40521
  • cesar22
    azt a 4-5-6 lapot úgyis kihúzná utána, egyesével, -2 hp-kal, itt megvan egyszerre csak az overdraw-ra kell figyelni, mondjuk aggro ellen persze ez is szar, mert rögtön 10 manánál nehéz megoldani hogy ne legyen overdraw
  • Malarki
    Na ez nem rossz.
  • dave9004
    meh. Twisting nether jobb egy ctrl wlockba (reno-ba) legalább nem fatigue-ba ássa magát
  • cesar22
    elég komoly
  • dave9004
    ÚJ LAP

Utoljára szerkesztette: dave9004, 2016.03.21. 16:26:46
  • dave9004
    :D poison seeds meg explo sheep standardban
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    tudom h szarkasztikus voltál te is már :D

Utoljára szerkesztette: dave9004, 2016.03.21. 16:19:23
  • 1Darton1
    Ezzel egész jónak ígérkezik a ramp druid standardben. Reméljük sok hasonló fix lesz még.
  • Pio
    Ez elég durva kombónak hangzik volcanic lumberererrel. :)
  • dave9004
    am ide is bírom: patch óta az explosive sheep+ poison seeds már rendesen müködik (eddig nem) így az egy új boardclear, ugyanígy mködik reincarnate-tel is már.
    Aki akar, még elszórakozhat kiegig ilyen druiddal v sámánnal.
  • Madi92
    Az a csodás érzés, mikor Druid leszed 10. körben 30Hpról 2Hp-ra egy Keeper boardal..
    Force, savage, Invervate, savage, majd ezek után még kezemben volt egy sunwalker, gondoltam megpróbálom, mivel üres volt a keze, erre topdeckeli a második keepert. oké.
  • qetuol
    HA! pandával kezdtem, minden oké volt, aztán elléghajóztunk Stromwindbe, ahol Variannal volt randi, és megölt a kutyája, vagy mije.. :DD
  • karmacoma
    Szerintem maga a játék nem ismer ilyet. Elég kicsi a mozgástér a design lehetőségek terén Hearthstoneban, ráadásul egy 30-as(ami sokszor 2*15) pakliba kell begyömöszölni alapokat. Valami vagy nagyobb mint a manaköltsége vagy nagyon jó a szinergia valami mással. Személy szerint nem bánom ha nem lesz újabb shedder vagy Boom hanem egy csomó közepes lap közül kell kiválogatni a decked lapjait, inkább zavar az, hogy nagyon izgalmasnak eddig nem mondanám azt ami kijött. Amik szerintem példaértékűek lehetnének mint példák jó designra: Living roots, Darnassus Asspirant, Tomb Pillager, Totemcarver, Thunderbluff, Bash, Twilight Guardian. Ezek mind olyan újabb lapok, amik beleillenek abba amit az adott hero/archetípus csinálni akar, de nem bontják le önmagukban a játékot kisajátítva egy-egy manaslotot.
  • Shep
    Ok csak ehhez az kell ,hogy legyen értelmes boardod, na már most ha priesttel értelmes boardod van akkor többnyire nyerőben vagy kivéve, ha freeze az ellen .D
  • Pio
    Egy megjegyzés még, hogy Volazj valószínűleg másolja majd a buffokat is. Igaz a Velen's Chosen kikerül, de ha a priest kap új buffkártyát azzal megintcsak jól kombózik majd a dolog, vagy akár ha egy argus buffot nem tud egyből clearelni az ellen, satöbbi...
  • Shep
    Ja a Blizz csak ezt tudja, használhatatlan szar lapok, meg OP betegségek, átlagosan jó lapok szinte csak a classicok között vannak.
  • Malarki
    Ha a 2/2 is taunt lenne talán. De ez így tényleg fos, egy 3drop letradel vele 1-az-1-ben.
  • dave9004
    A pozitívum, hogy nem op shit jön mint a shredder.
  • Shep
    Ok, de akkor sem lesz jó. 4-ért 2/3 taunt, amiből lesz egy 2/2-es taknyod (ha a 2/2-es tauntos lenne még akkor is necces de így meg aztán), ez mitől lenne jó? 4-ért sokkal jobb lapok vannak, meg talán lesznek is. Persze megint ott van ha jön még másik olyan lap ...
    Utoljára szerkesztette: Shep, 2016.03.20. 20:32:15
  • dave9004
    Függ, hogy nerfelik a baglyot.
  • Shep
    Ja csak az egy jó lap 5 manáért, ez meg nem annyira, akkor már inkább boulderfist ogre :D
  • Shep
    Most nézem azt a másik lapot, az is mi? 4-ért? Mitől jobb ez, mint egy senjin? Hogy bárki letradeli majd lesz egy másik lényem amit szintén letradel egy 1 drop? Ha meg silencelik akkor meg egy sima 2 dropom lesz, hát ...
  • dave9004
    Voljint erre lecserélni...
  • Darthmushroom
    hát... egyik mai lap se jön be nekem.. sőt egyik rosszabb mint a másik :D mondjuk összességében se nagyon tetszenek eddig az új lapok.
  • Madi92
    Palához elfogadnám.
  • karmacoma
    Control papba ez sehová nem fér be, de jó lenne ez ha létezne tempo priest. De most se igazán van, ráadásul a használható 2-3 droppok is kirotálódnak, a legjobb tempó lappal a velen chosennel(+Cultistal) egyetemben. A Dragon priest talán nevezhető temponak, de ott meg Yseran kívül egyik lap se csinál sok különleges dolgot azon kívül hogy elég nagy. Amúgy nem lenne ez rossz lap. 6 mana 5/5 két lénnyel 7/7 stat 3 testben effektekkel, csak papnál nem nagyon lesz mivel buffolni a tokeneket. A Holy championnal lehetne valami otk kombó, de aki azt nem oldja meg, amúgy se állt jól a champion ellen. Van 2-3 hero aki ezzel a lappal iszonyatosan op lenne, de a pap nem tartozik ezek közé.
    Utoljára szerkesztette: karmacoma, 2016.03.20. 19:32:50
  • dave9004
    Kell a bgh nerf h velen éljen kört.
    Vagy valami jó old god amit érdemes lesz másolni? Bár akkor már inkább faceless öt manáért
  • Shep
    Ragnaros is hányszor éli meg a 2. kört? Apró szar lapokkal lehet itt reálisan számolni, persze 30-ból egyszer összejön valami atom durva álom trolldenre is megfelelő kombó de nem ez a realitás, ráadásul jelenleg és szerintem ezután sem akar senki játszani csak nyerni így még rendesen funolni sem lehet.
  • dave9004
    Egyszer azért meg lehetne próbálni. A meta általában eldönti, az embernek van-e kedve legendért hajtani. Fun lapokkal meg nehéz, akkor meg elkeserítő ha nincs játékmód funnak.
  • Shep
    Ha te is rendre hunter legendást meg blingtront kapnál belőle tuti nem játszanád,.
  • Zozo0122 #29251
    Ja. Ráadásul néha annyi is elég a győzelemhez, hogy pl clericet másolsz és néhány lappal többet húzol fel időben. (combotól is függ, de a 2 sem rossz)
  • Pio
    A másik meg, hogy úgy beszéltek itt, mintha minden hónap első 5 napjában legendre mennétek és most épp azon agyaltok, hogy hogyan lehet majd világbajnoki pontokat farmolni ezzel a lappal.
    Az ittlévők erős többsége egyáltalán nem játssza kompetitíven a játékot, az viszont vitathatatlan, hogy egy rettentő fun lap lesz ez. Én Palatresst is játszok mindig priestben, nem azért, mert azzal lehet legend top10be jutni, hanem mert rettentő mókás.
  • Pio
    Amúgy akár velen priestben is simán el tudom képzelni, az egyik loothoarder helyett berakod ezt és akkor kidobod egy loothoarder vagy thalnos mellé és van egy kis body is az asztalon, plussz ugyan annyi drawod marad. Vele úgyis nagyon sok a heal+passz turn, simán belefér.
  • dave9004
    Meg kell várni mert jelenleg nincsenek lapok hozzá standardra.
  • dave9004
    Eddig a pár lap nem támogatja az aggrot, meglátjuk.
    Remélem lesz köze standard priesthez vagy maradunk a lopjunk jó lapot magunknak taktikánál.
  • Zozo0122 #29246
    Én érzem az erőt ebben a lapban :) Nagyon jól lehet köré decket építeni, tipikusan olyan lap. De tény, hogy meg kell várni, mit kap még a priest.
  • cesar22
    ragnarossal is érdekes
  • Pio
    Szerintem ez az a lap, aminél nagyon, nagyon felesleges találgatni. A legtöbb olcsó deathrattle minion ki fog rotálódni, ergó ki kell várni mik jönnek be, aztán eldönteni, milyen ez a lap.
    A jelenleg ismert lapokkal standardben én se érzem kompetitívnek, de egész biztos vagyok benne, hogy jön még olcsó deathrattle, lásd még egyszer mondom akár a mai mai másik bejelentést.
  • Shep
    Tudom eddig kevés lapot láttunk de én nem látom itt azt amit sokan vizionáltak ,hogy a standarddal majd eljön a Kánaán, persze kiesik pár undorító lap ami már önmagában is jó, de az aggroszarok anélkül is megmaradnak és tuti pályára lépnek páran majd a kispadról, hogy az eltiltottakat helyettesítsék.
  • dave9004
    Deathrattle kirotál, velen r20, auchenai combjai azokra befizetek mondjuk
  • Shep
    Egyébként is ókenájt hol láttál te 2 körig élni, na és Velen-t? Na ugye :) Ebből max ilyen kis szarok lesznek. Még a zombi chow is kiesik ,hogy egy OTK kombót benyomhass vele :) Tehát nem igazán tudok olyan lapot mondani ami jó ehhez és priestben is futtatható, persze ha jön hozzá jó új lap akkor talán de jelenleg én ebben megint csak a trollkodást látom a Blizz részéről.