Hearthstone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nincs. Amúgy Cairne-nél meg jobb a Piloted Sky Golem 😄
van aki szerint még bloodhoof jobb mint sylvanas?
12 legendes control warrior 😄 A nyóclegendes már semmi 😊
Loot horder meg Acolyte helyett inkább még egy Arcane intellect. Frost nova, Ice barrier kuka, inkább még egy Mirror entity. Dalaran aspirant, Spellbreaker, Twilight drake kuka, helyettük Polymorph, Shredder, Water elemental vagy Azure drake. És valami lategame nagyon kellene bele, akár a klasszikus Dr. Boom - Anton páros vagy bármi más nagy.

Szetintem az elején a két adventure a legfontosabb. A Naxx nagyon kell, a BRM se árt. Meg persze jó adag kitartás és türelem az elején.

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

aréna, aréna, és aréna 😊

2 mirror entity, nem kell bele frost nova, meg ice lance, barrier

van valami nagy testű legendaryd? kéne bele finisher.

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Magh
Én próbálgatom warriorral. A szokásos CW-től abban tér el, hogy van pár plusz legendary és a removalok többségéből csak egyet hagyok meg. Szerintem két Shield Slam és két Execute mindenképp kell. Minden másból 1-1, fegyverből is, de van Gorehowl. Szokásos legendary csorda + Saraad, Loatheb, Deathwing, Reno (nyilván). Összesen 12 db. Nincs benne Alex (én alapból nem szeretem CW-ben). Viszont Bash, Slam, Revenge, Cruel, Whirlwind, Crush, Bouncing Blade. Van egy szinte ugyanilyen neten, egyedit nem nagyon lehet alkotni.

Tapasztalat: agro ellen ugyanúgy topdecken múlik, ha kapsz elég removalt, nyersz, kevésbé kiszámítható, viszont Reno néha megment. Control ellen gyak. ugyanaz, mint a CW. Másik Reno warrior vagy lock ellen betegesen lassú, még jobban fosik mindkét fél bármit kirakni, állandó 8-10-es fatigue meccsek 😄

Freeze mage nekem mostanában nem adja, így hanyagolom, de találkoztam pl. Anub'arak rugóval, meg nyilván a lockok, ami szerintem gyengébb, mint a sima handlock.

dave9004
ez aztán kimerítő volt 😄
freeze mage, cw-be sztem már most is jó fit

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

dave9004
felvetnék egy érdekes kérdést.
Hogyan építenétek külön classoknak reno decket? mana curve, remove-minion-legendások aránya.
Nem kell leírni mindet, de kiv lennék h kedvenc classotoknak hogy állnátok neki. mi az amiből elférne kettő pl.
Utoljára szerkesztette: dave9004, 2015.11.17. 19:40:44
Darthmushroom
ha egy héten csak 4-5 nap kifarmolod a győzelmekből a naponta meg szerezhető 100 goldot a questek mellé akkor hetente gyakorlatilag megvan egy szárny. én is így szoktam, emellett pack jön általában questből meg szerdánként a TB-ből

(ha több nap is tudtam farmolni akkor azt a goldot szoktam elarénázni)

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

dave9004
az aranyból vegyél inkább adventure wingeket. am elég összedobott "tempo" ez. egy csomó mindent kivennék, meg betennék, de mivel szted nem lesz flémwanker, így kb fölösleges bmit leírni, mert a magja.
Üdv!

Erről a félig-meddig tempo mage deckről tudnátok véleményt mondani(mi kellene még bele meg mi fölösleges):

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Rank 16ig simán eljutok vele de fölé már nem nagyon. Tudom hogy jó lenne bele 1-2 flamewaker de sose fog összejönni annyi arany hogy megvegyem az adventuret. Kezdő játékosként szerintetek az questes aranyból paklikat vegyek arénázzak? Előre is köszi a segítséget.
És tényleg 😄
dave9004
gorillabottal még több iron juggernaut 😄
Wow, na akkor viszont nagyon erős képesség 😄
dave9004
BBrode confirmed: 4x több esély van discovernél saját class lapokra.
érdekes lesz így a műzeum kurátor, tomb spider, gorillabot .
De az egész fura, hogy akkor simán lehetnek irányított Randomok, még ha nem is hozzák nyilvánosságra?
Utoljára szerkesztette: dave9004, 2015.11.17. 11:50:20
amgúy trump szerintem a versenyek miatt tol kevesebb rnaked streamet

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Shep
Aztán majd rájössz ... 😄

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Kongy
De tudjátok mit? Csinálok én is egy ilyen paklit! Minden lapom megvan hozzá, csak nem biztos, hogy ilyen mocskos mázlista leszek, hogy behúzok minden jót az ellenfelemtől...

És akkor ilyen lényeket tesz a paklijába mint shieldmasta..... -.-

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

dave9004
😄
TBTPumpa
Ben Bród üzenete a számodra:

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Kongy
Na asszem offolom a játékot egy pár napig, mert ez amit ma egy priest művelt velem már több a soknál. Először ellop tőlem egy reincarnate-ot, aztán egy KelThuzad-ot. Ja meg mind controllozza a Dr. Boom-omat, mindenre van egy shadow word death-je, meg painje, meg holy novája, ha esetleg kipakolnék neki. Úgyhogy sámánnal ha még egyszer priest lesz az ellenfelem instant concede. Vicc.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Shep
Ja, és az a baj ,hogy BB szerintem ezt így is gondolja 😄

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

TBTPumpa
Tinmant kiutáltátok innen? <#idiota>
Helyes!

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

ezért jött be a nexus 😄

Shep
Az nem semleges lap 😄

flare 😄

Shep
Kezan 😄

Szerintem nem sietve, tekintve, hogy azt mondták, hogy nerfelni nem szeretnek, inkább olyan lapokat adnak ki, amikkel counterelhető a meta. És én nem látom a secretleszedő neutral lapot.
minden új kontent hoz bugokat, a gond hogy itt az "átgondoltság" hiányzik most
és ilyen azért nem sok volt előtte

Annyira keveset játszok, nem igazán érdekel már.
Látom, hogy új lap, meg összehasonlít 2-t aztán történik valami, de hogy mi alapján...

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Shep
Az a baj ,hogy minden patchben megoldanak x problémát és jön helyette x+1 másik. Nyilván nem lesz tökéletes a játék sosem, de azért a játékmechanikai dolgok működhetnének hibátlanul egy ilyen játékban ez lenne az alap, szerintem.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.11.16. 16:04:38

Shep
Igen, az nem árt, de ebben a játékban az sem garancia semmire, ahogy a lenti video is mutatja 😄

nah az ilyenek miatt nem jönnek a módosítások sűrűbben 😄

egyébként én pl ezt mondtam, hogy ezek működjenek jól és leszarom a decklsotot

amúgy valszeg a dudu dual képességek máshogy viselkednek ezért bugosak az új cuccokkal
érezhetően "sietve" jött ez a kieg

Ohh,
Erre nem gondoltam.
Lehet el kellene olvasnom mi van a lapra írva...<#fejvakaras>

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Shep
Hát vélhetően nem lény volt azért .)

Ha már bug/mechanika.
A zsüszt képesség nem veszi figyelembe ha már csak 1 lap van a paklidban?
Tegnap volt aki sámán healing varázslatát eltolta, és csak pislogtam, hogy miért nem húzta ki az utolsó lapot a deckemből.

Shep
Komolytalan az egész. Ez amúgy nem zavarja össze a játékosokat, csak a + deckslot?

2:53

dave9004
crazy set of new bugs every patch
Dehogy wowozok, így is sok időmet veszi el a játék az amúgy kevésből 😄
De neem, ez goldból volt 😄
hmm, lehet többet kéne költenem a játékra és akkor én is ilyeneket nyitnék 😞
megyek, veszek is egy világító kismalacot WOW-ban 😊
ja nem akarsz WOW-ozni? Küldök meghívót és akkor megkapom ingyen 😄
a rohadt HS miatt kíváncsiságból vettem egy 30-napos valamit, Istenem én is Blizzard zombi lettem o0

<#banplz>

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

😄

Na, vettem 2-2-2 packot, és nyitottam egy golden holy championt, egy golden spawn of shadowst és egy golden earth elementalt, aminek külön örülök 😊
Na kipróbáltam ezt a sámán decket, amit emlegettetek, abszolút jóféle, bár pár módosítást eszközöltem rajta.
Viszont úgy érzem, midrange druid ellen semmi esély vele, abból viszont rengeteg van manapság... 😞
Devv
Mintha magamat látnám.