Hearthstone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

elvileg lesz ma, csak később 😄

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Shep
Ma még nem is lesz.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

másnál sem aktív még a felfedezős?

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Kongy
Most vagy ilyen gyenge a tempo mage, vagy csak én vagyok béna. 3-szor kikaptam most, egyszerűen annyi lényt kipakolt az ellenfél, hogy nem tudtam velük mit kezdeni AOE nélkül... Zoolockok, meg aggro paklik mindenhol...
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2015.11.12. 11:50:43

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Devv
Legjobb deck! <#eljen>
Mephike
Eljött az idő, hogy a paladin deckem, ami eddig az eboladin nevet viselte Tirionnak köszönhetően, és negyed mester elkészítése után, átalakuljon egy midrange kontrolosabb paklivá. Tirion már pár hete megvan, de idő hiányában erre még nem volt időm. (Táppénz előnyei kijönnek a HS-ben.)
Nos öröm vele játszani, volt szerencsém vele 2 huntit, egy secret palát, 1 aggro druidot összecsomagolni. Tökéletesen működik ebben az agyatlan rankeden, ahol a többség valami rush deckkel jön. Meg vagyok elégedve ezzel a deckel és külön öröm, hogy félretehetem az eddigi eboladin deckem 😊

kösz dave, nem is volt rossz pack molten gianttel

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

HS képregény első rész, lesz még 4, ha lefordítják. 😊
most mással játszik de majd fog sztem 😄

amúgy kéne majd vki WnL-re 😄

HOPPÁ, gondolom hunter class challenge-ben lesz, IT'S ALWAYS HUFFER! 😊
Darthmushroom
látok én is fantáziát a lapba, de a mostanában "divatos" olaj rúgónál nem tudom mivel lenne jobb egy 4 manás violet teachertől vagy egy sheddernél. ha nincs katasztrofális lapjárás akkor 5+ körnél már nem kéne a coin a combohoz.

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

dave9004
Trump is kapja be, sose rankedezik máe
Trump szerint is mc > entomb

dave9004
Hat manásra na
dave9004
Amaz amnesiaval csinált... Az a gyerek majd elaludt végig és mindenre játszhatatlant mondott, meg minden határon manásra azt, hogy mc jobb
Képzelheted chat h élvezte
Darthmushroom
most fejeztem be Kolento elemzését. nem kicsit meglepődtem h a Tomb Pillager jött be neki a legjobban, de Rafaam is tetszett neki

trump review part3

Devv
De matte gyökerezhetett.
sadface

I decide when I'm done.

dave9004
For Banhammer mondta Thrall
Shep
Kidobattátok Ultit? Á, pedig olyan érdekesen adta elő 😄

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Ragnarossal ki kell húzni hogy meglegyen a 8-at sebző HP, onnantól instant win.

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Kongy
Akkor lehet csak az én ellenfelem volt béna, mert simán levertem Ragnaros-szal, 6-7. körre annyira teleraktam a board-ot, hogy kb semmit sem tudott tenni..

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Darthmushroom
nekem nem tűnt annak, vagy gyenge volt az ellenfelem mert simán nyertem Nerfariannal

Kongy
Sajna ismétlés az eheti brawl, ráadáusl Ragnaros még mindig OP...

tudod van a kúltúrált beszélgetés, jah bocs nem tudod
nah szóval amit mondasz azt el lehet mondani normális kúltúrált körülmények között is (lásd Zozo, Dave és ált Shep is kritizálja a játékot, de abból lesz beszélgetés sokszor), viszont amit te csinálsz az szimpla fröcsögés, erre ha csinálsz egy twitter fiókot is bőven elég

Zsigerből utálom a hozzád hasonló "megmondó" barmokat. Nem tudom mi a faszt képzelsz magadról. Eke!
Leszarom, hogy mennyit költöttél a játékra, milyen lapjaid vannak. És miért véded. Hozzám ne szólj! Flegma nagy arcú idióta!
Amúgy meg nem hozzád szóltam, te faszfej! Ezt már a múltkor azt hiszem tisztáztam. Nem hozzád beszélek! Privátban is közöltem.
Moba. Azt akartam írni. Már csak nem vagyok hülye.
2 miatt búslakodok, Cenarius és Alakir miatt amiket anno még nagoyn az elején betörtem
egiyk golden is volt abból lett Antonidasom

de a többi miatt nem, amúgy így is bármikor rámjöhet és betöröm mindent, most csak annyi van hogy nem zsigerből töröm őket
bár ehhez hozzátartozik hogy van kb 5k dustom 😄

Shep
Én csak azt amit nem használok és gyakorlatilag csak ilyenek vannak 😄

Akkor nem vagy egy bélyeggyűjtő típus.

Én minden golden lapot betörök továbbra is, pedig hegyekben áll a nyersanyag és a gold. 😊
Ez szentségtörés egy gyűjtögetős játékban, még akkor is, ha tényleg semmi értelmük.
Utoljára szerkesztette: 1Darton1, 2015.11.11. 15:43:20

Helyes. Következő pont: kezdj el búslakodni az eddig betört szépségekért 😄
dave9004
nekem pl hiába gyenge a sámán, az arany totemjei játékra ösztökélnek. Sztem az egyik legjobb arany animáció a játékban a spell dmg totemé
most jutottam el oda h nem töröm be a golden lapokat 😄
bár továbbra se látom sok értelmüket 😄

De jó is lenne, kíváncsi lennék, hogy mennyire vennék komolyan, amikor megjelenik a bíróságon kényszerzubbonyban, ápolók kíséretében.

dave9004
jól néznek ki a golden lapok. szerencsére nagyja common és rare nem lesz drága swagesedni 😄
vigyázz mer feljelent!

Köszönjük az objektív véleményét, kérem forduljon a mazochista klubhoz felvételi űrlapért, vagy zárja rövidre a problémáját egyéb segédeszközökkel!

már ott bukik az állításod hogy nincs dota műfaj, moba esetleg

és a blizz még mindig nem DLC-ket ad ki hanem közel teljes értékű játékokat
de sebaj, direkt téged szivatnak

A játék jövője: 2 havonta fognak adventure-ök és gvg, gt féle kiegészítők kijönni. Egyre silányabb tartalommal, nevetséges random faktorral felszerelt elemekkel felruházva. Aki nem fizet, követni sem fogja tudni az eseményeket. A Blizzard mára a legpénzéhesebb cég. És neve már semmire sem garancia. A Heroes Of The Storm is egy vicc a dota műfajban. Az "új" Diablo röhej. A Wow a Lich King óta önmaga paródiája.
stb, stb. Meg lehet kövezni, de attól még igazam marad.
TBTPumpa
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Shep
Van a játékban zene? 😄DDDDD

nem vágom ki ő

amúgy utána esett le h ebbe a deckbe kell nerub tojás is 😄
szal cutpurse valszeg mégse kerül bele 😄

Én rank6ig mentem vele, csak 60 as lett a warlock így váltottam. Imádom a dreadlockot, az egyik legizgalmasabb deck.
A muzsika kifejezetten jó lesz:

Darthmushroom
tegnap Ryzen játszott a streamjébe egy controlt, és nem is volt rossz főleg az agro paklik ellen