40521
  • dave9004
    Renoval nagyon nem tud mit kezdeni nem
    ? De am fura h loe után eltűnt.
  • 1Darton1
    Érdekes, hogy amennyire underdog mostanában a hunter, kifejezetten hatékony tud lenni a divatpaklik ellen. Lehet, hogy pont azért, mert senki nem számít rá, és nem olyan deckeket raknak össze, amelyek erősek lennének ellene.
    Pár napja meguntam a top tier paklikat, és csináltam egy midrange huntert, meglepően jól hasít rank 5 alatt is. Az agyam nem robban szét a használatától, de talán épp ezért élvezem a sok control deck után.

Utoljára szerkesztette: 1Darton1, 2016.01.29. 20:12:13
  • 1Darton1
    Valami hasonló történt, meg is fordította neki a meccset egy zoo ellen.
  • Negritis
    gondolom vmeik esetben ram wrangler az acidic cuccot dobta ki neki
  • 1Darton1
    Csak én nem értem a videó címét?
  • Negritis
    trump és a midrange hunter:

• Kongy
    Az se gyenge :D
  • Negritis
    turn1 onixyia :D
  • Kongy
    Ez a mostani brawl pay to win.. :D Első körben lehívtam Alextrasza-t, egyből feladta az ellenfél... :D

Másik szitu: Majordomo-t lehívta, leütöm, ragnaros-szá válik, lehívja ragnarost, lemásolom faceless manipulatorral, és pont a pofájába megy... :D
  • dave9004
    nem top tier. a létjogosultsága is a paladin meg max a zoo miatt olyan amilyen.
  • Renegade
    vasárnapig
    csak a szokásos: xp, 3 győzelmenként 10 arany, ilyesmi
  • Palinko
    viszont bejött a mage tipp, ilyen gyors győzelmem még nem is volt és legalább meglett a pakli :) innentől mivel jár ha szerzek még győzelmet a kocsmában? meg meddig van nyitva egyáltalán?

• Palinko
    fantasztikus, csak épp ebből a froswolf warlord van meg, semmi más :D na majd próbálkozok, hátha egy nyamvadt győzelem összejön, még chat sincs ahol lehetne vinnyogni, hogy ugyan adják fel gyorsan nekem csak a pakli kell :D
  • qetuol
    mndenhol :P
  • Renegade
    na kitaláltam a mostani brawl új nevét: játszótér gazdagoknak :)
  • Negritis
    hol? :D
  • qetuol
    a patron még most is top tier deck.
  • qetuol
    Heronak rogue, mage - jó spelljei vannak 1/1-es lények ellen, druid. minionok: wrostwolf warlord, quest adventurer. qualdir raider, explosive sheep, unstable ghoul, etc
  • dave9004
    Hát mivel neked nem sok lapod van ezért ilyen razorfen hunterek meg sok lény és akkor egy manás frostwolf warlord talán nyerhet.
    Ez tipikusan olyan brawl h.a képességek nyerik amik a jobb ritkább lapok adják.
  • Shep
    Majd nem lesz :D
  • Palinko
    jaaaa, azt hittem általánosan. kocsmában úgy látom felborulnak a szabályok. még arénában is több a kapaszkodó :D most pl minden 1:1:1 re redukálódik ugye, próbáltam taunt, +1ező, charge, chargevé tevő lapokat próbáltam betenni és ugye hunterrel, de 2-ből 2szer elvertek :D
    kéne egy jó deck tipp is mostanra, legalább 1 nyerésig, hogy kapjak paklit. következő pakli mikor jön? vagy mi tartana a kocsmában az 1 győzelem után? persze érdekes.
  • 1Darton1
    Brawlban sokszor találkozhatnak ismeretlen lapokkal és helyzetekkel, szóval nem olyan egyértelmű a következő kör.
  • Palinko
    na ne már, hogy gyenge a priest, egyik kedvencem
  • Shep
    Én is általában beszéltem. Meg lehet nézni statokat, vagy streamereket.
  • 1Darton1
    Nem rólad volt szó, hanem úgy általában. Bocs, de ezt nem lehetett kihagyni. :D
  • dave9004
    Dolgozok.
    De sztem a patron elég bizonyíték volt nemrég nerfig.
  • Shep
    Nem azt mondtam ,hogy életképtelen, hanem, hogy huntert kivéve nincs számára jó matchup, csak szar vagy 50/50, más deckekre ez nem igaz, na jó még a zoo az OK.
  • Renegade
    hmm, szóval szerinted, ez egy életképtelen pakli?

• Shep
    1 milliósra csökkenne az aktív játékosok száma :D
  • Shep
    Ja, és körbe is röhögi szinte bármi :DDD Amúgy meg annyira nem olcsó, kell hozzá az összes kaland, rare, meg epic, az persze igaz, hogy legendás nem nagyon Voljint leszámítva.
  • 1Darton1
    Ez izgalmasan hangzik, csak megvalósítani lenne problémás.
  • Renegade
    nem-nem, arról beszélünk, hogy egy olcsó deck hülyére ver egy drágát.
    szerintem meg a drága deck fog nyerni

ezért kérlek, hogy a szokásos: "RNG", meg "ezt nem értheted" helyett számokkal pls :)
  • dave9004
    De jelenleg a cw eléggé gyenge igazi ctrl ami elmegy az a priest és a renolock többi hiába drágább
  • dave9004
    Ez kb most olyan matchup mint ha freeze maget írtál volna szal kb mindegy
  • Renegade
    cáfolj meg: mi a nyerési aránya egy 700 dustos hunternek, egy 13K-s warrior ellen?
  • Renegade
    a control priest a legolcsóbb deckek egyike
  • Palinko
    nem tudom nekem 20 sec amit adna a sakkórás módszer még kihasználatlan is lenne :D mert elég gyorsan játszok, mikor az ellenfél gondolkozik én már megtervezem a következő köröm, amit az esetek jelentős részében meg is lehet játszani, ha jön újabb jobb kártya, vagy valami olyasmit rak le, hogy a hős ütés helyett már a táblával kel foglalkozni akkor is gyorsan rááll az ember agya mert legsűrűbben 2-3 kártyát játszik ki, és 6 kártyától ritkán van több nála. csak azt kell fejben tartani.

persze nekem is jönnek olyan meccsek ahol a gondolkozásnak hála 2 körrel előbb kivégzem a hősét, mert jó sorrendben használtam ki a kártyákat, jókat tartalékoltam az alacsonyabb manásokból is stb. volt már olyan hogy 1-2 életem volt, de csináltam egy jó pálya tisztítást, aztán nem volt szerencsére beastje meg semmi erős varázslata, és levertem 7-8 életről, mert pl feltettem két kártyát ami növeli a varázslás sebzését akkor a kettővel erősebb varázslatot sütöttem el rá, meg a maradék életerőt épp levitte a nagy nehezen életben maradt minionom. :)
    én ritkán látok időhúzást, pedig én kicsikkel kerülök egybe. de játszottam már én is olyat, hogy szinte mindig égett már a kanóc, sztem az alt tabozik, vagy irodában játszik telefonról vagy nem is tudom.
  • dave9004
    Lol...
  • Renegade
    ha van eszed akkor a drágább nyer, ha nincs, maradnak a kifogások :)
  • dave9004
    Én arra lennék kiv., ha a ctrlok lennének olcsóbbak és a burn rush meg drága.