40521

Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
ez a védjegye -
Na itt van már. Nem fussa a milliókból egy normális ingre, csak erre a favágó kockásra? -
Negritis #28677 percről percre magyarul -
Negritis #28676 sztem a kezdők szemponjtából jobb lesz az új formátum
ha kicsit vált a blizzard és sűrűbben balancol akkor a metának is jót tehet
DE nem hiszem, hogy akár az aggrot akár a netdeckelést megoldaná
az elsőt azért mert a játék maga eléggé lényalapú és sztem az eléggé oka annak hogy az olcsóbb lények jobb képességeire építve rusholnak
a 2. pedig szimplán a gamercommunity miatt esélytelen, hogy kikopjon
mikor a division még meg se jelent de már azt lehet mindenhol olvasni hogy kinek van max dps buildje akkor én nem bízok benne hogy az emberek nekiállnak gondolkozni bármikor is -
bejelentés stream -
De amúgy komolyan, ha ennyire rossz minden (standard nélkül minden kiegből kellett lap, azért sírtak sokan, most a standardból két évente kellenek új lapok stb), akkor mi a megoldásotok?
Tehát egy ingyenes kártyajátékból akartok megélni, úgy, hogy ne kelljen egy kezdőnek lapot vennie.
Egy gyűjtögetős kártyajátékot akartok új lapok nélkül játszani évekig/ingyen megkapni mindent -
írj blizznek, h casualból vegye ki a gold+quest advance-t. játékosok lesznek, de nem top tier netdeckkel. -
Renegade #28672 Nekem továbbra is az a bajom, hogy itt egy kezdő nem döntheti el, hogy szándékosan szívatni akarja-e magát (pl: irány a 0.0, kemény vagyok), itt benézel R20-ra és mélytorok.
Utoljára szerkesztette: Renegade, 2016.03.11. 09:28:42 -
Negritis #28671 ha az adott év lapjaira megy rá ami csak 2 év múlva rotálódik ki akkor miért is fizet rá?
nyílván nem könnyű, azt nem is mondtam
annyit mondtam hogy már a mostani helyzethez képest is egy fokkal könnyebb lesz neki -
cesar22 #28670 na igen, ez is fontos szempont, akik azt hiszik hogy a kezdőknek mekkora áldás a standard. nyilván classicokat minden esetben gyűjteni kell, de azok a lapok amik nem classicok, de a standardban az adott metában kulcsfontosságúak lesznek, azokat nagy nehezen ha összeszedi az adott kezdő játékos, a következő kieg érkeztével megy a levesbe, mert kiesik a standard-ból, wild-on sincs értelme használni, mert ott megint más meta van, amihez nem lesz elég lapja, mivel kezdő, minden standardhoz szükséges non-classic lapot megszerzi, hogy aztán a következő kieggel már ne tudja használni, tehát szinte alig halad előre -
Zozo0122 #28669 Nem, de attól még hosszú távon is mocsoknehéz lesz. Amikor én kezdtem, na akkor még kb. épp be lehetett kapcsolódni, mostanra nagyon nehéz lehet.
Beindul a standard, jön egy kezdő. Ha csak classicot vesz (márpedig azt kéne neki) akkor abból felhalmoz egy használható készletet, de a többiek a többi játékban lévő kiegből kevert paklijukkal agyonverik. Itt jön rá, hogy na jó, akkor nyitok a többi kiegből is, esetleg kis pénzt is költ rá, szépen gyarapszik a készlete, de nyilván már nem csak classicból, mert akkor vége van. 8-10 hónap elteltével egészen felhúzza magát, örül a fejének, de a folyamatos rotálódás miatt mindig kiesnek majd lapok és rájön, mennyire felesleges volt...egy kezdő egyszerűen nem tud lépést tartani egyszerre a classic és a kiegek lapjainak szükségességével. Az egyik még menne, de mindkettő egyszerre sok pénz nélkül nem. -
Negritis #28668 szal szerinted a kezdőknek szarabb lesz a standardben? -
Zozo0122 #28667 De ezt így van aki beveszi? :D Vagy hülyülsz? -
jó de valami nagyon kretén effekt kell rá, hogy 6/6.. Tippnek szerintem lesz battlecry meg deathrattle is.. -
cesar22 #28665 25 lap se akkora dolog,
5 év múlva meg ki tudja mi lesz, lehet hearthstone se lesz -
Negritis #28664 évente 3 kieg
5 év múlva számítani fog hogy 5 kieg lapjai kellenek vagy 25
hiába csak 2-3 lapról beszélünk attól még releváns -.- -
Ja hát úgy persze, de szerintem ő nem így értette. -
cesar22 #28662 azért önmagában az hogy 10 mana és 6/6 még nem feltétlenül hülyeség, ha van valami képessége ami kompenzálja, aviana is 9 mana, és csak 5/5-ös -
cesar22 #28661 ha netdeckelni akarnak, akkor új kiegenként 2-3 lapot kellett beszerezniük, szó nincs a teljes lapkészletről -
Ez a 6/6 10 mana lesz honnan van? Akkor Ysera meg 20 mana lesz és sosem lehet majd kijátszani? .) -
Negritis #28659 az esetek nagy részében classic-t javaslunk és az továbbra is hasznos lesz
emellett
cesar22 #28658
ha nem is a teljesre volt szükség, de az eddig megjelent összes kieg "esszenciájára" szükség volt
ezek után szükség lesz az előző év kiegjeire és az adott év kieg "esszenciájára"
tehát az új játékosoknak a most jövő menő lapok mellé nem kell összeszedniük pl dr. boomot hogy legyen esélyük -
cesar22 #28658 mert eddig meg kellett nekik szerezni a teljes lapkészletet? -
Renegade #28657 mondom, ne legyen igazam, de eddig minden kieg rendesen megdobta a táp faktort, meg teszem azt, Gipsz Jakabnak összejött némi gold, megkérdezte melyik kieget vegye meg, melyiket is szokta javasolni a nép?
-
Negritis #28656 elvileg könyebb lesz a kezdőknek, mert nem a teljes lapkészletet kell beszerezniük, hanem "csak" az elmúlt időszak alapján standardba beférőket
ez elvileg ugye 3 kieg + classic
azért az nem egy vészes mennyiség -
Renegade #28655 szótár, empátia -
Imádom azokat akik előre sírnak
Utoljára szerkesztette: dave9004, 2016.03.10. 22:21:24 -
Renegade #28653 hála a jó égnek, ha igaz az, hogy egy 6/6-os lény 10 mannába fog kerülni, akkor valószínűleg boom bácsi a cipőjét sem csókolhatja meg annyira táp lesz, konklúzió: rutinos öreg rókák végtelen dusttal, még jobban fogják szívatni a kezdőket, akik bedőlnek annak, hogy a standard nekik is nagy előrelépés lesz.
Persze ne legyen igazam, de kedves kezdők, addig örüljetek, amíg a mostani control warriorok, burst sámánok farmolnak titeket, mert eztán még viccesebb lesz.
-
Na akkor még 2 hónap ebben a posványban. -
Edit: Blizzard has given word to the moderators of the Hearthstone subreddit that Standard and Wild Mode will actually come out with the expansion: “PSA: I just received word from Blizzard clarifying that the Standard and Wild formats ARE NOT going live with next week’s patch. The formats will only be added along with the release of the expansion, which, as mentioned in the post, is late April/early May.” -
KIEG INFOK
134 new cards
4 old Gods, one of them is C'thun
Standard mode next week (sztem a nerfek is már most lépnek életbe)
Release date on late April/early May
C'thun 10 mana 6/6
16 minions who buff God's attack and health -
Matte #28649 http://hessteg.com/beigazolodott-a-sejtes-jonnek-az-osi-istenek/ -
Negritis #28648 old :D -
Zozo0122 #28647 -
Azt még csak a fejlesztők tudják, de még az idén .D -
Madi92 #28645 Mikor lesz a nagy átalakítás? -
Matte #28644 holnap este 7 körül -
Zozo0122 #28643 Mikor lesz a bejelentés és hol lehet majd nézni? -
Negritis #28642 ha jobb a brawl akkor szoktam játszani a fun kedvéért is, sőt ha én a questet brawlba csinálom az azt jelenti hogy az aheti egész pofás
ezek tipikusan a premade deck és a discover your pakli brawlak -
Én csak a paklinyitást szeretem a végén, még ha csak 40 dust akkor is :) -
Utálom. :)