Hearthstone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szetintem az elején a két adventure a legfontosabb. A Naxx nagyon kell, a BRM se árt. Meg persze jó adag kitartás és türelem az elején.
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
2 mirror entity, nem kell bele frost nova, meg ice lance, barrier
van valami nagy testű legendaryd? kéne bele finisher.
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Tapasztalat: agro ellen ugyanúgy topdecken múlik, ha kapsz elég removalt, nyersz, kevésbé kiszámítható, viszont Reno néha megment. Control ellen gyak. ugyanaz, mint a CW. Másik Reno warrior vagy lock ellen betegesen lassú, még jobban fosik mindkét fél bármit kirakni, állandó 8-10-es fatigue meccsek 😄
Freeze mage nekem mostanában nem adja, így hanyagolom, de találkoztam pl. Anub'arak rugóval, meg nyilván a lockok, ami szerintem gyengébb, mint a sima handlock.
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
Hogyan építenétek külön classoknak reno decket? mana curve, remove-minion-legendások aránya.
Nem kell leírni mindet, de kiv lennék h kedvenc classotoknak hogy állnátok neki. mi az amiből elférne kettő pl.
Utoljára szerkesztette: dave9004, 2015.11.17. 19:40:44
(ha több nap is tudtam farmolni akkor azt a goldot szoktam elarénázni)
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
Erről a félig-meddig tempo mage deckről tudnátok véleményt mondani(mi kellene még bele meg mi fölösleges):
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Rank 16ig simán eljutok vele de fölé már nem nagyon. Tudom hogy jó lenne bele 1-2 flamewaker de sose fog összejönni annyi arany hogy megvegyem az adventuret. Kezdő játékosként szerintetek az questes aranyból paklikat vegyek arénázzak? Előre is köszi a segítséget.
érdekes lesz így a műzeum kurátor, tomb spider, gorillabot .
De az egész fura, hogy akkor simán lehetnek irányított Randomok, még ha nem is hozzák nyilvánosságra?
Utoljára szerkesztette: dave9004, 2015.11.17. 11:50:20
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
És akkor ilyen lényeket tesz a paklijába mint shieldmasta..... -.-
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
és ilyen azért nem sok volt előtte
Látom, hogy új lap, meg összehasonlít 2-t aztán történik valami, de hogy mi alapján...
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.11.16. 16:04:38
amúgy valszeg a dudu dual képességek máshogy viselkednek ezért bugosak az új cuccokkal
érezhetően "sietve" jött ez a kieg
Erre nem gondoltam.
Lehet el kellene olvasnom mi van a lapra írva...<#fejvakaras>#fejvakaras>
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
A zsüszt képesség nem veszi figyelembe ha már csak 1 lap van a paklidban?
Tegnap volt aki sámán healing varázslatát eltolta, és csak pislogtam, hogy miért nem húzta ki az utolsó lapot a deckemből.

megyek, veszek is egy világító kismalacot WOW-ban 😊
ja nem akarsz WOW-ozni? Küldök meghívót és akkor megkapom ingyen 😄
a rohadt HS miatt kíváncsiságból vettem egy 30-napos valamit, Istenem én is Blizzard zombi lettem o0
<#banplz>#banplz>
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Viszont úgy érzem, midrange druid ellen semmi esély vele, abból viszont rengeteg van manapság... 😞