40521
  • dave9004
  • dave9004
    volt anno egy crusher sámán :/ kár h kiveszett a metából
  • Shep
    Ja, kár, hogy az nem priest lap.
  • Renegade
    4:30-nál van egy jó kombó, amit nem biztos, hogy mindenki ismer :)

• Renegade
    :)
  • Madi92
    Ki kell írom magamból, mert olyan endgame-et játszottam az előbb, hogy ihajj. Persze az én mércémmel ihajj, mert nekem ez még az! :D
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Felállás: Én pala 3HP-n, ellenfél Rouge 12HP-n.
    Táblán volt neki egy Gnomish Inventor, Felsheating Ghoul ami már 3/3-as volt, meg egy 3/2-es valami, illetve egy 2dmg-es Weapon is aktív volt. Viszont már nem volt lapja.
    Nálam csak egy Djinni of Zephyr a táblán meg egy TrueSilver aktiválva. De a kezemben volt még 4db lap: Még egy Djinni, BGH, Seal of Champion, meg egy Boulderfist Ogre.

Elsőre ránéztem, azt hittem nem tudom leszedni mind a hármat úgy, hogy ne haljak meg a következő körben. Aztán köröm vége felé beugrott a megoldás. :D TrueSilverrel leütöttem a Gnomot, így a heal miatt maradt a 3HP. Viszont a Ghoul kapot +1 dmg-et, így rávarázsolva a Seal of Champet lett neki 7 dmg, amit vitt a BGH, a Djinni pedig vitte a 3. lényt. :D Kövi körben pedig Topdeckeltem még egy Seal of Champet = Win.

• DasIsFuck

Megtaláltam ezt a kártyakreátort és hát nem tudtam ellenállni a kísértésnek, hogy elbaromkodjak 1-2 órat vele-XD
    Lényegében egy adventure-ből ki is lehetne szedni őket:D

Kiváncsi lennék, hogy nektek ezek közül melyik lap irányvonala jönne be warlockba?:D
  • Renegade
    ja, amúgy tök fura, hogy tempostrom szerint toronymagasan controll wari ellen van a legnagyobb esélye, de ez nekem nem nagyon szokott összejönni
  • Darthmushroom
    titok paplovag=széklet paladin?
  • Renegade
    na, ilyen sem volt még, titok paplovag tükörmeccsen 5 kör alatt elvertem a másikat, mi lesz itt, ha jön majd a torkosborz.

amúgy a mai nap tiszta mázli volt, nem akartam játszani, de legyen egy rankat csak lemegyek (10-9), 1 control wari, egy patron és a mirror, mehetek is the 100-et nézni :)
    Utoljára szerkesztette: Renegade, 2016.02.19. 23:33:53
  • Renegade
    móka deck:

• Matte
    frissítés óta :D

tracker, aha
  • Pio
    Legjobb zene HS-hez, hands down:

• Pio
    Te jó ég, mint valami inverz maximum the hormone (az is japán hörgős metál, de abban 1 csaj van és több pasi).
  • Zozo0122 #28425
    Vagy ezt a tracker csinálja?
  • Zozo0122 #28424
    A jobb alsó sarokbna mióta írják ki a kártya leírását, ha rámész játék közben? :D
  • Negritis
    én agyfaszt kapok a csávótól, már az eltűnök balhéja előtt is ment az unsub mer elment nem jó irányba
    azóta meg egyértelműen megélhetési streamer lett csak mikor én néztem ezt próbálta tagadni
  • Malarki
    Mi mást hallgatnék mint a Fheőnököt magát ? :D
  • nadatomi
    Ezt láttátok már? :)

http://hello90.blog.hu/2016/02/19/nagykoalicio_politikus_kartyajatek?utm_source=cimlap&utm_medium=link&utm_content=2016_02_19&utm_campaign=index

http://hello90.hu/nagykoalicio/
    Ezek a kártyák vannak hozzá: http://hello90.hu/nagykoalicio/letoltes/kartyak.pdf
    Utoljára szerkesztette: nadatomi, 2016.02.19. 11:16:36
  • Zickler
    Én az esti altató zenéimet szoktam hallgatni, hogy lenyugtassanak :D

• dave9004
    cool muzsika rák
  • Negritis
    én ezt szoktam hallgatni, csak saját felelősségre :D
  • Pio
    Zeta tracklist +1, de amúgy én is sokat hallgatok epic production muzsika mixeket/albumokat HS közben. Ilyesmiket:

• Zickler
  • dave9004
    nemrossz.
  • Renegade
    ez nagyon beteg, mint régen a hyperek o0
  • Shep
    Nightcore rádió :D
  • dave9004
    Streamet nézek és hallgatom ottani zenét.
    Zetának elég jó tracklistája van
  • Madi92
  • Zozo0122 #28410
    Ti mit hallgattok HS közben? Épp Devnek linkeltem el ezt, én ilyen epikus válogatásokat szoktam, ezek gyakran inspirálnak. Ti?

• dave9004
    ha nem jön pakoly időben akkor gg ja.
    divine-inner priestek, vagy holy champ-naaru priestek is gyorsak. murlock deckek is egész jók. astral druid is trollkodhat.
  • Darthmushroom
    +még ott van a water elemental a fegyverek ellen.
  • Negritis
    egyébként dr. boom kivezetésével ragnaros ideje újra eljöhet
  • Negritis
    ráadásul a mage kb az egyetlen akinek van elég aoe-ja kezelni a sok face decket :D
    szal egy okosan összerakott freezemage elég táp lehet :D
  • Renegade
    wow, Ragnarosos secret palával elvertem egy control priestet, mivel mindkettőnknek már csak 4-6 lapja volt így elhihetitek, hogy nem az én érdemem volt: egy felbuffolt tokent meg Uldamant vitte entombbal o0
  • Darthmushroom
    lol, most esik le mennyire igazad van.
  • Negritis
    hmm, most gondoltam bele és ez a brawl nem brutális előny a mage-nek? :D
    kirakja az animated armort meg a 2 túlélő secret és kb csókolom
  • 1Darton1
    Van egy néhány hetes screenshot a patch utáni állapotról, amit még eddig nem láttam.
    Lehet belőle találgatni, hogy a készítők milyen típusú deckeket terveznek. Engem mindenesetre elkapott a hype, csak ne legyen túl nagy csalódás belőle.

Brode fater streamje kifejezetten jó. Szimpatikus csávó, jól magyaráz, közben sokat mesél a játékról. Remélem rendszeressé teszi majd.
  • Negritis
    mid range deckek szokták priest és hasonlók miatt

valamint ha sok a freezemage azok ellen igencsak jó
  • Negritis
    hogy áll millhouse-zal? :D