Hearthstone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Köszi a tippeket.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Alexstrasza-nak meg sok értelme nincs a fenti két pakliban. Ha jól megy a játék, akkor az ellenfélnek nincs annyi élete, hogy csináljon valamit a kártya. Néhány meccset hozhat, ha szoros meccsen gyógyítod magad, de akkor helyette egy Antonidas már lehet befejezte volna a játékot. Viszont a gyógyítási felhasználás miatt sokoldalúbb kártya, mint Antonidas. Valamint, ha OTK/Control paklit játszol, akkor az élet csökkentés is releváns lehet, így olyan paklikban hasznos.
Ameddig pedig nem tudod, hogy milyen paklit akarsz játszani, ne craftolj semmit. Különben, amikor rájössz, akkor hiányozni fog az az 1600 dust...
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
főleg emperor óta
alexa sztem inkább szituációs mint tonyó
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
Amilyen lapokat felajánl, egyszerűen hihetetlen, komolyan mondom. Kb. 3-4-szer volt olyan, amikor azt mondtam, hogy na végre valami értelmes opció. Mármint 3-4 aréna. Akkor meg is volt a 9-10 win. De amikor mogushan warden, wisp, meg tököm tudja miket ajánl fel és megyek egy 2-3-at, meg 0-3-at, hát. Kapja be a blizzard, na 😄
Utoljára szerkesztette: ProGabe, 2015.10.26. 23:02:49
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Ugyanakkor szerintem azért a virtual ticket vásárlók erős többsége az ingame cuccokért veszi meg a ticketet.
berendeled előre a műsort amit otthonról nézel
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
de lehet ez olyan korosztálybeli különbség, de ha így nézzük, fizetni itt valaki 30 eurót, hogy a kedvenc bandáját egy cirque du soleil előadást megnézhessen a gépéről?
persze lehet valaki meg nem fizetné ki a 200 dodós belépő árát.
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
kani a Dn és bnet a Cn 😄
De komolyan, tökre örülök, hogy egyre inkább elfogadottá és természetessé válik az, hogy az ember eredeti szoftvereket vesz és virtuális "javakra" is pénzt költ. Programozóként pedig külön öröm ezt látni, még ha nem is magánszemélyeknek programozok. Emlékszem olyan 10-15 éve milyen rettentő ciki volt megvenni eredetiben még akár egy Half Life-ot is, szó szerint idiótának néztek, ha bneten war3-aztam és nem kanin (akkoriban az volt a magyar warez bnet)... O_o
(A foci vb sok szempontból rossz példa, mert azt az adódból fizeti ki a köztévé, a kábelszolgáltatónak pont nem kerül semmibe.)
mi majd megnézzük a Bar-Craftban.
Meg ugye abból az 1600 dustból craftolhatok magamnak valami mindenkinek jó legendary-t is, vagy pár epicet, de utóbbival az a helyzet, hogy nem éri meg, mert nagyobb az esély mondjuk egy jó kis epic lapot bontani, mint pl egy Antonidas-t konkrétan 😄
Ja nekem a golden aztán marhára nem számít 😄 Minden, amit aranyba kihúzok és megvan már megy dustnak.
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2015.10.26. 20:57:08
Antonidas nélkül a mechmage olyan, mint egy gyengébb zoo lategame nélkül. Mondjuk a "gyengébb zoo" rész Antonidassal együtt is áll... 😊
Fun fact: ha jól emlékszem a Warcraft 3 magyarításban Antonidas azt mondta, ha sokat kattintottál rá ("taperoltad"😉: "Tudhatnád, hogy királyságunk megveti a homoszexualitást...."
A következő tapira pedig: "....de én nem. ;-)"
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2015.10.26. 20:44:40
Akit pedig nagyon érdekel az exkluzivitás de csakazértse hajlandó fizetni az úgyis talál majd a neten élő streamet bármelyik előadásról, ha nagyon akar.
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2015.10.26. 20:25:37
VT
Mech mage is nagyon függ a lapjárástól, ha szarul kezdesz, nem bírod felvenni a tempót, akkor véged...
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2015.10.26. 18:54:40
nem tudtam, hogy HS-ezik is
De láttam ma egy egész érdekes kombót is, hiéna + unleash the hounds. 10 támadópontja lett hirtelen a hiénának, még szerencse, hogy lebaglyoztam mielőtt megmukkanhatott volna 😄
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2015.10.26. 18:21:50
Mondjuk Kel'thuzad kifejezetten ritka.
Nem baj ez, csak egymás után 3-szor zsinórban kicsit unalmas ugyanaz ellen a szar ellen játszani...
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2015.10.26. 18:08:08
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
De tényleg, minden rendben volt, internet, Battle.net, kutyafasza, mégis DC. Ezt hogy sikerült lekódolnia a Blizznek? Nem fontos annyira, mert csak Rank17-en voltam, de azért na.
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
Utoljára szerkesztette: Renegade, 2015.10.26. 09:52:05