Hearthstone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Shep
Dragon priest abból áll ,hogy körönként kiraksz egy lényt, későbbiekben akár kettőt, lehetőleg úgy, hogy a mana kihasználásod minél jobb legyen. Nem sokkal izgalmasabb, mint a facehunter 😄 Még amit én összeraktam és te is játszottál vele még úgy ahogy elmegy de az is unalmas pár meccs után.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Igen.
dave9004
Csak ne keverd a fatigue warrit a ctrl warrival.
A dragon priesthez meg aztán hűdenagy tudás kell, érteni kell a tempo játékhoz.
A srác se kezdőnek tekinti magát, ellenben ha itt vki kérdez, azt mindenki annak tekinti
nem vagyok dühöngőtípus, rendkívül nyugodt természetű vagyok, egy online játék pláne nem tud kihozni a sodromból, és igazából pont azért próbálok minél több pakli tartani, hogy fenntartsam az érdeklődést, ha csak egy paklival tudnék játszani, akkor biztos hamar megunnám
Ja okés, akkor a bannerban a nevek közül válogass tetszés szerint, elvileg akik oda kiraktuk magunkat, mind hozzájárulunk.
biztos nem, csak nemrég találtam ide
Vegyél fel, ha még nem tetted 😄 Lehet, hogy nem emlékszem, sokan vagytok 😊
Mindig vannak kezdők, nincs is ezzel baj, attól még lehetsz zseni aki összerakja a dragonpriestet és legend. De hidd el, alapesetben a papnak nagyon nehéz a tanulási görbéje, bár a dragon priest azért 1-2 fokkal egyszerűbb a controlnál...a lényeg szerintem, hogy ne kezdj őrült craftolgatásba, csak azért, mert jelenleg egész jó a dragonpriest. 3 hét sincs hátra a következő kieg valószínű bejelentéséig, ki tudja mit hoz az is. Lehet, hogy a priest ismét visszasüllyed oda, ahol TGT előtt volt. Fatigue Wari meg, ne viccelj, a Justicar kulcslap, Geddon, Ysera és Sylvanas meg jókor kirakva meccset nyerhet önmagában.

Na de amúgy más oldalról nézve, ha végképp ezekkel szeretnél játszani, akkor hajrá - az a cél, hogy jól érezd magad amikor játszol. Előfordulhat, hogy kezdetben frusztrált leszel, túl kell lépni rajta. ugorj be a dühöngőbe is és add ki, utána teljesen nyugodt leszel újra, mintha lenne otthon egy boxzsák 😄
na watch and learn quest-et kaptam, van aki épp játszik?
Szerintem ajánlj neki CW-t, hátha megvan neki 2 legend a 8-ból 😄 Minek gyártson le lapokat a dragon priesthez vagy a fatigue warihoz, hogy ha kezdetben nem lesz vele sikerélménye a deckek nehézségi szintje miatt, majd elveszi a kedvét? Így sem egyszerű fenntartani az érdeklődést a játék iránt amikor ilyen meta van...
valami ilyesmire gondolok

baron geddon, ysera, sylvanas, justicar ami nincs meg

szerintem ysera helyett nefarian is megteszi, és szerintem a baron nélkül is elég hatásos lehet, alapból nem szeretem az olyan lapokat ami az enyéimet is sebzi
Szerintem a control warrior erősebb mostanában, és hosszútávon valószínűbb, hogy életképes marad. Viszont jóval drágább, és a kulcslegendek nélkül elég bénácska.

nyilván mindkettő szimpatikus annyira hogy játszak vele, különben fel sem merülne a kérdés, hunterrel, paladinnal, és rugóval nem játszok csak

van 1k dustom és a dragon priesthez csak két epicet kell craftolni, a barbárhoz kicsit többet, viszont most hogy a patron okafogyottá vált, gondoltam át lehetne alakítani CW-rá
ki itt a kezdő? 😛
dave9004
Sztem nem ez volt a kérdés.
Amúgy meg arra érdemes költeni ami tetszik. Most ha itt mindjárt azt mondja neked a fél topik h secretpala meg facehunter mert azzal egyszerű a játék, az még nem feltétlenül fog neked tetszeni.
Dragon priest kicsit tempósabb ctrl szerű, míg a CW egyre lassuló hard ctrl. Utóbbi jóval drágább 8-9 legendás is megfér benne, míg előbbi magja az adventure
Kezdőként egyikbe se, azok viszonylag nehéz deckek.
melyikre érdemes spendírozni, egy ilyen köcsög armoros warriorba, vagy a dragon priestbe?
ProGabe
Nekem a leges-legvége tetszik igazán. A "végefőcím" utáni kis szösszenet 😊

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Óriási 😄DDDDDDDD A legjobb jelenet 0:45-nél van, amikor várnád a kutyát, de másik jön <#taps>
ProGabe

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Shep
Mindeközben Blizzardéknál

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Csak néhány szösszenet a mai brawlból:

1. Ellenfél: első köre, coin, hero power, 7/7-es lény... köszi
2. Ellenfél: szintén első köre coin hero power (kitesz mindkettőnknek 1 lényt a pakliból) én kaptam egy 2/2-es lényt, ő azt a 2/6ost ami 1 manássá teszi a hero powerjét... köszi
3. Ellenfél: kivételesen 3. körben hero power (a lénykirakós megint) -> Dr. boom... köszi

Vicces
Shep
Ha lesznek majd linkeljétek őket, mert én nem szoktam ilyeneket nézni csak ha ide be van rakva!

Igen, sajnos ez legfeljebb csak 2-3 napig fog előfordulni szerintem. 😞
Devv
dave9004
Szerencsés vagy, hogy ilyet átélhettél
Mephike
Remélem a köv videók tele lesznek ezekkel a felvételekkel. Ha igen, akkor kiírom őket az utókornak 😊

Omg 😄D
Warrior mirror. Asztalomon:
1/2-es slime
1/4es és 1/3-as armorsmith
1-2-es aco

Ellennek volt már emperorja.

Elspammel kábé 6 "sorry"-t, aztán kidob 1 warsongot, 1 patront, 1 fronthinget, 20 másodpercig áll értetlenül aztán concede.

Már ezért megérte ez a nerf. 😄
Shep
Ja, az elég OP.

az ellenfelem summonolt 4 manánál 1 7-7est. és egy 5-5-öst, csak úgy
Shep
Ugye milyen jó a ranom, randomjának a randomja? 😄

dave9004
Próbálj egy sablondruidot
Mephike
Mindennek van counterre, de azt én is írtam, hogy a warriort nem szereti. Ettől függetlenül kitűnő deck, jobbnak tartom sok más decknél.

nagyon tetszik ez az új brawl, ötből nem tudtam egyet se nyerni
Ez a brawl beteg, de én is. Hozzátenném, hogy ma éjszaka nem aludtam 1 percet sem, tegnap megírtam egy 14 oldalas beadandót, ma hajnaltól pedig melóztam. Ez a következőket eredményezte:

1, Gondoltam, menjünk rugóval...amibe aztán betettem 2 deadly poisont. Well played baszki, fegyver nuku, még hero powerből se 😄DD
2, Egy olyan druidot kaptam, aki minden körét végigropeolta, talán streamet nézhetett közben, emellett kb. olyan jól játszott, mint egy vajúdó nősténygibbon.
3, A győzelem kapujában a kb. 25 perces meccsért rámentem a full BM-re( ehhez mondjuk hangulat is kell, hát a kialvatlanság megadta) , természetesen emiatt elrontottam a lethalt, mert a deckből minionkirakós hero powerem volt, ami neki tauntot adott 😄D
4, Az a durva, hogy még ennek ellenére is nyertem. Pedig az egyik fantasztikus értékű deadly poison végig kézben volt, mert még rá is mulliganeltem...pff. <#idiota>
Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2015.10.21. 18:09:54
Shep
Én azt nem értem ,hogy az egész játék full random, miért nem lehet akkor a brawlba olyan dolgokat hozni ami nem a randomról szól? Tényleg ennyire vicces egy random játékot még tovább randomizálni?

ez a brawl fura, én nem fogom erőltetni
de jött egy sokadik ancient of war

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

hát ez tényleg mókás kocsma, meg is lett az első gyújtogatós varázslóm, ráadásul aranyba, nem mintha használnék olyan decket, de menő 😊

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

beteheted nyugodtan, én próbáltam az Icyn látottat, Kolentóét, őrülök, hogy neked sikereid vannak vele, sajnos nekem nem adta.

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Devv
Amúgy úgy volt, hogy 2 freezing (legtrollabb secret ever 😄), de betettem tesztelni egy snake trapet. Bear trap hát nem tudom...
bear trap helyett nem jó egy 2. freezing? amúgy én is hasonlókat szoktam összerakni
de freezing nekem kb instaw a misterius ellen

Devv
Tessék (+ Dr Balance):
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: Devv, 2015.10.21. 17:41:16
nyugodtan, engem pl érdekel 😄

Devv
Gondoltam beteszem ide a midhunteremet, de kit akarok én meggyőzni...
Szenvedj csak a facehunterrel meg a hibrid akármivel... 😊
Kongy
Na OMG ez a brawl XD Beadott egy olyan hero képességet, hogy mindkét játékos 1-1 miniont tesz a csatatérre, erre 2. körben bejött KelThuzad XD

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

ranga/boom helyette?

Kongy
Mindjárt indul az eheti brawl, gondolom most saját magunk gyártunk paklit ismét.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

dave9004
jóvan majordomo nem fér be mert akkor még kéne alex is neki stb. ugyh helyette argus