Hearthstone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Dave-el bezséltük, hogy a battlecry shaman elég jó lehet, főleg ha belekerül Brann is...+ belerakom a murloc legendet is, ellenféltől függően váltok heropowert és egy egészen jó deck sülhet ki az egészből. Az egyik rockbitert Dave tanácsára abusive-re cseréltem, így már 18 battlecry lény van a deckben, ezek pedig mind combózni fognak Brannel 😄 Örüljönk a shaman buffnak <#taps>#taps>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2015.11.13. 16:03:09
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
Nekem tetszett a végén a templom, ötletes :-)

Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2015.11.13. 02:04:44
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
de mi ketten ne erőltessük a társalgást, köszi. Mindenki jobban jár így, azt hiszem.
Utoljára szerkesztette: Matte, 2015.11.12. 21:10:37
///// Asus G751 \\\\\\\\\\
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Miközben ugye.... azonkívül, hogy azt szajkózza, hogy nem fogsz fel semmit abból amit mond... nem mond semmit ugye.
Szóval igen, teljes mértékben igazad van, én kezdtem el köcsögözni. De mint ahogy mondtam is ma: más eset az, amikor egy köcsögöt köcsögözöl, meg amikor csak passióból köcsögözöl. Itt most az előbbi eset forgott fenn.
Na de téma lezárva.
Ennyit erről, de ne legyünk már vakok (tulajdonképpen ez baszott fel, nem Zozo értelmi képessége).
meg ugye bármi deck felmerül : "ez úgyis szar"
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
Az viszont tény, hogy ezen a fórumrészen már ritkábban használsz trágár szavakat, már csak a rinyálást kell tovább ritkítanod.
hát sebaj
na de lesz ma kieg, vagy nem lesz ma kieg, mert mintha 12 lett volna a dátum, most meg 13-at ír a szaros oldalán a Blizz. Nem mintha nem lenne mindegy mondjuk.
Utoljára szerkesztette: Matte, 2015.11.12. 17:09:37
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
Amúgy te is nekem <3