40521

Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
Wootan #28399 Heti Ben Brode:
Mostani brawl:
- ellenfél druid, első köre coin + innervate + astro communion (vagy mi). Következő köre, húz egy lapot, Rafam. Következő körben rárakja a 10/10-et, köszi konszíd.
- sámán, első kör tunnel trogg. második kör 2 dust devil, nálam semmi leszedés, de még várok 1 kört. Felesleges volt, konszíd.
Nembaj, ellenem is feladták párszor már a második körben :D Ráadásként Grommash-t nyitottam a pakliból.
Jah, és Ben bátyó sztrímje free to playbe keni, kapott pár száz 4Head-et a csetjébe kb. fél óra alatt :D -
Ja priestek miatt tiriont cseréli pár székletpala h legalább lőjön egyet mielőtt entombolnák.
-
Renegade #28397 hmm, tényleg, megy is majd silent duduba -
Renegade #28396 na azt majd megnézem én is -
Ostkaka széklet paladinba használja/ta -
Mage-ek sokasága, egyes druidok is pl. -
Renegade #28393 hmm, van még olyan deck ami játssza Ragnarost, a wallet warrioron kívül? -
Nekem még vagy 30 pakkig nem fog legendás esni, mert kb 5-6-al ezelőtt volt ugye Cairne. -
Hülye aki töri. -
Nekem két wisp, nyertem. -
Pio #28389 Valami van ma a kocsmával, nekem egy golden gruul volt benne... :D -
Renegade #28388 adok Malygosért egy arany meg három normál csirkét :)
Utoljára szerkesztette: Renegade, 2016.02.17. 22:28:48 -
cesar22 #28387 400 dust :P -
Kocsma után, ezt is nehéz szavakba önteni:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Renegade #28385 kocsma után:
Nehéz ezt szavakba önteni, na
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Pio #28384 Egy nagyon jó, szórakoztató játéknak tartom, amivel relatíve sok időt töltök el és mint ilyet, támogatom a pénzemmel, igen. ;-)
Bennem van egy ilyen berögződés, hogy anyagilag is támogatom a játékfejlesztőket, ha olyan dolgot csinálnak, ami szerintem megérdemli, akkor is, ha amúgy meg tudnám úszni. Valóban vehetném a goldból is az adventure-t, szóval részemről ez inkább elvi és nem racionális/anyagi döntés.
Warez is igen régóta legfeljebb demóként volt a gépemen (bár pár éve úgy se), ha egy játéknál 1-2 óra után úgy érzem, hogy ezzel még játszanék, akkor uninstall és megveszem steamen vagy megy wishlistre (ha nem annyira volt meggyőző vagy nincs épp időm rá).
Sőt, már olyat is csináltam, hogy egy free2play játékot telefonon teljesen végigjátszottam és a végén, amikor már nem kellett semmire betoltam egy 10 eurós micropaymentet, mert a játék maga hosszú távon szórakoztatott és úgy gondoltam, megérdemlik a támogatást, szóval ilyen szempontból tényleg nem vagyok teljesen racionális, de azt azért hozzátenném, hogy ez a fajta pénzköltésem bőven egészséges keretek közt marad. :)
HSre visszatérve, igaz, hogy ahogy Shep utalt rá lényegileg csak dailyzek, de ha ezzel számolunk mondjuk heti átlag 3-5 óra játékot (legyen akkor 4), az éves szinten 200+ óra szórakozás, ami ár/érték arányban is kényelmesen megéri azt az évi ~6-8ezer forintot, amennyibe egy adventure kerülni szokott. Óránként ~30-40 forintot fizetek így a HS-ért és akkor még pesszimistán becsültem a játékidőt.
Persze azt hozzátenném, hogy totál megértem azt a gondolatmenetet/érvelést is, hogy valaki elvből nem költ ingyenes játékokra pénzt. Azt mondjuk kevésbé, aki nem ingyenes játékokért is elvből nem hajlandó fizetni, de szerencsére ez már egyre ritkább, pláne, hogy itt a denuvo... ;-) -
Legagyatlanabb brawl ever -
Mit gondolsz miért van annyi goldja :D Na meg állítólag nem is nagyon játszik, mi lenne ha nem így lenne :DDD -
cesar22 #28381 20k goldod van és pénzt költesz erre a szarra? -
Renegade #28380 20k...50k...szarjál sünt :)
1.3K meg 0.4k :) -
Pio #28379 Van 20k goldom és 50k dustom, szerintem megint az lesz, hogy 10-15k goldból veszek paklikat, aztán a többi lapot on demand craftolom, ha kell. Külön farmolni nem fogok, eddig úgy tűnt, hogy így, hogy az adventure-t rendes pénzért veszem a normál kiegből simán mindenre összejön dailykből.
Így, hogy évente 2 kieg is lesz nem tudom mi lesz, de szerintem így is csak az adventure-re fogok pénzt költeni, szerintem ennyi dust azért egy jódarabig ki fog tartani. -
cikk -
Quest goldból kb napi egy pack megvan mindig. -
cesar22 #28376 veszek goldból, úgymint most a gvg-ket -
Renegade #28375 honnan jönnének pakkok? egyedül aréna, ott meg ugye 1:4 az odds.
addig controlosoknak:
-
cesar22 #28374 ami nagyon kell azt megoldom dustból, a pakkok meg majd úgyis jönnek -
Lapoktól függ. -
Renegade #28372 tényleg, ki mennyi aranyat/pénzt fog költeni az új lapokra? -
Renegade #28371 kinek mi jön be :)
én így látatlanban a wild-nál fogok maradni, persze megkapja a maga esélyét a standard -
Igen? Még a végén normális játékot csinálnak belőle :) -
Pio #28369 Polygon lehozott egy cikket, ami alapján esélyes leper gnome és knife juggler nerf is, illetve mostantól az a terv, hogy évente 3 kieg lesz, sorban normál - adventure - normál. -
Negritis #28368 50% sztem elég nagy valószínűség :D -
HA tudjuk, hogy előtte 10x fekete lett, akkor annak a valószínűsége, hogy a _következő_ piros, még mindig 50%. -
Az nem baj, ha nincs random effektes kártya az már szinte elég is -
Kicsit bonyolítják a manarendszert, de ettől eltekintve egy az egyben hs az egész. -
Zozo0122 #28364 Nekem ez nagyon tetszik, olyan mintha a HS-t meg a Hexet kombinálnád. Ha lesz egy lila/fekete vagy valami undead vonal kapásból, akkor lehet jelentkezek :D Mindenesetre ha bárki talál róla új anyagot ossza meg legyen szíves a jónéppel :D -
+1 -
1Darton1 #28362 A classic lapokat csak gyengíteni fogják. Ami a standard képét kialakítja majd, azok az új lapok lesznek.
Ahogy látom ez egy régebbi cikk, akkoriban divat volt fölösleges dolgokról elmélkedni. -
Renegade #28361 Na ez viszont beteg, persze lehet, hogy szarrá tápolják a classic lapokat, de ez akkor is durva:
paklik amik eltünnek
lehet, hogy a standard modban csak control warik meg burst shamanok lesznek :)
Utoljára szerkesztette: Renegade, 2016.02.15. 16:16:22 -
Renegade #28360 Blizzard 2015 Q4