40521
  • cesar22
    ha eleget játszik valaki akkor a játék teljes tartalma elérhető lesz neki, így szerintem erre a kérdése egyértelmű igen a válasz :)
  • Negritis
    alapvetően ingyenes, maradjunk ennyiben és ne legyen flame a vége :D
  • Zozo0122 #28877
    Az első itteni kérdésed máris a legnehezebb :) Készülj felemás válaszokra. Elméletileg ingyenes, ha nem akarsz sokat nyerni kezdetben, de nagyon nehéz egy kezdőnek. Ellenben, ha szeretnéd elkezdeni, akkor most tedd meg, gyökeres változás előtt áll a játék.
  • cesar22
    igen
  • Gyuro353
    ez a játék ingyenes?
  • Zozo0122 #28874
    Ez így mi? Elismerem, undorítóan pofátlan húzások :D Az első körös innervate shredderből meg Cutpurse... De az a kéz, 6 manánál kézben van a mindenség :DDD

Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2016.03.13. 21:33:31
  • dave9004
    LoE előtt megérteném, de azóta a priestnek nincs baja a warrival. Fair meccs
  • cesar22
    ez egy jó hír, mármint ez a lap, mert talán üzenek annak, hogy a wildot sem fogják annyira telibeszarni
  • Shep
    Kapjon is :)
  • dave9004
    Shield slam esélyes h nerfet kap mondjuk egy pár manásat
  • dave9004
    Blood knight már létezik.
  • Shep
    Jogos, rosszul írtam, armor, csak mindig a hülye shield slam jut eszembe róla.
    Utoljára szerkesztette: Shep, 2016.03.13. 21:17:13
  • Pio
    Blood knightra gondolsz? Vagy mit értesz shield alatt?
  • Zozo0122 #28866
    Egyébként volt szó az új hero portrékról? Azokkal mi van?
  • Zozo0122 #28865
    Szerintem ez bőven epic kategória, de támogatom, hogy rare, mert arénában nagyobb eséllyel jön.
  • Shep
    Amúgy ilyet el tudnék képzelni úgy, hogy nem secretet szed le, hanem shieldet, annyi, hogy lenne egy kikötés, hogy max 3 1/1-et kaphat.
    Utoljára szerkesztette: Shep, 2016.03.13. 21:10:47
  • dave9004
    Rare az pont jó
  • Pio
    A lényeget kihagytam, ellenük meg amúgy is ott volt a Kezan, ami ennél talán még jobb is, mégse sokan techeltek rá, max akkor, ha tényleg nagyon elszaporodott ez a két class.
    Azért tűnik ez nagyon OP-nak, mert most secretpalával van tele minden. Wildra nagyon jó lap lesz az tuti. :)
  • dave9004
    Jó lap. Ha valaki elkezdene secretet tolni akkor mehet tech lapnak
  • Pio
    Secret pala standardből amúgy is el fog tűnni szerintem, szóval ott főleg techlap lesz, ha nagyon sok a mage/hunter.
  • Zozo0122 #28859
    Egyébként arra adjon valaki választ, hogy ez a lap ennyire beteg képességgel miért nem epic? :) Csak arra tudok gondolni, hogy az aréna paladin-mage uralom counterelése kedvéért...de nincs ezzel baj.
  • Shep
    Ez a lap pont arra jó, hogy eltűnnek a secretes deckek és ezt a lapot nem fogjuk látni .D
  • sadface #28857
    Ez wildra keszült a szikret ellen.. :D kappa
  • dave9004
    Ja én szeretem. Van annyi lap, hogy átlagban 2-3 manás lényt kapjon
  • Zozo0122 #28855
    Ööööcsééém :DDDDDDDDD

Visszajövök játszani gyerekek, szerintem felvettek egy új tagot akinek van esze :D

Cseszett erős lap, de van létjogosultsága :) Mivel kiesik a shredder, egy darabot bármibe betechelek :D
    Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2016.03.13. 21:02:44
  • Negritis
    nem láttam még, de ez kicsit op :D

bár a számok kicsit kilógnak szal nem bízok benne h true

és kint van hearthpwn-n is szal true :D
    Utoljára szerkesztette: Negritis, 2016.03.13. 21:02:26
  • Pio
    Vótmá'?

• Negritis
    mulch népszerű lett? :D azokat írkáltam most amiről tudom hogy fasza és nem nagyon van hátránya a mulchnak azért van
  • Shep
    Na az a lap is rohadt undorító, inkább azt kellene nerfelni :D
  • dave9004
    Druidnak mulch.
    Plusz ha eltűnik a kombó akkor sztem kap jobb removet.
  • Madi92
    Korábban nálam is must have volt a BGH palával, de mikor megszereztem Uladmant, inkább lecseréltem rá.
  • Negritis
    minek nincs válasza rá?

poly, execute, sap, hex, swd, siphon, hunters mark
    dudunak nem igazán van válasza rá, de pl a paladin is tud rá tolni humility effectet ami azért kb megodja a dolgokat

és továbbra is a tempo swing miatt op a bgh, valamint ez a tempo swing bekorlátoz minden lapot ami 7+ atk
  • dave9004
    Lol mobilon látszik a fehérrel írás :D
  • Darthmushroom
    Én nem értem, h miért kéne nerfelni a BGH-t, csomó kasztnak nincs válasza a nagy lényekre szóval szükség van rá. Annyira meg nem OP mert ha annyira "OP lenne" akkor minden deckbe kettő lenne de ez nem így van. Ha annyi lesz h nem 4/2-s lesz bőven oké, de más nerfnek nem látom értelmét.
  • Matte
    jó kis olvasmány. és igen, jól mondja kibler.

Még egyszer: én értem. Eddig is értettem, csak nem értek vele egyet. Nem az, hogy egy kicsit, hanem baromira, egyáltalán, mocskosmód nem értek vele egyet.

Nem fun a BGH? Nyilván, amikor lerakod walrockként a dupla moltent, akkor nem fun. Akkor bezzeg az, amikor te vagy az, aki legalább az egyiket leszedi. Ha nem lesz BGH, akkor mi lesz az utolsó reményed? Hogy kiteszik a concede gombot board sarokra? :D

Ismétlem: az én szememben a bagoly (de akár egy Reno) legalább ekkora geciség. Ráadásul nincs az az elvetemült állat, aki két BGH-val állna fel, ennélfogva az esetek 99.99999%-ában maximum, ismétlem MAXIMUM egy 7+ attack lényedet tudja leszedni vele. Meg te is egyet a övéből. 1-1. Mi a bánatos bús tököm OP ezen? Hogy lenne már OP egy lap, amit BÁRKI használhat?

Emellett jó, ha 20 meccsen szívtam meg (ténylegesen) az ellenfél BGH-ja miatt. De ebből nem vonok le messzemenő következtetéseket, mert alig 5000 meccset játszottam eddig, lehet, hogy a java BGH még előttem van (lenne)

Szóval értem én. Csak baromira másképp látom és fel tudnék sorolni minimum 30 lapot, amit előbb nerfelnék, mint a BGH-t. Ennyi az egész. De pont ezért (is) mondtam halál komolyan: felőlem aztán ki is vehetik, nem sírom össze a párnámat, mert számomra ez közel sem annyira fontos lap, mint amilyennek beállítjá(to)k.

és igen, még mindig jól mondja kibler: a fő gond a giantokkal van. Egy olyat el tudnék képzelni, hogy 2/2 és destroy a giant. De ha teljesen fegyvertelennek hagynak minket a giantokkal szemben, akkor nem vagyok benne biztos hogy őszinte lesz az öröm, hogy végre lehet nyomatni a nagyokat, mert nincs BGH.
    Utoljára szerkesztette: Matte, 2016.03.13. 20:18:39
  • Matte
    Nef :O én szeretem
  • Negritis
    van 3 titán sli-ben a gépében? ha nincs akkor nem hiteles :D pc gurus poén aki érti :D:
  • dave9004
    Olvasd el brian kibler cikkét, ő több mint 20 éve kártyázgat. Ha valaki akkor ő hiteles CIKK
  • Shep
    Onixya :DDD
  • dave9004
    Max Nef de ő meg lassúnak van titulálva. Persze bgh nélkül nem lenne.