40521

Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
1Darton1 #27919 Pedig milyen fasza lenne, ha rögtön a drágább pakli nyerne, egy csomó időt spórolnék. -
1Darton1 #27918 Elég mellékes változtatás lenne, de én sem bánnám. Ugyanakkor a teljesen kezdők nem kitolásból gondolkodnak sokat. -
Zozo0122 #27917 2016 -
Renegade #27916 na és gondolj bele, milyen a játékos állomány, wallet warrior így is könnyen kijön: 13000 dustból raktam össze a paklimat, QQ, R10-ig sem tudok lejutni mert: bármilyen kifogás, hogy miért a másik a hülye :) -
Ja, simán lehetne pl. Nozdormu brawl, persze a bugja nélkül :)
Utoljára szerkesztette: Shep, 2016.01.27. 18:01:16 -
Brawlban lehetne gyorsítani -
Ezen sokat tudna segíteni, ha egy lap betöréséért értelmes mennyiségű dustot is kapnál, nem csak alamizsnát. -
Hát a Random Király még jó ,hogy élvezi :D -
1Darton1 #27911 Korábban én is támogattam ezt az érvelést, de a körlimit miatt jelenleg is hátrányban vannak a gondolkodósabb paklik, sakkórával még rosszabb lenne a helyzet.
Utoljára szerkesztette: 1Darton1, 2016.01.27. 17:50:28 -
Renegade #27910 RNG: Júniusban kezdtem, itt már erősen jelen volt, tehát engem nem zavar annyira, így szocializálódtam a játékba (meg amúgy is a gyors, agresszív paklikat szeretem).
kocsma: egyszerre kezdtük, (ugye én június óta vagyok Blizzard zombie), ritka, hogy heti 1 winnél többet játsszak, viszont előfordul, hogy azért ott csinálok meg pár küldit, mert kifejezetten tetszik. Idáig a Pirates tetszett a legkevésbé, a random hero ability-s meg legjobban.
aréna: szeptember-november volt a fénypont, majd minden nap arénáztam, akár többször is, december elejére több mint 1000 goldom volt, és rekord gyorsan hízott a lapkészletem, jó pár legend, sok dust = decembertől már nem probléma az R5. Bár még mindig sok fontos lap hiányzik.
december viszont kudarc volt aréna szempontjából: gold lenullázva, borzasztó eredmények, elkedvtelenedés, most januárban törekszem arra, hogy azért heti 1-3 meglegyen, mert sosem lesz így Tirionom, pedig jó lenne már elkezdeni létrázni R5-től lefelé.
kvázi friss játékosként az a legrosszabb, hogy nagyon kevés vicces-új szerű paklit tudok összerakni a lap hiány miatt (pl rugó szinte semmilyen formában nem játszik, annyira hiányos a készlet).
Ebből kifolyólag nagy motiváció a minél jobb rang, az ajándék lapok miatt, na meg mivel kompetitív vagyok így fontos számomra az e-pénisz.
móka faktor: vegyes, kitűzött célig (R5) inkább munka, viszont utána már tényleg játék, ökörködés.
Utoljára szerkesztette: Renegade, 2016.01.27. 12:48:40 -
Negritis #27909 amaz élvezni fogja te meg nem -
Negritis #27908 de az megint alapvetően nem a játék hibája sztem hogy az első körben is végigégetik a játékosok a zsinórt
egyébként most egy vadat fogok mondani de sakkóra szerű is lehetne a zsinór, persze nem lesz mer ahhoz gondolkodni képes közösség kellene
de én mindenesetre támogatnék egy olyan típusú zsinórt ami azt mondja hogy a meccsre van mondjuk 5 perc + körönként 20sec
ez is az egyik zavaró tényezője a játéknak, ami 1 év után jön elő azért
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2016.01.27. 11:01:55 -
Úristen, mennyire jó lesz, csak nem megint RANDOM???? -
a múltheti brawl még jó is lett volna mindenkinek, mondjuk egy 30mp-es köridővel. 1-5 körig égetni a zsinórt elég fárasztó. 10-20 perces meccsekkel. -
Negritis #27905 én például a múlt heti brawlt szerettem
valamint heti 2-3 aréna is vállalható sztem, főleg ha az ember már ráérzett
de ne mi nyilatkozzunk akik már belefáradtak pár dologba, hanem aki mondjuk fél éve tolja :D -
ja fun az aréna és a brawl, heti 1x :D -
már várom, bár fogalmam sincs hogy fog kinézni meg mi is ez :D -
Negritis #27902 ezzel nem értek egyet, a brawl és az aréna is fun tud lenni
nyílván nem 2 éven át napi 10 órában de f2p játékhoz képest elég mélységet tartogat
a ranked megint más kérdés
a gond amúgy hogy a casual nem ökörködés hanem kőkemény farm -
Negritis #27901 brawl előzetes -
nincs itt am rendes fun sehol. nincs olyan játékmód egyálatlán -
Renegade #27899 2 druid of claw, wow, egyet sem tennék bele, beteg egy koncepció, az enyém most ilyen:
a változtatás max annyi, hogy két chow, vagy 1 chow, meg egy argus.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
próbálj másikat -
Renegade #27897 hát, hogy olyan deckekhez farmoltam lapokat, amivel sokáig nem is játszottam, aztán rájöttem, hogy a tempo mage végül is vicces.
de szomorú is vagyok, mert az általad mutatott silentdudu egy kibaszott hullámvasút,pedig mennyire őrült deck :)
Utoljára szerkesztette: Renegade, 2016.01.26. 23:50:11 -
Renegade #27896 móka deck (már azoknak akik szeretik a random marhaságokat):
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
tulképp min is mosolyogsz? :D -
Renegade #27894 azért azon jót mosolygok, hogy először fullos decknek a face hunter volt meg, aztán a tempo mage, hónapokig nem is játszottam velük komolyabban. Elvégre egy Tirion nélküli karácsonyfa is elég az R5-höz.
Viszont, ha megvan a kitűzött cél, utána hatalmos móka tempo maggel játszani (Nexus-Champinnal, ugyan semmi keresnivalója a deckben, mert rohadt lassú, de fun, ha néha nem csak light taunt), sajnos a silent duduval kevésbé, pedig idáig az a legérdekesebb deck amit volt szerencsém játszani.
Azért mennyire mákosak azok, akik több mint egy éve játszanak, megvan nekik kb az összes lap, aztán azzal hülyéskednek, amivel akarnak. -
Renegade #27893 pubstompers :( -
Negritis #27892 hó elején inkább az a szitu, hogy később kezdik az emberek a laddert és emiatt be vannak ragadva -
Renegade #27891 bizony jól látod, pár nap és remekül megfogod tapasztalni, 1.-10.-e között a legaktívabbak fent a ilyen játékosok. Nyilván vannak olyanok is akik felbuknak 20-ra hó végén (mindenki R20 + x csillagon kezd, de rohadtul igyekszik lefelé, mert francnak se hiányzik a sok 10000 dust értékű controll warrior akik hogy-hogynem R20-on csücsülnek)
Az érveik: ott jön gyorsan az arany, kell a golden hero, stb
de hát minden pedomacinak van egy "jó" érve :)
Utoljára szerkesztette: Renegade, 2016.01.26. 17:45:23 -
Negritis #27890 nem az a cél hogy alázzon általában, hanem :
1. golden herohoz kell 500w
2. napi 100gold az 30w
ezeket pedig rank 20-18 között a legkönyebb kifarmolni ahol viszonylag sok a kezdő
és 2 győzelem 2 feladás a menet
amúgy ez lehet "gecinek" hangzik de ha belegondolsz hogy amit elvesz a kezdőktől azt vissza is adja a feladásokkal akkor inkább csak idegesítő
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2016.01.26. 17:40:54 -
de most tényleg úgy játszanak, hogy nyernek 3 at, majd feladnak hármat, hogy elveszítsék a csillagokat, hogy újabb embereket alázzon 20-on? :D azért ez nem hinném hogy R5 deckek voltak, de van hogy csak védekezek és nem tudok mit csinálni. nem tudom mit élvez ebben, ha csak nem így akarja gyorsan az 500 nyert meccset? bár az is vicces mert akkor is csak szebb kártyák lesznek nem erősebbek :D -
Renegade #27888 mondjuk elég érdekes, hogy annak ellenére (mondjuk lehet pont azért), hogy mekkora tömegeket vonz, továbbra is egy erősen RNG orientált, hülyéskedős jatték maradt. Amin csak a hozzám hasonló veszíteni nem tudó emberek vesznek túl komolyan :)
mondjuk a gyors játék élményt rohadtul megfogták, gyakorlatilag a wc-n ülve le lehet nyomni pár gyors meccset.
-
Negritis #27887 a játék legnagyobb erénye a legnagyobb hibája is
könnyed casual gameplay és beletanulás, viszont elég mélység a komolyabb dolgokhoz
viszont a "tömeg" leragad az első kategóriánál alapvetően -
Renegade #27886 jaja, nem is kevés fog szembejönni (főleg hónap elején)
sokan szeretik a kicsiket terrorizálni, olyan paklikkal aminek R5 alatt lenne a helye, sajnos a játék legnagyobb ellensége ez (nem pedig ahogy páran feltétezik: bármely deck, ami gyorsabb a kedvenc controll dekjüknél).
Utoljára szerkesztette: Renegade, 2016.01.26. 17:26:37 -
az igaz, 20. szintig való elevickélés megtörtént, viszont már olyan deckek jönnek szembe, hogy csak pislogok. most van 20 meg 2 csillag, de innen nem megyek tovább bármilyen videót is nézek sztem egyelőre :D -
Negritis #27884 nem csak azért érdemes megnézni őket mert majd használod a decket, hanem mert ilyenek jöhetnek szembe is akár :D -
első részt megnéztem, sokkal nagyobb szerepe van az asztal uralásának mint én gondoltam. a második listát majd akkor folytatom ha már lesznek nekem is kártyáim azokhoz a paklikhoz amiről beszél :) mondjuk használ ilyesmiket hogy Dr. Boom meg stb
köszi hasznos volt! -
Negritis #27882 ne légy negatív :D -
nadatomi #27881 Köszönöm szépen a válaszokat.
A 15-ös rankot úgysem tudom elérni és a 18-ért nem jár sokkal több úgyhogy nem görcsölök rá. -
naa :D örülni se lehet? előtte 2 hónapig egy se esett :D