Hearthstone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
(Amúgy, más nevével poénkodni kicsit kínos. Vagyis inkább olyan gyengének érzem, vagy nem tudom.)
Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2015.11.07. 17:34:13
Na de komolyra fordítva a dolgot így 48 óra elteltével megérett egy instant -favra a topik, mert hasznos/építő jellegű hozzáböfögést még nem olvastam, ellenben a markonyi beltenyészet tag már annyira szopkodja egymást, hogy csak az időmet baszom el az értéktelen hozzászólások olvasgatásával, ami valljuk be elég para. (ne kérdezd, fingom sincs miért olvasom a topikot, ez olyan facebook jelenség, azt is kényszeresen néztem egész nap, amíg meg nem untam és hatvan ember kivételével mindenkit letöröltem a picsába).
Szóval ja, a bemutatkozás nem sikerült, de jobb is így, ti már vagytok elegen egy swinger klubhoz (csajok nélkül), építő jellegű tartalom meg nulla itt. Úgyhogy adios, farmolom tovább a goldot, első szárnyra már megvan 😄
///// Asus G751 \\\\\\\\\\
Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2015.11.07. 17:24:32
Shep: Ez már tuti kész volt TGT előtt, jó kis pénz ez nekik karácsonyra
Az ember itt próbál kommunikálni, de le se szarják 😞
kapjátok
be
gyíkok
én
leléptem <#idiota>#idiota>
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
A Goblin Blastmage-be bele se merek gondolni. brann is egy pszeudo taunt. le köll szedni
Utoljára szerkesztette: dave9004, 2015.11.07. 16:58:05

Háromért több az, mint fun.
Amúgy ahogy elnézem faszhunter erősebb lesz, mint valaha.....
Utoljára szerkesztette: Matte, 2015.11.07. 15:45:09
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
hiába cserél mindent legendaryre, ha full random az egész. Az mondjuk, hogy a zöme 7+ mana teljesen lényegtelen, mert negyedik körben nem nagyon fogod kijátszani monkeyt. De ez akkor is csak fun card, semmi több.
Na irtsuk ki a meta paklikat casualból és akkor ez egy jó kieg oda
Ez egy kis fun 20 dolcsis kieg, kicsit elviselhetőbb randommal, kevés előre látható jó lappal.
Majd hetente kiderül mi lesz szuperjó és mi nem.
Csellendzserre nincs válasz, kaszinózni érdemes, és ezek generálják a faceaggrot, meg a druidot aminek aggroja kapott egy mini shreddert kb ennyi.
a dupla bttlecry-os minion lehet vicces healbottal, mill murlockkal stb. az beférhet. Meg persze ha lentvan, akkor a shrink cabal sokmindent ellop.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson