40521

Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
Madi92 #28519 lvl 19 és tele van Full Deckes legendaryval tűzdelt mindennel. Hogy kéne így fejlődnie egy 2 hónapos játékosnak? -
Negritis #28518 persze
volt egy handlock - ramp dudu - p2w wari - ctrl priest időszak :D -
Renegade #28517 más:
mekkora a friend listetek?
én időnként felszoktam venni pár embert egy-egy jó meccs után, meg néha engem is felvesznek, így szépen felhízott 30-ra.
cserébe nincs túl sok legendás játékos, Pio-n, Icy-n kívül innen sikerült ez még valakinek? -
Renegade #28516 az idegbajt amikor zsinórban jönnek a 40-70 HP-s kontroll deckek. :)
tényleg, volt valaha ennyire lassú meta, mint ami a justicar + LOE óta van?
szerintem:
ahogy nézem most összesen 1 piszok gyors deck van, a sámán, szerintem a facehuntert már nem igazán életképes deck. A full agro pala is nagy mocsok, de az van olyan lassú mint a tempo deckek.
vagy régen is csak 1-2 gyors deck volt csak? -
mégis mit rekreálsz ezzel? -
Renegade #28514 nekem most ez a rekreációs deckem, nem éppen op, de én szeretem :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Negritis #28513 nekem a secretes tempo mage a kedvencem :D -
Nekem a mai napig a Fatigue Rogue a kedvencem... gyakorlatilag csak azzal a paklival játszom, győzni vele csak szerencsével lehet, általában 10-15 legalább az arányom, de akkora FUN ha bejön :D Sokkal izgibb mint bármilyen más pakli -
Negritis #28511 olaj rugó nem sokkal bonyolultabb mint egy midrange hunter, de sebaj -
Az érdekes koncepciótól, a lapok közti szinergiáktól és a minimális gondolkodástól. Nem rejtem véka alá, hogy rekszar helyett valamelyik amaz féle class jobb lett volna ennek a játéknak. 
edit: ^ szeretem a control papot, olaj rugót, shadowpriest, handlock, dragon deckeket is örömmel próbálgatom. Rugóból arany hősöm is van, így remélem érthető a drága hunter iránti fanyalgásom.
Utoljára szerkesztette: sadface, 2016.03.04. 00:45:20 -
Számodra mitől lesz fun egy paklival játszani? -
Ha neked ettől most jobb lett / egyensúlyba jöttek a negatív pozitív energiák... :D -
Trollkodsz ugye? -
Renegade #28506 pedig milyen szép lenne, ha mindenki ugyanúgy gondolkodna, mindenki ugyanazt szeretné, ja, várj, nem -
A hunter, az aggro meg a fun egy mondatban eléggé öngól. -
Renegade #28504 10-3, és először játszik ezzel a paklival, laza o0
-
Játszogattam újra egy kicsit a játékkal és most valami hunter aggrót próbáltam, hogy hátha fun lesz.(még a basic lapok sincsennek meg teljesen a classból)
De megtetszett nekem ez a beast,windfury szinergia, de megnéztem craft részleget, hogy mennyi nafta van ezekben és szomorúan konstatáltam, hogy semennyi.
Szóval jó lenne a hunterbe olcsó védelmi spell a minionjaidnak,több windfury beast és beast szinergia ami pl nem csak +1 atk-t ad, hanem +1/+1-et.
A houndmaster egy jó lap, de 4 manán túl lassú, hasonló lapok kellenének 1-2-3 manára amik battlecry-al adnak windury,charge vagy +x támadást akár csak a kör végéig a beasteknek.
Amit hiányolok még a charge bear tokeneket gyártó minion és spell lapokat.
Másik amit nézegettem a warlock discard szinergiája és nem tudok rájönni, hogy a blizzard minek csinálta meg ezeket a lapokat, mert ha ezzel vmi discard-ra épülő paklit akartak megalapozni akkor nem tudom, hogy hol is járt az eszük...
-
Renegade #28502 nekem kb fogalmam sincs, ha nagy elánnal akarok csinálni egy új decket, akkor kb az 5. lapnál realizálom, hogy áááh, ez sincs, meg, meg az sincs, hagyom is a francba :) -
Negritis #28501 én "kb"ra tudom a lapjaimat, de ettől még hasznosnak tartom a toolt -
Matte #28500 igen, pontosan tudom :D
mondjuk végül is lehet, hogy ez gáz :D :D :D
Utoljára szerkesztette: Matte, 2016.03.03. 12:30:22 -
Zozo0122 #28499 Én is tudom :D Még azt is, hogy miből mennyi aranyam van. Rengeteget nézegetem őket meg agyalok rajtuk :D Gyakran mégis úgy érzem, hogy sok koncepcióban nagy hiányok vannak, amit csesznek pótolni. Pl: beast druidhoz AoE, control druidhoz AoE, control hunterhoz AoE, pirate rugóhoz sok minden, taunt warrihoz is kellenének még erős lapok stb... -
Renegade #28498 wow, pontosan tudod, hogy a 743 összegyűjthető kártyából melyek azok amik már megvannak?
mondjuk, ha mondjuk csak 15 kártya hiányzik, akkor érthető :) -
Matte #28497 mi van meg belőle és mi nem? :O
Akkor ezek szerint csak én tudom fejből, hogy milyen kártyáim vannak? :D :D :D -
Negritis #28496 brawl közbe valahogy így néz ki:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Negritis #28495 akkor promózom kicsit :D innkeeper
ugye nem tud sok funkciót amit a trackerek igen, hogy a meccs statot mentse (még, nemtom tervezik-e)
viszont arra nekem tökéletes hogy szinkronizálja a collectiont - heartpwn accountommal
így ha nem vagyok itthon hanem melós gépnél ülök de megtetszik egy deck egyből látom h mi van meg belőle és mi nem
vagy ha theorycraftolok egy decket akkor is látom, hogy ezt ha hazaérek meg tudom-e csinálni egyből
remélem később lesz olyan funkció is, hogy heartpwn-n lesz egy gomb amivel ha megvan nyitva a hs akkor egy adott decket "bemásol" nekem
tudom-tudom copy-paste harcosoknak feature ez, de én támogatnám :D
az overlay funkció viszont tök jó, a deckjeid amivel játszol minden nélkül kiexportálja és ha be van kapcsovla akkor kapásból látod az overlay-n keresztül hogy mi van még bent és mi nincs már a deckben -
Renegade #28494 akkor nem, én a Heartharena companion-t használom. -
Negritis #28493 heartpwn mellé lehet feltenni pc-re (nemtom mobilra van-e) és tök jó a deck overlay funkció
ugye én eddig nem használtam trackereket, ez is azért van fent h heartpwn-n lássam hogy áll a collection de tök hasznos -
Hát én eddig 1 handlockkal találkoztam többi mind aggro. -
Renegade #28491 az az overwolfos? -
Negritis #28490 innkeeper app-t ki használja innen pc-n? -
Negritis #28489 nyugi van karácsonyfa és facehunter is :D -
Renegade #28488 mi durva az, ami van most hó elején: control-control-zoo-control-reno-control-face
még jó, hogy kedvet kaptam megint tempo mage-hez, nyilván nem sok esélye van ezek ellen, pláne mivel poénból benne van a nexus, de legalább el lehet így bohóckodni, néha még arra is van ideje, hogy adjon egy spellt. :) -
iq-ban visszafelé :D -
Negritis #28486 gondold úgy hogy ez egy verseny :D
eleve mindenki minél gyorsabb paklikat tol szal tökéletes hasonlat :D -
Madi92 #28485 Félreérted.
Én arra gondoltam, hogy számozás szerint ugyebár lefelé haladunk, viszont rangban felfelé.
Nekem fura. :D -
Negritis #28484 mi? szerintem tök jó ez a piramis elv
jobban tetszik mint az Élő pontszámos rendszerek -
Madi92 #28483 Akár. :D Ezt amúgy nem tudom miért így csinálták, olyan zavaró. -
úgy érted, hogy feljebb, ugyebár :P
Utoljára szerkesztette: qetuol, 2016.03.01. 11:58:48 -
De jó ezt olvasni, CP palát ver 7 kör alatt :DDDDD -
Renegade #28480 ez így szokott lenni, majd a 6. hónap körül már azon fogsz csodálkozni, hogy, csak R10? mi a franc van :)