Hearthstone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én Reno "aréna" decket baromi sokat látok, ami persze kifejezetten jó, ha épp nem goldot farmolok.

Reno warlock/rugó/pala sem? Deathrattle rugó sem ment még ellened? Battecry shaman?
Shep
Továbbra sem láttam 2 db scarabon kívül egyetlen új lapot sem 😄

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

dave9004
bejönne, csak sehol nem lehet élvezni ezt a szart
Nézegettem a lapokat a gyűjteményben, és mostanra kezdi megközelíteni a game azt a kártyamennyiséget, amiből már tényleg nagyon sok féle paklit össze lehet(ne) állítani, ha nem lenne a meta rendszeresen a baromarcúak játszótere. Ha végre tényleg a skill dominálna a meccsek jó részén és visszafognák az rng-t a lapokon, akkor a játék mostanra elérhette volna azt, hogy majdnem minden meccs élvezetes. Nézzük meg a mostani kieget: az elején szinte senkinek se tetszett, most majdnem mindenkinek bejön. Nekem nagyon tetszik, sok érdekes lappal, a legendaryk például mind tetszenek, simán lehet mindre paklikat építeni, akár többet is. Brann meg a rumbling ele lökött egy nagyot a shamanon, a battlecry shaman tuti nem tier4 deck 😊 Inkább tier3, de na 😄D
kíváncsiságból mentem egy arénát warriorral (meg küldim is van vele), hogy ez egy mennyire használhatatlan kaszt, nem hittem el. o0

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

dave9004
a fatigue deck a mindent pusztít amit eraksz és szép lassan csinál ki, (fatigue warri, fatigue mage, fatigue druid)
míg a mill deckek meccs közben is égetni akarnak lapjaidból h gyorsabban fogyjon és a végén is húzatni akarnak többször mikor már nincs lapod (millróg, milldruid, mill-echo-mage)
jazzy
van különbség?
dave9004
akkor az mill rogue, nem fatigue
jazzy
Mondjuk ez a brannes fatigue rogue kevésbé tetszett, brann + 2x coldlight oracle, aztán az egyiket shadowsteppelte és még1x lerakta, lazán 12 lapot húzatott velem..
jazzy
Ez a renos control warrior tök mókás, pedig nincs shield slamem se, baron geddonom se, néhányan deathwinget is raknak, az sincs, gorehowlom sincs, mégis fasza.
4*40 dust. 4 packot nyitottam mert volt 1 W/L is.
Ja, 1 aréna winből kaptam 1 arany Flare-t, az megmaradt. <#beka3>

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Shep
Valami jót nyitottál amúgy?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Untam a napi küldiket, mondom megpörrentem az arénát.
12-1 után nem volt szívem kikapcsolni, de most elég.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Shep
Mi lenne ha még érdekelne is a játék? Ennyit én 3 nap alatt sem játszom pedig engem még azért érdekel .)

LOL
Ma úgy indultam, hogy volt 15 aranyom, meg tegnap estéről 1 1-0 arénám.
Most vettem meg a 2. szárnyat és van még 115 tallér.
12-1 aréna
7-3 aréna
12-1 aréna
Lehet pihenni kellene.<#idiota>

Addig kezded újra, amíg nem tudsz turn2-ben doomsayert használni, mindenki ezzel a módszerrel csinálja.

Ezen felül egy control warrior féleség jó lehet ellene, mert a fegyverek fix árúak és ha tudod húzni az időt, akkor ki fog fogyni a lapokból.
Én fogtam a control warrioromat, beraktam 2 doomsayert, újraindítottam, amíg nem lett meg a turn2 doomsayer és egyből le is ment.
dave9004
sok fegyver ?
Devv
Heroic Scarvash-ra van valami tippetek?
Én nem tapasztaltam ilyet.
Kongy
Uldaman utolsó bossa nektek is úgy volt, hogy csak class-t lehetett választani, nem konkrét paklit? Ahogy nézem most már konkrét paklival is lehet menni, de tegnap nekem csak class-t engedett!

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

az a laza 😊

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Hogy én mennyire szeretek szombat reggel Arénázni. <#szeret>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: csoszi87, 2015.11.21. 10:19:59

Felvettem, azt mondja Ragna helyett és mert jól néz ki és fun 😄 Ragna érted, azt is alig használják most. Nem olyan rég játszhat, de ügyes.
Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2015.11.21. 00:18:31
biztos csak azért mert jól néz ki 😊
A srác rank5 volt, control warrior, de legendekből elég rosszul állt...és benne volt a deckjében ez, így goldenben, és nem, nem más lapból kapta:

Direkt fel akartam adni, de sajnos ő adta fel előbb...
Na most bepróbálok 2 scarabot 😄
dave9004
lent kell neki lennie a boardon (aura)
Mistcaller effektje battlecry.
bronz

dave9004
mi?
egyébként, hogyan működik, olyan mint a mistcaller, vagy csak amíg él?

Kongy
Dragon priestben elég effektív ez a Bronzebeard! Elég sok a battlecry-os lap.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

😊

ok, de szvsz csak holnap próbálom ki

Majd írj, hogy hogy ment vele a játék 😄 Most nézem, hogy nem is drága deck 😄
na akkor csinálok egy Zozo sámánt 😊

Azért, mert csak 1 mana és nagyon jól helyettesíti a zombie chowt, ebben a deckben jobb, mint az. Ha bejön az elején - jó. Ha nem jön be, az se nagy baj. ha csak később jön fel, akkor meg a rumbling elementallal jó combo, ha pedig úgy rakod ki, hogy Brann kinn van már, akkor szinte biztos, hogy 2/3 lesz belőle, mert 2 joust van. Olyan még nem volt, hogy mindkettő joust bejött így, de elvileg akkor 3/4 lenne 1 manáért 😄
miért van benne gadgetzan?

jazzy
400 goldom van csak, sírok
dave9004
lol
Shep
Sámán az aggro, mert mindig van lénye 😄DDDDDD

De ez nem aggro deck. Nézz rá 😄
Shep
Sejtettem ,hogy ez lesz belőle és akkor még várjátok, hogy ne legyen annyi aggro szar.

Volt valami olyasmi, hogy lenn volt Flametongue + Alakir + Brann + Abusive + Rockbiter <#idiota>
Shep
Csak nem megcsináltad az álom kombót amit tegnap írtam, 10 seb arcba brann+abusive+abusive kombóval? 😄

Rosszul írtam, 17 lény, de Alakir helyett be lehet tenni Neptulont is 😄 Vagy Mistcallert.
Köszi, nézd meg nyugodtan bármikor 😊 Estefelé fogom még tolni vele. Nagyon tetszik nekem is, múltkor már megvolt a "váza" de Brann nélkül nem volt meg benne az igazi erő. Így viszont...gyakran már az is elég, ha duplán gyógyít a healbot, vagy kettőt húz a drake 😄
Ja, és minimalizálva van az rng, már amennyire shamanban lehetséges, az overload meg teljesen el van tűntetve, kivéve a 2 stormot, de azok nagyon kellenek.
Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2015.11.20. 18:11:58
szép, nekem hihetetlennek tűnik, hogy ezzel ellehet érni a rank5-öt 😊

a pakli is tetszik, szívesen megnézem párszor hogy hogyan játszol vele
Megcsináltam a saját verziót, ez lett végül, meg is lett vele a rank5 😄 Megint shamannal, mert a rugó felidegesített, bár azt még végignézted 😄 Tier4 boys 😄 Na, az abusive-es ötleted nagyon jó volt, sokszor kisegített, majdnem full streakben mentem le 5-re, csak egy duplacombós druid lemákolt...Bár még nem játszottam vele sokat, csak 8 meccset, de abból 7-et megnyertem. Kicsi a minta, de Brann beváltotta a reményeimet 😊 Próbáld ki. Jah, ennek örömére gyártom is le a 2 golden Rumbling Elet, megérdemlik a srácok 😄 Mégiscsak 18 lény combózik velük a deckből 😄

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2015.11.20. 18:06:54
qetuol
várj, ő a bosstert nem tudja, mi az. 😄

a bosster az, amikor a főellenségeket nem tudod legyűrni, és így morgolódsz magadban: "ne boss te rohadék má'!" <#banplz>

: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant

trump free to play videói is nagyon hasznosak

trump basic teachings is fontos a kezdőknek

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873