40521

Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
Renegade #28599 ezt mondjuk nem hiszem, olyan monotonitás tűrés a világon nincsen :)
-
Vannak 1 kasztos játékosok, meg 1 deckesek is :DDD -
:D -
Renegade #28596 na örülhetnek a másik topik trolljai, sámán küldi, 6-ból 0 win, úgy fest ezzel sem tudok játszani :D
-
Felrobbanna Azinternet :D -
Zozo0122 #28594 Azért ha ezt bejátszanák, megnézném mit szólnátok, meg úgy kb. mi lenne a bejelentés stream chatjén :D -
Azért én röhögnék ha meghúznák :D -
Pio #28592 Nyilván fake. :) -
Jó ha ez igaz, elmennek a ... na oda. Ja, hogy megint unatkozott valaki :D
Utoljára szerkesztette: Shep, 2016.03.07. 20:15:11 -
1Darton1 #28590 Indulhat a standard. No joke.
-
Hearthstone bejelentés március 11-én
"Lead Designer Ben Brode és Senior Producer Yong Woo az amerikai Winter Championship gála megnyitóján, magyar idő szerint március 11-én, péntek este 7 órától nagy bejelentést tesz. Valószínűleg az új kiegészítő és a standard mód dátuma kerül majd nyilvánosságra."
awesome expansion, awesome new cards, awesome adventure, awesome content, awesome RNG
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2016.03.07. 19:14:40 -
Nekem is Galaxy Ace 4-m van, és valóban lassan tölt be egy-egy meccset, de meccs közben általában nincs semmi probléma, vagyis addig ameddig véletlenül be nem zárom, mert akkor kb. 2 perc kell neki mire újraindul. -
Negritis #28587 s4 minin nekem nem igazán volt vele gondom
nem tudom a 2 készülék között van-e korreláció -
argo001 #28586 A kérdésem az lenne, hogy próbálta már valaki a játékot Samsung Galaxy Ace 4-en? Nálam játszhatatlan, az esetek 90%-ban nem jön be a játék, ha netalán be is dob egy játékost, azonnal újraindítja magát az egész játék... :( -
Pio #28585 Azóta ha jól emlékszem Kripp újra megcsinálta a kísérletet az új, olcsóbb legendary lapokkal és most már ha nem is jó, de nem teljesen életképtelen a 30 legendary deck. :D -
druiddal is fasza, ha raksz bele rampot/communiont. -
Negritis #28583 ilyenkor mindig ez jut eszembe
-
és ha én pl a 30 legendás paklimmal nem jutok 19 alá? :D -
Negritis #28581 az aki "farmol" rank 19-20n az legalább annyi meccset felad mint amennyit nyer
ergo amit esetleg bux ellene azt visszateszi a közösbe
amúgy, azt is említettük már többen, hogy 8-10.ig ilyen a szitu,sztem te is tapasztaltad
érdemes vmi "rák" deckel elmenni 17-16ig ott már talán jobb a szitu -
Madi92 #28580 Erre a lvl 20 farmoljuk a csicskákat nincs megoldás? Egyszerűen 20-as szinten, full legendraykkal találkozom, én meg szerencsétlenkedem a kis Bronzbeardel. Minden van. Néha úgy érzem magam, mintha már réges-régen lvl 1-en lennék. Az a baj, hogy hiába csinálok bármit, ha egy jókor érkező legendary elrontja a játékomat, válaszom sincs rá sokszor. -
Malarki #28579 
-
Pio #28578 Kis kiegészítés, pont mostanában jelent/jelenik meg a Warcraft Chronicles első kötete, aminek pont az a célja, hogy tisztába tegye a teljes wow lore-t, ez alapján pedig csak ez a 4 Old God van, vagyis a WoW-ban jelenleg már csak 1 élő Old God(N'zoth) maradt. Béke poraikra. :(
Utoljára szerkesztette: Pio, 2016.03.06. 19:14:02 -
Pio #28577 Valójában de, rájuk kell gondolni, legalábbis ők ihlették az Old Godokat a Warcraft világában. :)
Ahogy a Blackrock Mountain előtt, úgy most is lecserélte a Blizzard a HS honlapján a kártyákat a főoldalon és a kirakott kártyákból szinte egyértelműen következik, hogy Old Godos kieg jön.
Toast csinált is róla egy jó videót:
Amúgy ők uralták a nagyon ősi időkben Azerothot, ahol a Warcraft játszódik, aztán jöttek a titánok, mákjuk volt, mert az old godok épp egymással háborúztak, úgyhogy gyorsan elp*csázták és a föld alatt bebörtönözték őket különböző helyeken (illetve az egyiket meg is ölték). Azóta a föld alól, börtönükből manipulálják a világ sorsát és szervezik szökésüket, szóval teljesen egyértelmű a Cthulhu mítosszal való párhuzam. Elég durva arcok, még bebörtönözve is olyan dolgokat vittek véghez, ami nagyon komoly válságokhoz vezetett (például Deathwing megőrjítése, a War of the Shifting Sands, Pandaria nagyjának kipusztítása, az Emerald Dream megfertőzése, a night elfek nagává változtatása, satöbbi...). A WoW sztoriban 2-t (Yogg-Saron, C'Thun) mi játékosok öltünk meg, 1-et (Y'Shaarj) pedig még régebben a titánok és 1-ről (N'Zoth) biztosan tudunk még, de van több is. -
Malarki #28576 "feltételezhetően Old Godos kieg"
Ezt hol olvastad vagy honnan vetted?
Nem nagyon vágom a Warcraft világát, kik vagy mik azok az Öreg Istenek? Mert gondolom itt nem Cthulhu-ra vagy Nyarlathotep-re kell gondolni :D -
Zozo0122 #28575 Mysterious Ozumat, paladin legendary
-
Pio #28574 Ki mit vár a feltételezhetően Old Godos kiegtől?
Haverom most mutatta wow tcg egyik bannolt lapját: 8 mana 8/7, charge, ha meghal visszakevered a paklidba, ha az ellenség rányom valami spellt/hatást 10-et sebez az arcába. Fincsi lap lenne... :D
-
Renegade #28573 tényleg, a dragon patront próbálta már valaki? -
Renegade #28572 tempostorm szerint coin flip.
meg tényleg elégé kezdő vagyok warriorral, mindösszesen 47 win :(
na de majd belejövök :) -
ne már, a patron a secretpalák miatt jó... -
Renegade #28570 na letudtam a warrior küldit patronnal, kezd tetszeni ez a deck, pedig marha béna vagyok még vele. :)
mondjuk a secret palák rendesen elpicsáztak :( -
Renegade #28569 Na ilyet sem láttam még:
Patron, második körben kirakom a kovácsot, hunter meg feladja o0 -
Renegade #28568 beszarás, legutóbbi 3 aréna:
3 win/25 gold/1 pack/1 common card
8 win/195 gold/ 1 pack/1 common card
6 win/80 gold/1 pack/ 1 common card
na most tényleg szarjanak sünt, az ilyen + 5 dust lapok :( -
Zozo0122 #28567 Oké. Én már belefáradtam, többször nem próbálok meggyőzni másokat arról, hogy mennyire nem szabad komolyan venni azt a topicot. -
Hát szerintem a játékhoz képest az felüdülés. -
Renegade #28565 tudjátok, hogy nem bírom idegileg azt, ami ott megy :D -
Nem vegyül a félkegyelműekkel :DDD -
Zozo0122 #28563 Miért? Azért van :D -
Renegade #28562 oda nem, köszönöm :) -
székletpalával is jöhetsz a dühöngőbe, más kérdés h ki leszel röhögve xd -
Renegade #28560 új rekord: secret paladinnal első körben kiraktam a kompetitív szellemet, 8. körben aktiválódott :D
ma is nagyon kedvel az RNG :(