Hearthstone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mid rugó poénból össze is raktam egyet 😄
persze sztem semmire se jó 😄

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

amúgy trump rugó elemzését és egész izgalmasan hangzik egy lényekre alapozó midrange szerű rugó

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Zozo meg Dave próbálgatta asszem

Dreadsteed lockot tesztelgetett már valaki?
Én most próbálkoztam 1-el, mert úgy tipeltem, jó mirror lenne paladinra, amiből rengeteg jön mostanság és valóban, nagyon is az, ajánlom mindenkinek kipróbálásra. 😊
azért a hangokat nem meglepő hogy nem tudja 😄
azt kb csak Amaz tudja 😄

dave9004
nekem elég saját égetés volt, mikor a blizz alkalmazott a Roberta (kopasz) kommentált vmi meccset és ő maga nem tudta pár tgt lap nevét.
Kiadtuk srácok a legutóbbi kieget, de olyannyira fostuk le, hogy már nem is emlékszek a nevükre 😄
(pl nem tudta mit kiált justicar mikor támad)
Ti csak szerettek rinyálni... 😄
trump lapelemzése

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Istenem, az ő balfaszságuk ismét. Jó lenne már nem telibeszarni a játékot, hanem odafigyelni az "idiótákra", akik játsszák. Szánalmas. Egyszer valaki már felállhatna a közönség soraiban mikor van egy nagyobb livestream bejelentés, és nekiállhatna előadni ezeket a dolgokat, amíg ki nem viszik a biztonságiak 😄 Legalább feldobná a showt <#idiota>
dave9004
Véletlen volt h meg lehetett venni a kieget 😄 akik megvették azoknak deaktiválják a torchot meg a kalapot.
Nem a warsong nerfnél volt szó h nem nyúlnak bele mintha odajönnének széttépni a lapjaimat?
Amikorra elkészülök velük, akkor még netdeck sincs. De ezt te is tudod, mert a legutóbbiakat is követted, legalábbis néhányat 😄 Meg hát ez egyéni kihívás, akkor se netdeckelnék, ha csúsznék vele 1-2 napot, mert mondjuk nem lennék otthon, de nehogy már ne tudjam magamtól megcsinálni 😄
dave9004
Minek? Úgyis lenetdeckeled mint az előzőeket a hátlapért.
Muhahah
Streamen láttam egy érdekes dolgot, Mage-nek volt kinn 5 lapja a boardon + effigy secret. Rogue-ellen játszott aki ekkor vanish-t használt. A mage-nek 6 lap volt a kezébe, ezért nem tudta mind az 5 boardon lévő lapját visszatenni a kezébe, így amit utoljára tett ki az aktiválta az effigy-t. Csak érdekességképpen írtam le, nem biztos, hogy mindenkinek triviális.

Azt, hogy rohadtul nem érdekel a hálaadás 😄 Hol a heroic?
Teljesen jo 😊 igy legalább adnak időt azoknak, akik aranyból veszik a kieget. Ezzel szerintem megint egy öngólt rúgtak.
Egyébként nincs miért kapkodni. Mikor bejelentették a kieget, akkor éreztem egy kis késztetést a megvételre. Aztán rájöttem, hogy oly felesleges. Egetrengető lap nem lesz es ha 4-5 napot kések a szárnyak megvételével sem maradok le. Napikból már igy is van 450 goldom. Hétvégére, mikor lesz is ra időm kinyithatom a szárnyat.
Tgt-re is előakartam fizetni. De azt is csak aranyból vettem, és láss csodát semmivel nem vagyok hátrébb, mint aki befizetett rá.
dave9004
Amúgy ahhoz mit szóltok, hogy a 2. és 3. Wing között lesz egy hét szünet az amcsi hálaadás miatt?
Talán az egyik moutain giant helyett, de még úgy se az igazi.
Ha mondjuk 6/8-as lenne, vagy 3 manáért kicsit gyengítve, akkor izgatna.
Utoljára szerkesztette: 1Darton1, 2015.11.10. 22:46:03

4 mana 7/7 izgisnek tunim

Darthmushroom
én is így érzem

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Szerintem nincs is benne olyan lap, amiért érdemes lenne kapkodni.

Most még úgy tűnik, hogy nem véletlen.

sc2 lotv mellé kapott 3 lapból kaptam egy golden sea giantet nekem mára ennyi elég 😄
a kieget goldból szedem ki, de nem fogok farmolni úgy döntöttem csak napi Q
úgyis van épp elég fasza játék így novemberben hogy nem érdekel 😄

ProGabe
Mert nem volt rá jobb kifejezésem hirtelen 😄
Megkapod anélkül, hogy játszanál a kieggel egy percet is, ennyi

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Az csak egy kedves gesztus mindenki felé. Ha már úgyis mindig azt kapják a pofájukba, hogy semmit nem adnak ingyen.

miért ajándék lap az a 2?

ProGabe
Hehe, ha megveszed az új adventuret, megkapod a két ajándék lapot (Torch és Hat) már most.
Komolyan mondom, félelmetes, hogy mennyire amatőr hibákat vét folyamatosan a Blizzard 😊
Utoljára szerkesztette: ProGabe, 2015.11.10. 21:37:47

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

dave9004
30dmg otk pala már kész van, kb csak a 10 manás spell kell majd bele az embereknek
amúgy lehet hogy már a kiegre készülnek és a murlockokkal kísérletezgetnek

ha csak egy lett volna én sem csodálkoznék de itt többen is úgy gondolták jó lesz az nekik.😄
ott azért vannak csodálatos dolgok
mint múltkor egy kalóz druida 😄

15 vége csak de akkor is😄
rank?

Most valami hs-celeb játszott murlockpalát vagy miért láttam belőle ma 3at?😄 Igazából engem nem zavar mert 3 win volt csak furcsállom
TBTPumpa
Amúgy érdekes, mert WoW-ban is van sale és Heroes of the Stormban is (skinek, mountok, petek, boosterek). Itt is bevezethetnék ezt, csak segítene a játék megítélésén és népszerűségén.

De mint tudjuk, Ben bácsi szerint ez:

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Shep
Pontosan, ha akarnák lenne megoldás, de hát a + deckslotok is 2 éve készülnek ...

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

És sale-eket is simán rendezhetnének, lásd steam. A játékaikra szokott is lenni és a wowos mountokra is, simán lehetne HS-es dolgokra is.
TBTPumpa
+1
Ben Bród válasza erre:

Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.11.10. 13:41:36

Shep
Szerintem az ilyen kedvezményes csomagokban van a megoldás, mert az jó mindkét félnek, az ingyen adják, ezt azt, az nem igazán nyerő a kiadónak, viszont az ilyen kedvezményes kártya és kaland csomagok simán vásárlásra ösztönző lehet olyanok számára is akiknek mondjuk már megvan minden kaland de hiányzik még sok lap a boosteres kiegekből.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Dehogyis. Hónapok óta az ilyen 10-12 meccs a napi max, de van, hogy 4-5. Csak az első hónapokban volt nagy a lelkesedés 😄
Szerintem simán lehetne minden adventure-re meg kiegészítő típusra annyiszor 25% kedvezményt adni, amennyi kijött azóta:

classic -50%
GvG -25%
TGT teljes ár

Naxx -25%
BRM teljes ár

Hétvégétől:
Naxx -50%
BRM -25%
LoE teljes ár

VAGY lehetne kezdő bundle-ket árulni, ahogy más f2p játékoknál szokott lenni, egyszeri alkalommal naxx+50 classic pack 90% kedvezménnyel.

De az se rossz elgondolás, hogy vágják hozzá naxxot mindenkihez ingyen, de szerintem naxx önmagában kevés lenne a felzárkózásra.
mondjuk volt Zeke egybe tolja a 2-t 😄

TBTPumpa
Öööö és újonnan belépsz egy F2P játékba, aztán azt látod, hogy van 5 kiegészítő (2 kártyás és 3 kaland) az alapjáték mellett (Classic Boosterek), amiket vehetsz szépen valódi pénzből, ha érvényesülni akarsz. Az átlag játékos mit fog tenni és érezni ilyenkor? Előveszi a bankkártyát és intézi a vásárlást? Szerintem leesik neki, hogy ez egy újabb véget nem érő pénznyelő játék F2P címen, aztán azonnal bezárja a játékot és törli a fenébe (akár Blizzard cucc, akár nem). Nyilván a Blizzardnak ez nem érdeke, hisz abból, hogyan lesz milliós nagyságú játékosbázis! A Blizzardnak a minél nagyobb lefedettség (játékosbázis/community) a legfontosabb.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.11.10. 11:01:04

dave9004
kiegenként pár darab Basic soulbound lap?
Sajnos ilyen a világ.
Aki most kezdte és szeretne valamit elérni az vásároljon, farmoljon vagy arénázzon.
Ez szerintem máshol sincs máshogy.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Devv
Véget nem érő Ben Brode spammelés!
TBTPumpa
Én is pénzért vettem meg, mégsem lázadok.

Máshogy viszont hogy tudnál segíteni a kezdő játékosoknak?

dave9004
tegnap éjjel Bob Rosst többen nézték mint a falloutot 😄
dave9004
pont olyan sorrendben.
De ha pénzt is költenél : pénzből kalandokat, goldból packokat így éri talán meg a legjobban. (packok kb 60-20-20% classic-gvg-tgt)
Darthmushroom
ez sajnos igaz, én nem rég kezdtem aktívan játszani és azt se tudom mit vegyek.. naxxot, blackrockot vagy pakokat vagy várjam az új solot

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

És aki pénzért megvette mennyit kapjon vissza?

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle