Hearthstone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shep
Az a baj ,hogy a balanszolás helyett is 😄 Amiből persze tudjuk, hogy sosem lesz semmi és azt is ,hogy miért.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

kényelmetlen de nem kezelhetetlen a dolog

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Én személy szerint jobban örülök, hogy új lapokat és adventure-t és ilyen ötletes brawlokat, mint a mai fejlesztenek inkább új deckslotok helyett.
Pedig általában tele van a 9 és ha épp kedvem van egy újhoz valamit törölnöm kell, tehát örülnék az új deckslotoknak én is, de nagyon helyesnek tartom, hogy alacsony a dolog prioritása.
vigyázz mert beperel!

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

ProGabe
Ezt a vergődést amit te itt művelsz bazzeg 😄
Rohadt, szemét Blizzard, adtak neked egy játékot, amivel elvagy több száz órát, senki nem kötlez, hogy játsz vele, de azért te mégis ezt teszed és összeesküvés elméleteket gyártasz.

Nem szoktam ilyet, meg van jobb dolgom is, de te tényleg csak azért jársz ide, hogy elsírd, mekkora szemetek, mert nem fizetsz nekik, ezért nem adnak neked semmit pár száz órányi játékon kívül. Remélem téged is éppen ennyire fognak megfizetni az életben a munkádért

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Darthmushroom
oké, akkor este 6 fele belépek én is, jelölés meg ment.

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

qetuol
nekem van, vegyél fel ha gondolod. ma hattól ráérek. nickem bannerben

: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant

Ok! megvan. Köszi. Pont nekem is akkor jutott eszembe.
Pont azt próbálom.
Devv
Lépjél ki és lépj be újra. Meg fogod kapni.
Ez a patkány banda már a napi questet is megvonja tőlem. Tegnap délután megcsináltam az aznapit.Most lépek be, semmi. Én elhiszem, hogy nem tetszik nekik, hogy ingyen már a nyolcvanadik paklit is kibontottam az új kiegből. Igaz, nem volt benne semmi. Egyetlen egy Legend. Vagy 5 epic. És halomra a szar. De már napi quest sem! Talán ideje eladni az accountot.
dave9004
ezt egy másik. asszem erre írta azt, hogy ne higyjünk mindennek amit olvasunk
Shep
Ezt is Trollkirály mondta?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Darthmushroom
akkor meghagyom jövő hétre.. 😄 mert előtte eldobtam egy 40 goldost 😄

dave9004
eldobtam. frienddel am se adja be a wint 😄
Amúgy ebben a játékban addig van jó világ, amíg nem jönnek a flight-os minionok, amik átrepulnek a taunt felett😄
Darthmushroom
Valaki nem kapott véletlen tb-s questet? random emberekkel esélytelen az 5 győzelem 😄 az se baj ha nincs jelentkező, meghagyhatom jövő hétre.

Kongy
Na ma sikerült előhoznom a Kel'Thuzad + Reincarnate kombót sámánnal a 10. körben, elég brutál volt, főleg, hogy vagy 5 másik lényem volt kinn. Sajnos a bloodlust-ot már nem várta meg az ellenfelem 😞

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

egyébként simán el tudom képzelni hogy a hamburger zabálókat jobban érdekli az új hero skin mint a 9+ decklsot

dave9004
You're not going to like this response, but in the spirit of transparency, a what you are saying is definitely not requested by the majority of Hearthstone players. This does not mean that we don't care about it, in fact, we have mentioned many times that we are working on it, but we simply don't have any meaningful updates at this time. If you simply want us to acknowledge that we are still working on it, then here you go: We are still working on it.
dave9004
nekem egy sajátos paklit sokkal könnyebb lenne fejlesztgetni h meglenne mondjuk 4-5x a mag és akkor mindhez más dolgokat rakva gyors egymásután lehetne meccselni. de most nem tesztelek, mert tele van az összes hely és semmit nem fogok törölni
neked nem mind1? úgyis törlöd 2 naponta és csak priesttel játszol 😄

és még mindig blizzard tempo, szal minél lassabban annál kevésbé biztosan jön a dolog

Shep
2 év alatt nem sikerül megcsinálni, hmm igazad lehet, biztos ami biztos vissza kellene venni a slotok számát 1-re nehogy valami gond legyen a 9-ből, hiszen egyszerre úgyis csak egy paklival játszol

gizi, amúgy sztem mindenki kapott anélkül hogy átment volna

Sheltem
Tegnap elveszítettem elsőre a kocsmai coop questet, na mondom f*sza, erre kaptam mégiscsak egy paklit.
Kinyitom, hát mi van benne?

<#miaz>

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

hogy ne bassza szét az ios, android és pc-s felületet se?
meglepne ha csak ennyi lenne

könnyű azt mondani hogy "csak kis módosítás", de simán lehet hogy az a kis módosítás elbasz 4-5 működő dolgot
akkor meg az lesz a baj hogy állandóan kivág, nem ment ....

örüljünk hogy kb stabilnak mondható most a játék

Először a 2. mondatot olvassátok, utána az elsőt 😄dddddddd
Shep
Ja, kb annyi időbe telik megcsinálni, mint amíg beírta az az üzenetet.

Shep
Mondom ,hogy ez egy büdös nagy troll, akkora, amekkorát a világ még nem látott és azt hiszi, hogy vicces.

tudom hogy hihetetlen, de azért látszik hogy az emberek dolgoznak 😄

csak hát ez a blizzard tempo, nem sietik el
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.11.05. 09:49:48

ProGabe
Nyehehehehe. Aréna amúgy és szegény most azt játssza, hogy megvárja a kötelet ls ledob egy recruitot. Lehet nem volt jó ötlet tőle egy fel reaver 😄
Mocskosul nyerésre állt, de pont jókör jött a flamestrike és a 13/13-as reavert ippen-hogy-csak le tuttam csapni

Utoljára szerkesztette: ProGabe, 2015.11.04. 22:25:58

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Ráadásul a pokolban kell meghalnod.

dave9004
tisztelet jár érte 😊
Hunternak nem tetszett, hogy casualban a dreadseed warlockommal csinálom a napit... <#hehe>
Annyit gyógyultam, hogy neki gondolom így nem éri meg a farmolás.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

dave9004
tudja vki, hogy Trump miért nem rankedezik hónapok óta?
jó ez az új brawl, főleg hogy vereségért kapott packban, volt egy epic, egy arany epic, és arany rare 😊
6-ot mentem, abból tényleg csak 2 volt teljesen fogalmatlan, 1 instant feladta, 3-al összedolgoztunk, 1-el sikerült.
Shep
Akkor én kifogtam az értelmiséget, mert egész jól összedolgoztunk.

Kongy
Érdekes, akikkel én eddig játszottam mind tudták miről van szó, volt, hogy egymást is gyógyítottunk, nekem ezen a téren nem voltak rossz tapasztalataim 😄

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

jazzy
Én nyertem, bár még senki nem érti, hogy együtt kell dolgozni nem egymás ellen vagyunk 😊) De fele körül felfogtuk mindketten és nyertünk 😊
A fő baj az, hogy sok játékosnak le se esik, miről van szó. Bejön, pakol ki lényt, megpróbál átütni a bosson és arcra jönni, nem sikerül neki, aztán kilép.
Néha tényleg úgy érzem, hogy a plussz deckslot már nehezen lenne felfogható néhány játékosnak... -.-
AntiHero
1x akkor is legyőzöm 😄

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

nekem is beadta de én se nyertem elsőre 😄

Kongy
Hát játszottam vagy 4-et de nem sikerült nyerni 😄 5HP-ja maradt, ez volt a legjobb, amit el tudtunk érni. A lényeg amúgy azon van, hogy a holy champion-t meg a lightwarden-t nevetséges szintig fel kell buffolni 1, max 2 körön belül, és akkor szerintem legyőzhető, csak elég durván számít a lapjárás...
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2015.11.04. 18:39:31

Érdekes egy brawl az biztos, csak gáz mikor a társad turn 3 random feladja...

Mephike
Na ez a brawl nagyon jó lett. Van egy érzésem, hogy ezt ki fogjuk próbálni majd az ismerősökkel párszor.

na, cimbivel elsőre lenyomtuk, vicces volt 😊

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

jaj de bugos ez a mostani kocsma, de aranyos 😊

bár veszítettünk, de járt a csomag 😄

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

dave9004
sztem a r12 warsong commandert ki kéne cserélni a murloc raiderre