40521
  • dave9004
    ranked győzelmeknek és vereségeknek semmi köze casual matchmakinghez
  • Madi92
    Oké, akkor rámegyek! : )

Átmentem most casualba, itt egyből 6/6 win :D Bár gondolom a rankedes vereségsorozat után a kezdőket dobálta be kompenzálásként.
  • Negritis
    az "utolsó 2 év" számít ahogy olvastam, ergo csak a GVG és Nax esik ki
  • Madi92
    A Leage of Explorer kártyák is "megszűnnek"? Mert most jöttem rá, hogy goldért is lehet venni ugye és a Renofiú pont jó lenne nekem.
  • icyshadow
    Vegyes érzelmeim vannak ezzel a Standard/Wild formatos változtatással kapcsolatban. (Tudom lemaradtam kicsit.)

Egyrészt hurrá. Végre eltűnik pár broken és unalmas lap. Az is jó hír, hogy a Basic/Classic szetteket is felülvizsgálják ilyen szempontból. Remélem bele fognak nyúlni annyira, hogy tényleg új kezdetnek lehessen nevezni a tavaszi kiegészítőt.

Másrészt meg eh. Sikerült megoldani pár nerfet úgy, hogy ne kelljen dustot visszaadni érte. (Nem azért, mert gyűjtöttem az arany Boom-okat, de pl Malganis-t lehet nem craftolok, ha ezt tudom előre.) Azok nem tudom hogy érzik magukat, akik aranyba csináltak meg ezt azt az eltűnő kártyákból. (Eltűnő, mert a Wild Format annyira lesz érdekes, mint a Tavern Brawl.Szerintem.)

Harmadrészt meg kezdőknek mindenképp kellemesebb lesz ez így, de F2P játékosoknak ez egy újabb masszív versenyképességi nerf.:(

Mindenesetre kíváncsi leszek az új kiegészítőre/nerfekre. (Remélem hoz annyi motivációt, mint amennyit ez a hír elvett.:P)
  • 1Darton1
    Én is szerettem az ilyen egyszerű kombókat, de elég hamar kiderült, hogy nem olyan erősek, mint gondoltam. Gyorsan ki lehet fogyni a lapokból, vagy sok halott lap lesz a kezedben.
    Amíg nem tudsz sok mindenből válogatni, addig olyan lapokat kell favorizálni, amik önmagukban is jók.
  • Negritis
    az nem jó lap nem csak azért javasoltam a trump féle basic mintákat mert azok jók
    hanem mert azok mutatják hogy melyik basic lapok hasznosabbak
  • Madi92
    Az meg a hp miatt és a Blessing of Might combo miatt tetszett meg. De lehet nem kéne ennyire laposztáshoz kötni a decket.. :\
  • Negritis
    morgushan helyett is senjin imo
  • Madi92
    Pedig az nagyon tetszik :D
    Ha be tudom dugni taunt mögé és Blessig Kinget rányomni.. :D
  • 1Darton1
    Pedig máris írtál rá, és még milyen tartalmasat.
    Egyébként egy-két apró hibától (pl. dragonhawk) eltekintve átlagos kezdő deckeknek tűnnek.
  • dave9004
    ezek olyan deckek, amire megmondóék se mernek írni :D
    Utoljára szerkesztette: dave9004, 2016.02.03. 14:40:19
  • Madi92
    Szoktam nézni Twitchet meg Yt-t. ( Ő a kedvenc jelenleg: Cho Show )
    Meg megnéztem Trump basic pala deckjét is, de annyira nem jött be.
    Jobb magamnak összerakni amúgy is. Csak többet sírok max. :D
    Ma csináltam egy második pala decket is, ha nem legendaryk ellen dob, akkor egész használható, de még van rajta mit finomítani. Az első deck meg olyan nem tudom milyen. :D Spoilerben leírkálom, hátha nagyon szar az összeállítás.
    1.deck
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Argent Squire
    Lowly Squire
    EQuality
    Acidic
    KnifeJug
    Musterx2
    Seal of Champx2
    Acolyte of Pain
    Aldor Peackeeper
    Argent Horserider
    BGH
    Harvest Golem
    Shattered Sun Cleric
    TrueSilver x2
    Blessing of Kings x2
    Consecration x2
    Burly Rockjaw a szemét médzsek ellen :D
    Chillwind Yeti
    Defender of Argus
    Speelbreaker
    Fen Creeper
    Silver Hand Knight
    Boulderfist Ogre
    Guardian of Kings

2. mai deck
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Blessing of Mightx2
    Noble Sacrifice
    Argent Squirex2
    Young Dragonhawkx2
    Annoy-o-Tron
    Gilblin Stalker
    Shielded Minibotx2
    Muster for B x2
    Seal of Champ x2
    Acolyte of Pain
    Harvest Golem
    Truesilverx2
    Blessing of kingsx2
    Consecration
    Burly Rockjaw
    Defender of Ar
    Mogu'shan Warden
    Silvermoon Guardianx2
    Spellbreaker
    Frostwolf Warlord
    Sunwalker

Lehet a kettőt kéne összegyúrni valahogy.
  • Negritis

• Negritis
    vitattam én ezt? :D írtam is hogy 10.éig bolondok háza van
  • dave9004
    A srácnak a célja a r15 hó végére. Ahhoz a totem hunter is elég lesz neki addig
  • dave9004
    Most volt a héten hír h a köv exp előtt még több patch lesz ami sztem tartalmazza
  • Negritis
    egy szóval nem mondtam hogy "rák" decket használjon! :D
    de tény hogy egy eboladin / burst shaman / facehunter viszonylag olcsón tud kellő sikert nyújtani
  • 1Darton1
    Terjeszted itt a rákot, te pernahajder. Majd kapsz a szakszervezettől, hogy segíted a kezdőket.
  • Negritis
    nem kell legendary a RANK10hez sem, de a 15 is bőven meglesz neked is hó végére
    érdemes kicsit utána nézni hogy milyen decket tudsz összerakni a meglévő lapjaid alapján és viszonylag könnyen lehet sikereket elérni
  • Madi92
    :D lvl15. a cél. 3 hete játszok kb, nincs semmi legendary. Meg úgy értelmes lapom se nagyon, szóval..
  • Shep
    Múlt hónapban harmadikán már 10-en voltam, most meg 19-en bohóckodok troll paklival, nem kell foglalkozni vele, nem tudom mi a havi célod, már ha van, de ha ilyen 10 körüli akkor az simán meglesz, kár ráizgulni, játsszál amivel jól esik, ne foglalkozz azzal ,hogy milyen szinten vagy!
  • Negritis
    az rank19 és 3.a van
    10.e előtt tele lesz rank15+ is
  • Madi92
    Viszont most tényleg megrekedtem. :(
    Palával próbálkozom még mindig, de akármilyen decket állítok össze, teljesen esélytelen a sok legendaryval szemben. Casualban is olyan deckek ellen rak be, hogy ihajj, lvl 19 is tele van legendary deckel, szóval nem tudom merre tovább... :S
  • 1Darton1
    Sok mindent újra kell majd tanulni, az biztos. Ez is kedvező az új játékosokra nézve.
    Ez lesz most az első "igazi" kiegészítő, remélem már időben észre fogják venni, ha egy lap olyan hibás, mint dr. 6. Ekkora átformálás során csúnya bakikat lehet csinálni, és sok játékost veszíteni.
    Utoljára szerkesztette: 1Darton1, 2016.02.03. 13:36:46
  • Zozo0122 #28094
    Félve kérdezem,de hol vannak a maradék hero portrék?:-D
  • Shep
    Mondjuk ligtbomb helyett jó lenne egy olyan ,hogy csak az ellen lényeit sebzi és csak 6 mana :D Új voljin 6/1 :D Viszont így ezeket a lapokat lehet majd törni befele és így egyre kevésbé lesz értelme 1-2 kaszttól többel foglalkozni.
    Utoljára szerkesztette: Shep, 2016.02.03. 13:22:03
  • 1Darton1
    Azt nem tudhatod, hogy nem kapsz-e helyettük valami hasonlót. Inkább az a valószínű, hogy ki fogják tölteni azt az űrt, ami keletkezik.
  • Shep
    Ok, e felett átsiklottam, de ez amúgy nekem nem tetszik, mert egy csomó jó lap amit szeretek alapból kiesik, lightbomb, chow, belcher, stb, és ezek száma egyre csak nőni fog.
  • dave9004
    Egy idő után rájön az ember mi tetszik.
    Én csak druid priest sámán lock warrior lapjait tartom meg, a többi instant törés
  • dave9004
    A versenyek formátuma standard lesz így az lesz népszerűbb. Egy leszart wild meg majd poénra lesz jó.
  • 1Darton1
    Én csak abból indulok ki, hogy a hivatalos versenymód az a standard lesz, és elméletileg az lesz jobban kiegyensúlyozva.
    Mindkét metára biztos nem lesz se időm, se türelmem, és én szeretném majd legalább kicsit érteni, hogy mi történik a versenyeken. De az is lehet, hogy alig lesz különbség, és csak fölöslegesen majrézok előre.
  • 1Darton1
    Sose tudhatod, hogy melyik tetszik majd meg később. Én örülök, hogy hörcsög módjára minden lapot gyűjtöttem, mert már az összes hőssel jelentős mennyiségűt játszottam, és tervezem is, hogy váltogatni fogom őket továbbra is.
    Lehet szerepjátékosra is venni a figurát, de én szeretek széles körben tapasztalatot szerezni.
  • Renegade
    én elég sok kaszttal szeretek játszani, amolyan impulzív módon, ebből kifolyólag van több félkész paklim, ami nem igazán jó stratégia, azt mondják az okosok legyen 1-3 fullos azt jó van (nyilván egy idő után egyre-több és több lesz úgyis)
  • Shep
    Hát nem tudom én meg pont fordítva látom, szerintem inkább a wild lesz az elsődleges, streamerek meg mindkettőt fogják nyomni pont amiatt, hogy így két fronton is helyt állnak és a közvetítéseik is érdekesebbek lehetnek.
  • Shep
    Dehogy is, én gyakorlatilag csak priesttel játszom, meg ha nem sikerül megfelelő kvesztet húzni akkor lenyomom valamelyik kaszttal de pl a sámán nálam törve van, mert utálom, palát csak azért nem töröm ,mert nem éri meg 1400 dust az egész, hátha módosítanak és akkor jó áron lehet majd törni őket :)
  • Shep
    Aha és az miért is lesz jó, azon kívül ,hogy jól néz ki?
  • 1Darton1
    Elég nehéz jóslatokba bocsátkozni addig, amíg nem ismertek az új lapok és az alapokon történt változások. A cél mindenképp az, hogy változzon a meta, és még balance szempontból is remek eszköz lehet.
    Ahogy én látom a standard lesz az elsődleges játékmód, a wild metája pedig teljesen érdektelenné válik. Az persze még kérdéses, hogy mennyi poén wild verseny lesz, és hogy milyen arányban foglalkoznak vele a streamerek. De az biztos, hogy nekem épp elég lesz, hogy a standard metához konyítsak valamennyire.
    Kicsit sajnálom, hogy sok megszerzett és megszeretett lapom fölöslegessé válik, ugyanakkor kíváncsian várom az újakat.
  • Madi92
    Szerintetek hülye voltam/vagyok, hogy kiválasztottam 4 kasztot ami tetszik (Pala, Druid, Priest, Sámi) és a többi kaszt cuccait dustolom?
    Nem látom magamat az összes karakterrel játszani, stílusra ezek jönnek be. Ti minden karaktert "húztok"? :D
  • chopin42
    Ezért gyártottam le a golden belchert meg deats,'bite-ot....