40521
  • Renegade
    háát, ezzel nehéz vitába szállni, de azért a fair play jegyében: hasonló volt már a másik oldalról is, nézd ezt a bonyolult face videót, hát hogy megizzadhatott közben, stb.

DE, szerintem ezzel nincsen baj, okosabbak vagyunk mint egy pitypang, tehát magunkon is tudunk nevetni, nem?

Tehát, ha én picsarészegen veled csetelek, és azt kiposztolod, legyen (persze ettől még egy rohadék vagy :D ), az voltam, gondolom azért néha mindenki magára ismer, valamilyen hülyeség kapcsán, SZERINTEM: ott már régen nagy a baj, ha valaki besértődik, mert épp valami hülyesége van kifigurázva.

De a lényeg: Negritis mindig igyekszik kibújni az ilyen viták alól, szóval, ma mindenki cukkolja őt. :)
  • dave9004
    Túl sok rng, semmi se biztos
  • Shep
    Hát ez a topic valami fergeteges.
  • Malarki
  • 1Darton1
    Legalább neked van öniróniád. Vagy nem szándékos volt?
  • 1Darton1
    És mi lenne, ha Lakodalmas Lajos befizetné a villanyszámlát?
    Vagy Lézer Dzsoni igazat mondana.
    Majd tartunk filozófiai kerekasztalt ezekről a megkerülhetetlen kérdésekről, lehetsz a moderátor.
  • Zozo0122 #28273
    TInman is itt van még, csak a dühöngőben, ott folyamatos a buli :D A mókavonat sosem áll meg, ja de, mert mindannyian rituálisan töröljük a gamet, ha kijön az új rák játékmód :D

Ezt majd amúgy úgy kell elképzelni, hogy mind besokkolódunk, szétverjük otthon adott szobát/helyiséget ahol a gépünk van, lesz aki a telóját/tabletjét veri földhöz, ordítunk, saját magunkat ütjük és dobáljuk magunkat :D Ha a hisztinek vége, és egyben van még az eszköz amin játszottunk, akkor mindenki uninstallt nyom, erről pristscreen és este berúgunk, miközben azon gondolkodunk, hogy melyik Blizzard játék legyen a következő amibe beszállunk. A dühöngő házigazda címéért majd össze kell balhéznia az ittmaradtaknak, és aki a legdurvább és egyben legprimitívebb oltásokat vágja a többiek fejéhez, az örökli a címet.
  • dave9004
    Azért kaptál te bant az sgről anno ekszdí
  • 1Darton1
    Én itt nem láttam. Azt ne mondd, hogy még Tinman is pörög. Itt hagyott egy szó nélkül, pedig öribarik voltunk. ikszdé kek bur
  • dave9004
    És mi lenne ha szent topik módjára a hozzáfűzések nem szurkálások lennének?
  • Zozo0122 #28269
    Végig itt volt :D Vagy azt akarod mondani, hogy te nem nézed a dühöngőt? Talán legbelül néha még kedved is lenne beírni oda egy jót...na?
  • 1Darton1
    Megjött a feőnök. Hogy ityeg mostanában? Régen hallottam felőled, teljesen felszívódtál.
    Majd nézz vissza a játékba, mert egész izgalmas dolgok érkeznek a közeljövőben.
  • Ytar
    nekem a mage a szívem csücske, a hunter mellete kutyafasza ..ping, polymorph, flamestrike, blizzard, secret hegyek, meg a kurvaanyja. még az arcane missile is mindig telibebassza azt amit nem kéne. vicc az a class. rühellek ellen játszani, mindig felbassza az agyam. most is idegállapotba' vagyok miatta, Maunika.
  • Renegade
    és mi lenne, ha csak egy egyszerű vicces videó lenne, amin mindenki derül, ahogy a karácsonyfás videón, meg a többin :)
  • Zozo0122 #28265
    Nekem se sikerült eldönteni :D Bár a legtöbb huntert lenyomom, az is igaz, hogy ellenük néha még akkor is anyázok, ha nyerek :D
  • Zozo0122 #28264
    Lol ja, ez amúgy legtöbbször így van :D Már nyugodtan anyázni se lehet
  • Shep
    Nem tudtam eldönteni ,hogy rám a priest miatt, vagy Zozora a hunter miatt, vagy megint csak rám a törlöm okán, jött a célzás, de egy biztos, hogy mellé ment
  • Devv
    A CÉLzás megtörtént!
  • 1Darton1
    A viccet nehogy véletlenül a helyén kezeld, mert árt a frizurádnak.
  • Shep
    Hát ezen jót nevettem, pláne, hogy hunter az egy jó matchup priestnek.
  • cesar22
    :D, ez kurvajó
  • dave9004
    Lol ez megint az amikor az offtopik kezdi a flamet :D
  • Renegade
    jaj, ezért pokolra jutok, de én nevettem :)
  • Negritis
    mondocon bejelntések
  • Negritis
    hmm, nem is tudom kire célzol :D
  • 1Darton1
    Erről eszembe jutott valaki. Biztos gonosz dolog, de nem tudom abbahagyni a nevetést.
  • Negritis
    facebook event
  • Negritis
    én például szeretem ezt a brawlt de sebaj
  • Ingman12
    Jó kis fosadék sz*r brawl ismét, zseniálisak a srácok.
  • Matte
    áhhh, no christmas tree no fun
  • Shep
    Hát az tényleg marha nagy fun lehetett. :D
    Utoljára szerkesztette: Shep, 2016.02.11. 12:05:12
  • qetuol
    nekem volt ancestrolos deckem, rankedre nem volt életképes, viszont eléggé fun volt, amikor turn 4-ben kirakta a malygost, turn 5-be pedig mentek facebe a varázslatok :D
  • dave9004
    standard előtt má ne csináld meg :D
  • Renegade
    bááz milyen deckek az 1/1-es kocsmára o0

• cesar22
    jaja valami hasonló
  • cesar22
    nincs ancestrolom, kraftolni kell, oszt ha nem működik akkor 800 dust ment a szemétbe :(
  • dave9004
    casual legend deck
    am én naga-aviana paklival próbálkoztam druidban ugye mert hát aki tud rampolni az ő. viszont nincs meg az eszköz h átvegyen irányítást hátrányból...
    Utoljára szerkesztette: dave9004, 2016.02.10. 23:13:33
  • Zozo0122 #28242
    A második nekem tetszik, rakd össze :D
  • cesar22
    én ilyen dolgokban mindig túlbuzgó vagyok, ezért soha nem működik belőlük semmi :)
    most épp egy summoning stone rugón gondolkodtam, nagyjából ugyanazzal a felépítéssel mint a miracle rugó, plusz conceal, és summoning stone. a conceal miatt egy turnt minimum túlél a stone, ezért van értelme, és aztán lennének nagyobb értékű spellek, sprint, sabotage, assasinate, vagy még tinker-olaj, és az a bladefurryval jól letakarítja a boardot, lehet majd megpróbálom egyszer

most viszont eszembe jutott egy ehhez az ancestrol's call-hoz hasonló sámán csak még két alarmo bottal :) telerakni paklit nagy legendás lapokkal amik nem működnek mert túl sokba kerülnek, és lassúak, pl gruul, foe reaper, aztán az alarmo bottal meg az ancestrollal lehívni őket. Az alarmo bot is jobban működne mert rá lehetne rakni egy ancestral spiritet, így kétszer kellene megölnie, ha meg lesilenceli, akkor reincarnate. Ezek mellé még beraknék egy csomó removalt, elemental, lighting storm, hex, lava shock, meg tunnel troggot early game-re
  • dave9004
    teljesen.
    a molten otk volt a rák pakli.
    Nem csinált semmit csak elbukta a hp-ját, majd kiment warsong, 0 manás moltenek, meg brewmasterek.