40521
  • Shep
    Jó is lesz :D
  • Negritis
    remélem a toughtsteal mindig ezt fogja adni neked :D
  • Shep
    Ez jó lap, nekem tetszik, jól balanceolt :)
  • Negritis
    a jó munkához idő kell! a szarhoz még több :D
  • Wootan
    Arénázz, ahhoz nem kellenek lapok, csak gold. Goldot gyűjthetsz olyan questekből, aminek nem feltétele hogy nyerj. Vannak acsívmentek is + brawl. Vagy rakj össze valami olcsó aggro decket, azzal hó végén lehet alakítani rank 15 környékén is.
  • dave9004
    Öt kisember, öt mana, öt dust.
    Kreativitás tetőfokon. Eszembe jutott mikor mondta bbrode, hogy milyen keményen meg sokáig dolgoztak a kieggel a design team. Most is említette tegnap :D :D
  • Negritis
    grand crusader nerf :D
  • dave9004
    Ja hallgass a hg-re.
    Ha nem fizetnél akkor megtalálod azt az 1-2 hőst aki bejön a stílusával és rájuk koncentrálva, akár a többiekét törve simán ellehetsz ingyen. Semmi megerőltetés nélkül.
    Ha viszont ingyen akarsz full kollekcióval rendelkezni és jól is játszani akkor hamarabb csalódsz és majd olyan kommentjeid lesznek h mazochistáké ez a game
  • dave9004
    Olcsó dark whispers.
    Hálistennek fos paladin lap
  • Malarki
    Sőt, ez egy fos. 5 manáért 5 1/1? Az mit ér?
  • Negritis
    új pala lap
    ha true akkor megvan a midrange mustár, bár sztem ez közel sem olyan jó
  • Negritis
    ha érdekel a játék tegyél egy próbát
    de ha komolyabb eredményt szeretnél akkor időt és ép elmét nem szabad kímélned
    de amúgy ahogy Muhi is írta most van a legjobb esélyed
    a standard (ami az official verseny formátum is lesz) 3-6 kieget igényel a kezdőktől mivel még nem jött ki a legújabb így 3 lapjait kell beszerezned
  • Zickler
    Szerintem most van a legjobb esélyed elkezdeni.
    Ha megérkezik Standard, akkor 2 kiegészítőnyivel kevesebb lapot kell összegyűjtened.
  • Renegade
    hááát, ha szereted, ha bántanak akkor imádni fogod :)

sajnos a játékból hiányzik a szeparáció, tehát azok ellen fogsz játszani, akik a kezdetektől nyomják, és megvan nekik az összes lap
  • Madi92
    2,5 hónapja kezdtem el. :D Míg nem értettem a játékot addig fun volt, most már szopok a Legendaryk ellen...
  • Zozzancs
    most szeretnék belevágni a játékba a lehetetlennel nézek szembe?:D először nem költenék rá... van esélyem összekaparni valami értelmes paklit?
    Utoljára szerkesztette: Zozzancs, 2016.03.12. 20:01:22
  • Shep
    Új lap.
  • Pio
    Remélhetőleg a whispet igen, én nem is értem, mit gondoltak, amikor 0 manáért betettek 1/1 statot, infinite value....
  • dave9004
    am interjú szerint 10-12 lap kap nerfet. Lehet tippelgeni
  • DasIsFuck

Zseniális trailer lett, bár a blizzard cinematic terén sosem adta a legmagasabb szinttől lejjebb.
  • Matte
    hát de képzeld már el, hogy az ellenfeled 5 hp-val áll, minden létező kínoddal szétütötted, erre 6 manáért kirak egy 4/6 bodyt, ami visszanyomja a hp-ját 30-ra. Mekkora temposwing már :D

Ja hogy ahhoz az kell, hogy ne legyen duplalap a paklijában. BGH-nál, meg az, hogy a kezedben legyen, amikor warlock telefossa a boardot moltenekkel. De hagyjuk a témát, én elfogadom, hogy mindenki szerint OP a BGH, csak szerintem semmi extra, mert amikor kellene sosincs kézben, amikor nem kéne, csak az az egy (célpont nélkül szart sem érő) lap van a kezemben.

Szóval végszóként nyugodtan mondom: felőlem aztán ki is vehetik, ahogy van :D
  • 1Darton1
    Ez az új trailer szerintem zseniális lett. Rég láttam már ennyire igényes munkát.
  • Shep
    Á a Pápa is tuti a karácsonyfát nyomja :D
  • dave9004
    Vatikán lobbizhatna a priestek érdekében
  • Shep
    El tudnám viselni :)
  • Zickler
    Senki se azért használja mert olyan mocskos jó a bodyja, hanem mert ha bejön a battlecry, az mocskos nagy temposwing. Képzeld, elnyomsz 9 manát, azáltal egy teljes kört egy nozdormura, erre az ellenfeled 3 manából leszedi, kirak egy miniont (ami igazából 2/2 is lehetne), és még mindig van 6 manája, amivel azt csinál amit akar.
  • Zozo0122 #28773
    Szerintem a priest akkor lesz jó, ha kap egy olyan 2 dropot, aminek ókenájos effektje van. Mennyire rohadt erős lenne már :D És elviselhető statok is kellenek, pl 2/3.
    Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2016.03.12. 11:45:58
  • Ytar
    ez a mostani brawl .. elég mókás.
    turn 3-ra 3 hp-val állok a warri ellen lények nélkül .. :D
    a twisting nether sem mentett meg, mert grommash jött a negyedikben, mi más .. :D
  • Shep
    Hááááát persze :D
  • dave9004
    áh, arénán és priesten kívül annyi playt fog látni mint a pit fighter.
  • Renegade
    butaságokat beszélsz, mert a control priest-nél mindig a megfelelő lapok vannak, tehát 1. kör zombi, második kör, egyházi gondnok, 3. kör lovag (kivéve, ha trükkösen kirakod előtte a bűnbánatot, mert akkor topdeck gondnok)
    Utoljára szerkesztette: Renegade, 2016.03.12. 11:44:20
  • Negritis
    egy 5 mana 6/6 control deckbe szerintem igenis erős
    aggro, mid range deckben nem lesz haszna mert 5+. körben náluk már lassan tolni kell a sebzést
    de ha pl belegondolok a handlockba, akkor az pont telibesz@rj@ hogy az ellenfele gyógyult 8 hp-t
    vagy ott a control warrior

a standrad bejövetelével kiesik pl a belcher
    5 mana, neutral, lények nem látok túl sokat ami controlba annyival jobb lenne mint a corhb
  • Shep
    Jó lesz az, ha lassul a meta tök jó priest decket lehet majd csinálni Katóval, Velennel meg a botokkal, persze az igazi az lenne ha jönne még valami ókenájhoz hasonló kaszt lap. Persze lehet rankedra nem lesz elég de funra igen.
  • Zickler
    Igen, csak vedd azt hogy a Chow ki tudod játszani első körben, és akkor simán rengetegszer összejön az hogy nem 5-t healel, hanem csak 1-t, vagy semmit. Arról ne is beszéljünk hogy Chow mind 1 manásnál +1/+1-l jobb.
    Nos a Healbot, 5 manás, szóval a battlecry healelni fog minimum 5-t, ami még annyira nem is rossz, inkább az a gáz, hogy a statjai annyira nem jobbak mint pl. a Pit Fighter (+1 attack).
    Én azon a véleményen vagyok hogy arénában egész normális lesz, nem OP, de nem is játszhatatlan, de nagyon valószínűtlennek tartom, hogy Consructedban nagyon használt lenne. (bár most hogy ki megy a Loathed és a Sludge is... ehh... talán... esetleg... előfurdalhat...)
  • Zozo0122 #28765
    Ez valami rejtett mechanikának van szánva, hogy így próbálnak új decktípusokat kreálni, hogy rámennek az old godsra? Jó eséllyel craftolni kell mind a négyet? (hármat)
  • Zozo0122 #28764
    Jók a korruptált gyógyrobot statjai, de ennyi. Priestbe van egy annyi, hogy comboval -8 élet az ellenfélnek, aztán hello. Ehhez be kell jönnie a lapoknak, legtöbb esetben csak egy nagyon jó statokkal rendelkező 5 drop, de egy erős képességű 5 drop jobb ennél. Azokból meg sok van.
  • dave9004
    ő is. de még onyxia is beférne több dragon deckbe.
    na mindegy meglátjuk hogy oldják meg.
    Én szerintme és a többség szerint se jó így a bgh. Szerencsére már blizz is észreveszi.
  • Renegade
  • Negritis
    ragnaros is több "pályát" látna
  • dave9004
    ha most nem lenne bgh:
    Velen, Edwin, Malorne, Mekgineer, frost giant, gruul , Nozdormu például.
    de több ctrl pakli rakna mountain giantot is.
    Utoljára szerkesztette: dave9004, 2016.03.12. 11:17:53