40521

Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
Zozo0122 #29119 Én is nyomom a WoW-ot :D Kis off, csak így nektek.
A grafika nagyon csúnya, de egyébként érzem a játék báját, elhiszem, hogy amikor ez bejött akkor nagyon jó volt :) Ork harcost választottam.Azt már most látom, hogy érdekes tagok vannak :D Volt valami tűzhely a falunk közepén, egy másik ork játékos körülötte motorozott, körbe-körbe. Mondom, jó. Elmentem questelgetni, fél óra múlva még mindig ugyanazt csinálta :D Látom vannak petek is. A vaddisznó nagy sláger, de volt egy tag akinek valami érdekes kutyámajom háziállata volt. Van itt tartalom bőven, a HS miatt lehet érdemes néha kicsit utánanézni a lore-nak, de ez nekem ennyi év lemaradással egy kérem a Lady Liadrint és csumi :) Azért biztos lesznek páran, akik rákattannak, Blizz marketing gépezet olajozottan működik, mint mindig.
Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2016.03.17. 00:38:00 -
1Darton1 #29118 Pedig a szintezés kifejezetten gyenge pontja (főleg a kora miatt), például az swtorhoz képest. Az endgame minősége az, amit még nem sikerült másnak reprodukálnia, és már meg sem fogják próbálni. -
cesar22 #29117 na már találkoztam az új paladin hőssel rankeden -
cesar22 #29116 engem mondjuk nem céloztak be vele, játsszak fél napot a wowwal hogy legyen egy special paladin hősöm :) -
nem rossz marketing húzás ismét blizztől :D -
Egész jó ez a wow, nem azt mondom, hogy életem játéka, és van nála számomra jobb mmo is. Azt hittem végig fogom rohanni a 20 szintet, és azt veszem észre, hogy cseppet sem rohanok, hanem olvasom a sztorit és leköt. -
gvg előtt spoilerszezonban mint most ééérteed? (anyámborogass zozo)
Utoljára szerkesztette: dave9004, 2016.03.16. 22:43:53 -
Zozo0122 #29112 GvG előtt a Shieldmaiden azért volt játszhatatlan, mert nem is létezett
-
gvg előtt a shieldmajdan is gyenge volt, játszhatatlna. aztán hopp alap lett :D van még 120 lap, lehet jó lesz -
Zozo0122 #29110 Hmmm. Lehet, hogy én gondolkodok furcsán, hogy gyengének tartom a pajzsost és erősnek a servantot :( -
Negritis #29109 nagyon nem látok párhuzamot
a divine shield annyra nem jó, a 4/2 pedig ótvar stat 4 manáért
ha nem lenne a cthun buff gyengének tartanám -
Mit? Hát 4/2 azért nem, egy Ysera :) -
érdekes h a 6-ért 5/5 maiden fasza volt 5 armorért, de a 7-ért 6/6 10 armor már nem lesz jó.
Reno Kató warrior -
Zozo0122 #29106 Ja, amiket írok az nyilván csak a saját véleményem, senki ne vegye magára vagy ilyesmi. Csak kezd elkapni a hypetrain...valahogy ha új lapot látok egy pillanatra elfelejtem a fost és azon gondolkodok, hogy mi mire lenne jó... :D -
Zozo0122 #29105 Amúgy nem látsz egy nagyon kis vékony párhuzamot a Shredder és a Servant között? :DDD
És Shep ezt neked: elmondod kérlek, hogy main priestként mi a jó eget fogsz csinálni ezzel a lappal, ha kivágják ellened? :) (a Servanttal)
Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2016.03.16. 20:21:19 -
Pio #29104 Szerintem C'thun control warrira használható lesz, pláne, hogy kiesik a shieldmaiden.
Sőt, továbbmegyek, talán inkább fatigue variáns relatív kevés laphúzással. Egyszerűen removalozgat fatigue-ig, aztán kivág egy C'thunt 16 face damage-re. Legalábbis ha jól tudom eddigiek alapján 16-ra fel lehet majd vinni, talán tovább is.
Kérdés persze, hogy mennyire tudja majd fatigue-ig húzni. Bár ilyen 10 armort adó lapokkal szerintem megoldható lesz. :)
Igazából nagyon nehéz most megmondani mi mit fog tudni, nagyban függ a többi laptól is. Meg mondjuk a shield slam nerftől.
szerk.: a mobilos eset meg jogos, majd igyekszem én is spoilerbe tenni és figyelni a spoilereket is. :)
Utoljára szerkesztette: Pio, 2016.03.16. 20:10:58 -
Zozo0122 #29103 Hát tekintve, hogy a 7 manás slotot elfoglalja, plusz a képessége bár nem rossz, de feltételhez kötött (oké, legtöbbször teljesül) de nem egetverő, plusz akkor már kettőt kéne betenni a 20 armorért, ezzel viszont a tempot kockáztatod (szar statok, semmi hatás a boardra), plusz a hetes slot 2 nagyon értékes helyét, ezért kimondom: ez a lap szar. KIVÉVE, ha lesz C'Thunra építő fatigue warrior :)
Adalék: ha nerfet kap a Shield Slam, akkor az valamilyen szinten befolyásolhatja majd ennek a lapnak a minőségét...bár fogalmam sincs, hogy milyen irányba :D
Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2016.03.16. 20:11:12 -
Negritis #29102 amúgy szted is szar és felesleges mint Zozo szerint? :D
amúgy jobb a spoiler mer úgy telóról könnyebb nézni :D -
Pio #29101 Ahh f*ck, megzavar, hogy spoilerbe teszitek az új lapokat, szóri. :D -
vót -
Pio #29099 Vótmá'?
-
Renegade #29098 jaj, hát ez nagyon vicces, immár 2 hete tart a szopóroller, kibaszott dudu küldi (mondjuk betörni sem érdemes, mert tempo paklinál meg 4. körben jövök először), értsd 5. kör előtt csak hero power, na mondom váltok csöndesre, de sebaj, mert itt sem lehet nyerni, azért úgy 1 hónappal ezelőtt nem hittem volna, hogy gyűlölni fogom a napi küldiket o0 -
Az lenne a meglepő ha nem lenne :)
Aki viszont inkább a tempo paklikat szereti annak ez nagyszerű lesz :DDDDDDDDD
-
Én meg remélem lesz valami op aggro variáns standardban. És miért ne lenne?? -
Hát nem úgy néz ki, hogy elmentek CS-zni :) -
Negritis #29094 :D babies gonna cry :D -
OP PLS NERF
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: dave9004, 2016.03.16. 19:03:55 -
húha. mi ez vmi fast paced action card game?
Most komolyan azért kezdünk el sírni, mert C'thun 16 minionját hamarabb látjuk mint a többit? Inkább ne is spoilerezzenek, mert azért is sírunk h lapokat látunk. befosok :D
Utoljára szerkesztette: dave9004, 2016.03.16. 19:01:03 -
fair lapok. C'Thun hype kell mert hát a legó ingyen van, így most el kell adni a preordert :)
-
Negritis #29090 sztem pont fordítva
a 4 mana 4/2 div shield sztem annyira nem jó
persze ha lesz megint bloodknight deck amit lehet vegyítenmi cthunnal akkor jó lesz
viszont a másik az jó lehet egy ctrl wariba főleg hogy nem lesz most már shieldmaiden -
cesar22 #29089 aki utálja a hosszú meccseket az húzzon el cs-zni, ez a játék nem erről szól -
Van benne ráció de ehhez az kell ,hogy az aggrok nagyon visszaszoruljanak, de az meg igazából nem lehet célja a Blizznek ,mert a játékosok nagy %-a utálja a hosszú meccseket, márpedig ha eljön a control meta akkor sok vevőtől esnek el, úgyhogy a cél az lenne ,hogy megtalálják az egyensúlyt de ez szerintem nem most lesz. -
Igen, a rajzok azok most végre jók ,nem ilyen óvodás próbálkozások ,mint eddig, pár kivételtől eltekintve. -
cesar22 #29086 szerintem is már baromi uncsi, az egész paklid arról szól hogy majd egyszer 10 manáért kitegyél egy nagy lényt, és random lövöldözgessél vele, nem túl interaktív -
Zozo0122 #29085 Szerintem ebben a játékban a 4. és a 7. mana slotok kritikus fontosságúak, ezért nem tetszik annyira a lap. Maga a rajz amúgy zseniális :D Szegény Szauront bezárta a pajzsába, szóval tud valamit :) -
Amúgy szerintem ebből a nagy istenezésből az lesz ,hogy készül egy erős, 1 kasztos istenes deck, a többi meg az egyéb aggro szarok :)
Utoljára szerkesztette: Shep, 2016.03.16. 18:26:42 -
Tudom, csak így vicces. -
Szerintem a kieső maiden helyére jó lesz az a lap, már ha lesz jó Kató CW, ha nem, hát akkor bizony tényleg felejtős. -
Zozo0122 #29081 Valszeg ez még nem hivatalos kép, hanem japánból fordította valami tehetséges :D Gondolom oda kerül egy vessző... -
Divine shield battlecry az milyen? :D