Hearthstone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2015.11.02. 15:24:00
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Fogalmazzunk úgy, hogy messze nem olyan jó, mint amilyennek elsőre tűnt/tűnik. Hogy hatodik körben ne tudj leszedni egy 3/5-öt, az meglehetősen valószínűtlen. Hogy a 8. körben ne tudj letenni jobbat, mint két 3/5, az is erősen vitatható.
Van az a kombó (főleg mage esetében) ahol tényleg nagyon adhatná, de összességében nem egy túl jó lap.
///// Asus G751 \\\\\\\\\\
a secretpala nem létével ilyen lapok is bekerülnének a tier2-3-ba minimum sztem.
De hogy kalap szar lenne, azzal vitára kelnék
viszont találkoztam rnak7en olyan mage-gel aki inspire-ben utazott és be is szopatott a kodoval
ha nem tudod időben leszedni, értd 2 körig fent van akkor erős
ugyanez a thunder buff variant
a base statok nem jók, de az inspire elég komoly erő, csak lassúak
wari deckben is láttam már elég komoly fejfájást tud okozni
///// Asus G751 \\\\\\\\\\
bocs
Ez már évek óta így megy amúgy.
Itt van pl. a 2014-es opening ceremony, 20:10-nél jelentik be a GvG-t:
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Nekem van ticket is, de haverokkal nézzük, úgyhogy nem ígérem, hogy bármit írni fogok ide közben (majd meglátjuk), de tényleg olyan értelmetlen, mert úgyis egy csomó oldal fogja liveblogolni az egészet és kábé azonnal fent lesz youtube-on. Már csak azoknak éri meg ticketet venni, akik társasággal szeretnék élőben nézni (én esetem) vagy nagyon vágyik valamelyik ingame goodie-ra (ezért vettük az én nevemre, mert nekem van meg egyedül az összes Blizz játék).
Illetve most majd meg lehet venni virtual tickettel a fizikai cuccokat is, de csak óvatosan, irgalmatlan áfát vág rá a vámhivatal és kezelési költséget a fuvarozó cég, tapasztaltam már...
Másnap lesz egy "Fireside Chat", ahol mesélnek, honnan jönnek a tawern brawl ötletek, aztán random látogatók sírhatnak mikrofonba a patron nerf/challenger/satöbbi miatt.
Más Hearhstone panel nem lesz, viszont pénteken a tournament channelnél van olyan, hogy "Hearthstone Exhibition" ami nem tudom, hogy mit takar és hogy ingyenes lesz-e.
ITT meg tudjátok nézni a schedule-t, 5 stream megy párhuzamosan, konkrétan úgy szokott lenni, hogy ebből az utóbbi 3 ingyenesen nézhető, ott lehet nézni az openinget is.
Persze nem tudom, hogy idén hogy lesz, de így szokott lenni.
Aztán nagyon megtetszett egy feign deathes saját kreálmány hunter, azzal lenyomtam vagy 100-150 wint. 😊
De mostanában én is inkább erős hunter decket játszok, hogy hamar meglegyen a daily, valahogy a hunter és a rogue classokat egyáltalán nem szeretem játszani.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2015.11.01. 14:59:11
Swedish people are albino monkeys
Secretek ellen meg valami olyasmit képzelnék el hogy 4 mana, 3/2, leszedi az ellenfél összes secretét és mind után kap +1/+1-et. És persze natural, mondjuk rare de lehetne epic is.
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.