40521

Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
Negritis #28559 elég régóta k*rv@gyenge, de én imádom :D -
Renegade #28558 tök lelkesen ugrottam neki november környékén, de azonnal rekorder lett (13-ról16-ra) szóval, nem vagyok hajlandó még összerakni sem azt a decket :)
Utoljára szerkesztette: Renegade, 2016.03.05. 19:45:46 -
Negritis #28557 rank 15n 3/4 a mid hunterrel tegnap :D pedig azt aztán minden veri elvileg :D -
Vagy csak nem tudsz vele játszani :DDDD -
Renegade #28555 gondoltam kíváncsiságból leporolom a face huntert
1 meccs: 10. körben feladtam, egy 22 hp-s druid ellen
2. meccs: valamilyen wari, 3. körben feladtam, mert nem volt mit rakni az első körös axe, második körös cleave!!! után
3. meccs: reno warlock, 9. körben adtam fel, -1 szint
4. meccs: secret pala, na ez sima liba volt, ez az egy ami ellen hatásos a mostani metában
5. mecss: dudu, 8. körben lehozta a kombóját, meghaltam
mondjuk le a kalappal azok előtt akik még látnak fantáziát ebben a deckben.
de nyilván a legviccesebb, hogy van aki még szidja az ingyen csillagot:)
Utoljára szerkesztette: Renegade, 2016.03.05. 19:17:42 -
Negritis #28554 standardben kiesik a mad scientist, azt meg fogja érezni a mage, hunter elég szépen ha már DR lények :D -
Renegade #28553 :(
biztos ki fogom próbálni, de szerintem én wild játékos maradok, szeretem a tempo maget. Persze majd meglátjuk mit tudnak az új lapok. :) -
nem kell izgulni, standard beüt, a deathrattle lények nagyja mint a golem kiesik :D -
Renegade #28551 na, gondoltam összerakok egy rugót, hátha van már hozzá elég lapom, mondjuk egy raptort, Thalnos nincsen, sebaj, sky golemek száma: 0, ok, akkor majd fél év múlva :) -
Renegade #28550 ha nagyon jó játékos vagy, akkor persze, meg a variancia miatt időnként sikerül egy-egy közepes képességű játékosnak is.
tehát én, vagy még nálam is ügyetlenebbek nem nagyon fognak vállalható idő alatt legendek lenni, mondjuk secret palával.
az idő azért elég jól bekorlátozza ezt az egészet, mert attól még, hogy valaki vért izzadva, bevergődi magát legendbe, még nem lesz jó játékos.
-
Több "nagy" játékos is megmondta párszor, hogy bármilyen paklival el lehet jutni legendre csak idő kérdése. -
Renegade #28548 szerintem:
ügyes játékos az, aki változatos deckekkel (tehát nem csak az aktuális tier1), kényelmesen lemegy R5-re ha akar.
én pl ezért sem tartom magamat ügyes játékosnak, mert ezt csak sztrádeckekkel tudom megcsinálni.
természetesen előfeltétel, hogy azért legyen az embernek 2-3 vállalható paklija, nyilván a kezdőknél ez még nem áll fent.
Utoljára szerkesztette: Renegade, 2016.03.05. 09:55:38 -
Negritis #28547 ez így nem teljesen igaz, vannak decktípusok aminél nem csak a "tehetség" számít hanem a beleölt idő is ami :
1. nem mindenkinek adatik meg, én pl meló mellett legjobb esetbe is csak 2-3 órát vagyok otthon gép előtt
2. nem feltétlen szórakoztató, én is ezért van az hogy melóhelyen slozin játszok kb a legtöbbet
meglehet csinálni a legendet 200 facedeck győzellemmel is úgy hogy meccsenként átlag 3 perc
és úgyis hogy nyert 150et control deckkel, de 15 perc az átlag
és akkor koncepciós még kevésbé hatékony deckekről nem is beszéltem ahol még nagyobb a Win igény és sokszor még hosszabbak a meccsek (mill rugó, fatigue wari ...)
(azért nem össz meccsszámot írtam mert mind1, valamint "tudás/mák"tól függően ez a szám csökkenhet)
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2016.03.05. 09:46:03 -
Renegade #28546 mindenféle deck létezik, javaslom neked P4wnyhof stream-jét/youtube-ját, viccesen változatos deckekkel mászik be legendába minden hónapban.
én pl az ilyen streamerek miatt sem értem a pufogókat, csak be kéne látni, hogy vannak ügyes meg ügyetlen játékosok -
"Az érdekes koncepciótól, a lapok közti szinergiáktól és a minimális gondolkodástól."
Egy kártyajátékba például én is hasonló dolgokat szeretek.
Többek között ezek hiánya(első kettő pont) miatt nem is tudott a hs bevonzani a maximum 1 órás stream nézésen kívül.
"Nem rejtem véka alá, hogy rekszar helyett valamelyik amaz féle class jobb lett volna ennek a játéknak.
edit: ^ szeretem a control papot, olaj rugót, shadowpriest, handlock, dragon deckeket is örömmel próbálgatom. Rugóból arany hősöm is van, így remélem érthető a drága hunter iránti fanyalgásom."
Ezek ellenére sem értem, hogy egy aggro miért lenne kivétel?
Azokból nem lehet érdekes,szinergisztikus vagy éppen minimális gondolkodást igénylő paklit összerakni?
Meglehet, hogy hs-ben nem ezt elfogadom, de amit pl én is leírtam az eredeti hsz-ben az számomra teljesítette az érdekes koncepció,szinergia és minimális gondolkodás kritériumát, ahogy néztem sokkal inkább a megfelelő mennyiségű eszköz hiányzott hozzá.
Én pl ezt a counter board wipe játékmenetet gyűlöm hs-ben és bevallom nehezen látom azt, hogy hogy is lehetne érdekes és szinergisztikus paklikat összerakni, ha az ellenféltől már a 3-4,körben számítani lehet arra, hogy a körében letisztítja az asztalt majd a value lényeivel eldönti a csatát.
Szerintem a legegészségesebb az lenne, ha minden class feltudna sorakoztatni mindenféle decket.
-
Látom sikerült leszűrnöd a lényeget. :) -
Zozo0122 #28543 Én játszottam rank 5 körül is olajrugót. Mocskosul nehéz volt, szerintem elég magas a skilligénye. Jah, de sajnos mai napig nincs Thalnosom... -
Mondhatod, miért ne mondhatnád? -
Negritis #28541 tehát ha én 2 éven át csak facehuntert tolok akkor mondhatom hogy ahhoz kell a legnagyobb skill?
rendben -
Elfogadni? 1,5 éven át csak rugóztam. Akkora bullshitet hord össze a csávó mint ide Nagykáta. -
Renegade #28539 ennyire nehéz elfogadni, hogy tévedtél? :) -
Gondolom rank 15 körül, mert ha tényleg ezt gondolod, akkor szerintem river crocos paladinok ellen nyomtad. -
Negritis #28537 2-9mana lap 14 dmg vs 3 lap 9mana (deckhand,oil,flurry - 1+4+2+2 a fegyó) 13 dmg
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2016.03.04. 13:34:06 -
a druidnak nem kell lény, csak 2 lap. addig meg rakosgatni tamp után a nehezen szedhető lényeit. -
Karácsonyfát nálunk vízkeresztkor le szoktuk szedni, nálatok lehet egész évben áll? :D -
Negritis #28534 mind2 deck arról szól, hogy mikor kezedben a kombó akkor legyen lent annyi lényed amivel lethal
közbe bevinni annyi sebzést, hogy minél kevesebb keljen
valamint a tauntokat kivonni a forgalomból
az hogy most a combo erősebb mint az olaj, ami ugye a patron előtt volt nagy sztár más tészta
akkor ugye az olajra mondta mindenki h broken (meg is oldotta a blizz) -
Negritis #28533 még streameltem is olaj rugót, de sebaj :D és nem is ment rosszul vele, de nem tartom sokra a decket
-
Szerintem ezt itt zárjuk is le. Kizártnak tartom, hogy valami is játszottál volna vele egy meccset is lol... -
ebben nem értünk egyet. az olajosnak van egy skillcapje, a BrokeBackdruiddal egybevenni meg vicc felsőfokon. -
Negritis #28530 tudjuk felétek a karácsonyfa a high end deck -
Hát ezen most nagyon jót nevettem. -
Negritis #28528 olaj rugót beállítani mint high skill deck, az nagyobb túlzás mint azt mondani hogy midhunter szinten van
olaj rugó kb annyi skillt igényel mint a kombó dudu
húzod a lapokat míg kijön a lethal kombó, és közbe removal
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2016.03.04. 12:12:47 -
Most vagy ironizáltál vagy szimplán ostoba vagy.
-
Renegade #28526 na, ilyen is rég volt, rögtön egymásután:
eboloid, minden ott volt nála ami kell, én meg csak malmoztam a 3. körig, nyilván elvert, viszont a mustáron kívül nem láttam nála drága lapot.
utána meg azonnal egy mech paladin, na ilyet idén még nem láttam, épp hogy elvertem, persze ez a remek program nem adta meg a csillagot, egy reconnect miatt, de ezen már meg sem lepődöm, még mindig elég szarul kezeli a reconnectet. erre meg a bugokra szánhatnának némi erőforrást.
Utoljára szerkesztette: Renegade, 2016.03.04. 11:21:23 -
Negritis #28525 nem lételem a 2 kalapács, nyílván sokat javít a decken
de 2 zap / powermace is tud javítani valamicskét rajta -
Renegade #28524 hát én régen azt csináltam, hogy face-hybrid hunter, meg olyan sok aréna, hogy meg is untam. idén pl összesen, ha 20-at játszottam, ez régen megvolt 1-2 hét alatt. még a mostani nagyon lutri aréna metában is azt javasolja az összes pro, hogy ott érdemes költeni a goldot, persze, ha goldból nyitogatod a szárnyakat, akkor tényleg nehéz, mert úgy nagyon kevés aréna fér bele. :(
papból egy elég használható és olcsó control decket össze lehet rakni. Meg az ebola paladin sem túl drága.
Utoljára szerkesztette: Renegade, 2016.03.04. 10:43:56 -
Renegade #28523 a 2 kalapács az azért rögtön 800 por, az azért az elején nagyon sok. -
Madi92 #28522 De, sajnos utálom a huntert. :D
Négy kasztot szemeltem ki (pala, sámi, druid, priest), mivel nem szándékozok pénzt költeni a játékra, ezért esélytelen több felé figyelni, így is alig van értelmes deckem/lapom még.
Bár decktracker alapján 50% körül mozgok minden deckemmel, szóval hozzák amit kell, csak nem látom a fejlődést rankeden.
1 hónapomban, igaz egy szerencsés winstrikeal, de levergődtem lvl15-ig, ezt jobb lapokkal/kicsivel több rálátással sem tudtam még azóta megcsinálni. 2 hónapban lvl 16 elejét karcolgattam az utolsó napokban.
Nagy balszerencsém, hogy ami packot eddig nyitottam, mindig ugyanazokat a lapok dobálja. Pl thrallmar farseer 5x van meg, volt, hogy egy packban kettő is volt. No komment. Értem, hogy totál random, de jónagy biatch az RNG :D
Legendary meg csak Reno meg Bren van, eddig jutottam LOE-ben. -
Negritis #28521 inkább burst-s faceshaman :D az se túk drága és hatékonyabb -
Renegade #28520 hónap elején sehogy, sajnos, R19-R20, masszív control farmer fal, az alatt meg a lefelé igyekvők, optimális-közel optimális deckekkel.
ha nem idegenkedsz a facehuntertől, akkor azzal, mert rohadt olcsón össze lehet rakni egy olyan decket, ami néha legyorsúlja a bimbákat.