Hearthstone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TBTPumpa
Yep 6000 Ft körül van.

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

20$-t mondott Dave, én még nem néztem

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Mephike
Arról már volt szó, hogy ez a csomag valós pénzben mennyibe fog fájni? Gondolom kevesebb szárny miatt kevesebb Euróba fáj majd... jah várj, mégse... 😊

az hogy minden szar erős túlzás hogy érdemben 😄

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Atyaég, végem 😄 Ehhez milyen lelki sérülés kell? <#idiota> Azért sértődtél be, mert nem kaptál reakciókat? Tegnap este óta érdemben beszélünk a kiegről, szerintem teljesen normálisan. Na, amúgy ha már megvan a goldod az első szárnyra, akkor farmolj ki még egyet, csatold őket a hátadra és repülj bele mondjuk a Napba

(Amúgy, más nevével poénkodni kicsit kínos. Vagyis inkább olyan gyengének érzem, vagy nem tudom.)
Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2015.11.07. 17:34:13
Amúgy mit gondoltok, most már lesz életképes beast druid deck? Olyat kéne, amibe befér a 2 savagery is, a TGT-s medvedisznóember, meg Malorne is...valami egészen új.
ójaj, tán belegyalogoltam házizozi lelkivilágába? 😄 Igazán sajnálatos. Szerencsére az értelmetlen szófosása azóta is töretlen, így nagy kár talán nem történt. 😄

Na de komolyra fordítva a dolgot így 48 óra elteltével megérett egy instant -favra a topik, mert hasznos/építő jellegű hozzáböfögést még nem olvastam, ellenben a markonyi beltenyészet tag már annyira szopkodja egymást, hogy csak az időmet baszom el az értéktelen hozzászólások olvasgatásával, ami valljuk be elég para. (ne kérdezd, fingom sincs miért olvasom a topikot, ez olyan facebook jelenség, azt is kényszeresen néztem egész nap, amíg meg nem untam és hatvan ember kivételével mindenkit letöröltem a picsába).

Szóval ja, a bemutatkozás nem sikerült, de jobb is így, ti már vagytok elegen egy swinger klubhoz (csajok nélkül), építő jellegű tartalom meg nulla itt. Úgyhogy adios, farmolom tovább a goldot, első szárnyra már megvan 😄

///// Asus G751 \\\\\\\\\\

De amúgy lehet, hogy bele kéne húzni és 12.-éig felmenni, mert utána idegrohamot fogok kapni, ha nem működik valamelyik deck. Casualra nem megyek nyomorékoskodni, felesleges az a játékmód így, hogy ad goldot.
jazzy
😄D epic lehet Vol'jin, megnéznék egy rage orc féle animációt arról, hogy kétszer kicseréli a hpkat és vakarja a fejét.
dave9004
Ezzel megint az lesz, megnézik mennyire elégedett mindenki. Hypenak elég így is, hiába kevés jó lap. Sokan pénzből megveszik, majd bbrode meg klopp kijelenti, hogy jó úton járnak, a panaszkodók meg csak kis százalék amit leszarhatnak
Mondom, ha lesz 2-3 működőképes, amivel felmegyek rank5-re akkor már jóság van 😄 Amúgy főleg rugót, huntert meg shamant tervezek játszani, mert ezek még nem 60-asok.
Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2015.11.07. 17:24:32
Hoppá. Ez rossz hír.
Voljin, Crazed alchemist meg általában nem fognak csinálni semmit... 😄
dave9004
ha tegnap nem mutatkozol be akkor másabb lenne 😄

Shep: Ez már tuti kész volt TGT előtt, jó kis pénz ez nekik karácsonyra
jó, hát tulajdonképpen akkor nyaljátok ki egymás valagát 😄

Az ember itt próbál kommunikálni, de le se szarják 😞

kapjátok
be
gyíkok
én
leléptem <#idiota>

Shep
Mondom ,hogy éljen a kaszinó! 😄 Nem értem miért az ilyen debil deckkeket kell tovább erősíteni.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Ja, már látom ahogy Zozo megcsinálja a poén deckjeit amik azután a süllyesztőben végzik, mert haladni nem lehet velük, meg ahogy hó elején magas rankon jön a golden monkey mill róg 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

dave9004
Injured Blademaster veljú 😄
A Goblin Blastmage-be bele se merek gondolni. brann is egy pszeudo taunt. le köll szedni
Utoljára szerkesztette: dave9004, 2015.11.07. 16:58:05
na valahogy így képzelem a majmozást 😄

rúzsmánki

Shep
Ebből tudod mi lesz? Emperroros kaszinózás csak még a kasztot nem tudom biztosra .)

az úgy roppant okos.

dave9004
Brannt buffolni kell, priest meg tudja oldani. pl jó lenne ha megérne 1-2 kört és akkor bomb lobber takaríthatna
Shep
A dupla taunt az sokkal erősebb, szóval ...

dave9004
sunfury legalább ad taunt taunt, és taunt tauntot 😄
Shep
Akkor ezt a bulit is megölték 😄

dave9004
akkor nincs bgh két giant leszedés, shrink-cabal kombó se lop két lényt, max tiriont
Most olvastam, hogy Brann-nál a targetelős battlecry-ok ugyan arra a targetre fognak 2-szer elsülni, nem lehet új targetet választani.
dave9004
akkor a murloc meg Dr. 0
Devv
Ja nem úgy, "nyilván játszhatatlan", de van ilyen is... 😊
dave9004
Webspinner jó nagy buffot kap most
Craft 2 golden gorillabot 😄
dave9004
midmechsámánba tetszik a gorillabot
dave9004
kétlem
nem hiszem hogy csak funra lesz elég. Blastmage nyom 8 sebzést hetedikben, tuskarr gyógyít 14-et nyolcadikban, healbot 16-ot. sorolhatnám napestig, ráadásul mondjuk egy paladin deckben jó pár olyan kártya van, ami hasznát veszi... akár hatodikban lerakod valami mellé, plusz rávágsz egy coghammert, dupla taunt/dupla shield. De írhatnám napestig.

Háromért több az, mint fun.

Amúgy ahogy elnézem faszhunter erősebb lesz, mint valaha.....
Utoljára szerkesztette: Matte, 2015.11.07. 15:45:09

Devv
Ahogy látom most már Dr. 5 is megérkezett (Naga Sea Witch) 😄
Kongy
Funolásra jó lesz, másra nem igazán.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

nem baj az, 3-ért még így is elég jó. Egyik ha nem a legjobb lap a kiegben. 😄

ez aztán amúgy egy csodás raklap szar egy kártya amúgy 😄

hiába cserél mindent legendaryre, ha full random az egész. Az mondjuk, hogy a zöme 7+ mana teljesen lényegtelen, mert negyedik körben nem nagyon fogod kijátszani monkeyt. De ez akkor is csak fun card, semmi több.

Igen, meg kell tartani a legnagyobb valuera. Jó az a lap, meg a murloc legendary is 😄 Az aranymajom viszont szerintem egyedül control vagy fatigue warriban fog működni, vagy egy heavy control priestben esetleg.
a dupla battlecry-os minion sem fog sok kört túlélni, egy 2-4-es lényt nem nagy fáradtság leszedni, és ordít róla hogy le kell, mert baj lesz, szóval egyszerre kell kijátszani egy battlecry lénnyel, úgy meg nem túl hatékony
dave9004
szépen el is bukta a meccset bmi ellen játszik😄
Na irtsuk ki a meta paklikat casualból és akkor ez egy jó kieg oda
én azt nem értem, hogy ez miért éri meg azt sok baszakodást, a meccs egy pontjától random lapokkal dolgozol, még ha legendaryk is, amik nagyrésze 7+ mana, no spell, egyetlen taunt a chillmaw, szerintem nem sok esélyed marad nyerni
dave9004
ez a kieg már TGT kijövetele előtt kész volt, mert semmi megoldása nincs a jelenlegi metára. Majd a packos kieg az már lehet Icecrown-os, legalább többminden fér bele és remélhetőleg azt TGT blama után kezdték átgondolni.
Ez egy kis fun 20 dolcsis kieg, kicsit elviselhetőbb randommal, kevés előre látható jó lappal.
Majd hetente kiderül mi lesz szuperjó és mi nem.
Csellendzserre nincs válasz, kaszinózni érdemes, és ezek generálják a faceaggrot, meg a druidot aminek aggroja kapott egy mini shreddert kb ennyi.
a dupla bttlecry-os minion lehet vicces healbottal, mill murlockkal stb. az beférhet. Meg persze ha lentvan, akkor a shrink cabal sokmindent ellop.
Devv
Télleg! 😊
Golden Monkey animáció Eric Dodds nyökögéssel. Persze, nevetséges a hang, amit kiad, de olyan jó látni, hogy ilyen gyermeki örömmel viszonyul az egész játékhoz és ennyire izgatott attól, hogy bemutathatja a nagyérdeműnek, én nagyon bírom a faszit. 😊

a map beteszi a deckedbe a majmot amit majd 1x felhúzol 😄

Kongy
Nem egészen értem ezt a Golden Monkey dolgot. Van egy legendary ami ad egy Map of the Golden Monkey-t, de magát a Golden Monkey lapot hogy lehet megszerezni? Ha meg lehet egyáltalán. Azért az elég beteg, hogy telerakja a paklid legendás lapokkal.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

dave9004
4/18 4/16 v akár 4/20 Drake 😄
magára az adventure játékélményére szerintem nem lesz panasz, én ha másért nem is, azért megfogom venni, majd ha lesz rá keret
Shep
Én is 10-ig megyek alatta nincsen értelme. Ezt a kieget meg nem tudom van-e értelme megvenni, nem láttam benne olyan lapot ami meghatna, pedig eddig azért mindig volt 1-2.