Hearthstone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
///// Asus G751 \\\\\\\\\\
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
-bassza meg a secret pala és a facehunter
-béna aki valamit máshogy gondol
-a blizzard hs-en effektív dolgozók száma kicsi, de a ráfordítás nagy (szerver stb.)
-a balansz szar, illetve nem, tök jó csak van zászlóshajó minden kiegnek kivéve facehunter ami már rég óta az 😄
-antiszociális gyülekezet
-korda gyuri meg a bor esete
kihagytam valamit? 😄
Utoljára szerkesztette: Shiver, 2015.11.06. 17:09:05
A felhők felett mindig süt a nap
Bár ebben leginkább te vagy a ludas, mert neked van minimális szociális érzéked a környezetében.
A ráfordítás/profit viszonylatában az ő szemszögükből a határhasznot érdemes vizsgálni. Míg a WoW esetében sokkal minőségérzékenyebbek az emberek, szóval kemény meló kell hozzá, hogy ott tartsák a játékosokat, a HS-nél a plusz befektetett munka alig térül meg. Persze ez csak feltételezés a részemről, mert ehhez belső információk szükségesek, de a viselkedésük alapján talán igaz.
Hogy mennyire etikus ekkora hasznot húzni és minimálisan visszaforgatni, az megint más kérdés. De üzleti szempontból nem viselkednek irracionálisan.
Utoljára szerkesztette: Shiver, 2015.11.06. 16:43:00
mondjuk ettől még a kelleténél jobban neked ugrottak, meg valahol tényleg elsikkadt ez az egész vita, meg belekerültek más dolgok is, majd holnap jól visszaolvassa mindenki, aztán hümmög azon, hogy mi volt jogos, nem jogos, félreértés, ilyesmi.
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
"Nem is kell hozzá több, szerintem. Napi szinten."
Szerinted? 😄
Már nem tudom melyikőtök írta, h relatív kis csapat még Blizzard working groupok terén is, mégis talicskázzák a pénzt, egész biztos vagyok benne, hogy egy WOW már nem hoz ennyi pénzt, és tuti nagyobb a staff.
Számomra a konklúzió:
A Blizzard már megint rohadt ügyes volt, viszont most én is úgy gondolom, hogy egy picit jobban odatehetnék magukat, értünk, legyen nagyobb pénz díjazás, jobban figyeljenek a felhasználókra, simizzék a prokat, egyszóval többet osszanak vissza abból a pénzből, amit adunk nekik.
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Az van amúgy, hogy hosszan kifejthetném a gondolataimat és linkekkel alátámaszthatnám, de felesleges lenne, mert valaki tuti belekötne. Még olyat is kapok néha, hogy béna vagyok meg stb...na mind1 örülök, hogy néhányan értik amit mondok.
ezeken kívül a designerek stb még ugyanúgy ott vannak
ha megnézed a credits-et a team five+add dev teamre igaz is a szám amit mondott
viszont rengeteg egyéb ember dolgozik a játékon
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
Megyek is piálni, de én Korda Gyurival fogok ma bulizni!
Shiver #25410
szar ügy, de úgy fest ebben Zozo tippelt jól 😊
gyertek inkább piálni 😊
nyílván nem az egész credits kell a "fenntartáshoz", de mivel jönnek folyamat új kontentek így sztem legalább a fele kell
és az se az általad említett 20 ember
A beszélgetés abból indult ki, hogy nagyon kis befektetés egy ilyen kaliberű játék indítása és fejlesztése. Én egyetértettem abban, hogy bonyolultabbakhoz képest arányaiban valóban nem tűnik soknak, de ettől függetlenül rengeteg munka van benne. És bizony ebbe még az is beletartozik, hogy valaki megsétáltatja az egyik fejlesztő kutyáját.
Te valószínűleg csak az egyensúlyi kérdésekre közvetlenül ható munkatársakra céloztál, de az nem derült ki, hogy miért tetted ezt. Nem vagy elégedett velük, mert túl sokan/kevesen vannak, vagy pont jó, hogy ennyien vannak.
-aki a játékon explicit dolgozik az nem nagy létszám
-aki a blizzard berkein belül dolgozik HR, szerver üzemeltetés stb. stb. stb. az nagy létszám
egyébként amit linkeltem cikket abba azt is mondja a csóka hogy egy-egy ember sok féle melót megcsinál. pl dev->designer melót is
Utoljára szerkesztette: Shiver, 2015.11.06. 15:53:30
Utoljára szerkesztette: Shiver, 2015.11.06. 15:50:06
kb úgy nézett ki hogy win -win win -win- lose-win-win-win-win win-lose win win lose win win win win =19 csillag 18 game alatt de ez tényleg csak nagyjából és lehet hogy nem 15-20 game hanem 20-25 de ennél több biztos hogy nem
Nem okoz nagy fejfájást megmutatni, hogy mennyi embernek van munkája ebben a játékban. Persze a többségüknek csak néhány munkaóra hetente, de még úgyis durva mennyiség.
és rank7ig mentem kb 10.én 😄
mondjuk az én secretem is elég kretén 😄 csak nincs kedvem finomítani amire kell ez is jó 😄
Akkor most már kétkedhetek? 😄 Az streak nélkül 35 gém.
----------------------------
Nem, a magyar nyelvben ez egy ajánlat. De igazad van, túl nagyvonalú. Legyen akkor az általad említett 20 gém.
Utoljára szerkesztette: Matte, 2015.11.06. 15:34:32