Hearthstone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A felhők felett mindig süt a nap
///// Asus G751 \\\\\\\\\\
egyébként meg ha te nem tudsz lemenni vele odáig akkor idézem az ultimate szlenget "béna vagy" 😊
Utoljára szerkesztette: Shiver, 2015.11.06. 15:30:18
meg demon handlockal, dragon priesttel és saját taunt warival is 😄
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
2. én linkeltem forrást a bizonyítás végett, te is linkeljél valamit hogy alátámasszad azt hogy a szűken vett dev teamen kivül még hányan dolgoznak rajta, mert ez az állítás jelenleg a te véleményed max
okok. nem kedved nincs neked vitázni, hanem érveid nincsenek, de egy darab se. Amúgy folytathatnád még önnön fényezésedet (roppant szimpatikussá tesz), mesélj még a munkahelyedről kérlek, olyannyira frusztrált és irigy vagyok, hogy szeretném még hallgatni az élettörténeted. Pusztán az életkorod miatt vonom kétségbe hogy épelméjű vagy, más kérdés, hogy fingom sincs hány éves vagy, de le is szarom ugye.
Süvítgess a kis palával csak ügyesen <#idiota>#idiota>. Ami kurva érdekes, az az, hogy előző seasonben se nagyon találkoztam lvl10 fölött se secret palával, se fészhunterrel. De csak süvítgess. 😄
ahogy a patron volt a brm zászlóshajója
nálam nem pakli minősül zászlóshajónak hanem 1-1 lap de sebaj
és a facehunter is elég sűrűn eltűnik, valamint elég könnyű counterelni
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
eddig cska boom úszta ezt meg, mondjuk azt meg bgh eléggé hardcountereli
egyébként ezt szerintem korrigálni is fogják, szerintem ez lesz a next warsong, vagy legendé teszik, vagy csak 1 max 2 secretet fog felpakkolni
Utoljára szerkesztette: Shiver, 2015.11.06. 14:14:52
The Hearthstone team has been growing a bit, so I think we’re at about 20 people now. But if you look at other teams at Blizzard, they’re much larger. I think when we shipped World of Warcraft it was at 60, and now it’s certainly way over 100. Diablo is probably around 80-100, something like that, so Hearthstone is significantly smaller, and for most of development we were actually more like 12-15 people. So Hearthstone’s team is dramatically smaller; I’ve worked on many of the larger teams at Blizzard, and it feels very different to work on Hearthstone.
source
Utoljára szerkesztette: Shiver, 2015.11.06. 13:58:11
Amúgy mondtam,már Dartonnak is hogy nincs kedvem vitázni, mert felesleges. Nem sikerült megérteni amit mondtam, semmi baj, elfogadom a véleményed, csak leszarom. Kit érdekel, hogy mit hiszel el? Ismerem ezt a típust, volt belőle a múlt munkahelyemen, akik pusztán az életkorom miatt megkérdőjelezték a vezetői képességeimet. Irigységből, frusztráltságból, stb. Ez nem ide tartozik, azonban megértem a blizz üzletpolitikáját, állítom, hogy jobban is, mint te. Ócsárolom, igen,de az üzlet az üzlet. A blizz marketing húzásait, mint már sokszor mondtam zseniálisnak tartom. Undorítónak, de pénzügyi szempontból zseniálisnak.
Amúgy oké, hogy zsigeri szinten érdekellek, elhiszem, hogy életed fénypontja amikor blizzard játákokkal játszhatsz és felülhetsz a mókavonatra, de ne rajtam töltsd már ki a frusztrációdat 😄 Menj, sétálj egyet, este úgyis 10 körmödet rágva ülsz majd a gép előtt várva, hogy valaki negatívat írjon az új kiegről és lecsaphass😄
mutass egy olyan paklit (más classból) amivel ugyanezt ilyen egyszerűen meg tudod csinálni (kivétel az új szekret pala).
Utoljára szerkesztette: Shiver, 2015.11.06. 13:31:33
Mert ha te lvl 10-8 környékén előrántod bármelyiket és süvítesz előre, akkor fejet hajtok, és unbalanced szar az egész.
Az igazság azonban az, hogy úgy tönkrepicsáznak fészhánterestül, karácsonyfástúl, hogy arról kódulol. Szóval de. Igen, a válaszom az, hogy de 😄
Utoljára szerkesztette: Matte, 2015.11.06. 13:26:49
Már semmire, te vagy a gyökér <#mf1>#mf1> <#idiota>#idiota>

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
és képzeld van facehunterem és amikor nagyon felbasz a "kurvajó" random elöveszem és lemegyek vele ugyanannyit amennyit vesztettem és váltok vissza. a baj az hogy én élvezni akarom a játékot nem pedig eljutni legendig netdeck szarokkal és ilyen trükköket alkalmazni. mert sajnos a facehunter és a szikret pala minden csak nem élvezetes
most te nem érted az iróniát, vagy én?
Utoljára szerkesztette: Matte, 2015.11.06. 13:14:40
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

(komolyra fordítva: nem ismerem, nem játszottam vele soha, így érdemben nem tudok rá válaszolni.)
Amúgy ha már ennyire rápörögtünk az unbalanced kérdésre, akkor beszéljünk róla egy pöppet. Teljesen biztosak vagytok ti abban, hogy annyira unbalanced, mint azt ti gondoljátok? Nem lehetséges, nem merül fel sanda gyanúként, nem motoszkál ott mélyen legbelül, hogy ti vagytok esetleg.... bénák?
Mert ha mocsok mód unbalanced és a karácsonyfa pala meg a fészhánter mindent ver, akkor srácok... ott a lehetőség. Nyeljétek vissza az undor okozta hányingert most az egyszer, rántsátok össze a kettő közül valamelyiket (esetleg mindkettőt), aztán uccu neki, vár a legend.
Mert hát egy agyhalott is tud játszani ezekkel, egy bot is eljut lvl 5-ig, félperces meccsekkel (szóljatok ha valami oltári nagy faszságot kihagytam, amiket idehánytatok ezzel kapcsolatban).
Ja hogy nem megy. Fészhánterrel se, meg karácsonyfával se. Értem.
vannak balance problémák a HS-ben ez tény, és az is hogy a blizz csak nerfelni és csak "lassan"
ez van, ilyen a Blizzard, mindig is ilyen volt
csak azt nem tudom hogy akinek ez nem tetszik az miért játszik? ott az überbalance-lt magic tessék azt játszani
ha valaki nem szereti mondjuk az Arany Ászokat akkor igyon Drehert (van kismillió példa most csak 1et mondtam)
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.11.06. 12:59:07
Azért még egy utolsó halvány erőtlen próbálkozás, tételes felsorolással, az talán eljut a szürkeállományig:
- nem írtál semmit. Az ég világon. Azt ugyan megtudtuk, hogy nyolcvan fős gelerit vezettél, de egyrészt kinemszarjale, másrészt meg kinemszarjale, harmadrészt nehéz elhinni, hogy rád bíztak egy csapatot.
- fingod nincs se az üzletpolitikáról, se a játékfejlesztésről, és gyanús, hogy az összetettségéről se nagyon
- zsigeri szinten érdekelne, hogy mi istenemezés van a credits menüben, pláne ha vagy annyira tudatlan, hogy többször elmakogod, hogy szerinted egy tucatnyi ember dolgozik a játékon. Ha már baromságokat beszélsz, legalább vegyél vissza ha szólnak hogy baromságokat beszélsz.
- minden hülyeséged átjött, csak nincs rajtuk mit ragozni. Ha ennyire segg vagy az üzletpolitikához, hogy egy sikeres üzleti modellt leszólsz, akkor arra milyen reakciókat vársz?
- hagyd a picsába ezt a játékot, nem éri meg az idegeskedést.
És akkor most megkaptad a személyeskedést is, mert az előző hozzászólásomban nem tud mit vettél annak, de nem talált.
Utoljára szerkesztette: Matte, 2015.11.06. 12:00:25
Pattanj be a játékba, nyomj egy game menu --> options --> credits gombot és dőlj hátra. Ott van a töredék csapat egy része.
Mielőtt még félreértenél, eszemben sincs a Blizzardot védeni, nincs rá okom. Egy bas*ott jó játékot raktak össze, olyat, ami természeténél fogva nem lehet hibátlan, méghozzá két ok miatt: 500+ kártyát nem lehet normálisan balancolni (nem, nem lehet.), illetőleg a játékosok egy jelentős része (mint mindig, mindenhol, bármilyen játékot is nézünk) béna mint az állat, így ők előbb-utóbb előveszik a Blizzardot, mint bűnöst. Ez így van rendjén.
A szedjünk be minél több pénzt részt meg először megmosolyogtam, másodszor pedig elcsodálkoztam, amikor láttam, hogy 80 fős csapatot vezettél. Milyen csapatot? Önkénteseket? Vagy melyik vállalkozásban nem a pénz keresése a cél?
Azt kéne megérteni, hogy a HS lehetne fizetős is és akkor se szólhatna senki egy árva szót se. Naxxnál még ingyen volt egy szárny, BRM-nél nem? És? Minden szárny megvehető aranyért... 700 aranyért... ami 5 nap játékkal megvan, a Blizzard meg dolgozik rajta hetekig, hónapokig. Komolyan azért sírsz, mert nem adják oda az ingyennél is ingyebben, hanem akár 20-30 napnyi aranyadat is félre kell tenned egy kiegészítőre? Mocskos szemetek.
Illetőleg ahogy elnézem te abban a hitben élsz, hogy három ember összeül és két kattintással berakja a Tavern Brawlokat, meg mellette ülnek még hárman, akik hétvégente ctrl c - ctrl v alapon összerántják a következő kiegészítőt. Hát... egy picivel több meló van ezzel. De csak épphogy.
Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2015.11.06. 01:39:44
Többnyire logikátlan és rosszindulatú ekézésnek tűnik az egész hozzászólásod, mások érveit nem veszed figyelembe, és ugyanazt ismételgeted.
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Viszont nem jó irányból nézed a munka mennyiségét úgy hiszem, legalábbis ha azt hiszed, hogy ezt egy kis csapattal, legkisebb befektetéssel csinálják, akkor még csak a közelében sem voltál kicsit is hasonló projektnek és nincs rálátásod arra, hogy mi munka van abban, ami simán elmegy a szemed/füled mellett játék közben.
Az viszont biztos, hogy aranytojást tojó tyúk a HS a Blizzardnak, viszont nem véletlenül.
azon kívül hogy kellenek a "szar" lapok is, sokszor mi nem is gondolunk bizonyos kombókra amiktől unbalance lenne
ők ugye a dreadsteeded hozták fel
A ráfordításhoz képes viszont valóban sokszorosát hozza vissza. De ez ebben a szakmában előfordul, és az ellenkezője még gyakrabban. Az új projektekhez szükséges egy fejős tehén, különben nem lenne miből visszaforgatni.
Valószínűleg azt várod el, hogy az üzleti logikának ellentmondva a HS-be tolják bele a pénzt. Az pedig sem a vállalatnak, sem pedig a Blizzard játékok kedvelőinek nem lenne előnyös.
Valahogy kinőttem már az állandó gémelésből, van, amivel ideig óráig elszórakozok, de hosszú ideje a HS az egyetlen gém, ami állandó, napi szintű. És igen, megtiszteltem a Blizzardot azzal, hogy néha vettem pár paklit (másfél év alatt talán 20k HUF értékben) de így is van
71 Epic, 41 Legendary de úgy, hogy összevissza craftoltam, szóval csak azok vannak, amik kb tényleg kellhetnek, leszámítva thalnost/jonest/malygost, ez a három hiányzik azok közül, amiket nagy ritkán betennék.
De ha nem vettem volna egy paklit se, akkor se tartanék sokkal hátrébb, p2w-től nagyon messze van a HS.
Ez így korrekt lenne, aki szereti az adott metát 3 hónapig élvezheti, aki nem, az pedig fixen tudja, hogy 3 hónap múlva úgyis belenyúlnak és nem lesz ideges, hogy mikor jön már változás.