírjak-e vagy nevessek. Szerintetek?

Kedvencem a sámánnál ez a bloodlust lap, már vagy 20 meccset nyertem vele, de még egyszer sem sikerül bevinnem az utolsó ütést. 😊 ahogy kihúzom a kezemből és megnőnek a kis minionok attackjai, abban a pillanatban jön a concede 😊
Nem kell és nem is akarok bizonyítani semmit, csak beszélgetek a játékról. Javaslom, hogy nézz bele egy midrange hunterbe és számolj utána a dolgoknak, hogy ott hány sok manás lap van. Nyilván egy általam kreált secretpala verzióról (ami az átlag midrange verziótól 6-7 lapban különbözik, néha több is, amikor váltogatom) nem tudom eldönteni, hogy miféle. Jó.
Az a pakli, ami tele van 1-2 manás lapokkal, sosem lesz midrange, néhány kövérebb laptól sem. Ráadásul kevesebb kombó van benne, mint egy demonlockban, szóval agyintenzív paklinak bőven nem nevezhető.
Teljesen fölösleges mindig azt bizonygatnod, hogy okos vagy, mert ez általában épp az ellenkezőjét erősíti meg.

én továbbra is azt mondom hogy a rák az ami a meta 30-35%át kiteszi + "uralja" abból a szempontból hogy muszáj vagy a counterével játszani

anno mikor bejött az első mill dudu akkor sokan nyomták vele de neked csak annyi volt a dolgod h ne vigyél handlockot és nem volt gond
nah facehunter-secret pala pont az a kategória

amúgy a nobrainer deck az nobrainer 😄

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

battlefy sztem jobb amúgy
de elég sokat lehet találni guglival

Hát ha népszerűség szerint nézed, meg aszerint, hogy mennyire borítja el a metát...akkor maximum. Én a másik értelmezést szeretem - a rák az aggro/nyomorékoskodó nobrain deckek. Na most, a midrange féle secretpaladin szerintem nem az, nagyjából átlagos képességeket igényel 😄
Mephike
Köszi, már nézem is az oldalakat!

Kongy
+ Faceless Manipulator. <#vigyor1>

secret pala KT-vel? nah az már nem rák ugye zozo? 😄

Kongy
Na ma alkottam. 😄 Rákkal rák ellen, és működött. 2 facehuntert vertem el a secretpalával. Az egyik amikor kiraktam a 8. körben Kel'Thuzad-ot is, nemhogy concede-elt, hanem ragequit-elt.... 😄

Akkor ezt max majd a dühöngőbe spameljük 😄
Hát lehet elő kell majd, ha mondjuk megragadok 6-nál a shamannal és felcseszik az agyam a hó végi tryhardok. Kellenek a golden lapok.
dave9004
Nekem megnyitja... Megy is a mobilnet a határ felé. Én nem bánnám ha nem lennének
dave9004
Én arra értettem, hogy majd előveszed a secretpalát meg a 100 fogút és nekiindulsz európának
Amúgy ettől mennyire hal meg a mobilnet? Nálam asszem úgy van, hogy meg se nyitja talán a gifeket...
Háháháá 😄 Ez a tag amúgy ül a Blizz székházban, számolja a pénzt és röhög <#idiota>

Képzeld el, odamegy hozzá valaki a csapatból:

- Ben, figyi cisnáltam egy lapot, mit szólsz? Lassíthatná a metát, natural epic, 3 mana, 2-2, battlecry: deal 1 damage to all enemy minions. Na?
- Whaaaaaat? Észnél vagy?
- Ne nevess, ennyire nem szar az ötletem...
- Ez hülye, gyertek be srácok, ezt hallgassátok!
- De most miért? Ne már...
-
Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2015.10.20. 17:15:20
Sok volt hajnaltól a meló gondolom 😄 Az ilyenkor szokásos cinikus rovatot Dave tollából olvashattuk. Aki amúgy pár napja gyártott golden zombicsávót meg shreddert
Shep
Mindeközben
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.10.20. 17:09:32

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

dave9004
Epénisz rovatunkat olvashattuk.
Na, legyártottam 2 golden haunted creepert, mégiscsak az egyik legjobb 2 drop, shamanba most tökéletes, ha nem sikerül shamannal felmennem rank5-re, akkor valszeg utolsó napokban előkapom a secretpalát és felszaladok, oda is jó a pók, meg hamarosan hunterbe is jó lesz, ha elkezdem felhúzni...😄 Jó üzlet volt, csumi 800 dust <#idiota>
" AGROMIDGET" a név mindent elárul 😄

Shep
Azt hiszem ez tökéletes magyarázat arra, miért is ilyen ez a játék
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.10.20. 14:33:37

dave9004
@zozo
druid és mirror meccsen jól szokott jönni de Chillmaw és Sylvanas erősen véleményes nekem is
2pain+1death van most mert jelenleg ez a jobb de változik ez majd sztem megint 😄

@renegade
jó az a ghoul mint facehunter mint pala ellen, sok 1 életes lényük van
és így hogy kb nincs patron nem akkor probléma

még azon agyalok hogy a 2bwt helyett 2 deathlord legyen mert azok is igencsak jól muzsikálnak az "überaggro"k ellen
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.10.20. 13:32:58

Az a bajom ezzel, hogy ha van Sylvanas, akkor 2 death kéne, bár én amúgy is kivenném, ebben a metában max jön vele 1 dude, vagy valami kicsi, jobb nagyon ritkán - max akkor, ha kivágod Sylvát egy Death kíséretében és lopod Tiriont.
ghoul?

Antióchiai Szent Kézigránát hogy-hogy nincsen benne?

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

dragon priest az enyém most kb így néz ki
de még ez sem az igazi

Hát kb igen😊, illetve imádom a sárkányokat és akartam egy sárkányos paklit... persze vannak olyan Priest lapok amik eleve ebbe az irányba visznek el, pl.: Twilight Whelp, vagy a Wyrmrest Agent. De a válaszokból ítélve vannak olyan magasságai ennek a játéknak ahová én még nem értem fel😊 Mindenképpen kifogom próbálni azokat a lapokat amiket ajánlottatok, és köszönöm a segítséget.
Shep
Na szóval az a deck kicsit olyan rakjunk bele mindent és majd lesz valami, persze van mikor bejön, meg kérdés ugye mi a cél 15-ig szórakozni jó.

dave9004
Paletressesbe, flash heal burst dmgesbe jó.
Shep
Jó, de főleg akkor ha Velen deckkel nyomod ami most teljességgel halott a sok 1000000 pajzsos warrior miatt. Viszont pl. Sylvanas helyett megfelelő alternatíva, de Loatheb is jó helyette. Na meg egy Voljin sem ártana abba a pakliba, ha nincs akkor meg inkább Loatheb, mint pl, a templomos.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.10.20. 12:58:05

egyébként Emperor jó egyáltalán priestbe?

2 feles pálinka nagy mértékben növeli a "szarok én az egészbe" skill-t 😄