40521

Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
-
volt anno egy crusher sámán :/ kár h kiveszett a metából -
Ja, kár, hogy az nem priest lap. -
Renegade #28436 4:30-nál van egy jó kombó, amit nem biztos, hogy mindenki ismer :)
-
Renegade #28435 :) -
Madi92 #28434 Ki kell írom magamból, mert olyan endgame-et játszottam az előbb, hogy ihajj. Persze az én mércémmel ihajj, mert nekem ez még az! :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Felállás: Én pala 3HP-n, ellenfél Rouge 12HP-n.
Táblán volt neki egy Gnomish Inventor, Felsheating Ghoul ami már 3/3-as volt, meg egy 3/2-es valami, illetve egy 2dmg-es Weapon is aktív volt. Viszont már nem volt lapja.
Nálam csak egy Djinni of Zephyr a táblán meg egy TrueSilver aktiválva. De a kezemben volt még 4db lap: Még egy Djinni, BGH, Seal of Champion, meg egy Boulderfist Ogre.
Elsőre ránéztem, azt hittem nem tudom leszedni mind a hármat úgy, hogy ne haljak meg a következő körben. Aztán köröm vége felé beugrott a megoldás. :D TrueSilverrel leütöttem a Gnomot, így a heal miatt maradt a 3HP. Viszont a Ghoul kapot +1 dmg-et, így rávarázsolva a Seal of Champet lett neki 7 dmg, amit vitt a BGH, a Djinni pedig vitte a 3. lényt. :D Kövi körben pedig Topdeckeltem még egy Seal of Champet = Win.
-
Megtaláltam ezt a kártyakreátort és hát nem tudtam ellenállni a kísértésnek, hogy elbaromkodjak 1-2 órat vele-XD
Lényegében egy adventure-ből ki is lehetne szedni őket:D
Kiváncsi lennék, hogy nektek ezek közül melyik lap irányvonala jönne be warlockba?:D
-
Renegade #28432 ja, amúgy tök fura, hogy tempostrom szerint toronymagasan controll wari ellen van a legnagyobb esélye, de ez nekem nem nagyon szokott összejönni -
titok paplovag=széklet paladin? -
Renegade #28430 na, ilyen sem volt még, titok paplovag tükörmeccsen 5 kör alatt elvertem a másikat, mi lesz itt, ha jön majd a torkosborz.
amúgy a mai nap tiszta mázli volt, nem akartam játszani, de legyen egy rankat csak lemegyek (10-9), 1 control wari, egy patron és a mirror, mehetek is the 100-et nézni :)
Utoljára szerkesztette: Renegade, 2016.02.19. 23:33:53 -
Renegade #28429 móka deck:
-
Matte #28428 frissítés óta :D
tracker, aha -
Pio #28427 Legjobb zene HS-hez, hands down:
-
Pio #28426 Te jó ég, mint valami inverz maximum the hormone (az is japán hörgős metál, de abban 1 csaj van és több pasi). -
Zozo0122 #28425 Vagy ezt a tracker csinálja? -
Zozo0122 #28424 A jobb alsó sarokbna mióta írják ki a kártya leírását, ha rámész játék közben? :D -
Negritis #28423 én agyfaszt kapok a csávótól, már az eltűnök balhéja előtt is ment az unsub mer elment nem jó irányba
azóta meg egyértelműen megélhetési streamer lett csak mikor én néztem ezt próbálta tagadni -
Malarki #28422 Mi mást hallgatnék mint a Fheőnököt magát ? :D -
nadatomi #28421 Ezt láttátok már? :)
http://hello90.blog.hu/2016/02/19/nagykoalicio_politikus_kartyajatek?utm_source=cimlap&utm_medium=link&utm_content=2016_02_19&utm_campaign=index
http://hello90.hu/nagykoalicio/
Ezek a kártyák vannak hozzá: http://hello90.hu/nagykoalicio/letoltes/kartyak.pdf
Utoljára szerkesztette: nadatomi, 2016.02.19. 11:16:36 -
Én az esti altató zenéimet szoktam hallgatni, hogy lenyugtassanak :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
cool muzsika rák -
Negritis #28418 én ezt szoktam hallgatni, csak saját felelősségre :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Pio #28417 Zeta tracklist +1, de amúgy én is sokat hallgatok epic production muzsika mixeket/albumokat HS közben. Ilyesmiket:
-
-
nemrossz. -
Renegade #28414 ez nagyon beteg, mint régen a hyperek o0 -
Nightcore rádió :D -
Streamet nézek és hallgatom ottani zenét.
Zetának elég jó tracklistája van -
Madi92 #28411 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Zozo0122 #28410 Ti mit hallgattok HS közben? Épp Devnek linkeltem el ezt, én ilyen epikus válogatásokat szoktam, ezek gyakran inspirálnak. Ti?
-
ha nem jön pakoly időben akkor gg ja.
divine-inner priestek, vagy holy champ-naaru priestek is gyorsak. murlock deckek is egész jók. astral druid is trollkodhat. -
+még ott van a water elemental a fegyverek ellen. -
Negritis #28407 egyébként dr. boom kivezetésével ragnaros ideje újra eljöhet -
Negritis #28406 ráadásul a mage kb az egyetlen akinek van elég aoe-ja kezelni a sok face decket :D
szal egy okosan összerakott freezemage elég táp lehet :D -
Renegade #28405 wow, Ragnarosos secret palával elvertem egy control priestet, mivel mindkettőnknek már csak 4-6 lapja volt így elhihetitek, hogy nem az én érdemem volt: egy felbuffolt tokent meg Uldamant vitte entombbal o0 -
lol, most esik le mennyire igazad van. -
Negritis #28403 hmm, most gondoltam bele és ez a brawl nem brutális előny a mage-nek? :D
kirakja az animated armort meg a 2 túlélő secret és kb csókolom -
1Darton1 #28402 Van egy néhány hetes screenshot a patch utáni állapotról, amit még eddig nem láttam.
Lehet belőle találgatni, hogy a készítők milyen típusú deckeket terveznek. Engem mindenesetre elkapott a hype, csak ne legyen túl nagy csalódás belőle.
Brode fater streamje kifejezetten jó. Szimpatikus csávó, jól magyaráz, közben sokat mesél a játékról. Remélem rendszeressé teszi majd. -
Negritis #28401 mid range deckek szokták priest és hasonlók miatt
valamint ha sok a freezemage azok ellen igencsak jó -
Negritis #28400 hogy áll millhouse-zal? :D