Hearthstone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

dave9004
Na a sámán megint agyatlan murloc szinergiát kapja értelmes lapok helyett. Na mindegy majd akkor halacskázunk
ProGabe
Reno Jackson
neutral ? mana ?/?
Fully heal your hero's health if your deck contains no more than one copy of any card

Sir Finley
neutral 1 mana 1/3 battlecry: discover a new hero power

Rafaam
neutral ? mana ?/?
'give players access to three "powerful artifacts," unique spells that cost 10 mana in exchange for "crazy effects."'
Probably uses the discover mechanic to choose from three 10 mana uncollectable spells at a guess.

Everyfin is Awesome
Shaman spell - 7 mana.
Give your mioions +2/+2, costs 1 less for every Murloc on board

Murloc Tinyfin
0 mana - 1/1 - Murloc

Tomb Spider
Neutral Minion
4 mana 3/3 Beast, Battlecry: Discover a Beas

Dart Trap
2 mana hunter trap
When an opponent uses their hero power, deal 5 damage to a random enemy

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

dave9004
Greetings friend
Amúgy lehet van egy árnyoldala - murloc aggro shaman, ha lehet, akkor warlock hero powert választva. Gyorsuld már le pls...
Itt van! Köszönöm, na ezt imádom😊 1 manás legendary, és végre valami ami kicsit növeli a control hunter esélyét, ezt beszéltük múltkor, ha még emlékszik valaki - olcsó lap, ami megváltoztatja a hero powerét 😄 Ráadásul mivel discover effectes, ezért 3-ból választhatunk? Wow. OP, gondoljatok bele, paladin ellen mage powert választani, hunter ellen warrior pajzsot, ez a lap tökéletes, szinte bármivel. A statjai is megfogják a facehuntert 😄DDD

Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2015.11.06. 22:43:41
Nem rossz, töltsétek le 😊

Van benne néhány új lap, úgy látom a murloc shaman esetleg életképes lehet, de kíváncsi leszek az új murloc legendre. Új hátlap is van, illetve egy egészen kreatív boss harc. Heroicon ez nehéz lesz, de annyi előnyünk lesz, hogy a joustra lehet építeni, mert mindig nyerni fogunk 😄
dave9004
A napi egy pack meg mondjuk a kalandokat megvéve jó alap.
Shep
Persze de minél később kezded annál többet kell ráköltened ami lássuk be nem igazán éri meg, pláne nem ennél a játéknál.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Az a gond, hogy egyre kevésbé életképes a control. Mi maradt? CW meg, a hát úgy kb. semmi más, pár elvetemült handlockos, freezmage és priest de ezek olyanonk, mint a karón varjú, amiről mindenki azt hiszi, hogy látott már, de az utolsó pillanatban mindig elrepült.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

dave9004
Kártyajáték sose lesz igazából f2p ezt beláthatja mindenki
dave9004
Aggro lesz mindig. Ha tudok csinálni vmit ctrlal ellenük majd akkor mindegy mi jön.
Egyelőre nem látom a secretpala végét, persze bronzszakállal meg mysticcel majd két secretet lopok egyszerre 😄
Shep
Már én is írtam, csak azt nem ,hogy éljen a kaszinó 😄

Shep
Amúgy ezzel ,hogy ilyen hamar jönnek a kiegek egymás után végképp ellehetetlenítik az ingyen próbálkozó kezdőket. Tudom, ők senkit nem érdekelnek, de most őszintén ki az aki kezdőként be fog invesztálni egy játékba minimum 5-6 teljes játék árát ahhoz ,hogy nagyjából partiban legyen? Persze lehet jönni az 1500 dustos legendába jutó deckekkel, de egy kezdő először szerintem nem azzal akar játszani.

Mage card - Torch.

Deal 3 damage. Shuffle a (6 damage for 3 mana card) into your deck.
Shep
Letörlöd? 😄

dave9004
Nekem mindegy
Shep
Hát én nem sok jót várok a kieg után.

Shep
1 Mana 2/1 pit Snake, destroy any minion damaged by this minion. Rogue card
Huge Toad 2 mana 3/2 beast Deathrattle deal 1 damage to a random enemy.
Unearthed raptor 3 Mana 3/4 Battlecry choose a friendly minion. Copy it's Deathrattle effect.
Wobbling Runts Neutral 6 mana 2/6 Deathrattle summon three 2/2 runts
3-mana Mage spell - Deal 3 damage. Shuffle a (deal 6 damage for 3 mana) card into your deck.
Tomb pillager Rogue card 4 mana 5/4 Deathrattle put a coin into your hand
Sacred Trial: (1-mana Paladin secret) Secret: If your opponent has three or more minions and plays another, destroy the newly played minion.

Shep
Miért abba mit akarsz kétszer, azt az 1 szem csillámot?

dave9004
Ez és cabal hogy működik?
Shep
Várjál, Jürgen nem úgy mondta, hogy a paklidból, vagy rosszul emlékszem?

dave9004
Dragon priestbe mehet
Tessék, itt van egy. Ez + Dr. Boom epic combo 😄 A vízjel nem stimmel, de hearthpwn-on kinn van.

Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2015.11.06. 22:01:13
Ha lesz hozzájuk kép, egyelőre nincs.
dave9004
A hearthpwnon vannak még lapok azokat is rakjad be
dave9004
Nem írja h a deckedből ugyh bármi lehet ami 3 mana
Várjunk csak, a scarab az random dob fel 3 db. 3 manás lapot, vagy a deckünkből? Ha random, akkor az is fostelep, bár 1 db talán beférhet 1-2 deckbe.
Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2015.11.06. 21:41:34
dave9004
Ez az első wing azért brmtől messze van se emperor se patron szint
Annyit se, max control warriorban szerintem, de rá kell szabni, a legendaryk helyett laphúzás kell. Azt ki fogom próbálni.
dave9004
Zozo sztem ez annyit ér majd mint a astral communion.
😞 😞 😞 😞

akkor egy raklap szart nem ér az egész 😄

///// Asus G751 \\\\\\\\\\

dave9004
Ja sztem se colléctible card a majom, hanem olyan mint a nerubian
de miért nem? 😞

sztem portalbon nem fogod

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

azt hogy portallal kirántom monkeyt és halleluja.

Amúgy meg baromi lassú az egész, mire kirakod elise-t, mire kihúzod a mapot, elnyomod, és még ezek után ki kell húznod a majmot. Ez így halottnak tűnik.

dave9004
Aranymajom meg a tököm. Első wing goldból lesz véve tuti 😄
ProGabe
Ecsém, már ott tartunk, hogy a Blizz szerverek nemhogy egy játék/kieg rajtot, de még azok bejelentését sem bírják. 😄DDddd
Le van halva a weboldal, pedig csak meg akarom nézni, mégis mi a fenét pakoltak fel rá

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Igen! A teljes endgamet dobnám, kivéve Grommasht, őt megtartanám vésztartaléknak, meg persze Justicart. Berakok néhény tauntot, Gromm aktivátorokat, removalokat és AoE-ket + fegyverek. Ki lehet spórolni a 8 legendből legalább 5-6 darabot. Csak túl kell élni és armor up ezerrel. Szerintem működhet, de meglátjuk, el kell találni az arányokat.
Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2015.11.06. 21:18:14
de oda pont nem jó sztem mert ott eleve high value lapok vannak, azokat dobnád?! sztem nem

és ez nem turn 4 play lesz, hanem ha "nincs" jobb akkor potent win condi
ez nem tempo play nálam, hanem win condition
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.11.06. 21:16:40

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Amúgy tudjátok hol fog működni Elise és a golden monkey? Control warriorban, Justicar + ez ledarál bármit. Ott megteheted, hogy késsenek 1-2 kört a lapjaid és a végefelé szerzel egy raklap legendaryt. Sőt, meg lehet pakolni még több removallal és laphúzással, armor up felfelé ezerrel, a legtöbb legendary NEM IS KELL MAJD, úgyis kapunk csomót. Na, ez lesz az első deckötletem, ezt fogom először kipróbálni 😄D Theorycrafting beindult 😄
Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2015.11.06. 21:15:27
De a saját deckedet lassítod azzal a + 2 lappal, mikor húzhatnál Highmanet is a 6. körre, lehet helyette jön a térkép. Az ellenfél zoo meg lealáz már amiatt a kis manaveszteség miatt is. Abból kitetted volna a jugglert, amihez odacsapod a kutyákat is és pucolsz.
elise akkor lenne mocsok lassú ha a statja nem lenne átlagos 4 mana
de 3/5ért kapsz egy win conditiont

arénában gyilkos, rankedon is jó lehet mondjuk egy midrange hunterbe

a hat szintén
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.11.06. 21:10:11

Na, vegyük akkor át a lapokat. Mit gondoltok?

Szerintem:

Jeweled Scarab: használható, garantáltan van egy jó 3. körös játékunk. Vagy vész esetére is jó lehet ez, hirtelen kiszedni pl. egy Hexet a deckből, ha kell. Irányított laphúzás, tetszik az ötlet.

Explorer's Hat: fostelep. Lassú és gyenge, és áhh...és erre elpazaroltak egy kártyát a kiegből. MIért buffolnék 2 manáért egy lényt, ha kirakhatok helyette egy újat, 2 manáért alapból jobb statokkal, mint 1/1 ?

Elise Starseeker: Hát, nem tudom. Egyelőre nem tetszik, mocsoklassú, és jól kell húzni. Arénában isteni lap amúgy. Constructedben, maximum akkor jó, ha behoznak olyan discover effectes kártyákat, amikkel bele lehet húzni a térképbe meg a majomba. Vagy ha alapvetően sok laphúzással és removallal életben maradsz, amíg lesz egy raklap legended. De addigra elpusztulsz, vagy egy jól irányzott AoE-vel feldarabolnak. Vagy lesz a kezedben egy raklap nagy lény, amiket túl lassan tudsz kipakolni. Asszem nem tetszik. És ezzel kitárgyaltuk az egész golden monkey dolgot, ugyanis ha nem működött a Mistcaller, akkor ez még úgy se fog, ha nem hoznak be olyna lapokat amikkel gyorsítani lehet a felhúzását. Méghozzá úgy meggyorsítani, hogy max 2-3 kör múlva előhozhasd. De ha ezekre elköltesz pl. 5. körben 5 manát, mert mondjuk 3 manából megszerzed a térképet és még 2-ből elsütöd...áhh. Ez nem fog működni.

Szerintetek?
Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2015.11.06. 21:06:50
most állhatok neki goldot farmolni rank20on 😄
bezzeg ha tudnék arénázni 😞
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.11.06. 20:58:24

Shep
Jövő hét csütörtök szerver leállás, készüljetek! 😄

TBTPumpa

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Shep
Explorer hat is miért nem neutrális, megint a retek hunternek kell adni.

Shep
Amúgy én nem lepődnék meg ha egy komoly deckbe sem kerülne be, hacsak nem jönnek meta lassjtó lapok még mellé