Hearthstone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mert akkor inkább játszom a palát ott nincs óverlód
Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2015.11.08. 15:48:17
Ami a legvalószínűbb amúgy, hogy marad a secretpala a trónon, jön egy néha egy még erősebb control warrior, egy heavy control priest és töménytelen facehunter.
Legend: nem lehet rá agresszíven muligenelni (ha biztos tudnám, hogy ott lesz első körben a kezemben, akkor esetleg)
Rosszak a statok, nem üt le semmit, csak a gyenge 1-2 dropokat.
Warrior Hp-je talán a legrosszabb, csak neki vannak olyan kártyái ami elfogadhatóvá teszik. Nem kérem. És ha lecserélem buktam 1-2 removalt.
Pala Hp-je második legrosszabb, csak mivel tudja buffolni őket elfogadható lesz, de máshoz nem kérem.
Sámán lásd pala. NEM KÉREM. De mivel tudja a lapjait buffolni, ha lecseréled bukja a buffjait.
Druida arcal levenni valamit, és sérülni... nem a legjobb, de ok.
Rouge lásd duida, csak jobb.
Mage, ok. bármelyik deckbe elfér.
Hunter, csak agrot támogatja, de akkor miért nem hunter az alap hős, ha smorcholni akarok?
Warlock, legjobb.
Prájsz, mid tempó deckbe legjobb.
No választasz 1 hőst, építesz 1 decket, arra számolva, hogy majd úgyis más lesz a Hp-d... ez már nem áll össze.
Első körben nálad ez a csoda, választasz 3 másik képesség közül és vagy örülsz, mert van olyan képesség ami a deckednek kell, vagy kényszerből kiválasztasz valamit.
Ha nem első körben rakod ki, akkor kirakod x-edik körben és használod a HP-t ami azonnal megmenti a meccset. (ja nem)
Nem a hp nyeri meg a meccset, csak tudod, hogy mit érdemes rá építeni,
Fun kártyának ok, mert meglepő, de ráépíteni 1 decket nem ajánlott.
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
sztem stabilabb mint a bloodlust
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
amúgy nekem leginkább az everythin tetszik, egy jó kis midrange murlock shaman kijöhet belőle és abba sir finley is befér sztem
Shep
ugyanazt tudom mondani, murloc shamanba jó lehet mert abba nem passzol a shaman HP, viszont egy lock/hunter/mage hp jó lenne
Tunnel frog sem rossz, turn1 tunnel - turn 2 totem golem erős kezdés tud lenni
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.11.08. 15:30:36
Jah + murloc, tehát helye van egy murloc deckben is, és ha átváltod a hero poweredet warlockra, akkor könnyedén van utánpótlásod is. Ha átváltod hunterre, még több burst damage. Jó lap az 😊
Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2015.11.08. 15:03:24
Építesz 1 decket.
Majd leváltod a Hero Powert. <#fejvakaras>#fejvakaras>
Meccsek felében elő se jön, ha előjön akkor meg de jó az a x. kör ahol kirakod és egy másik hp-val folytatod.
Mondj 1 példát ahol jó lehet...
Contol huntert mondjátok, de 8 HP-ből melyik az ami támogatja a control huntert? Hány százalék arra az esély hogy be is mákold a jót? És végül: erősebb lesz-e contol warinál? NEM
Miért? Mert nincsenek meg azok a removalok amik a warriornak megvannak.
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
Deckslots
They know people are tired about hearing about how new deck slots have been in progress for so long.
Having a long list of deck slots isn't the right way to handle it, and they especially think that's the case for newer players.
If all they cared about was getting us deck slots right away, there's definitely a way they could have gotten it done already.
They don't think that we're dumb, they know we can handle more deck slots.
Ben Brode has actively communicating to the community that they're working on the design.
They're hoping once deck slots are released, we'll all see why it took the extra time to get it out.
Yong feels it would be wrong for them to make more deck slots a micro-transaction. This is a personal comment.
Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2015.11.08. 00:50:46
H arénában milyenek lesznek arra lehet majd figyelni, másra nem.
Pio: ja leállt aztán úgy folytatta h SUB only chat és kb csak aréna meg vmi rákkal legend(de csak r5 fölött mert fél h snipeolják) és maradt a SUB only chat hs-re így én se nézem már
Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2015.11.08. 00:35:03
Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2015.11.08. 00:24:25
Mondjuk Hotform 3 paklija közül a druid volt a leggyengébb rugó ellen, de én megértem, hogy azzal ment, ha azzal nem tud nyerni, akkor úgyis mindegy, hogy most 3-0 vagy esetleg 3-2 a vége.
Gratula Ostkakának, nagyon jól játszott a csoportmeccsek során is és most is, abszolút megérdemelte.
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
elég sok esport szól róluk mostanában 😄
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC