Hearthstone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Én sokszor láttam meccsvesztő hibát de én nem fogok okoskodni chaten :-)
Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2015.10.31. 00:00:25
Most h saját pakli v nem 1-2 lap aztán nem dönt, ez egy midrange sámán volt aki nem látta, pár oda furcsa lappal.
A kitartás szép volt.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Nagyon szeretem a shamant, de szinte játszhatatlan, ha el is akarunk vele érni valamit. 1 hónapnyi grind vezetett rank5-ig, jó oké, max napi 1-2 óra játékkal, nincs sok időm mostanában, de akkor sem éri meg shamant játszani, hiába nagyon szimpatikus karakter Thrall. Jah, és a facehunter természetesen kiherél, a secret paladint viszont szépen lehet verni vele. Egyébként totál kiakadtam egy csomószor, teljes frusztráció meg idegbetegeskedés kísérte ezt a challenget. 4 vagy 5 nappal ezelőtt már meglett volna a rank5, rank6, 5 csillagon álltam, streakben, de épp egy secretpala pofozott vissza. Megalázott, semmit nem tehettem a tökéletes cruvejével, és utána még idegbetegebb lettem, azóta kb. napi 4-5 meccsnél nem játszottam többet. Ma viszont hazajöttem, és most rank7,3 csillagról streakeltem fel rank5-ig.
Az a baj a shamannal, hogy az overload megöli az egészet...azonkívül annyira random lapjai vannak...lightning storm marha jó kis lap, de gyakran kaptam tőle idegösszeroppanást. Egyéb sebző spelljeit nem is nagyon mertem használni, kivéve az egy darab lava shock, ami kifejezetten jól szolgált. Most úgy gondolom, hogy shaman deck 2 lightning storm, 2 hex, 2 rockbiter és Alakir nélkül elképzelhetetlen, mert annyiféleképpen meg lehet szívni, hogy a végére egyszerűen kell a burst, ezért nem bántam meg Alakirt egy percig sem. (hónap elején craftoltam) És még kell 2 creeper. Komolyan, annak a lapnak akár shaman rarenek kellene lennie, annyira beleillik. Amikor volt kézben creeper meg flametongue, már előre vigyorogtam 😄 Ha nem volt, akkor kurvaanyáztam és rossz kedvem volt egy ideig.
Jövő hónapban nem shamanozok 😄 Azért remélem kap még buffot, az overloaddal kéne kezdeni valamit szerintem.
Itt a vége bizonyítékként, nekem ez nagy dolog most. Most tényleg úgy érzem, hogy küzdeni kellett a nyomorult golden epicért amit holnap kapok...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: Kongy, 2015.10.30. 17:02:27
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
szóval p2w 😄
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
De hogy pont az nyafizik mindig a fizetős játékosok miatt, aki közéjük tartozik, számomra felfoghatatlan.
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
Swedish people are albino monkeys
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Tipikusan control paklik szoktak antifegyver lapokat játszani és control pakliban egyértelműen jobb Harrison (kivéve persze handlock).
Pio:
Ő nem a shaman god, Ő A SÁMÁN!!!
De az eddigi legjobb arc mindenképp a koreai srác, aki úgy mutatkozott be, hogy "shaman god" 😄 Pinpingo volt a neve asszem, de mindegy is, ő a shaman god. 😄
Azt tapasztaltam, hogy a twitch, ha nagyon nagy a nézettség akkor jó minőségben állandóan megakad (lehet, hogy csak nálam, ha erre tudtok valami trükköt azt megköszönném).
Viszont jó minőségben szerettem volna nézni a streamet, úgyhogy elkezdtem alternatívát keresni és azt vettem észre, hogy a youtube is élőben adja a vébét, 720p 60fps és meg se röccen.
Youtube HS csatorna
eleinte én is szkeptikus voltam, de lévén majdnem minden kártya megvan, ami az esetek 99%-ban kell, így el kellett valamire szórni a dustot, hát összeraktam.
Maradjunk annyirban, hogy jókor felhasználva egy dragon priest pakliban életet menthet, pláne face ellen. Igazi board clearer, az egyetlen fájdalmam csupán annyi, hogy szerintem a 7 sok érte, 6 lenne a korrekt ár.
///// Asus G751 \\\\\\\\\\
Utoljára szerkesztette: Darthmushroom, 2015.10.29. 17:40:32
bár amennyire jónak volt mondva eredetileg annyira messze nem jó