40521

Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
Renegade #28239 tényleg, anno, amíg a warsong mindenkinek charge-ot adott, akkor mennyire szállt el így a warrior? -
Zozo0122 #28238 Ez tényleg nem rossz combo, pl. nekem se jutott még soha eszembe, pedig én jó pár órát töltöttem azzal, hogy próbálgattam dolgokat :D -
cesar22 #28237 gyűlölöm a malygost szóval nem jött be, a meknigger kombóhoz meg olyan bolygóegyüttállás kell amire nekem nincs türelmem, viszont ebben a videóban láttam először hogy az alakir-reincarnate mekkora kombó, 10 manáért lehet 4*3-at ütni -
standardból ez is kiveszik.
am gvg miatt nerfelték aukcist, most vissza lehetne adni a manát. -
Negritis #28235 NEM, NEM és NEM :D
ha nem nerfelték volna gadgetet imádnám ezt a decket :D -
Renegade #28234 Ancestor's call deck
Utoljára szerkesztette: Renegade, 2016.02.10. 21:06:31 -
Renegade elmondása szerint nemcsak cmi jó ha tömeg van márpedig várható h az lesz -
Negritis #28232 Hearthstone Hungary
épp most ·
Várunk mindenkit a Valentin napi HearthCup bajnokságra a Barcraft 2 esport bárba Február 14.-én!
Ezen a versenyen Hearthstone Világbajnokság pontokat lehet szerezni, amivel akár a BlizzCon-ra is ki lehet jutni!
Február 14.-én 10:00-10:45-ig manuális check-in-t fogunk végrehajtani, akik befizették a nevezési díjat, azokat "check-in-eljük"! Így nem kerültök össze olyanokkal, akik nem jöttek el.
Ezzel elkerülve az előző heti problémát!
Versenyjelentkezés: http://hearthcup.hu/contest/hearthcup-championship-valentine -
Madi92 #28231 No reno SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
A reno-s meg kb ugyan ez, csak 1-1 mindenből. Amúgy inkább a no Reno jön be. -
"ha a pakliban nincs olyan lap amiből kettő v több lenne..."
Paklid, ami jobboldalt van, nem a kezed, mert akkor hand szó is lenne vhol. -
Malarki #28229 Ahogy látom ide még nem volt írva, szóval aki nem tudná: valószínűleg március 9-én jön a köv kieg hivatalos bejelentése. -
Renegade #28228 itt van két olyan Reno deck ami több lappal operál
Utoljára szerkesztette: Renegade, 2016.02.10. 19:35:55 -
Malarki #28227 Mutatsz egy decklistet? -
Renegade #28226 az nem baj, sokan csinálják, hogy 1-2 fontos lapból megreszkíroznak két darabot. -
Madi92 #28225 És, ha mondjuk valamiből a hand-ben is meg a deck-ben is van? -
Igen. -
Negritis #28223 a majom képességét megnézted? :D -
Madi92 #28222 Végre össze tudtam rakni, egy számomra tetsző pala decket.
Boardcontroll a fő cél vele.
Műfaját nem tudom, talán Controll felé orientál, ha jól tévedek.
Valaki viszont felsötétíthetne, hogy a Reno fiú hogyan működik.
Végre összeszedtem a 700 goldot a LoE-re. Meg is csináltam, megkaptam a kártyákat. Nagy mellénnyel be is raktam Reno-t a deckbe. Első ellenfél egy Hunter, hohó jó lesz. Annak rendje és módja szerint, le is szedte az arcomat elég gyorsan, de behúztam a Reno fiút, dörzsöltem is a tenyerem, leteszem, erre semmi. :D
Akkor látom, hogy az egész deck-re írja, nem a hand-re. Nem tudom miért hittem ezt. De elfogadtam, össze is állítottam egy másik 1 lapokból álló decket, ami nem is annyira rossz így pár játék után és működik a Reno is. Viszont láttam Youtubeon videót ahol Monkeyval kihozták a Renot és működött is, pedig a deckben több kártya is duplán volt. Í
Szóval arra következtettem, hogy az éppen aktuális, játék közbeni megmaradt deckben nem szabad kettő azonos lapnak lennie. Korrekt? -
cesar22 #28221 volt hogy mech warriorral kihúztam egy bingtront a gorillából és az ellenfelemnek cursed bladet adott, emiatt a boardonom lévő 3-4 lénnyel lethalt adtam neki :) -
Pio #28220 5 deckslot, amire csak naxx+gvg only deckeket lehet pakolni? :) -
Renegade #28219 jaja, csak sosem próbáltam ki, elolvastam és hát ezek szerint rosszul értelmeztem :) -
Pedig nem mai lap. :D -
Renegade #28217 wow, most nézem Trump cursed blade-es videóját, eddig le sem esett, hogy MINDEN sebzést duplán kapsz be, amíg nálad van, nem csak azokat, amiket te okozol a karddal. o0
Utoljára szerkesztette: Renegade, 2016.02.09. 22:09:27 -
Renegade #28216 :) -
5 naxx pack full maexxna valueval -
5 GVG-t de gyorsan!! :D -
Ez volt a nap poénja :DDD -
Zozo0122 #28212 Remek, jöhet is 5 pack ajándékba
-
Pio #28211 Közben 25 éves lett a Blizzard, boldog szülinapot! :)
-
Negritis #28210
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2016.02.09. 12:41:35 -
már régen volt, szerintem csak reklámozod az oldalt.. -
Még nem volt, köszi!
-
Frodó szerintem azért egész jól szokta nyomni, na de az is igaz, hogy ők nem képzett kommentátorok :) -
Vótmán? Hearthstone - teljesen átalakul a játék képe (igen gamestaros cikk) -
ennél 100x rosszabb csak angolul :D -
Renegade #28204 akkor ez ilyen általános dolog, hogy a twitchen olyan a színvonal amilyen? -
A twitch nem magyar színvonalú, hanem twitch színvonalú. Ezen már túl kéne lépni :D
Én belenéztem, de Csaba kommentárként nagyon unta -
Renegade #28202 Na a tegnapi versenyről: sajnos ez még elég amatőr módon sikerült, de legalább van, ez egy kezdet:
A Barcraft 2 nem lesz rossz, de 120++ ember befogadására egyelőre nem alkalmas, nagyon hamar elfogyott a levegő. Én csak pár órát voltam lent kíváncsiságból, de már az sok volt, akik estig ott voltak, mert versenyeztek, azoknak biztos nagyon kimerítő lehetett, volt is a döntőben pár missplay.
A konferanszié srác, hááát neki meg van hová fejlődnie :), a twitches közönség meg, nos igen hozta a magyar színvonalat (haha, de szar, haha de buzik, haha minden buziszar, stb).
paklik: mindenféle, sok-sok karácsonyfával, meg duduval. -
Renegade #28201 http://www.twitch.tv/hearthstone_hungary
mai döntők
Utoljára szerkesztette: Renegade, 2016.02.07. 18:58:29 -
1Darton1 #28200 Már meg is van a tökéletes balance ötlet a combo druidra:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!