40521
  • dave9004
    fen creeper is coming :D
  • dave9004
    vkinek most megjön a kedve a gamehez: r20-19: fullos ctrl priest, fullos egg druid, zook, facehunterek... örülhetnek.
    és ezek is tolják a BM-et folyamatosan emote, stb
    Utoljára szerkesztette: dave9004, 2016.03.16. 10:49:17
  • sadface #29037
    15-17 között NÉHA egész jó meccsek vannak.. :DD
  • dave9004
    tegnap én is lenéztem 19-20-ra mert majdnem annyira untam h farmolni kezdjek, de ott jelenleg minden 2. ellenfél full paklis aggro farmer
    Blizz jó hülye h ennyit vár a kieggel, a low rankot teljesen elrontja így hónapokig
  • Negritis
    persze, jó helyen voltak jó időben
    valamint a "gépigény"t is ideálisan tudja belőni a blizz

nameg, öngerjesztő módon tolta magát egyre tovább a népszerűségbe

kicsit úgy mint ahogy a HS
    valszeg nem ez a legjobb online t/ccg, de a hype, a casual barátság, a menő kezelőfelület mind mind hozzátett hogy ekkora bázisa legyen
    nem találta fel a spanyolviaszt, de jókor volt jó helyen és nagyot durrantott
  • Madi92
    El sem tudom mondani, mennyivel jobb meccsek vannak lvl 15-14 környékén.
  • Zozo0122 #29033
    Már leszedtem a játékot, de még nem volt kedvem elindítani :D
  • Mephike
    Lvl5-nél járok, de ritka irritáló az, hogy amiből egy jelenik meg és le kell ölni, arra ezren várnak most...
  • Matte
    Reno már világít ha él a battlecry effektje :D
  • Renegade
    a WOW nagyon belenyúlt ebbe a színes-szagos, asztali szerepjáték karikatúrája kinézetbe, nem hiába a nagy közönség.

a világűr meg, hát más, meg magyarázd el Vér Istvánnak, hogy miért nem spawnol vissza az űrhajója mellé, meg hát ugye a biztosítás is csak gombokat ad, ejej, pápá felfittelt raven :)
  • Negritis
    igen, viszont sztem jóval komolyabb-komplexebb és tartalmilag is legalább annyira bő mint a wow
    csakhát az eléggé réteg játék, viszont nem véletlen van még mindig kint a piacon az is

valamint nekem sokkal szimpatikusabb az "alapközössége" annak a játéknak
    de tény hogy a 13 éves vérpistikék kevésbé tudják ellepni
  • Renegade
    az azért kicsit más irány, nem éppen könnyed pecázgatós, kocsmázós
  • Negritis
    eve :D
  • Pio
    A mai napig a legkiforrottabb MMO élmény és a legbővebb tartalom. Ez utóbbiban szerintem soha nem is lesz kihívója.
    Egy ideig próbálgattam más MMO-kat is, sőt, néha én is felültem a hype-vonatra, hogy húúú ez majd a wow verő lesz és mennyivel jobb benne minden, mint a wowban.
    Mára beláttam, hogy nem véletlen, hogy senki nem tudja mégcsak megszorongatni se és már nem is igazán követek más MMO-s híreket.
    Oda jutottam, hogy a wow accom akkor is töltve van, ha 2 hétig be se lépek, egyszerűen hozzátartozik a számítógéphez az, hogy a wowot bármikor el tudom érni, mint az, hogy meg tudom nézni az emailjeimet.
    Úgy gondolom, a gamerség olyan alappillére lett/volt, hogy minden önmagát PC gamernek vallónak MINIMUM egy trialos lvl20 erejéig illik kipróbálnia.

Ezzel együtt is azonban úgy vélem, hogy teljesen újként nem érdemes hosszútávra beszállni, csak ha a trial beszippant. Nagyon jó singleplayer élmény a fejlődés akár lvl100-ig is (a lvl60-70-es részt érdemes inkább instázni, mert az eléggé megöregedett és még nem kapott felújítást), de a közösség nagyon befásult, rosszul tolerálja az új, rutintalan játékosokat (mondhatni önző, lenéző parasztokba fogsz botlani mindenfelé). Érdemes haverokkal nekivágni vagy mielőbb találni egy normális embereket tartalmazó klánt.

A WoW szerintem elsősorban 2 csoportnak szól jelenleg:
    1. a warcraft lore-t és/vagy a wow játékmenetet szerető közegnek, akik minden kiegkor, content patchkor feltűnnek néhány hónapra, kijátsszák az adott tartalmat, aztán várnak a következőre
    2. azoknak, akik a mikroközösség (klán, haveri kör) miatt játszanak és igazából nem is elsősorban a wow a lényeg, hanem a csapat, de mivel a csapat a wowban alakult ki ott szoktak együtt játszani

Komoly új tömeget megszólítani szerintem már nem is céljuk. Najó, talán idén a filmmel még megpróbálják egyszer utoljára.
  • 1Darton1
    Pedig a maga idejében magasan a legjobb játéknak számított. Közben kicsit elmúlt felette az idő, de még mindig egész pofás maradt.
  • 1Darton1
    Kell is az erősítés a druidnak, mert a kombó nélkül csúnyán meg lesz lőve.
    Ez egy egész jó lépésnek tűnik a ramp druid visszaállítása felé.
  • Zozo0122 #29023
    Ez kész, életem első wow karakterére készülök. Időm nem lesz rá, meg annyira nem is érdekel, de a pala hős miatt kifarmolok egy level 20-at én is :D
  • Pio
    Visszavonom, újraolvastam a bejelentést, úgy néz ki C'thunnak lesz 16 buffkártyája.
    A többi old god nyilván más mechanizmust kap.
    Akkor mégis izgatott vagyok a többi mechanizmus miatt. :)
  • dave9004
    a szisztéma miatt ja.
    Elvileg azért is kapjuk meg ingyen, mert az szar lenne nekünk, ha a buff lapokat kapogatnánk, aztán craftolni kéne katót
  • Pio
    Mert még csak C'thunt jelentették be. Mi teteje lenne annak, hogy a többi meg bentlesz?
    Na persze meglátjuk majd, lehet ott más lesz a szisztéma...
  • dave9004
    OP PLS NERF
  • Zozo0122 #29018
    Aki ennek az új druid lapnak az erejében kételkedik: Ha tempóban ki tudod tenni 4. körben és ott kap buffot, akkor annak ott és akkor van vége, nyilván. Ha nincs buff, akkor is egy yeti! Ha a játék későbbi szakaszában rakod ki, addigra valszeg buffot is kap, pl. egy turn 8, 2 db 4/10 az hogy hangzik? Bármikor a játék folyamán kiteszed 4 manából ezt a szörnyeteget és simán fordíthat is :) Egy C'Thun deck nyilván 5-6. körre már szarrá buffolja az old godját, és magának C'Thunnak még csak elő sem kell kerülnie, 90%, hogy elég, hogy a paklidban növekszik az ereje, ez a lap akkor is azonnal megkapja a buffot. Ha silencelik, akkor sincs semmi. Arénában csak egy yeti, teljesen korrekt, de ott a buff tuti nem érvényesül, mert arénában C'Thun nem lesz benn.
  • dave9004
    csak C'thun-és minionjai nem lesznek
    Utoljára szerkesztette: dave9004, 2016.03.15. 20:49:00
  • karmacoma
    Ezt nem tudtam. Azaz nem gondoltam, hogy minden vele kapcsolatos szöveg arena ban.
  • Pio
    Szerintem se. Se az old godok nem lesznek, se azok a lapok, amik rájuk hivatkoznak (összesen elvileg 20 lap a kiegből).
  • dave9004
    arénában C'thunés buff lapjai nem lesznek .
  • Negritis
    arénában sztem nem lesz :D
  • dave9004
    Druid játékosként, tetszik.
  • dave9004
    hamar meguntad xd
  • karmacoma
    Mivel így is úgy is visszakerül a Yeti a druidba, ez alapból nem tűnik rossznak(Arénába is jó lesz egy +yeti opció a druidnak). Mivel a shade is kiesik, azonnal befér az elder mint vanilla statos 3drop. Simán el tudom képzelni, hogy ez a lap fogja aktiválni az old godos Druidot, ami főleg akkor lesz tényező ha nerfelik a kombót(ami mondjuk kb borítékolható).
  • Pio
    Pedig ez a kieg koncepciója, csak majd lesznek a többi old godhoz tartozó lapok is. 4 old god lesz és ha jól tudom 16 ilyen bufflap, szóval 4-4 old godonként.
  • Shep
    Ja, 4/10, el kell szarni rá egy entombot, hacsak nem lesz végre valami leszedő a 4-es sebzésűekre, lévén már semmi egyéb megoldás nem lesz rá, se voljin, se zsugormester. Nehogy túlzásba essenek ezzel a nagy Katózással!
    Utoljára szerkesztette: Shep, 2016.03.15. 20:38:37
  • Shep
    Tök mindegy hol van, a lényeg, hogy 10+ legyen, csak a Blizz szokás szerint megint hanyagul fogalmaz.
  • Mephike
    Ehhh, ez nagyon jó lap. Malarki kérdése helytálló. Ha ez megkapja a +5 hp-t, akkor világvége van :)
  • cesar22
    kicsit uncsi már ez a c'thun buffolás, jó lenne látni valami más szinergiát, koncepciót is az új kiegből
  • Malarki
    5 életet kap, nem attackot.

De vajon akkor is megkapja a tésztát ha Cthun a pakliba van? Vagy csak ha kint van a boardon?
  • Negritis
    sok függ attól hogy milyen erős lesz a cthun deck
    elsőre ez egy upside yeti
    viszont, ha nem jön ki a tempo akkor nem fogod sűrűn turn 4re kirakni 9/5re
    szal azon múlik hogy mennyire lesz tempo igényes
  • Zozo0122 #29002
    :D

De most komolyan, senki nem akad ki azon, hogy ez mennyire mocsok erős lap? :D És még a rajz is jó :D
  • Negritis
    bgh miatt túl lassú :D
  • Zozo0122 #29000
    Te jóságos ég, ez nagyon erős :D Wow...