Hearthstone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
"Keressük meg az összes egy manás lapot, oks, folytassuk a receptet, tegyük bele az összes használható 2 manást is, jah és kell pár három manás is. Túlélte a csíra a vonal túlvégén az első négy körömet, na majd az ötödik körös doomhammer odapakol az arcába... Még mindig maradt 3 HP-ja? Na majd akkor felteszem a hammerra a Rockbitert és látni fogja a kis csíra, hogy nem kellene combodeck ellen játszania..."
Jó deck, és valószínű lehet is haladni vele rendesen. De továbbra is az a baj, hogy ezek az olcsó rush deckek túl hatékonyak.
Erről van szó amúgy
Tudom, netdeck, meg búúúú. Inspirációként hoztam fel
Utoljára szerkesztette: ProGabe, 2015.11.23. 20:39:32
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
mit vágott le a 10. winért shaman ellen omg 😄

///// Asus G751 \\\\\\\\\\
Minden esetre akkor hajrá srácok, itt a karrierlehetőség, be kell tölteni az űrt! 😄
Pedig eleinte egész stabil személyiségűnek tűnt, aztán elég gyorsan megroppant a nagyobbacska népszerűség terhe alatt. Kár érte.
Utoljára szerkesztette: 1Darton1, 2015.11.23. 17:23:17
A másik meg hogy ezzel az eltűnéssel, a subjait (rajongóit) szívatja meg, nem azokat akik beszóltak neki.
Swedish people are albino monkeys
Csak pl azt nem értem ha olyan rossz hírt kapott akkor h abbahagyta a streamet akkor a chatet már minek leste ment volna a dolgára.
Na mindegy am se nézem amióta szánalom a rankedje
Amúgy meg azon akadt ki, hogy beszóltak neki páran, hogy ha nincs donate, akkor stream sincs?
Amiben azért egy hangyányi igazság szerintem van, mert többször mondogatta, hogy addig fogja csinálni, amíg megéri neki. Ezzel egyébként semmi gond nincs, elvégre az idő pénz. Ha van jobb pénz kereseti lehetősége, nyilván azt csinálja inkább.
Viszont már több alkalommal lőtte le a streamot arra hivatkozva, hogy ezt így nem éri meg. Ehhez szíve joga egyébként.
Nekem ez két szempontból fals kissé:
- a feliratkozóival ez így nem túl fair
- és mint rendszeres nézője, azt sem mondanám, hogy nem érhette meg neki. Elég szépen kapogatta a donateket, meg feliratkozója is volt elég sok.
csakúgy mint anno Madi ő is belefáradt szeritnem
mondjuk "töményen" nem elég jó a HS a közösség miatt nagyrészt
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
Earthquake szerintem pofátlanul OP lenne control matchupban, de ez sok lapra igaz.
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2015.11.22. 15:38:08
Kis segítség: Mindig az előző heti győztes találta ki a következő hét témáját, így születhettek ilyen lapok, mint a Level Up nevű neutral spell, a Giantslayer nevű rugó secret és az Ebb and Flow, ami valami furcsa mechanikát használt, voltak even és odd körök, erre nem emlékszem hogy volt pontosan, ha gondoljátok, ezt a 3 lapot hagyjuk ki.
Itt vannak a lapok, kicsit le kell tekerni, válasszon akinek van kedve:
ITT