Hearthstone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

dave9004
Cseréld ki a warsongot a patron deckből, az lesz a baj 😄
2 napja rank 10 alá megyek ugyan azon egyeddel, ma 19-en vagyok. 😄 Nem mondok én már semmit. 😄 Ha nem 30 meccset nyertem egymás után pát kivételével, egyet sem. Most szénné szopat az mm.
Na, itt a felvétel, megvágták az egyperces röhögést, de így is jó. Próbálnak beszélni Bennel a plusz deckslotokról, de nem lehet annyira nevet. 0:07-től néha jobb oldalt látszik a srác, aki kitalálta a deckslotokra a megoldást, de bármikor megszólalna Ben kineveti. Aztán már a csaj is nevet, a srác meg megsemmisülve tudomásul veszi, hogy nem lesz feloldva a ban. Örülnie kellett volna, hogy van 9 deckslot, pedig egyszerre csak egyet használ úgyis.

Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2015.10.26. 03:25:21
Arénát? 😄 😄 😄 Hetek óta nem merem próbálni. Basic lapokat oszt.
Hozzávetőlegesen tíz haverom mondta ezt el. Ez a fertő, patkány cég így ütemez.
Ha nem telik pénzre, akkor sok 😄 Amúgy azt is hallottam, hogy valami koreai srác, kész zseni a gyerek, na szóval megoldást talált a deckslot problémára, valami furcsa algoritmust épített a kódba, és lejjebb lehetett görgetni, ezzel megduplázta a decklostok számát. A Blizzard ezt a teljesítményt örökös banolással jutalmazta. Benbródnak annyira tetszett a pórul járt gyerek története, hogy ma pontban éjfélkor 1 perces teli torokból röhögést fog streamelni. Majd nézzétek 😄
Shep
Az nem is sok, abból már futná egy normális online játék létrehozására is 😄

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Állítólag kickstarteren indít petíciót a Blizzard a challenger nerfelésére, csak 500 000 000 $-t szeretnének érte, és akkor egyből megy a nerf.
Shep
Bizony, papír alapú játékoknál már csak ilyen lassan megy, bezzeg ha ez egy online játék lenne, akkor nem kellene minden nerfre fél éveket várni.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Sima március. 😄
Shep
Az lesz a nagy nap mikor nerfelik a secret palát 😄DD
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
kár, hogy nem idén lesz

dave9004
Reported bot user 😄
ProGabe
Volt egy kicsi célom, amit el szerettem volna érni ebben a hónapban. Sokaknak ez semmi, de nekem, aki 3+ hónapot hagyott ki TGT előtt, napi 10 órákat dolgozik és heti szinten 3-4 órányi ideje van HS-re a meló és a miatta alig létező szociális élete mellett (bár ezt feltornásztam most egy kicsit, a munka rovására term. 😄), ez számomra nagy dolog:

20-12-ig főleg mech mage, amivel aztán visszaestem 15-re. Oké, akkor jöjjön a rák, secret pala. Nyerősorozat az utolsó csillagik, akkor is egy mirror match állta utamat (rohatttt secret palások <#idiota><#idiota>). Pár meccsel később összejött a láda 😊
Utoljára szerkesztette: ProGabe, 2015.10.25. 23:07:34

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Shep
Na de hány %-os winratejük volt? alig kaptak ki, szóval ...

TBTPumpa
Omágád!
Néhány hét kihagyás után újra játszottam, összejött a 100 Gold a pakkra és egyből nyitottam egy Rhonint. Édes makkom. Komolyan most ismét nem játszom 2-3 hétig, aztán utána nyitok valami más legendary-t. Ty Blizzard. <#idiota>
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.10.25. 22:01:46

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

ProGabe
Amit ugyebár rengeteg beleölt órával lehet elérni. Szóval vagy mocsok sokat játszol, vagy mocsok sokat játszol 😄

Más: most vettem észre redditen az új (nem tudom, hogy hívják ezeket) ikont, ami visszavisz a főoldalra. Lol:

Amikor ráviszed az egeret:

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

dave9004
Lehet a mostani patront ki kéne próbálni.
Savjz volt a leghatékonyabb, 101 ranked winnel lett legend, szóval igen, az a verseny nagyon jól mutatta, hogy azért a játékban vastagon szerepet játszik a skill (is). 😊
ProGabe
Ez alapján a múlt heti 24 órás verseny eredménye elég durvának tűnik. Ugyebár 3-an is elérték a legendet és nem hiszem, hogy 2000 meccset játszottak 20 óra alatt 😄

ez mondjuk elég meredek, 4 éve, amikor utoljára néztem, 50% felett csak a póker botok tudtak teljesíteni (nyilván olyan játékról van szó, ahol az RNG számít), de ott is csak azért, mert jutalmat oszt vissza minden póker oldal.

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Shep
Hát hiba volt 10-től tovább menni, minden meccs pala, minő változatosság. Gratulálni tudok csak a Blizzardnak, hogy szerintük ez így rendben van és innovative and fun. Hát innen üzenem nekik, hogy kurvára nem az!

Shep
Priesttel, TS után? 😄

dave9004
Én meg kezdtem azt hinni, hogy elég ha beblöffölök pár fireballt
1 percig nem mondtam h nem kell mocskos sok meccs hozzá, csak azt h "elég" tud lenni
de amúgy igen, ez így gáz főleg hogy rank5-1 között is halad a bot

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Shep
Itt van ,hogy hány % winrate mellé hány meccs kell ahhoz ,hogy rank5 majd hogy onnan legend legyél, elárulom ,hogy 50%-al rohadt sok 😄
https://www.reddit.com/r/hearthstone/comments/2gkz9n/data_on_how_many_games_it_should_take_to_get_to/

dave9004
Így kb értelmét veszti az egész ranked.
Ez nem teljesen van így, mert rank5-től kezdve nincs winstreak. Persze a stabil 50%-os winrate-ben is lehet egy olyan sorozat, amiben 25-el több a win, mint a loss és ez már elég, de azért nem jellemző, alapvetően átlagos teljesítménnyel nehéz elérni a legendet.

Ugyanakkor viszont ami fontos, hogy nem kell drasztikusan eltérni az 50%-tól ahhoz, hogy az ember belátható időn belül legendet üthessen.

Nyilván a legtöbb ember nem játszik annyit, hogy ilyen rideg statisztikai alapon számolható legyen az eredménye, de mondjuk 55% winrate azt jelenti, hogy az illető többé-kevésbé elhanyagolható idő alatt rank5-ig jut, majd rank5-től a legendig ~250 meccset kell még lejátszania.

Legutóbb valaki kiszámolta 600 lejátszott meccsből, hogy 1 meccs átlagosan olyan 6-7 perces, ez alapján pedig kijön, hogy ~55%-os winrate-el ~25-35 óra (vagyis hozzávetőlegesen napi 1) elérni a legendet, ha valaki csak erre koncentrál. Kétszer ennyi rászánt idővel pedig már feleekkora eltérés az átlagtól is elég, satöbbi...

Persze stabil winrate-ről nem igazán van értelme beszélni, mert a játék könnyebb rank5-ig, mint az után, tehát állandó teljesítmény mellett a winrate-ünk feljebb haladva csökken.

De a lényeg persze az, hogy ha van egy olyan erős deck, amivel még egy bot is 50%-nál jobb winrate-re képes, onnantól kezdve a legend, mint olyan értelmét veszti, amíg az a deck létezik, mert ez azt jelenti, hogy azzal a deckkel bárki, aki tud olyan jól játszani, mint egy bot legend tud lenni, ha elég időt szán rá.

Én mindig ellene voltam a szövegnek, miszerint "a legend csak arról szól, hogy ott ülj napokat és játssz, semmi skill nem kell hozzá", de most azért rezeg a léc.
viszont a stabil 50% az elvileg felvisz legendre

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Mivel minden meccsben 1 nyertes és 1 vesztes van (extrém esetben - döntetlen - 2 vesztes), ezért az 50%-os winrate lényegileg átlagos teljesítménynek számít.
az 50% winrate az jó?
dave9004
Pont most linkeltem volna. bot stat
A skilles pakli 😄
Engem azért meglepett, hogy a patron tier2 maradt. 😊
Ha valakit érdekel az új Tempostorm meta snapshot:itten van

Nincs benne sok meglepetés.😛
qetuol
észrevettem, hogy ha lecserélek egy küldit, már nem játszik le hangot, mint régen, ez csak nekem bug, vagy új feature? 😄

: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant

Szomorú hírek. Az OP secret pala újra divatba hozta a botolást.
Érdekességképp egy 2 hetes ciklus globális statisztikái az egyik bot szemszögéből rank15 és rank1 között. Tanulságos megnézni, hogy secret paladinnal 50% feletti az overall statisztika.
A mellékelt leírás szerint azért ez eloszlik és rank 3-1 körül a secret pala is "csak" 48% winrate-et tud hozni.

Ingman12
Akarod mondani arénát, de már az is unalmas nekem.

Már csak ranked módot lehet játszani. A sok gyáva, gyenge, gerinctelen szar mind casual-ban farmol. Szánalmas férgek! Meg a játék, hogy ilyen balanszot produkál. Na, de ne hiába fizessen, ki kifez! Győzze, üsse a nyomorult kezdőt, ingyen játszót, gyereket, vénasszonyt.
Úgy látom az impotens shaman mellett, a mage is nátha gyenge lett.
dave9004
A hónap utolsó 10 ranked perce számomra.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Shep
Kösz.

Kongy
Jaja, azt észrevettem... hát mehetett volna jobban is. 😄 Mech mage volt ellenem amúgy, hihetetlen ha jól jönnek a lapok milyen effektív azzal a sok hulladék minionnal, egyszerűen lezergel, és szart se tudok ellene tenni.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

dave9004
csillagot nem vesztel
Igen, dupla lossnak számít.
Kongy
Na megvan életem első döntetlene. Bőven 10. kör után ellenfélnek 6 hp, nekem 9, eléggé le voltam pakolva, volt kinn taunt, nagy támadópontú minion, minden. Ellenfélnek semmi, mindent leütöttem, egy lap a kezében. Persze, hogy Pyroblast, nekem meg volt egy Eye for an eye, szóval szépen kilőttük egymást 😄 Gondolom ilyenkor mindkettőnknek defeat-nek veszi.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Még annyit tennék hozzá, hogy szerintem arénában sokkal kevésbé változatosak a paklik, mint rankeden, főleg amióta kábé mindenki tierlisták meg paklitervezők alapján játszik, tisztelet a kivételnek.
Ugyanakkor ezzel a tudással nem sokra mész, hisz nem tudsz antishredder meg kutyafüle lapokat összeszedni ezért te is betermeled a lehető legnagyobb value lapokat, aztán az egész meccs a value trade-ekről és a board controlról szól.

Számomra a ranked sokkal változatosabb és sokkal inkább agytorna, rankeden sokkal többször érzem azt, hogy dolgozik az adrenalin, arénán legfeljebb 11/2-nél szoktam izgulni, rankeden akár minden meccs közben. 😊

Mondjuk hozzáteszem, hogy nem sokat arénáztam és 12 winem még csak 3 volt és egyik se volt 12-0 dream.
dave9004
arénában főleg magaddal kell törődni , saját decket ismerni.
rankeden ismerni az ellen deckjét. mit játszik, ha ezt csinálta, akkor mi van a kezében, neked mire mennyi esélyed van felhúzni, mit hova áldozhatsz be, ha köv körben ő erre úgy reagál stb.
arénában mindig reagálsz kb amit az ellen random megjátszik, ahogy csak tudsz. ha megvan a board akkor meg durván aggresszíven játszol.
Azért az Arénában kissé le van korlátozva a játékos, pakli_összerakás szempontjából főleg mikor alig ad valami értelmeset, csak basic kártyákat ad, az ellenfelem meg lerak egy dr. boomot, onyxa-t, valahogy akkor nincs hiányérzetem hogy jobban át kellett volna gondolni
Shep
Vissza lehet ezt nézni valahol?

nem is értették a kommentátorok, hogy azt hogy tippelte meg.

főleg, hogy ugye csomót ment arról a duma, hogy-hogy meglepődtek egy-két fegyvernél, mert nem is tudták, hogy benne van a választhatóak listájában.

Amit én nem értek, az az, hogy ranked tűnne könnyebbnek fejben (már, ahogy elképzelem), mert az első lapja után tudod, hogy melyik pakli ellen mész, pontosan tudod, hogy hány leszedés van a pakliban, mikor jön az adott lény, jól húzott, vagy rosszul, stb.

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,