40521
  • Renegade
    mekkora csalás már, csak a 11.- körben volt a kezemben a kombó, így a reno warlock nyert, ezzel nem nyer akkor mindenki mindig? :)
  • cesar22
    amúgy a kombódruid nagyon megfogja érezni a naxx, és a gvg hiányát, egy darab lapja nincs ebből a kettőből :)
  • Renegade
    jaj már, csak nem olyan rossz, elvégre valaki a kezdetek óta tologatja :)
  • cesar22
    ne használd :)
  • Negritis
    forget your soul :D
  • Renegade
    na, valami rekord gyorsan meglett a 400 dust, a mostani arénából 115 esett (10-3), szóval végre megvan a dust a kombó dudura, jó tanácsok?
  • Madi92
    Úgy gondoltam, csak nem tudtam leírni normálisan! : D
  • Zickler
    "Későn jöttem rá, hogy lehet goldért IS venni."
    Csak az Adventuren keresztül érhető el. Pakkból nem fogod megkapni.
  • Madi92
    Most Reno Jeckire gyűjtöm a 700-at. :D Későn jöttem rá, hogy lehet goldért is venni. Pedig már meglehetne és illene is a játékstílusomhoz.
  • Renegade
    na ezért kell gyűjteni a goldot és hónap elején inkább arénázni :)
  • 1Darton1
    Van olyan, hogy akár a hónap végéig is elég sokan ragadnak alacsony rangon. Én például elég későn szoktam belevágni.
  • Madi92
    Amúgy gondolom, így hónap elején szívás rankedet játszani, mert idő mire a jó deckesek lejutnak a kisebb szinte!?
  • Zozo0122 #28147
    Vicces ez itt is :D
  • Renegade
    mi már csak öregesen nyomjuk: hétfő estig kijátsszuk a napi híreket, aztán felvételről :)
  • Negritis
    este superbowl :D napközbe alszok :D
  • Renegade
    ja jut eszembe, ott lesz valaki a vasárnapi versenyen a BarCraft2-ben? én lehet lenézek (attól függ, hogy mennyire leszek nyűgös az influenzától), persze csak mint néző.
  • Renegade
    jajaja, de kis photoshop és máris ott a matchmaking helyett az RNG. :)
    ha meg valaki nagyon lelkes, akkor beteszi a Blizzard pápa fejét a szomorú síelő helyére :)
  • Negritis
    :D a "másik" topikban császár lennél vele :D

vamúgy már láttam tegnap facen és jó :D
    modnjuk ez épp arra céloz, hogy a csapattársak balfaszok D:
  • Shep
    Na de ha nem akarsz wildozni majd akkor tök felesleges, inkább classicot, mert ha változtatják akkor sanszos, hogy fullos áron lehet majd törni.
  • Renegade
    igaz, hogy CS, de gondolom itt is elfér :)

• qetuol
    szerintem meg most kell gvg.t venni, amíg még lehet. aztán már csak drága dustért lehet craftolni...
  • dave9004
    a helyedben amit naxx és gvg-re költenék, azt rákölteném BRM és LOE-re.
  • Negritis
    android használóktól kérdezem:
    a brawl csak nekem bugos? (huawei honor6) és állandóan kifagy az elején
    a ranked egész jó amúgy csak néha szétesik
  • dave9004
    "összekattintgatott" hpwnról szedte ezt és ő is mondta. 1 lapot cserélt.
  • nadatomi
    Azért látok benne rációt, mert így még 3 hónap alatt megismerkedhetek azokkal a lapokkal és játékstílusokkal.
    Utána nyilván nagyon nehéz helyzetem lesz, mert nem lesz meg se a Blackrock, se a LOE. Emiatt Standarban módban nem fogok tudni játszani. A wildban kell majd questezni hogy megvehessem a hiányzó kalandmódokat.

ui.: Nem szoktam követni az épp' aktuális trendeket inkább csak magamtól találok ki kártya kombókat, vagy amit 1-1 vereség során az ellenféltől látok.
  • Renegade
    P4wnyhof összekattintgatott egy shadow form priestet, éppen azzal bohóckodik twitchen.
  • 1Darton1
    Naxx és a GvG azért válnak elérhetetlenné, mert gyakorlatilag használhatatlanok lesznek a lapjaik. Szóval nem feltétlenül jó ötlet ezeket gyűjteni.
  • dave9004
    ja
  • nadatomi
    Köszi,
    A classic kártyák továbbra is elérhetőek lesznek nem?
  • dave9004
    szerintem a wild-ot balansz alapján hanyagolni fogja blizz, tehát pár kieg alatt ilyen legacy (magic) típusú lesz ami kb annyit tesz h az fog nyerni aki kezd, mert ilyen t1-t3 OTK paklik lesznek hamar.
    A többség standardozni fog. én inkább a classic szetet gyűjtöm ki
  • nadatomi
    Viszonylag új vagyok a játékban múlt héten sikerült megvenni Naxxramas utolsó szárnyát.
    Elkezdtem tovább gyűjteni a goldot a Blackrock Mountain-re.
    Most hogy kijött ez a hír, inkább elkezdek GVG kártyákat venni a goldból hogy meglegyenek azok is. Wildban úgyis tudom majd használni. (gyakorlatilag most is wildban játszunk)

Szerintetek jó taktika ez?
  • dave9004
    csak egyet kapsz, a kettő kötül a jobbat.
  • Renegade
    hmm, most esik le: ha mindkét új modban elmegyek R5-ig, akkor dupla jutalom? :)
  • Renegade
    wow, akkor jó nekik, én egy fegyverek nélküli karácsonyfával csináltam meg, így belefért Saraad, az meg adta :)
  • dave9004
    300 dustos facewarrior gg
  • Renegade
    na, ez már megint nem a kezdőknek kedvező kocsma, de nem is tűnik olyan vészesnek, pár perc alatt meglett a 40 dust :)
  • Renegade
    óóó én megértem, a Blizzardnál az adóhatóságon kívül csak egy csoportot gyűlölnek jobban: a kezdő játékosokat :(
    Utoljára szerkesztette: Renegade, 2016.02.03. 19:12:21
  • Madi92
    Vicces, kb ezt élem át minden ranked meccsen! : D
  • chopin42
    Nos legyártottam őket mert a kedvenc lapjaim többek között. Amit a "normális" módban nem tudok többé használni. Hiányozni fog pár dolog :(
  • Renegade
    LOL