40521
  • dave9004
    többet nem fog valszeg healelni mint a healing wave.
  • dave9004
    ez egyedül még nagyon nagyon kevés.
  • Zozo0122 #29318
    Minél tovább nézem, annál jobban tetszik, normális statok, rendes manaköltség és nincs overload :) (és tuti hoz új archetípust, ez nálam nagy plusz pont mindig)
  • Zozo0122 #29317
    Nagyon jó! Ez is olyan, hogy építhető köré deck. Ezzel most eljöhet a control shaman. Tök jó abba belegondolni, hogy ez + lightning storm = átlagban 6-9 gyógyulás :D Spell damage totem esetén több is. Extrém esetben szintén több. Elemental Destruction esetén még több. Gyakorlatilag vissza lehet jönni a játékba ezekkel a combókkal, és bár lesz utána overload, kicsivel több idő lesz magadhoz térni belőle, mert gyógyultál sokat. És igen, nagyon talán egy fatigue shaman is kinézhet, de ahhoz még kellenek lapok :)
  • dave9004
    hát igen, a top tier kontrol sámánom most megkapta :D
    Meh...
    Legalább jobb mint a priest legend XD
    aoe-vel esetleg. ha stackeli a stormokat.
    Utoljára szerkesztette: dave9004, 2016.03.22. 21:08:21
  • cesar22
    fatigue sámán :D
  • dave9004
  • dave9004
    á igen a top tier battrekráj sámán katún
  • DasIsFuck
    Ahogy ő is mondja azért csinálta meg a videót, mert kiakadt az eddig felfedett lapokon, csak érdekességből raktam ki én a hs-t csak rajta keresztül követem/nézem ha épp kedvem van.

Mondjuk ahogy magamon észreveszem érdekel a hs alakulása,fejlődése csak maga a játék az ami nem tud bevonzani:D
  • Zozo0122 #29311
    Szerintem nagyon jól látja a C'Thun's Chosen erejét. Mindenki azt mondja, hogy az egy gyenge lap. Szerintem az a lap nagyon erős, szinte Shredder szint. C'Thun deckben meg...bennem a továbbfejlesztett battlecry shaman körvonalazódik C'Thunnal első nap :) Csak legyen jó az új shaman legend, és crafterino :D

• dave9004
    lesz annyi lapelemzés, h már mindenki elemez. csak a kieg mellé jön egy 10-12 lapos nerf ami alapjába véve boríthatja majd ezeket. ezért kár még :/
  • DasIsFuck
  • 1Darton1
    Nagyjából azt mondja, ami az általános vélemény a lapokról. De még mindig nagyon korai elemezgetni.
  • Mephike
    Belezőgép második körös értékelése az új lapokról. (Tudom, hogy sokan nem szeretik, de ettől még ír érdekes dolgokat.)
  • dave9004
    6 mana 6/6. Battlecry:Give all minions on your hand and deck Overload(1). Overload(3)
    KEK
  • dave9004
    nemrossz. 1/2-nek jobban tetszene pingelhetetlenként, de commonnak elmegy
  • dave9004
    este 9kor kripp yutub

Utoljára szerkesztette: dave9004, 2016.03.22. 19:40:33
  • Zozo0122 #29303
    Shaman legendás bejelentés lesz ma !
  • 1Darton1
    A patron kifejezetten erősnek számít jelenleg, szóval kicsit erős a kijelentésed. Még a sheepet is használja néhány közepes erejű control mage, és az új druid deckek is.
  • Zozo0122 #29301
    Teljesen korrekt 1 drop.
  • Malarki
    A robbanó birka és az Unstable Ghoul helyére jó lesz, szóval ezt se fogja használni senki.
    Utoljára szerkesztette: Malarki, 2016.03.22. 19:01:54
  • cesar22
    ez is jó, anti aggro lap
  • Negritis
    nzoth

új lap

• qetuol
    lehet szavazni :)
  • Madi92
    Mindig meglepődök, hogy a palán kívül, a többi heronak mennyivel több használható basic lapja van.
    Sámános küldetés, gondoltam összerakok egyet gyorsan. Mivel benne van a 4 választott hősömben, ezért volt már pár nem basic lapja is mondjuk. Igaz Casualban, de eddig 8/8 win, pedig aztán volt köztük 3-4 elég erős deck is. És még csak nem is face deck. lol :D
  • ktm99
    Szvsz, ez face warlock deckbe nem rossz. Ugye ket verzio van, ha jo az opening akkor nyersz siman, ha nem, akkor valoszinuleg turn 10-re mar az ellenfele a board es akkor ez a lap jol johet.
  • 1Darton1
    Vannak különböző effektek, amelyek növelik a karaktered méretét, és szokás azzal viccelődni, hogy ezeket stackelik. Régebben meg lehetett azt csinálni, hogy teljesen beterítetted Orgrimmar főterét.

Az Orgrimmar és Ironforge/Stormwind előtti duelezés a játék eleje óta folyamatosan megy, csak a kihalt szervereken nincs ez non-stop. A fénykorban még voltak pénzdíjas versenyek az arénákban, szervezett több száz fős vérengzés a frakciók között, városostromok, vagy csak spontán bunyó két guild/baráti társaság között. Meg persze volt egy rakás egyéb nem scriptelt esemény, ami igazán hangulatossá tette a játékot. Ezt a fajta mmo élményt már sehol nem lehet újra élvezni, de nem is biztos, hogy lenne rá igény.
  • Zozo0122 #29293
    A facehunter elnyomta a napi questet, de priest 3 wint kapott cserébe, muszáj volt azzal tolni :DD
  • Madi92
    lvl 14-en találkoztam életem első aggro Priestel. Ilyen van? :D
    Első kör Leper Gnome, 2. Argent HorseRider.
    De nagyon hülyén játszott, már azon kívül is, hogy aggro Priest-t. Szóval 6. körben fel is adta.
  • Zozo0122 #29291
    Wow-os kérdésem lenne, szóval picit off. Ez a tag mit érez, vagy ez így mi? :D

Amúgy itt Orgrimmar előtt összegyűlt vagy 50 ember, spontán fight clubnak nézett ki az egész, mindenki harcolt valakivel. Mikor tegnap itt jártam, akkor semmi nem volt, néha szoktak ilyet rendezni? :D
  • Pio
    Keresd a Hearthstone easter egget az új Overwatch videóban. :)

• Mephike
    Jó lap ez, hiszen 10 manánál ha te 5-6 lapot húzol, akkor az egy mesés történet, mert akkor azok már meg is ettek addigra Téged.
    A gond ezzel az, hogy tényleg nem a warlocknak kellett volna ez tömegirtás, hiszen annak van megoldása az ilyen esetekre.
  • 1Darton1
    Azzal nincs is bajom, hogy nem raknak be ordenáré módon erős lapokat. Sőt, az a koncepció a helyes, amikor nehéz eldönteni, hogy milyen lapokból rakd össze a paklit. De lassan én is elkezdek attól tartani, hogy le fogják szűkíteni a metát 1-2 divatpaklira.
  • dave9004
    blizztől kitelik h még az animációja is olyan lesz mint a nether, vagy a demonwrath :D
  • Shep
    Hát ez így megint hogy, mi, miért? Na jó, hagyjuk inkább.
    Utoljára szerkesztette: Shep, 2016.03.21. 17:04:16
  • 1Darton1
    Inkább valami alacsony költségű leszedés kellene a locknak, miután kiesik a dark bomb és az implosion, mert ez a twisting nether bénább verziója.
  • 1Darton1
    Most van pár elég jó variáns, összerakok majd én is egyet.
    Az utóbbi pár napban megtaláltak a tökéletesen húzó tempomage-ek, azok ellen csak szívni fogok.
  • dave9004
    sárkányos móka. Kiegig még lehet szórakozni

Utoljára szerkesztette: dave9004, 2016.03.21. 16:48:05
  • 1Darton1
    Egyébként tényleg nem ugrott be, hogy pont kiveszik őket, és sok hasznuk lesz az új rendszerben.
    Ez a köszönjük Emese kategória. Pedig tényleg szívesen játszanék újra valami életképes ramppel.
  • Pio
    Nem teljesen értem, miért a lock kap újabb és újabb boardcleareket shadowflame-el, hellfire-vel, demonwrath-al, twisting netherrel.