40521

Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
Pio #28999 Én szerencsére megkaptam a goblinra, kábé fél óra lehetett felhúzni. -
1Darton1 #28998 Én tegnap este megörültem, hogy volt egy régi 19-es karakterem, de arra nem adta meg az achievementet. Emiatt nekem egy újat kell felhúzni. De lehet, hogy az én accountomra nem hatott a hotfix, másnál pedig működik. -
Negritis #28997 új lap
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
De csakis standardban :D -
Negritis #28995 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Pio #28994 Én úgy olvastam, hogy az új hőssel a boom botok 17%-al nagyobb eséllyel ölik az azure drake-eket. -
Malarki #28993 Más a kép meg másokat mond. Ennyi. -
Madi92 #28992 És mit ad az új hős? Mármint csak design, nem? Nem szeretek nő karakterrel lenni, ha nem muszáj. Jó nekem Uther. -
Pio #28991 Én meg pont találtam egy lvl14es goblin huntert az accomon, amit felhúzok 20-ra az új pala hősért. Coincidence? :) -
Malarki #28990 
Amúgy az elmúlt 2-3 napban nem mutattak be új kártyát? -
Akkor el is kezdhetsz WoW-ozni az új hősért :) -
Madi92 #28988 Örömmel jelentem, hogy így közel 2,5 hónap össze tudtam rakni egy pala decket, mellyel végre sikerült elérnem lvl14-re.. :D -
Pio #28987 Boccs, de ez most nem tiszta, már unlockolható a Lady, de kötelező egy új karaktert felhúzni lvl20-ra hozzá?
Vagy egyelőre csak a wowos acsit szeditek össze? -
1Darton1 #28986 Nem keveset játszottam már vele, úgyhogy nekem volt mountom már első szinttől, ami alaposan lerövidíti az elejét. Bár anélkül sem lehet olyan sok idő, ha valaki csak gyorsan túl akar lenni rajta, és nem nézelődik.
Az is igaz, hogy sokra nem mentem vele, választhatok, hogy egy nyálelf vagy Uther Rákbringer az, amivel nem játszok.
Utoljára szerkesztette: 1Darton1, 2016.03.15. 15:58:56 -
Renegade #28985 én tavaly vettem egy, egy hónapos hozzáférést (szükség nem lett volna rá, mert 21. szinten fejeztem be), mert kíváncsi voltam, hány HS-es dolog köszön vissza, elég jól elbohóckodtam vele úgy is, hogy a jéghegy csúcsát sem láttam. Mondjuk nálam fúl az újdonság világa volt, szépen mindent elolvasni, órákig bolyongani Stormwind cityben, ilyesmi.
Utoljára szerkesztette: Renegade, 2016.03.15. 15:44:56 -
Ytar #28984 anno, amikor kijött, akkor játszottam vele, az első kiegészítőig .. rééégen volt. kerestem is Goldtooth-ot a régi helyén úgy 10 percig .. :D
annyira szájbarágós / leegyszerűsített lett ez a játék, hogy hihetetlen. a trainereket sem kell meglátogatni, minden sarokban ott vannak a taximadrak.
már addonok sem kellenek, mutassa' a térkép, hogy hová menj, paraszt ..
Utoljára szerkesztette: Ytar, 2016.03.15. 15:31:51 -
Renegade #28983 gondolom nem most játszottatok vele először:)
-
Ytar #28982 kész, 4óra56perc egy ebéddel együtt, egyedül, full nulláról kezdve ..
és igen, már bent van a játékban a hero portrait. -
Renegade #28981 azt hogy?
én egy hétig elbohóckodtam, felfedeztem, pecáztam, jöttem mentem.
a szintem csak akkor ugrott meg, 15+ amikor random emberkékkel csináltam pár questet
-
1Darton1 #28980 Nekem nem fogadta el egy korábbi alacsony szintű karakteremet, és kénytelen voltam nulláról húzni egy újat. Bár így is megvolt másfél óra alatt. -
Nekem nem kellett... -
1Darton1 #28978 Annyira kellett a kilenc új deckslot, hogy semmit nem raktál a helyükre. Nehéz az élet. -
Hát lehet elszenvedek akkor odáig. :) -
Még ha priest hős lenne akkor talán de paladinért wow-ozni, hááááát persze. Egyébként mikor lesz éles az új hős, vagy már az? -
Renegade #28975 hát akkor irány WOW-ozni, úgy is van egy lvl5 paladinom :)
-
Nem kell fizetned, mert lvl20ig ingyen játszhatsz.
Új karaktert kell indítanod, ha az utóbbi napokban nem lettél lvl20 egy karival. -
Vajon ha wowba van magasabb karim (kb ~45) akkor is megkapom? NIncs kedvem csak azért fizetni egy hónapot.. -
viszont még mindig nem jöttem rá, hogyan lehet pl. "attack" szerint keresni, ha beírom, h "attack 3", nem dobja ki a 3-as sebzésű kártyákat.. -
Negritis #28971 most nézem a promót, háát lehet mégis wowoznom kell :_( -
Tapasztaltnak 1-2 óra tapasztalatlannak max 4-5 -
Ytar #28969 pár nap a csudát, pár óra csak.
10 körül kezdtem bele, már lvl 13 vagyok .. -
Renegade #28968 pár nap -
Zozo0122 #28967 Az ingyen kipróbálható wowban mennyi idő elérni level 20-at? Lehet kell majd a free hero :D Sosem wowoztam, 1 napnyi hülyéskedést lehet megérne. -
Pongyi #28966 Nem tudom lehet:) -
Hm? Az egész meta a sticky minionok és az extrém nehezen tisztítható board miatt olyan amilyen. Nem egy játékkal játszunk? -
Ytar #28964 én egy szempillantás alatt visszaestem vele r12-ről r15-re, ezen a szinten aggro deckeken kívül mást nem látok, totál esélytelen. soha nincs az a lap a kezedben ami kéne.
korábban én is próbálgattam hasonlót, van a 3 manás 4-hp-s chargeolós tauntos lény (Gnomer. Inf. vagy mi a tosz'), azt 10 manából 30-ra lehet tápolni, azt kéne kézben tartani, közben meg túlélni .. esetleg egy 0 manás silence az ellenfél tauntját leszedni ha van.
Utoljára szerkesztette: Ytar, 2016.03.15. 09:13:39 -
Pongyi #28963 Mostanában úgy érzem hogy valami baj van a játékkal. Amikor valakinek 70%-ban varázslap van a kezében és nyer, ott már valami nem stimmel. Egyre többször látom azt hogy a az enemy 5-6 körig csak varázslapokkal nyírja ki a lapjaimat és egy darab minion-t se tesz le és ugy is nyer!! Mintha felborult volna a rend a játékban. Ezeknek a lapoknak nem támogató lapoknak kellene lennie? Nem a minionokat kellene erősítenie? Már ott tartunk hogy elég ha van nálad 4-5 minion a többi spell és úgy is nyerhetsz. -
Köszi mester, ez a megoldás, nem fixen kiírni valahová, hogy melyikkel hogy állok. -
1Darton1 #28961 Ha nem törölted volna ki a basic deckjeid, akkor nem lenne ilyen problémád. -
Fasza peccs ez is, a play-ben kéne látnom, hogy egy kaszttal mennyi ranked winem van, de ha nincs összerakva dekk az adott kaszttal akkor nem látom. Ez előtt lehetett lapozni, hogy basic deck vagy custom deck, most az van ott, hogy my collection. :S