Hearthstone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2015.10.26. 03:25:21
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
20-12-ig főleg mech mage, amivel aztán visszaestem 15-re. Oké, akkor jöjjön a rák, secret pala. Nyerősorozat az utolsó csillagik, akkor is egy mirror match állta utamat (rohatttt secret palások <#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>). Pár meccsel később összejött a láda 😊
Utoljára szerkesztette: ProGabe, 2015.10.25. 23:07:34
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Néhány hét kihagyás után újra játszottam, összejött a 100 Gold a pakkra és egyből nyitottam egy Rhonint. Édes makkom. Komolyan most ismét nem játszom 2-3 hétig, aztán utána nyitok valami más legendary-t. Ty Blizzard. <#idiota>#idiota>
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.10.25. 22:01:46
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Más: most vettem észre redditen az új (nem tudom, hogy hívják ezeket) ikont, ami visszavisz a főoldalra. Lol:
Amikor ráviszed az egeret:
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
de amúgy igen, ez így gáz főleg hogy rank5-1 között is halad a bot
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
https://www.reddit.com/r/hearthstone/comments/2gkz9n/data_on_how_many_games_it_should_take_to_get_to/
Ugyanakkor viszont ami fontos, hogy nem kell drasztikusan eltérni az 50%-tól ahhoz, hogy az ember belátható időn belül legendet üthessen.
Nyilván a legtöbb ember nem játszik annyit, hogy ilyen rideg statisztikai alapon számolható legyen az eredménye, de mondjuk 55% winrate azt jelenti, hogy az illető többé-kevésbé elhanyagolható idő alatt rank5-ig jut, majd rank5-től a legendig ~250 meccset kell még lejátszania.
Legutóbb valaki kiszámolta 600 lejátszott meccsből, hogy 1 meccs átlagosan olyan 6-7 perces, ez alapján pedig kijön, hogy ~55%-os winrate-el ~25-35 óra (vagyis hozzávetőlegesen napi 1) elérni a legendet, ha valaki csak erre koncentrál. Kétszer ennyi rászánt idővel pedig már feleekkora eltérés az átlagtól is elég, satöbbi...
Persze stabil winrate-ről nem igazán van értelme beszélni, mert a játék könnyebb rank5-ig, mint az után, tehát állandó teljesítmény mellett a winrate-ünk feljebb haladva csökken.
De a lényeg persze az, hogy ha van egy olyan erős deck, amivel még egy bot is 50%-nál jobb winrate-re képes, onnantól kezdve a legend, mint olyan értelmét veszti, amíg az a deck létezik, mert ez azt jelenti, hogy azzal a deckkel bárki, aki tud olyan jól játszani, mint egy bot legend tud lenni, ha elég időt szán rá.
Én mindig ellene voltam a szövegnek, miszerint "a legend csak arról szól, hogy ott ülj napokat és játssz, semmi skill nem kell hozzá", de most azért rezeg a léc.
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
A skilles pakli 😄
: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant
Érdekességképp egy 2 hetes ciklus globális statisztikái az egyik bot szemszögéből rank15 és rank1 között. Tanulságos megnézni, hogy secret paladinnal 50% feletti az overall statisztika.
A mellékelt leírás szerint azért ez eloszlik és rank 3-1 körül a secret pala is "csak" 48% winrate-et tud hozni.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Ugyanakkor ezzel a tudással nem sokra mész, hisz nem tudsz antishredder meg kutyafüle lapokat összeszedni ezért te is betermeled a lehető legnagyobb value lapokat, aztán az egész meccs a value trade-ekről és a board controlról szól.
Számomra a ranked sokkal változatosabb és sokkal inkább agytorna, rankeden sokkal többször érzem azt, hogy dolgozik az adrenalin, arénán legfeljebb 11/2-nél szoktam izgulni, rankeden akár minden meccs közben. 😊
Mondjuk hozzáteszem, hogy nem sokat arénáztam és 12 winem még csak 3 volt és egyik se volt 12-0 dream.
rankeden ismerni az ellen deckjét. mit játszik, ha ezt csinálta, akkor mi van a kezében, neked mire mennyi esélyed van felhúzni, mit hova áldozhatsz be, ha köv körben ő erre úgy reagál stb.
arénában mindig reagálsz kb amit az ellen random megjátszik, ahogy csak tudsz. ha megvan a board akkor meg durván aggresszíven játszol.
főleg, hogy ugye csomót ment arról a duma, hogy-hogy meglepődtek egy-két fegyvernél, mert nem is tudták, hogy benne van a választhatóak listájában.
Amit én nem értek, az az, hogy ranked tűnne könnyebbnek fejben (már, ahogy elképzelem), mert az első lapja után tudod, hogy melyik pakli ellen mész, pontosan tudod, hogy hány leszedés van a pakliban, mikor jön az adott lény, jól húzott, vagy rosszul, stb.
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,