Hearthstone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
A dragon priesthez meg aztán hűdenagy tudás kell, érteni kell a tempo játékhoz.
A srác se kezdőnek tekinti magát, ellenben ha itt vki kérdez, azt mindenki annak tekinti
Na de amúgy más oldalról nézve, ha végképp ezekkel szeretnél játszani, akkor hajrá - az a cél, hogy jól érezd magad amikor játszol. Előfordulhat, hogy kezdetben frusztrált leszel, túl kell lépni rajta. ugorj be a dühöngőbe is és add ki, utána teljesen nyugodt leszel újra, mintha lenne otthon egy boxzsák 😄
baron geddon, ysera, sylvanas, justicar ami nincs meg
szerintem ysera helyett nefarian is megteszi, és szerintem a baron nélkül is elég hatásos lehet, alapból nem szeretem az olyan lapokat ami az enyéimet is sebzi
van 1k dustom és a dragon priesthez csak két epicet kell craftolni, a barbárhoz kicsit többet, viszont most hogy a patron okafogyottá vált, gondoltam át lehetne alakítani CW-rá
Amúgy meg arra érdemes költeni ami tetszik. Most ha itt mindjárt azt mondja neked a fél topik h secretpala meg facehunter mert azzal egyszerű a játék, az még nem feltétlenül fog neked tetszeni.
Dragon priest kicsit tempósabb ctrl szerű, míg a CW egyre lassuló hard ctrl. Utóbbi jóval drágább 8-9 legendás is megfér benne, míg előbbi magja az adventure
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
1. Ellenfél: első köre, coin, hero power, 7/7-es lény... köszi
2. Ellenfél: szintén első köre coin hero power (kitesz mindkettőnknek 1 lényt a pakliból) én kaptam egy 2/2-es lényt, ő azt a 2/6ost ami 1 manássá teszi a hero powerjét... köszi
3. Ellenfél: kivételesen 3. körben hero power (a lénykirakós megint) -> Dr. boom... köszi
Vicces
1/2-es slime
1/4es és 1/3-as armorsmith
1-2-es aco
Ellennek volt már emperorja.
Elspammel kábé 6 "sorry"-t, aztán kidob 1 warsongot, 1 patront, 1 fronthinget, 20 másodpercig áll értetlenül aztán concede.
Már ezért megérte ez a nerf. 😄
1, Gondoltam, menjünk rugóval...amibe aztán betettem 2 deadly poisont. Well played baszki, fegyver nuku, még hero powerből se 😄DD
2, Egy olyan druidot kaptam, aki minden körét végigropeolta, talán streamet nézhetett közben, emellett kb. olyan jól játszott, mint egy vajúdó nősténygibbon.
3, A győzelem kapujában a kb. 25 perces meccsért rámentem a full BM-re( ehhez mondjuk hangulat is kell, hát a kialvatlanság megadta) , természetesen emiatt elrontottam a lethalt, mert a deckből minionkirakós hero powerem volt, ami neki tauntot adott 😄D
4, Az a durva, hogy még ennek ellenére is nyertem. Pedig az egyik fantasztikus értékű deadly poison végig kézben volt, mert még rá is mulliganeltem...pff. <#idiota>#idiota>
Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2015.10.21. 18:09:54
de jött egy sokadik ancient of war
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
de freezing nekem kb instaw a misterius ellen
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: Devv, 2015.10.21. 17:41:16
Szenvedj csak a facehunterrel meg a hibrid akármivel... 😊
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson