40521

Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
Kb mint a hunternek tisztafos
Ez is csak egy win more lap. Ha a priestnek már két lénye van lent az már szinte nyert is.
Nem látom eddig az értelmét. -
Aztán felébredtél, mert a segged a hideg budifalhoz ért :D -
Azért így végiggondolva priestnek Voljint kivéve ami most ráadásul ki is hullik nincs egy normális legendása. Velen lassú, Paletress túl random ráadásul drága is és egy kört él csak, hol vannak ezek egy Tirionhoz, vagy egy Tróger Antihoz? -
Zozo0122 #29237 Gondolj Deathrattle, Velen, vagy Ókenáj combókra :)
Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2016.03.20. 18:57:01 -
Zozo0122 #29236 Ez jó lap! Alapban is jó, de ha jönne valami max 4 manás minden boardon lévő lényt buffoló lap (pl. +2 élet minden lénynek, 4 manáért) akkor nagyon erős lenne :) -
Pio #29235 Egy picit lejjebb tekersz láthatsz is egyet, Zozo linkelte. -
Gondolom a boardon de tök mindegy így is, úgy is egy kalap szar. Hol lesz ebből value? Priesttel többnyire 1-2 lényed van lent, néha 3, na most ezek mellé kapsz még két whispet az miért is lesz jó neked? Ha meg több lényed van már ki sem férnek az asztalra. Ráadásul 6 mana, 5-ért azt mondom ok, de szerintem akkor sem raknám be. Ha meg mondjuk nem a board hanem a deck számít akkor üres boardra még érhet is valamit, sőt úgy talán annyira nem is rossz, amolyan mini Onyxia :) Na persze ha jó sok DR lényed van a deckben akkor az lehet fun. -
Pont ezaz, alig marad deathrattle lény... 1/1-ek? Azt mit csináljak velük? Még healelni se lehet.
Ehhez vagy teljesen ráépülő ÚJ lapok kellenek, vagy újabb használhatatlan priest legó lesz... -
Malarki #29232 Szerintem a boardon lévő lényeidből kapsz egy-egy másolatot. -
Pio #29231 Boardon. Szóval turn10ben kiteszel egy shreddert és egy ilyet és kapsz egy bónusz 1/1 shreddert. Na persze nem standardben. :) -
Ez ugye csak valami vicc? -
A lényeim de azok hol legyenek? Boardon, kézben, pakliban? -
Pio #29228 Régen a deathrattle priest nagyon jóféle volt, ez a lap pedig egyértelmű deathrattle kombó lap. Lehet a deathrattle priestet akarják újraéleszteni.
Pláne, hogy elvileg a silence is nerfet kap. -
Malarki #29227 Hát nem nagyon tudom elképzelni hogy ez miért lenne jó, báááár. Nem tudom. Fura lap :D -
What? -
Pio #29225 Herald Volazj
6 mana 5/5
priest legendary
Battlecry: summon a 1/1 copy of each of your other minions
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: Pio, 2016.03.20. 18:47:38 -
Pio #29224 Twitch chat megőrült, annyi ideje kell várni a bejelentést. :D -
Pio #29223 A 2/2 nem kap tauntot, viszont a 2/3 igen, szóval azt mindenképp le kell csapnia az ellennek. -
Nekem a senjin még mindig jobb. Némítva jobb a test. -
Zozo0122 #29221 Töröltem az előzőt, mert lehet nem értettem tisztán. A 2/2 is kap tauntot? Mert akkor egész jó. -
Zozo0122 #29220 Remélem az is illik majd a Tauren metába :D -
Pio #29218 Ja és elvileg az épp zajló HS EU meccs végén bejelentenek egy új legendaryt is. -
Zozo0122 #29217 Valaki fordítsa le, de szerintem az a képessége, hogy ha C'Thun még él, akkor aktiválja a 2vs2 játékmódot, becsatlakozik még 2 játékos, és csak Taurenekkel játszanak, és eljő a Tauren meta, Cairne pedig az új Dr.6
-
Pio #29216 Taunt, deathrattle: summon a 2/2 -
Zozo0122 #29215 Ezt most kaptam el egy moszkvai twitchről, 1 perce jelentették be, a Tauren Warriort alakították át.
4 mana 2/3
Corrupted Tauren Valami ???
Képesség: ha valami történik, akkor 2/2, gondolom.
Informatív posztunkat látták, köszönjük :D
-
Én is ezzel vagyok a legközelebb, de még 123 win kell :/ -
Zozo0122 #29213 480-on állt 2-3 hónapja :D -
Mennyiről csináltad meg?
-
Zozo0122 #29211 Kifarmoltam.
-
Vergirius #29210 heartstone.exe is not responding , erre a hibára tud valaki mondani valami megoldást? Repair és reinstal nem jött be sajnos ...
THX! -
Zozo0122 #29209 De nekem tényleg troll fajt játszanak egy csomóan :D Ha jön egy troll priest,mage vagy mittudomén micsoda valójában (shadowpriest?) akkor előre tudom, hogy tuti valami genyóságot fog csinálni, 30 km távolságból kilövi a bosst amire várok, vagy hasonló :D -
Akkor csak nekem volt olyan érzésem, hogy abban a kezdőzónában főleg amikor ellopják előlem a megjelenő bosst valójában mindenki troll? :) -
Zozo0122 #29207 Már sajnálom, hogy nem rugót indítottam :D Stealthből odafutottam volna, és leölöm mindenki elől a mobot meg a bosst, ahogy spawnol, GG, megvan Liadrin :D Ritka idegesítőek lehetnek amúgy, fura, hogy eddig egyet se láttam. Errefelé főleg orkok meg trollok vannak :) -
Pio #29206 A WoW-os rugóknak is van egy stealth, egy vanish és egy preparation nevű képességük, csakúgy, mint a HS-ben.
A stealth az egy folyamatos állapot a rugón, egész egyszerűen nem lehet látni és úgy tud mozogni, prédára vadászni. Természetesen ha megtámad kijön stealthből.
A vanish egy néhány percente használható képesség, mellyel a rogue azonnal el tud tűnni harc közben is(átmegy stealthbe).
A preparation egy olyan képesség, ami reseteli a cooldownokat, vagyis zsinórban 2× tudsz vanishelni a segítségével (és még sok mást is csinálni).
Innen viszont adja magát, hogy nagyon sok rugó csinálta/csinálja azt akár másodmagával, hogy stelathben várja valahol a gyanútlan játékost, hirtelen megtámadja és agyonveri, aztán vár rá tovább, hogy ezt újra és újra megtegye (hullakempel).
Ráadásul ha megtámad és alulmarad se hal meg, mert legrosszabb esetben elvanishel, vár 2 percet és újra megtámad, várhatóan akkor, amikor épp magadra húztál 5-6 mobot, mert mondjuk épp küldetéseket csinálsz, szóval nincs valódi kockázata annak, amit csinál.
Egy másik mára már kevésbé nyomós érv lehet az, hogy régen a wowban nagyon fontos volt az aggro kezelés. Egy bossharc során minden cselekvéseddel aggrot termelsz, teszem azt minél nagyobbat sebzel a bossba annál nagyobbat. Ez a mechanizmus most is megvan, de a tankok olyan hatalmas szorzót kapnak az aggrókezelésre, hogy szinte teljesen elvesztette a jelentőségét. Régen viszont a rugók a harc elején olyan nagy burst DPS-el rendelkezdtek (olyan sok sebzést tudtak rövid idő alatt kiosztani) egy harc indulásánál, hogy általában túlaggrózták a tankokat. Ilyenkor egy evasion nevű képességükkel (nagyon megnöveli a dodge-ot egy időre) le is tankolták egy ideig a bosst, ami miatt a tank (aki warrior volt) nem tudott rage-et termelni (akkor főleg akkor termelődött, ha sebződött), emiatt nem tudott nagyokat ütni a bossba és végképp elvesztette az aggrot. A rugóról ha lejárt az evasion csak elvanishelt, a boss pedig sorban megölte az összes DPSt, healert, végül a tankot is, a rugó pedig, aki az egész kalamajkát okozta egyedül túlélte a harcot.
Utoljára szerkesztette: Pio, 2016.03.19. 07:38:08 -
Zozo0122 #29205 Miért asshole a Rogue?:D -
Pio #29204 Csak végig kellett volna meenned a kvízen, az megmondja, milyen class az ideális számodra. :D
Utoljára szerkesztette: Pio, 2016.03.18. 23:11:08 -
Zozo0122 #29203 Igazad van amúgy. Pandát kellett volna kezdenem és varázslót, hogy messziről kilőhessem az ellenfél közeléből a mobokat...így ork warriorral szenvedés, de már lvl9 vagyok, nem akarok újat kezdeni.
A legjobb az lett volna, ha egy havert megkérek, hogy tolja le nekem az én accomonm pár óra alatt, én néztem volna és közben mesélt volna a lore-ról. Akkor jártam volna a legjobban összességében.
Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2016.03.18. 22:49:05 -
Pio #29202 Neked is azt a tippet tudom adni, mint a másikban, inveljétek partyba egymást, 5-en tudtok egyszerre kvesztelni, mindenkinek számolni fog mindent.
Trial alatt értelmes grafikát legfeljebb akkor látsz, ha pandát kezdesz, az összes többi kezdőterület 6-11 éves textúrákkal rendelkezik, a panda kezdő 2012-es és ott talán a küldetések közt is van pár érdekesebb.
Talán tömeg sincs akkora, mert az összes HS guide orkot meg humant ír, ezért azok a kezdőzónák most rendkívül leterheltek. -
Zozo0122 #29201 Én level9 vagyok, de totál nem tetszik a játékélmény. Ellenben a grafika mostanra elérte az elfogadhatót, mert kikeveredtem a Valley of Trialsból, ami kritikán aluli volt :) Most Ogrimmar, vagy micsoda környékén egész szép a dolog...
Aztán ezek a sorba állások...azt még el is viselném, de inkább egymás elé tolakodós trógerkedés van. Ma kora délután 2x is előfordult, hogy kisebb csapat tagot kértem meg, hogy "légyszimá, csak Liadrin miatt vagyok itt hagyjatok má' leölni a mobot, kösz".
-
Pio #29200 OFF
Annyit tennék hozzá, hogy nem véletlen az, hogy ha megveszed a játékot kapsz mellé egy lvl90/100-as karaktert. Amit Te láttál a wowból az egy 11 éves valami, amit ~6 éve egy picit ráncfelvarrtak.
A Blizzard szinte kizárólag az endgame-el foglalkozik, mivel egy MMO-nál a jó endgame a kulcsa annak, hogy újabb és újabb hónapra befizessenek a játékosaid. Az endgame teljesen rendben is van (az egyetlen baj vele, hogy lassan jön az új content), mint ahogy a szintezési élmény is újra és újra felülmúlja önmagát, de mai szemmel igényes talán lvl85 fölött lesz csak.
Hogy ez így rendben van-e az jó kérdés. Abból a szempontból semmiképp sincs, hogy a trial egy totálisan hamis képet fest a játékról, a trial végére 6-11 éves zónákban mászkálsz, elavult kveszteket csinálsz és nagyjából 5-6 skillnél többet nem is kapsz a legtöbb classal.
Szerintem érdemes lenne ezzel kezdenie valamit a Blizzardnak a film megjelenéséig, mert akkor tuti rengetegen kipróbálják majd a wowot és abban teljesen egyetértünk, hogy a trial contentnek nagyjából semmi köze ahhoz, amilyen jelenleg a WoW és csak csalódást kelt az emberekben és értetlenséget, hogy miért játszanak még ma is ennyien a játékkal.