40521
  • Zozo0122 #29079
    Imádom a Juggernautot, de rank5-től lehetetlenség vele menni :D Odáig el lehet bohóckodni egy robbantós paklival, de alacsony winrate mellett :D Vicces lap nagyon, sajnálom, hogy kimegy.
  • Zozo0122 #29078
    Új lapok! További C'Thun szinergia. (kezdem unni + C'Thun rohadt erős lesz)

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Szerintem ez szar lap. Nem kell a warriornak, pakol az magától is armort, ráadásul 7 manáért...fatigue C'Thun pkaliba esetleg...

Ez viszont erős. Valahol bizonyára használható lesz. Pala?

Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2016.03.16. 18:22:31
  • Zozo0122 #29077
    Most van egy kis időm, leírom, hogy szerintem miket kellene a basic és classic setből nerfelni és hogyan, utána vitatkozhatunk róla. :)

Basic:

Savage Roar - 4 mana, 3 helyett.
    Animal Companion - Mysha 3/4, Huffer 3/2, Leokk 3/3

Classic:

Explosive Trap - 2 helyett, random 1-2 sebzés
    Savannah Highmane - 7 mana, 6 helyett
    Mana Wyrm - 1 mana, 1/2, 1/3 helyett
    Power Overwhelming - +4/+4 helyett +3/+3
    Shield Slam - Az armorod felét sebzi, lefelé kerekítve (azaz 13 armor esetén 6 seb)
    Leper Gnome - 1 mana, 1/1
    Ironbeak Owl - 2 mana, 1/1
    Knife Juggler - 2 mana, 3/1, képesség marad
    Big Game Hunter - 5 mana, 3/3, képesség marad

• Negritis
    bgh mióta legendary?
  • Matte
    BGH?
  • cesar22
    nem véletlen tettem be ezt a kártyát referenciapontként
  • Shep
    Akkor tujátok mit? Leszarom, őrposzt van azt kész :DDDD
    Utoljára szerkesztette: Shep, 2016.03.16. 17:12:13
  • Zickler
    Ha követed a versenyeket, akkor talán feltűnhetett, hogy HS-ben a teljes játékteret nevezik Boardnak, a 2 játékos oldalát pedig "... Side of the Board"-nak. Nem tagadom, tényleg lehetnek olyan kártyajátékok, ahol Battlefieldnek nevezik a játékteret, de HS-nél maradjunk a Board-nál, a félreértések elkerülése végett.
  • Shep
    Ez a lap nekem mindig tiszta volt, csak az nem hogy van board 1 meg board 2, én mindig egynek tekintettem őket, de most, hogy ezt tudom, már minden meccset meg fogok nyerni .)
  • cesar22
    no problem, én is voltam helikopter mikor kijött ez a lap, nagyon megörültem, mert azt hittem ,hogy csak a saját boardra vonatkozik
  • Shep
    Ja, én voltam a hülye, elnézésedet kérem!
  • Negritis
    nekem is új :D
  • cesar22
    nem játszol slient druidot
  • Shep
    Így már ok :D
  • ktm99
    sose hallottam meg a battlefield kifejezest ezzel a jatekkal kapcsolatban, persze nem is kovetem annyira
  • Negritis
    én többször játsztottam direkt budget deckkel

Boom erős ezt nem vitatom, de egy midrange deck nem fog mindig 20 lapot kijászani, akkor pedig néha segít néha nem is látod
    továbbra is tartom hogy 25 szar lap + 5 legendary (bármely 5kb) vs 30 lap amik kiegészítik egymás és jobbak
    akkor én az utóbbit választanám
    kombó duduba is kell kb egy boom és annyi de ha nincs boom akkor is erős marad a deck

ha nincs elég legendarym nem fogok CW-t játszani ez tény
    de ettől még lehet rendes decket építeni simán

pont ezért megy egyrészt a hiszti mert az olcsó aggro deckek könnyen tudnak 45%+ winratet kihozni drága control deckek ellen
  • cesar22
    jól van ne legyél agresszív :)

pont az eerie statue kapcsán jött fel nemrég, hogy a board az amiből kettő van, neked meg az ellenfélnek 1-1, azokra lehet pakolni, a battlefield pedig ennek a kettőnek az uniója, remélem ez így már elég pontos
  • Shep
    Hát az enyémben 1 db legendás van, de ha kiveszem sem dől össze a világ.
  • Renegade
    srácok, ha nem életbevágóak a legendaryk (átlag játékosként), akkor vegyétek ki szépen a deckekből egy hétre, aztán lehet mesélni :)

• Shep
    Ha van neki lent valami neki akkor nem üres a board! Amiről te beszélsz az az, hogy a saját oldaladon nincs lent lény. Persze nyilván én vagyok a hülye megint de az üres boardra kiteszed az nem jelenti egyértelműen azt, hogy te arra gondolsz, hogy csak neked nincs lent lényed. Olyan, vagy, mint a Blizz felületesen fogalmazol, aztán jönnek a félreértések.
  • Negritis
    had ne soroljam azokat a legendarykat amiket nem kell megoldani mert nem ér semmit :D
  • cesar22
    és ezzel mi a baj? az ellenfélnél van lent valami, te meg az üres boardodra kiteszed a sylvanast
  • Shep
    Ja, hát csak nem ezt írtad, hanem "üres boardra kiteszed", szóval ...
  • cesar22
    a saját boardja üres
  • Shep
    Üres boardról mit tradel bele? :)
  • cesar22
    az sem nagy kunszt megoldani, beletradel mindent, vagy bagoly, vagy egyéb spell, azért egy legendary lap nehogy már ne legyen még annyi se hogy az ellenfél tempó hátrányt szenved, ennél sokkal erősebb legendaryk vannak
  • Shep
    Dehogynem, mindenképpen meg kell oldania, így, vagy úgy, ezzel tempóhátrányt szenvedve.
  • 1Darton1
    Meg most olvasom, hogy RP realmre érdemes menni, ott nincs nagy tömeg.
  • cesar22
    a sylvanas pont olyan lap, amit nem lehet hatékonyan nerfelni úgy hogy ne tűnjön el végleg. és szerintem nincs is rá szükség, vannak különböző kombók amivel jó, de önmagában ha kiteszed az üres boardra, nem sokat ér
  • Madi92
    Hát azért, egy Dr Boom sok lendít a dolgokon.. Az előbb is, Druid kirakta, alig tudtam leszedni, aztán jött a combo is rögtön utána.
  • Negritis
    Zozo tud legjobban megerősíteni benne, hogy az iron juggernauttal nem lennék kint a vízből :D
    ahogy egy alexa sem sokat segítene mivel leginkább specifikus deckekben működik jól

boom erős, de nem soká kirotálódik sylvanas meg ki tudja h kap-e nerfet

tény, hogy erősek a legendaryk DE szerintem egy masszív "bázis" fontosabb mint hogy a fontos legendaryk meglegyenek

egy csomó erős deck volt/van ami nem is igényel legendaryt
    patron, olaj rugó, mechmage, facehunter ...

jó ha van, de önámítás hogy csak amiatt kapsz ki mert neked nincs
  • Madi92
    Waaaht??? :D
    Imént játszottam warrior ellen. Rakott be mindent amit ért. Alexstrasza, Ragnaros, Dr Boom, Sylvanas, BGH, eddig ezeket megoldottam viszonylag könnyen(nagyon jól húztam), viszont hpm lement 9 alá, de lap és board előnyöm volt. Erre még lerakott egy Iron Juggernautot is, kezemben volt a healbot, erre a maradék 9 lapból találjátok ki mit húztam fel.... :D No komment. Nagyon kéne már valami legendary, mert vicces mikor ilyen deckek ellen kell játszani. Ebből az 5 legendből nekem egy is elég lenne... lenne.
  • dave9004
    aggro ellen ott belőheti mindenki a pakliját :D
  • 1Darton1
    Az a trükk, hogy olyan karaktert kell választani, amit nagyon nem akarnál, például pandát. (Talán a realm is számít, de ebben nem vagyok biztos.)
    Nem gondolt bele a Blizzard, hogy mi lesz abból, ha néhány százezer ember rászabadít az összevont alacsony szintű területekre. De fura módon még így is sokaknak megtetszett, és nem ültek fel a negatív hype-nak.
  • 1Darton1
    Van olyan állat, aki casualban szeret játszani?
    Persze arra is van megoldás, de elég mazo.
  • dave9004
    van rank5 casualon? :D
  • 1Darton1
    Pedig biztos sokat olvastad már itt, hogy el kell menni a rákzónából, és teljesen más képet mutat a játék.
    Én ebben a szezonban 90%-ban kontroll/midrange paklik ellen játszottam, és azok is elég változatosak és ötletesek voltak. Rank 5-ig egyetlen egy secret paladin jött szembe, aggro shamant nem is láttam, face hunter is talán egy volt. Valamiért a warrior és a priest már most nagyon divatos lett szerencsémre.
    Sajnos az idegesítő ragekidek mindent egyre jobban ellepnek, de ez "természetes" folyamatnak tűnik. Ez az új tini divat.
    Utoljára szerkesztette: 1Darton1, 2016.03.16. 14:58:20
  • Madi92
    Szóval rá kellett jönnöm, nem is olyan szar a deckem. Lehet vele érvényesülni. Sőt! Csak el kell valahogy gyorsan menni lvl19-20-ról.
    Eléggé felxibilis. :D
    Játszottam két priest ellen, egyiket a 6. körben kivégeztem, másikkal meg kihúztam az utolsó lapokig amikkel már nem tudott mit kezdeni, pedig volt ám mindene.
  • dave9004
    van még pár :D Davy Jones is jön :D
  • sadface #29040
    Ablak.