40521
  • Renegade
    Nem gond, ha visszaesel, a legjobb eredményed után kapod a ládát.

Rank 20 - 1 golden common card, 5 dust
    Rank 19 - 1 golden common card, 10 dust
    Rank 18 - 1 golden common card, 15 dust
    Rank 17 - 1 golden common card, 20 dust
    Rank 16 - 1 golden common card, 25 dust
    Rank 15 - 1 golden common card, 1 golden rare card, 5 dust
    Rank 14 - 1 golden common card, 1 golden rare card, 10 dust
    Rank 13 - 1 golden common card, 1 golden rare card, 15 dust
    Rank 12 - 1 golden common card, 1 golden rare card, 20 dust
    Rank 11 - 1 golden common card, 1 golden rare card, 25 dust
    Rank 10 - 2 golden common card, 1 golden rare card, 5 dust
    Rank 9 - 2 golden common card, 1 golden rare card, 10 dust
    Rank 8 - 2 golden common card, 1 golden rare card, 15 dust
    Rank 7 - 2 golden common card, 1 golden rare card, 20 dust
    Rank 6 - 2 golden common card, 1 golden rare card, 25 dust
    Rank 5 - 2 golden common card, 1 golden epic card, 5 dust
    Rank 4 - 2 golden common card, 1 golden epic card, 10 dust
    Rank 3 - 2 golden common card, 1 golden epic card, 15 dust
    Rank 2 - 2 golden common card, 1 golden epic card, 20 dust
    Rank 1 - 2 golden common card, 1 golden epic card, 25 dust
    Utoljára szerkesztette: Renegade, 2016.01.26. 12:39:35
  • Negritis
    szia

az számít hogy a hónapban mi volt a legmagasabb rankod, szóval ha eléred a 15t de visszaesel 20ra akkor is a 15s chested kapod meg

ranked reward
    19 és 18 között a dustban van különbség, de ha megnézed lehet látni pontosan a dolgokat
  • ktm99
    igen megkapod a 19-es chestet. "Értelmes" dolog 5 szintenként jár, közötte csak +5 dust van a szinteknél azt hiszem. Szóval 18-ast eléred akkor 5-el több dustod lesz. Egyébként ha a quest oldalt megnézed a játékban, akkor középen felül látod, hogy hányas ranked chest-et értél el eddig a hónapban, szóval nem kell észben tartani.
  • ktm99
    Símán megéri feladni adott esetben, túl sok időveszteség amíg az ellenfeled kitalálja a bm overkillt az utolsó körben.
  • nadatomi
    Sziasztok!
    A Ranked game-mel kapcsolatban lenne kérdésem: Most 19-en állok és majdnem visszacsúszok 20-ba. Ha hó végén 20-ason lennék, akkor is megkapnám a 19-es chestet?
    A másik pedig, hogy a 18-as szinten is jár ajándék, vagy csak 15-nél? Ha járna, akkor még lehet hogy megpróbálnám elérni 4 nap alatt.
  • Zozo0122 #27874
    Én meg voltam idén a Balaton és a büfében kértem egy Orbit.
  • qetuol
    én pedig felmásztam a létra és készítettem egy lapát a csónak
  • Darthmushroom
    Ez igen: tegnap nyitottam egy Iron Juggernaut ma meg egy Yserát. Mellette összejött az elmúlt hetekbe egy Bloodmage meg egy Anub'arak meg kraftoltam egy Justicart.
  • Wootan
    Addig örülj amíg feladják, és nem rabolják az idődet. Sokan csinálják hogyha vesztésre állnak, akkor a további körökben elkezdenek rope-olni, az utolsó körben meg kilépnek a játékból is.

Egyébként meg időmegtakarítás.
  • Negritis
    ha van időd javaslok 2 lejátszási listát youtuben:
    trumps basic teachings - az alapok

trump deck teachings - specifikus deckek
  • Palinko
    ja, most már nem gond, mert megvan priesttel a 20. közben váltottam Mage-ra mert kaptam tanácsot, hogy jobb kezdőknek és rankedolok.

közben össze is szaladt a 100 győzelem, ebből 70 valahány még a practice módban volt :D meg is kaptam a sok aranyat, költöm is rendesen a goldot a classic packra, de még sajna Legendary kártya nem esett :(

most az itteni Beginner Basic alapján raktam sösze a hősöket, egyedül még nem merek deck tervezésbe fogni
  • Negritis
    ha már nem számít az xp akkor feladja az ember mer minek :D
  • Zozo0122 #27867
    Azért, hogy csak azért se tudja beadni a végső csapást az ellenfél :D
  • Zickler
    Azért 3000 elvesztett meccs után azért az az 1-1 kör amivel hamarabb feladta az ember, azért összeadódik.
  • Palinko
    miért csinálják a feladást? mert ha el kell rohanniuk épp valahova vagy tudom is én megértem, de észrevettem, hogy akkor csinálják, ha már biztos eltángálom őket, most is pl utolsó ütést vittem volna be a hősére és feladta :D így kevesebb xp-t kapjak vagy miért? tisztára mint az új mortal kombatban vagy hasonló 1v1 játékoknál hallottam ott is ez van, ha nyerőben vagy nem élvezheted ki mert kilép a másik :D

eddig én akkor is végigszenvedtem ha épp úgy jött, hogy kezdő kártyák pl voltak ilyen 4-5-6 manások és sikerült beváltani, csak épp magasabb 7-8-9 manás lapok jöttek és aztán is buff lapok és hasonló szóval pár kör után már alig volt életem, de én végigharcoltam amilyen lehetőségem volt :D ezek viszont feladják. de ha ez a játék módja itt akkor én is genyóskodok.
  • 1Darton1
    Kibler is 50% körül hozott vele, pedig hónapokig fejlesztgette.
  • Renegade
    úristen de szar o0

még lapot sem tudok kirakni, de már halott vagyok, idáig mindenkitől kikaptam, kivéve egy mechmage.

• Renegade
    összeraktam egy dragon mage-et :)
  • 1Darton1
    Control warriorba és malygos lockba is jó, de azokat sem egyszerű összerakni.
  • Renegade
    kár, hogy hiányzik egy ice block meg egy doomsayer, kipróbálhatnám az icemage-et.
    így viszont egy deckbe sem passzol. :(
    Utoljára szerkesztette: Renegade, 2016.01.24. 20:35:54
  • Renegade
    na, megtört a jég, mentem egy 11-es arénát (meg lett volna a 12, ha nem baszok el csúnyán egy playt), de legalább bontottam egy Alexstraszat.
  • Palinko
    de előtte el kéne érnem valakivel a 20 as szintet a kocsma miatt nem? mert az lassabban megy talán gyakorló meccsekkel talán, mintha többet kapnék emberek után. beírom inkább az én kontaktom akit érdekel felvesz nem akarok senkit kéretlenül zavarni.

palinko#2752
  • Renegade
    mercy
  • Renegade
    vegyél fel pár embert amúgy friends listre, watch and learn küldinél hasznos, meg elég sokféle paklival játszik a csapat, lehet belőle tanulni.
  • Negritis
    gz
  • Renegade
    na meglett az R5, indulhat a bohóckodás.
  • Pio
    Előző májusban 30 millió regisztrált felhasználó volt, novemberben 40 millió, azóta új infó nincs, viszont ez alapján májustól novemberig naponta átlagosan 55ezren regisztráltak, szóval elég brutális tempóban nőtt az új játékosok száma, fél éven át minden 5 másodpercben 3 új játékos vágott bele. Hogy emellett hányan hagyták végleg abba azt nem lehet tudni.
  • Pio
    Redditen épp most írta le valaki, hogyan vonta be az anyukáját a HS-be, nem olvastam, de könnyen lehet, hogy vannak benne hasznos dolgok.
    Utoljára szerkesztette: Pio, 2016.01.24. 15:22:58
  • Renegade
    akkor viszont irány az aréna :)

meg gnomes and goblins paklik, mert a mechmage beteg :)
  • Negritis
    közbe van vmi verseny is megint
  • Negritis
    szerintem van fluktuáció, kb 1 évig lehet kb élvezni utána azért zavaróak a játék hibái

de ezt minden f2p mmo-ra tartom egyébként
    wot is ilyen volt nekem

ettől függetlenül én a mai napig elvagyok vele, csak magamban a helyén kezelem a dolgokat és nem erőltetem túl
    Utoljára szerkesztette: Negritis, 2016.01.24. 15:04:20
  • cesar22
    vajon most hogy áll a hearthstone népszerűségi indexe, egyre többen kezdenek el játszani? vagy szép lassan kopik mindenki?
  • Palinko
    szerintem a több pörgős csata érdemesebb a gold farmolásban, viszont a lassú taktikusban meg több élmény faktor van. elején pörögnöm kéne. semennyi pénzt nem szánok rá, remélem free to playben elleszek.

kedvenc hőseim a Hunter, Mage, Priest meg talán a Paladin és a Warrior.
    Utoljára szerkesztette: Palinko, 2016.01.24. 14:30:20
  • Renegade
    mennyi pénzt szánsz rá?

szerintem:

vegyél adventure-öket, azok egyszer szórakoztatóak, másodszor olyan lapok vannak benne, amit nem tudsz máshogy megszerezni.

alapból az alap (classic) pakkot javasolja a játék, de: ebből minden héten fogsz 1-2 paklit kapni (tavern, illetve watch&learn küldi).

egy kasztot vigyél fel 20. szintre (akkor tudsz csak kocsmázni).

hogy érzed, milyen típusú ember vagy? szereted a gyors pörgős csatákat, vagy inkább a lassabb, gondolkodósabb meccseket preferálod?
  • Negritis
    az elején mindenképp classic
    azt pedig hogy meddig vedd azt relatív, attól is függ milyen classal milyen típusú decket szeretnél játszani
    de classic az elején mindenképp a többi majd alakul
  • Palinko
    Sziasztok, tegnap kezdtem a játékot, megvan a 9 hős 10-es szintre húzva, viszont nem vagyok benne biztos, hogy melyik kártyákat vegyem? Classic GvG vagy a Tournamentes a legjobb? Meg mikor tudom ha pl az ajánlott kategóriából már megvan minden kártyám? Hogy a jövőben ne vegyek már abból.
  • Renegade
    50%-os winrattel is nyűglődnék, mert túl hosszú egy meccs.
  • Pio
    Az ilyen brawlban az a jó, hogy bármelyik classal tudod csinálni, szóval szinte bármilyen küldetéssel tudod együtt csinálni.
  • Renegade
    én 1-et nyertem..szerdán: kilépett az ellenfél, azóta 15-30 perces időégetés van.
  • Negritis
    nekem 3 rugó winem volt és TB-ztem
    nincs vele semmi baj