40521

Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
Ez a patch telt bele 3 évbe :D beszarás -
Patchelhetünk -
hpwnon már 6 oldalnyi C'Thunt tartalmazó pakli van :D sok értelme -
minden álmom volt egy 4 Old Godot tartalmazó kombó hunter aréna 12 win/legend top100 -
Pio #28915 Pont az vett rá, hogy belekezdj, hogy majd ezer arénából 1× cthunt draftolhatnál, de most összetörtek az álmaid. Pech. :) -
Negritis #28914 én ma mentem egy 4/3at :D -
de most akartam elkezdeni. Úgyh most sírok
Utoljára szerkesztette: dave9004, 2016.03.14. 16:12:52 -
Nem mindegy neked, úgysem arénázol? :)
Utoljára szerkesztette: Shep, 2016.03.14. 16:05:48 -
de nem értem egy vanilla 2 2/3 meg a 3-ért 3/4 miért annyira szar arénában.
C'Thun meg 10 manáért buff nélkül is fasza ott.
Valszeg a többi buff lap majd szar lesz.
Am emiatt kapjuk meg C'Thunt is, hogy ne kelljen craftolni
Utoljára szerkesztette: dave9004, 2016.03.14. 16:02:14 -
Pio #28910 Hja, nem azért nem lesz, mert OP, hanem mert kombólapok és ennélfogva szerintük nem valók arena draftba.
Konkrétabban az a baj, hogy olyan kombó lapok, amik építenek egy legendaryra, amire viszont arénában nem építhetsz (constructedhez viszont fixen megkapod). -
Negritis #28909 BB azt mondta asszem hogy túl kombó heavy Cthun ezért nem lesz arénában -
Heh? Miért? Egy magyarázat jól jönne. -
csak a miniportálból bukkan elő, hogy lássátok a buffjait. sztem ha kezedben van/pakliban akkor is ugyanolyan a buff effektje.
Arénában meg nem lesznek ő és lapjai (Blizz vhogy úgy érzi szuper OP ) -
arénában elméletileg nem lesz elérhető C'Thun. -
A buffolás hogy működik, lehet tudni? Mármint ha kiraksz egy lapot és az buffolja C'Thunt, akkor látod egy kis indíkátoron, hogy hol tartasz.
De ezt látja az ellenfeled, mármint hogy egyáltalán van C'Thun a paklidban, és hogy mennyinél tartasz? Az hogy tudod hogy az ellenfelednél tényleg ott van, arénában elég meghatározó tud lenni.
Utoljára szerkesztette: Zickler, 2016.03.14. 15:14:19 -
én játszanék 4 istenes paklit.
de tippem szerint annyira másak lesznek a képességeik h nehéz lesz még 2-re is építeni. Kezdenek észhez térni blizznél -
Engem is az érdekelne nem annyira a slotok, most bőven elég a 9. -
Ytar #28902 mikor akarnak ezek peccselni'? majd éjszaka?! kíváncsi vagyok az új UI-re. -
Renegade #28901 valaki szereti, valaki nem
gondolom lesznek új agrok, új tempok -
Zozo0122 #28900 Azért én remélem, hogy az old godok nem lesznek annyira túl erősek, hogy kitermelnek egy új mechmaget vagy secretpalát...gondold azt el, hogy control warrior, mind a 4 old goddal...vegyesen variálva a rájuk épülő lapokat. Pl. C'Thunnál kell a beckoner, de a kiscsávó kimaradhat, stb.
Lehet tényleg nem lett volna rossz ötlet most ezekkel bevezetni egy új ritkasági kategóriát, God - piros kristály, 3200-6400 (sima-arany) kraftolási költség, és ezekből egy pakliban csak egy lehet egyszerre. (úgy értem, hogy paklinként egy istenkártya) De ennek nyilván rengeteg hátránya lett volna, de érdekes belegondolni. Talán ők is átgondolták, mert azért egy Nat Pagle és egy C'Thun nem egy kategória :D Majd meglátjuk, mekkora erőt képviselnek. -
kompenzálni hogy legyen új mechmage? :D lesz 4 old god és köréjük is lehet aklikat építeni. plusz még egy csomó más lap -
Renegade #28898 én arra leszek kíváncsi, ki mit kap,
kompenzálva lesznek-e a játékosok, lesz-e új mechmage? kapnak-e új light bombot a papok, stb.
én egyelőre érthetően, húzom a számat: 2 mage, 1 sámán, 1 paladin, 1 priest, 2 dudu deck kuka. o0
wailing soul is megy a kukába...remek
Utoljára szerkesztette: Renegade, 2016.03.14. 13:40:05 -
Pio #28897 Szerintem egyértelműen érzékelhető, hogy a Blizzard megértette, milyen fajta randommal van baja a játékosoknak és határozottan távolodnak tőle.
Classicban, GvGben még megvoltak a nagyon random lapok (juggler, implosion, boom botok, satöbbi), de az ilyen totál irányíthatatlan, játékot eldöntő random lapok visszaszorultak.
Nézd csak meg az új mechanizmusokat:
joust - irányított random, ami ráadásul a paklid építésétől kezdve játszik
discover - irányított random, gyak. az egyik legjobbnak tartott mechanizmus a játékban
Na és ez az old godos buffolósdi se tűnik túl randomnak, ráadásul azzal, hogy elkezded buffolni az old gododat az ellenfél is egyből tudja, mire számítson, mire kell készülnie. -
Azért én bizakodó vagyok abban, hogy a rotálás miatt ha ki is jön egy olyan lap, mint a Mysterious Challenger, akkor sokkal hamarabb tudnak majd ezáltal reagálni rá. Illetve abban is bízom, hogy a random része a játéknak kicsit visszább szorul, de erről majd érdemben csak akkor lehet nyilatkozni, ha már minden lapot láttunk. -
Negritis #28895 azt kb az avenge, minibot, mustár "ban" megoldotta :D -
Zozo0122 #28894 Azért nyugodjon békében :) -
Nem lesz secretpala, de tök mindegy :D -
Malarki #28892 Lol, RIP székletpala :D
-
azok majd 2 kieg közti időszakban fogják hozni a lóvét 
Utoljára szerkesztette: qetuol, 2016.03.14. 08:42:29 -
De nem csak priest játszik warrior ellen. -
Gyuro353 #28889 Köszönöm szépen a válaszotokat, rendesek vagytok !!! :) -
Jajne -
Sztem a legjobb megfogalmazás az ilyen free to play játéknak, hogy itt időt veszel packok/kieg formájában. -
Zozo0122 #28886 Hát akkor ez jön: Free to play,but pay to win :) -
Viszont elérhetők lesznek, ezt ígérték -
cesar22 #28884 egy csomó hátlap amúgyse lesz meg neki, mert már nem elérhető, pénzért se -
Negritis #28883 a skin != tartalom sztem
minden lapot meg tud szerezni ráköltés nélkül = f2p
egy csomó hátlap se lesz meg neki ha nem vesz pénzért pakkot és hasonlók -
cesar22 #28882 jó de azok csak ilyen fancy kiegészítők -
Most kéne nyugdíjasnak lenni tenger idővel / iskolásnak. -
Zozo0122 #28880 Nem akartam flamet kelteni, csak őszinte voltam, hoztam érvet és ellenérvet is. Amúgy NEM ingyenes a teljes játék, hero portrékat nem tud szerezni goldból.