40521

Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
Renegade #28159 mekkora csalás már, csak a 11.- körben volt a kezemben a kombó, így a reno warlock nyert, ezzel nem nyer akkor mindenki mindig? :) -
cesar22 #28158 amúgy a kombódruid nagyon megfogja érezni a naxx, és a gvg hiányát, egy darab lapja nincs ebből a kettőből :) -
Renegade #28157 jaj már, csak nem olyan rossz, elvégre valaki a kezdetek óta tologatja :) -
cesar22 #28156 ne használd :) -
Negritis #28155 forget your soul :D -
Renegade #28154 na, valami rekord gyorsan meglett a 400 dust, a mostani arénából 115 esett (10-3), szóval végre megvan a dust a kombó dudura, jó tanácsok? -
Madi92 #28153 Úgy gondoltam, csak nem tudtam leírni normálisan! : D -
"Későn jöttem rá, hogy lehet goldért IS venni."
Csak az Adventuren keresztül érhető el. Pakkból nem fogod megkapni. -
Madi92 #28151 Most Reno Jeckire gyűjtöm a 700-at. :D Későn jöttem rá, hogy lehet goldért is venni. Pedig már meglehetne és illene is a játékstílusomhoz. -
Renegade #28150 na ezért kell gyűjteni a goldot és hónap elején inkább arénázni :) -
1Darton1 #28149 Van olyan, hogy akár a hónap végéig is elég sokan ragadnak alacsony rangon. Én például elég későn szoktam belevágni. -
Madi92 #28148 Amúgy gondolom, így hónap elején szívás rankedet játszani, mert idő mire a jó deckesek lejutnak a kisebb szinte!? -
Zozo0122 #28147 Vicces ez itt is :D -
Renegade #28146 mi már csak öregesen nyomjuk: hétfő estig kijátsszuk a napi híreket, aztán felvételről :) -
Negritis #28145 este superbowl :D napközbe alszok :D -
Renegade #28144 ja jut eszembe, ott lesz valaki a vasárnapi versenyen a BarCraft2-ben? én lehet lenézek (attól függ, hogy mennyire leszek nyűgös az influenzától), persze csak mint néző. -
Renegade #28143 jajaja, de kis photoshop és máris ott a matchmaking helyett az RNG. :)
ha meg valaki nagyon lelkes, akkor beteszi a Blizzard pápa fejét a szomorú síelő helyére :) -
Negritis #28142 :D a "másik" topikban császár lennél vele :D
vamúgy már láttam tegnap facen és jó :D
modnjuk ez épp arra céloz, hogy a csapattársak balfaszok D: -
Na de ha nem akarsz wildozni majd akkor tök felesleges, inkább classicot, mert ha változtatják akkor sanszos, hogy fullos áron lehet majd törni. -
Renegade #28140 igaz, hogy CS, de gondolom itt is elfér :)
-
szerintem meg most kell gvg.t venni, amíg még lehet. aztán már csak drága dustért lehet craftolni... -
a helyedben amit naxx és gvg-re költenék, azt rákölteném BRM és LOE-re. -
Negritis #28137 android használóktól kérdezem:
a brawl csak nekem bugos? (huawei honor6) és állandóan kifagy az elején
a ranked egész jó amúgy csak néha szétesik -
"összekattintgatott" hpwnról szedte ezt és ő is mondta. 1 lapot cserélt. -
nadatomi #28135 Azért látok benne rációt, mert így még 3 hónap alatt megismerkedhetek azokkal a lapokkal és játékstílusokkal.
Utána nyilván nagyon nehéz helyzetem lesz, mert nem lesz meg se a Blackrock, se a LOE. Emiatt Standarban módban nem fogok tudni játszani. A wildban kell majd questezni hogy megvehessem a hiányzó kalandmódokat.
ui.: Nem szoktam követni az épp' aktuális trendeket inkább csak magamtól találok ki kártya kombókat, vagy amit 1-1 vereség során az ellenféltől látok. -
Renegade #28134 P4wnyhof összekattintgatott egy shadow form priestet, éppen azzal bohóckodik twitchen. -
1Darton1 #28133 Naxx és a GvG azért válnak elérhetetlenné, mert gyakorlatilag használhatatlanok lesznek a lapjaik. Szóval nem feltétlenül jó ötlet ezeket gyűjteni. -
ja -
nadatomi #28131 Köszi,
A classic kártyák továbbra is elérhetőek lesznek nem? -
szerintem a wild-ot balansz alapján hanyagolni fogja blizz, tehát pár kieg alatt ilyen legacy (magic) típusú lesz ami kb annyit tesz h az fog nyerni aki kezd, mert ilyen t1-t3 OTK paklik lesznek hamar.
A többség standardozni fog. én inkább a classic szetet gyűjtöm ki -
nadatomi #28129 Viszonylag új vagyok a játékban múlt héten sikerült megvenni Naxxramas utolsó szárnyát.
Elkezdtem tovább gyűjteni a goldot a Blackrock Mountain-re.
Most hogy kijött ez a hír, inkább elkezdek GVG kártyákat venni a goldból hogy meglegyenek azok is. Wildban úgyis tudom majd használni. (gyakorlatilag most is wildban játszunk)
Szerintetek jó taktika ez? -
csak egyet kapsz, a kettő kötül a jobbat. -
Renegade #28127 hmm, most esik le: ha mindkét új modban elmegyek R5-ig, akkor dupla jutalom? :) -
Renegade #28126 wow, akkor jó nekik, én egy fegyverek nélküli karácsonyfával csináltam meg, így belefért Saraad, az meg adta :) -
300 dustos facewarrior gg -
Renegade #28124 na, ez már megint nem a kezdőknek kedvező kocsma, de nem is tűnik olyan vészesnek, pár perc alatt meglett a 40 dust :) -
Renegade #28123 óóó én megértem, a Blizzardnál az adóhatóságon kívül csak egy csoportot gyűlölnek jobban: a kezdő játékosokat :(
Utoljára szerkesztette: Renegade, 2016.02.03. 19:12:21 -
Madi92 #28122 Vicces, kb ezt élem át minden ranked meccsen! : D -
Nos legyártottam őket mert a kedvenc lapjaim többek között. Amit a "normális" módban nem tudok többé használni. Hiányozni fog pár dolog :( -
Renegade #28120 LOL