40521

Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
többet nem fog valszeg healelni mint a healing wave. -
ez egyedül még nagyon nagyon kevés. -
Zozo0122 #29318 Minél tovább nézem, annál jobban tetszik, normális statok, rendes manaköltség és nincs overload :) (és tuti hoz új archetípust, ez nálam nagy plusz pont mindig) -
Zozo0122 #29317 Nagyon jó! Ez is olyan, hogy építhető köré deck. Ezzel most eljöhet a control shaman. Tök jó abba belegondolni, hogy ez + lightning storm = átlagban 6-9 gyógyulás :D Spell damage totem esetén több is. Extrém esetben szintén több. Elemental Destruction esetén még több. Gyakorlatilag vissza lehet jönni a játékba ezekkel a combókkal, és bár lesz utána overload, kicsivel több idő lesz magadhoz térni belőle, mert gyógyultál sokat. És igen, nagyon talán egy fatigue shaman is kinézhet, de ahhoz még kellenek lapok :) -
hát igen, a top tier kontrol sámánom most megkapta :D
Meh...
Legalább jobb mint a priest legend XD
aoe-vel esetleg. ha stackeli a stormokat.
Utoljára szerkesztette: dave9004, 2016.03.22. 21:08:21 -
cesar22 #29315 fatigue sámán :D -
-
á igen a top tier battrekráj sámán katún -
Ahogy ő is mondja azért csinálta meg a videót, mert kiakadt az eddig felfedett lapokon, csak érdekességből raktam ki én a hs-t csak rajta keresztül követem/nézem ha épp kedvem van.
Mondjuk ahogy magamon észreveszem érdekel a hs alakulása,fejlődése csak maga a játék az ami nem tud bevonzani:D -
Zozo0122 #29311 Szerintem nagyon jól látja a C'Thun's Chosen erejét. Mindenki azt mondja, hogy az egy gyenge lap. Szerintem az a lap nagyon erős, szinte Shredder szint. C'Thun deckben meg...bennem a továbbfejlesztett battlecry shaman körvonalazódik C'Thunnal első nap :) Csak legyen jó az új shaman legend, és crafterino :D
-
lesz annyi lapelemzés, h már mindenki elemez. csak a kieg mellé jön egy 10-12 lapos nerf ami alapjába véve boríthatja majd ezeket. ezért kár még :/ -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
1Darton1 #29308 Nagyjából azt mondja, ami az általános vélemény a lapokról. De még mindig nagyon korai elemezgetni. -
Belezőgép második körös értékelése az új lapokról. (Tudom, hogy sokan nem szeretik, de ettől még ír érdekes dolgokat.) -
6 mana 6/6. Battlecry:Give all minions on your hand and deck Overload(1). Overload(3)
KEK -
nemrossz. 1/2-nek jobban tetszene pingelhetetlenként, de commonnak elmegy -
este 9kor kripp yutub
Utoljára szerkesztette: dave9004, 2016.03.22. 19:40:33 -
Zozo0122 #29303 Shaman legendás bejelentés lesz ma ! -
1Darton1 #29302 A patron kifejezetten erősnek számít jelenleg, szóval kicsit erős a kijelentésed. Még a sheepet is használja néhány közepes erejű control mage, és az új druid deckek is. -
Zozo0122 #29301 Teljesen korrekt 1 drop. -
Malarki #29300 A robbanó birka és az Unstable Ghoul helyére jó lesz, szóval ezt se fogja használni senki.
Utoljára szerkesztette: Malarki, 2016.03.22. 19:01:54 -
cesar22 #29299 ez is jó, anti aggro lap -
Negritis #29298 nzoth
új lap
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
lehet szavazni :)
-
Madi92 #29296 Mindig meglepődök, hogy a palán kívül, a többi heronak mennyivel több használható basic lapja van.
Sámános küldetés, gondoltam összerakok egyet gyorsan. Mivel benne van a 4 választott hősömben, ezért volt már pár nem basic lapja is mondjuk. Igaz Casualban, de eddig 8/8 win, pedig aztán volt köztük 3-4 elég erős deck is. És még csak nem is face deck. lol :D -
ktm99 #29295 Szvsz, ez face warlock deckbe nem rossz. Ugye ket verzio van, ha jo az opening akkor nyersz siman, ha nem, akkor valoszinuleg turn 10-re mar az ellenfele a board es akkor ez a lap jol johet. -
1Darton1 #29294 Vannak különböző effektek, amelyek növelik a karaktered méretét, és szokás azzal viccelődni, hogy ezeket stackelik. Régebben meg lehetett azt csinálni, hogy teljesen beterítetted Orgrimmar főterét.
Az Orgrimmar és Ironforge/Stormwind előtti duelezés a játék eleje óta folyamatosan megy, csak a kihalt szervereken nincs ez non-stop. A fénykorban még voltak pénzdíjas versenyek az arénákban, szervezett több száz fős vérengzés a frakciók között, városostromok, vagy csak spontán bunyó két guild/baráti társaság között. Meg persze volt egy rakás egyéb nem scriptelt esemény, ami igazán hangulatossá tette a játékot. Ezt a fajta mmo élményt már sehol nem lehet újra élvezni, de nem is biztos, hogy lenne rá igény. -
Zozo0122 #29293 A facehunter elnyomta a napi questet, de priest 3 wint kapott cserébe, muszáj volt azzal tolni :DD -
Madi92 #29292 lvl 14-en találkoztam életem első aggro Priestel. Ilyen van? :D
Első kör Leper Gnome, 2. Argent HorseRider.
De nagyon hülyén játszott, már azon kívül is, hogy aggro Priest-t. Szóval 6. körben fel is adta. -
Zozo0122 #29291 Wow-os kérdésem lenne, szóval picit off. Ez a tag mit érez, vagy ez így mi? :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Amúgy itt Orgrimmar előtt összegyűlt vagy 50 ember, spontán fight clubnak nézett ki az egész, mindenki harcolt valakivel. Mikor tegnap itt jártam, akkor semmi nem volt, néha szoktak ilyet rendezni? :D -
Pio #29290 Keresd a Hearthstone easter egget az új Overwatch videóban. :)
-
Jó lap ez, hiszen 10 manánál ha te 5-6 lapot húzol, akkor az egy mesés történet, mert akkor azok már meg is ettek addigra Téged.
A gond ezzel az, hogy tényleg nem a warlocknak kellett volna ez tömegirtás, hiszen annak van megoldása az ilyen esetekre. -
1Darton1 #29288 Azzal nincs is bajom, hogy nem raknak be ordenáré módon erős lapokat. Sőt, az a koncepció a helyes, amikor nehéz eldönteni, hogy milyen lapokból rakd össze a paklit. De lassan én is elkezdek attól tartani, hogy le fogják szűkíteni a metát 1-2 divatpaklira. -
blizztől kitelik h még az animációja is olyan lesz mint a nether, vagy a demonwrath :D -
Hát ez így megint hogy, mi, miért? Na jó, hagyjuk inkább.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2016.03.21. 17:04:16 -
1Darton1 #29285 Inkább valami alacsony költségű leszedés kellene a locknak, miután kiesik a dark bomb és az implosion, mert ez a twisting nether bénább verziója. -
1Darton1 #29284 Most van pár elég jó variáns, összerakok majd én is egyet.
Az utóbbi pár napban megtaláltak a tökéletesen húzó tempomage-ek, azok ellen csak szívni fogok. -
sárkányos móka. Kiegig még lehet szórakozni
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: dave9004, 2016.03.21. 16:48:05 -
1Darton1 #29282 Egyébként tényleg nem ugrott be, hogy pont kiveszik őket, és sok hasznuk lesz az új rendszerben.
Ez a köszönjük Emese kategória. Pedig tényleg szívesen játszanék újra valami életképes ramppel. -
Pio #29281 Nem teljesen értem, miért a lock kap újabb és újabb boardcleareket shadowflame-el, hellfire-vel, demonwrath-al, twisting netherrel.