Hearthstone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ProGabe
Ez a lol:

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

mechmage is szeretni fogja blastmage mellé 😄

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Lol, a paladin murloc kártya 😄DDD
Boccs, nem követem 100%ban a topikot, tuti vicces kombó lesz. 😄
Turn10 Brann + Dr. Balanced... 😄
ProGabe
Ehh, 1/1/1 lock, ami lehet 1/5/5 is

Hogy mi? Priest kártya, ami 3-at sebez minden lényre és utána megkapja az ellenfeled?! :S
Utoljára szerkesztette: ProGabe, 2015.11.07. 00:56:09

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

ProGabe
Persze, valamit kezdeniük kell ezzel a technikával, csak a gond az, hogy alapjaiban van elcseszve :\

És lesz "pálya", amikor nem viszel hőst, hanem kapod alapból. Eddig ez nekem nagyon tetszik, ennek már tényleg adventrure hangulata van

Igaz, de jó az irány.
ProGabe
Az új Troggal is ugyanaz a gond, mint minden overload-dal: ettől még nem lesz játszható az a sok sz/r lap 😄

Nézed Dave az új shaman lapokat?
ProGabe

Egyébként sorra mutatják be az egyáltalán nem random vagy irányított/uralható random (scarab) lapokat, szóval nagyon úgy fest, hogy meghallgatták a sok sírást a sok random miatt.
<#taps>
Nincs valami kalózstream? 😄
ProGabe

Ez a Ben Brode egy állat, tuti újabb memegifek lesznek ebből a panelből... 😄

"45 new cards in only 4 new wings so someone should call Trump because this is value overload!"
dave9004
Nekem is cash lesz. A gold értékesebb packokra megy. Dust megmarad mert érdekelhet a murloc sámán. De kétlem h bmikor jó lesz
Kongy
Én minden goldom kártyacsomagokra költöm, 700-at kicsit sajnáltam mindig 1-1 szárnyra kiadni tekintve, hogy nem ad annyi lapot, mint 7 kártyacsomag. Bár az is igaz, hogy nincs 7 csomagban garantált legendary..

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Azt hiszem igen, de épp azért vitték lejjebb, mert sok vevőre számítanak, mert a legtöbbeknek egy retkes goldja sincs 😄 Ennek most lehet örülni, mert keveset kell várni, vagy átkozódni. Amúgy nekem mind1, 20 $-t kibírok.
Szemetek, egyszerre lesz a challengestone és a HS panel... 😄
Eddigiekben 5 szárny volt, ebben 4 lesz, ezzel arányosan olcsóbb is lesz.
A legújabb kapzsiság, amit ezek most kieszeltek az az, hogy csütörtökön máris itt van a kieg. Mindenki decemberre számított, így senkinek sincs goldja kb. 😄 Lehet megvenni pénzé'. <#idiota>
dave9004
? Az egész húsz dolcsi lesz. Eddig drágább volt nem?
Lassan indul a HS panel... 😊

Viszont közben kiesett a Shaman God :'====(
sadface
több szárny = több gold = több $$$$ logika, spock... janemide

I decide when I'm done.

dave9004
Több lap kevesebb misszió
45 új lap lesz, de ez hogy jön ki?
Shep
Murlocokat megint nyomják ahogy látom.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Beletüsszentett, az komoly 😄
Shep
Ja látom már, hát tényleg elég gáz.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Nem láttam még, de ha secret az mind rossz 😄

dave9004
Az egy fos secret. Maximum mirrorral jó meg ctrlba
Shep
Éljen, még nagyobb lesz a karácsonyfa!

burning Lamborgini máshol, lényeg, hogy egy lángoló pia, de ő hááát beletüsszentett, de így legalább jutott mindenkinek 😄

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Gondolom erre gondol, a Barcraftban is blizzcon estét tartottak/tartanak:

Nálunk faszán megy párhuzamosan 4 képernyőn 4 különböző channellel. De amikor olvastuk, hogy másnak akad átnyomtuk a tournament streameket youtube-ra, hogy ne együk előletek a sávot. 😊
"cimbim magára gyújtotta Ragnarost"

Ez mi? <#idiota>
hát srácok, ez jó volt, végtelen pénz el lett költve, a közvetítés cserébe szaggatott, mintha modemről jött volna, a cimbim magára gyújtotta Ragnarost, de jó volt 😄

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Paladin is kap új secretet. Nem, hogy még több új deckre adnának lehetőséget...
Aki esetleg lemaradna róla itt az új WoW kieg intrója is, Varian és Sylvanas együtt zúznak egy nagyot infernalok és hasonló borzadványok ellen:

Shep
Most látom az új hunter secretet, éljen soká a fachunter, nem volt még elég azonnal sebző szarja! Gratulálok hozzá!

dave9004
Már csak casualból kéne kitenni a quest gold advancet és sztem ott lehetne igazán jókat játszani
Nagyon tetszik ahogy látod a dolgot. Nem beszélhetek mások nevében, de talán kicsit bedőltem(tűnk) egy olyan ábrándnak, hogy egy kompetatiív TCG-t játszhatunk végtelen tanulóidő és anyagi erőforrás rááldozása nélkül. Végső soron engem is az fogott meg milyen gyorsan jónak érezhetted magad benne. Aztán mikor egyre csak a casual irányba mozdult a dolog elveszítettem az érdeklődésem. Pár hónap szünet után mostanában kizárólag funból játszok ha rám jön, nem a ladderen/questeken görcsölök és jobban élvezem a játékot mint bármikor az utolsó 1 évben.
ProGabe
Majomnak az animja azért nem rossz:

Lustáknak youtube verzió a gameplay-ről:

dave9004
Jogos. Nekem csak annyi a kívánságom h ne legyen gyenge a sámán
ProGabe
<#eljen><#eljen><#eljen>

Annyi észrevételem van amúgy, hogy az a réteg, akik nagyon benne vannak a játékban, fórumoznak róla, blizzconra figyelnek, hogy azonnal lássák az újításokat elfelejtik, hogy ez alapvetően egy fun, casual játék. Mindenki egyből azon agyal a neten, hogy melyik új lapra milyen OP kombót és winfarmer decket lehet építeni és melyik mostani OP deckben lesznek életképesek.

A golden monkey SEMMILYEN deckben nem lesz hasznos, ebben szinte teljesen biztos vagyok, de rettentő fun lap lesz és már előre imádom.
A wowot is szerintem az rontotta el, hogy a játékosok elkezdték mókuskerékként, második munkahelyként kezelni, körül se néztek, nem gyönyörködtek a tájban, nem olvastak sztorit, nem álltak le beszélgetni másokkal, csak farmoltak és farmoltak és összeírták, hova kell járni a legnagyobb upgrade-ért és hogy lehet a leggyorsabban kifarmolni a capet és a játék megszűnt játék lenni... 😞
Tartok tőle, hogy már késő, de olyan jó lenne, ha a HS nem jutna erre a sorsra...
dave9004
7 mana spell és ha meglátnak egy murlocot, mindent elkezdenek takarítani.