40521
  • Madi92
    lvl 19 és tele van Full Deckes legendaryval tűzdelt mindennel. Hogy kéne így fejlődnie egy 2 hónapos játékosnak?
  • Negritis
    persze

volt egy handlock - ramp dudu - p2w wari - ctrl priest időszak :D
  • Renegade
    más:

mekkora a friend listetek?

én időnként felszoktam venni pár embert egy-egy jó meccs után, meg néha engem is felvesznek, így szépen felhízott 30-ra.

cserébe nincs túl sok legendás játékos, Pio-n, Icy-n kívül innen sikerült ez még valakinek?
  • Renegade
    az idegbajt amikor zsinórban jönnek a 40-70 HP-s kontroll deckek. :)

tényleg, volt valaha ennyire lassú meta, mint ami a justicar + LOE óta van?

szerintem:
    ahogy nézem most összesen 1 piszok gyors deck van, a sámán, szerintem a facehuntert már nem igazán életképes deck. A full agro pala is nagy mocsok, de az van olyan lassú mint a tempo deckek.

vagy régen is csak 1-2 gyors deck volt csak?
  • dave9004
    mégis mit rekreálsz ezzel?
  • Renegade
    nekem most ez a rekreációs deckem, nem éppen op, de én szeretem :)

• Negritis
    nekem a secretes tempo mage a kedvencem :D
  • jan5650
    Nekem a mai napig a Fatigue Rogue a kedvencem... gyakorlatilag csak azzal a paklival játszom, győzni vele csak szerencsével lehet, általában 10-15 legalább az arányom, de akkora FUN ha bejön :D Sokkal izgibb mint bármilyen más pakli
  • Negritis
    olaj rugó nem sokkal bonyolultabb mint egy midrange hunter, de sebaj
  • sadface #28510
    Az érdekes koncepciótól, a lapok közti szinergiáktól és a minimális gondolkodástól. Nem rejtem véka alá, hogy rekszar helyett valamelyik amaz féle class jobb lett volna ennek a játéknak.

edit: ^ szeretem a control papot, olaj rugót, shadowpriest, handlock, dragon deckeket is örömmel próbálgatom. Rugóból arany hősöm is van, így remélem érthető a drága hunter iránti fanyalgásom.
    Utoljára szerkesztette: sadface, 2016.03.04. 00:45:20
  • DasIsFuck
    Számodra mitől lesz fun egy paklival játszani?
  • sadface #28508
    Ha neked ettől most jobb lett / egyensúlyba jöttek a negatív pozitív energiák... :D
  • dave9004
    Trollkodsz ugye?
  • Renegade
    pedig milyen szép lenne, ha mindenki ugyanúgy gondolkodna, mindenki ugyanazt szeretné, ja, várj, nem
  • sadface #28505
    A hunter, az aggro meg a fun egy mondatban eléggé öngól.
  • Renegade
    10-3, és először játszik ezzel a paklival, laza o0

• DasIsFuck
    Játszogattam újra egy kicsit a játékkal és most valami hunter aggrót próbáltam, hogy hátha fun lesz.(még a basic lapok sincsennek meg teljesen a classból)
    De megtetszett nekem ez a beast,windfury szinergia, de megnéztem craft részleget, hogy mennyi nafta van ezekben és szomorúan konstatáltam, hogy semennyi.

Szóval jó lenne a hunterbe olcsó védelmi spell a minionjaidnak,több windfury beast és beast szinergia ami pl nem csak +1 atk-t ad, hanem +1/+1-et.
    A houndmaster egy jó lap, de 4 manán túl lassú, hasonló lapok kellenének 1-2-3 manára amik battlecry-al adnak windury,charge vagy +x támadást akár csak a kör végéig a beasteknek.
    Amit hiányolok még a charge bear tokeneket gyártó minion és spell lapokat.

Másik amit nézegettem a warlock discard szinergiája és nem tudok rájönni, hogy a blizzard minek csinálta meg ezeket a lapokat, mert ha ezzel vmi discard-ra épülő paklit akartak megalapozni akkor nem tudom, hogy hol is járt az eszük...

• Renegade
    nekem kb fogalmam sincs, ha nagy elánnal akarok csinálni egy új decket, akkor kb az 5. lapnál realizálom, hogy áááh, ez sincs, meg, meg az sincs, hagyom is a francba :)
  • Negritis
    én "kb"ra tudom a lapjaimat, de ettől még hasznosnak tartom a toolt
  • Matte
    igen, pontosan tudom :D

mondjuk végül is lehet, hogy ez gáz :D :D :D
    Utoljára szerkesztette: Matte, 2016.03.03. 12:30:22
  • Zozo0122 #28499
    Én is tudom :D Még azt is, hogy miből mennyi aranyam van. Rengeteget nézegetem őket meg agyalok rajtuk :D Gyakran mégis úgy érzem, hogy sok koncepcióban nagy hiányok vannak, amit csesznek pótolni. Pl: beast druidhoz AoE, control druidhoz AoE, control hunterhoz AoE, pirate rugóhoz sok minden, taunt warrihoz is kellenének még erős lapok stb...
  • Renegade
    wow, pontosan tudod, hogy a 743 összegyűjthető kártyából melyek azok amik már megvannak?

mondjuk, ha mondjuk csak 15 kártya hiányzik, akkor érthető :)
  • Matte
    mi van meg belőle és mi nem? :O

Akkor ezek szerint csak én tudom fejből, hogy milyen kártyáim vannak? :D :D :D
  • Negritis
    brawl közbe valahogy így néz ki:

• Negritis
    akkor promózom kicsit :D innkeeper
    ugye nem tud sok funkciót amit a trackerek igen, hogy a meccs statot mentse (még, nemtom tervezik-e)

viszont arra nekem tökéletes hogy szinkronizálja a collectiont - heartpwn accountommal
    így ha nem vagyok itthon hanem melós gépnél ülök de megtetszik egy deck egyből látom h mi van meg belőle és mi nem
    vagy ha theorycraftolok egy decket akkor is látom, hogy ezt ha hazaérek meg tudom-e csinálni egyből

remélem később lesz olyan funkció is, hogy heartpwn-n lesz egy gomb amivel ha megvan nyitva a hs akkor egy adott decket "bemásol" nekem

tudom-tudom copy-paste harcosoknak feature ez, de én támogatnám :D

az overlay funkció viszont tök jó, a deckjeid amivel játszol minden nélkül kiexportálja és ha be van kapcsovla akkor kapásból látod az overlay-n keresztül hogy mi van még bent és mi nincs már a deckben
  • Renegade
    akkor nem, én a Heartharena companion-t használom.
  • Negritis
    heartpwn mellé lehet feltenni pc-re (nemtom mobilra van-e) és tök jó a deck overlay funkció

ugye én eddig nem használtam trackereket, ez is azért van fent h heartpwn-n lássam hogy áll a collection de tök hasznos
  • Shep
    Hát én eddig 1 handlockkal találkoztam többi mind aggro.
  • Renegade
    az az overwolfos?
  • Negritis
    innkeeper app-t ki használja innen pc-n?
  • Negritis
    nyugi van karácsonyfa és facehunter is :D
  • Renegade
    mi durva az, ami van most hó elején: control-control-zoo-control-reno-control-face

még jó, hogy kedvet kaptam megint tempo mage-hez, nyilván nem sok esélye van ezek ellen, pláne mivel poénból benne van a nexus, de legalább el lehet így bohóckodni, néha még arra is van ideje, hogy adjon egy spellt. :)
  • dave9004
    iq-ban visszafelé :D
  • Negritis
    gondold úgy hogy ez egy verseny :D

eleve mindenki minél gyorsabb paklikat tol szal tökéletes hasonlat :D
  • Madi92
    Félreérted.
    Én arra gondoltam, hogy számozás szerint ugyebár lefelé haladunk, viszont rangban felfelé.
    Nekem fura. :D
  • Negritis
    mi? szerintem tök jó ez a piramis elv
    jobban tetszik mint az Élő pontszámos rendszerek
  • Madi92
    Akár. :D Ezt amúgy nem tudom miért így csinálták, olyan zavaró.
  • qetuol
    úgy érted, hogy feljebb, ugyebár :P
    Utoljára szerkesztette: qetuol, 2016.03.01. 11:58:48
  • Shep
    De jó ezt olvasni, CP palát ver 7 kör alatt :DDDDD
  • Renegade
    ez így szokott lenni, majd a 6. hónap körül már azon fogsz csodálkozni, hogy, csak R10? mi a franc van :)