40521

Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
Negritis #29360 és azon kívül hogy kiéled a pasid fejfájásának frusztráltságát mi szükség van rá?
mi lett volna ha normális emberi hangnemben teszed fel ugyanazt a kérdést? -
Ismétlem, be lehet nézni oda, igen, van egy halom babyrage (a nagyon lassú meta miatt), mókadekkek, megbeszéljük a kraftolásokat, ben brode-ot éltetjük, kb. ennyi. Ha nem tetszik valami lehet menni az óvóbácsihoz. De mondom, ez csak show. -
1Darton1 #29358 Hasonló esetben én is tudok levegővétel nélkül 5 percig káromkodni, szóval érthető. -
Renegade #29357 rám, de nem az a lényeg hogy kinek, hanem egy ilyenre felszalad az ember szemöldöke, mert egy elég erős nyitás volt.
szóval, ha valaki itt felkavarta az állóvizet, az te voltál.
na de ezért van a másik topik, ha nektek igényetek van erre, akkor hajrá :) -
Én nemtom, valahol Shep tudatalattijában születhetett meg a név, egy zsinórban 20 priest lose után. :-I -
1Darton1 #29355 Én egyetértek veled. Csak ezt a célmester elnevezést nem tudom felfogni. -
Rajtam kívül nekem mindegy kit szopsz le, csak hülyeségeket ne beszélj.
Na de felkavaródott az állóvíz, jöhet célmester is okoskodni, további jó szórakozást. Ez csak erről szólt, nem többről. :P -
Kire is mondtam? -
Negritis #29352 óóó, had térdeljek előtted és igyam mennyei mannád magamba
túl alsórendű vagyok hogy bármit is mondjak én kérek elnézést
gyere és szidj mindenkit mert akik más szinten vannak azok tudják hogy ez a fajta beszéd az ami előre viszi a közösséget -
Ja, nézd meg, hogy szidjuk egymást te hüllő! :) -
"és a control priesteknek itt az új reneszánsz."
Nem az 5. körben döglenek meg, hanem a 4.-ben. :D -
Negritis #29349 odaát ez a módi -
Negritis #29348 az első érved invalid :D
a facehunter akkor emelkedett fel amikor konkrétan 0 aggro lapot kapott a hunter :D -
Renegade #29347 úgy amúgy, mióta olvasom ezt a topikot, te vagy az első aki lefasszopózta az egyik fórum társát, ehhez külön had gratuláljak. -
Renegade #29346 rendben, az én érveim:
az új lapok közül összesen kettő talán három van, ami dedikáltan agrok használnak csak, horserider, mounted raptor, trog (bár ezt mintha más sámán is használná).
ezzel szemben a control játékosok tobzódhatnak, mert kaptak egy csomó jó lapot, 1 új deck tipust (Reno), és a control priesteknek itt az új reneszánsz. A miracle rugónak is, de az most jó kérdés, hogy milyen típus az a deck, én nem vágom.
Szóval volt-e példa az előző metákban arra, hogy a control warriorokon kívül, bárki 50+ HPval sáfárkodjon a 6. körben?
tudott e pap/warrior gyógyulni heropowerrel 6 hp-t egy körben?
hát a sámán 6 mannából 28-at?
ja és a net tele van változatosabbnál változatos lassú deckekkel, elég megnézni pár The P4wnyhof vidit.
-
Negritis #29345 nah az a nem mind1!!!!!!! -
Miért kellene megcáfolni, vagy megerősíteni? Leírtad a véleményedet és kész. -
Mér te hogy bizonyítod, hogy lassabb, mint eddig? -
Renegade #29342 mondjuk azóta sem cáfoltátok meg :)
-
-
Azt senki, azt mondta egy illető, hogy ilyen lassú még sosem volt :DD
Utoljára szerkesztette: Shep, 2016.03.23. 16:56:42 -
Megvan az első 100in10 -
Renegade #29338 ja, csak anyázni jöttél, az más :) -
Majdnem, okostojás. -
Renegade #29336 :DDD
mi van 1* kikaptál burst sámántól, egyszer meg huntertől? :) -
Melyik faszszopó mondta itt, hogy jelentősen lelassult a meta?? -
planned, calculated, validated (doomsayer) :D
Utoljára szerkesztette: dave9004, 2016.03.23. 15:00:02 -
Negritis #29333 "elvileg" "lehet" :D
és tudva hogy mennyire fan fictiont pakolsz ki :D
tudod, "a fiú aki farkast kiáltott" története pont erre a szitura illik :D -
Tegnapi legó elmegy jónak. -
Jön valami lap is majd az új kiegből? -
Mondjuk amilyen fos lap, nem is csoda h nem fan fiksön -
Zozo0122 #29329 Kitették pwnra is. Pár óra késéssel, de ennyit a fan fictionről :Ddddddd -
Negritis #29328 te is a fan fictiont ;) -
Zozo0122 #29327 Kevesebb idő megnézni mint ezt ide beírni. Engedd el :D -
elvileg meg valós lehet, meg maybe its a card, ezeket meg se nézem már :D -
Zozo0122 #29325 Elvileg valós lap lehet.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
ez az explo sheep+poison seeds (volcaninc drake, v lumbererrel) nagyon fasza kombó. csomó mindenre 6 mana megoldás. highmane stb-re is. Milyen kár, hogy csak a 4.2 patch-el lett mködőképes :/ na mind1 májusig kiélvezzük, aztán majd wildon.
DE ez ha eddig is mködött volna, a druid is színesebb lett volna
Utoljára szerkesztette: dave9004, 2016.03.23. 09:40:06 -
karmacoma #29323 Messze a legjobb lap eddig. Jó statok, és olyan manaköltség, hogy midrange-be(Totembe), OTK-ba és kontrollba is illik. A legtöbb hasonló lapot ott cseszte el a Blizz, hogy ilyen 5/3 6/4 féle lehetetlen statokat adott neki. Ez a lap akkor is rendben van, ha csak egy lightingos 3 healt nyersz ki belőle, mert az ellenfélnek meg kell oldania, és egy 4/6-ot egyáltalán nem könnyű áldozat nélkül leszedni. -
Ez a lap rendben van. Amit tud az köré lehet decket tervezni. Amúgy itt a videó is, hátha valaki nem látta még. -
Zozo0122 #29321 Igen, de ez test is. Meg így kicsivel több az érték az overloados lapokból. Meg nem pazarolsz el egy lapot a wave-re. Meg újra játékba kerülhetnek a kis manaköltségű shaman spellek, nem csak a rockbiter. Nekem bejön ez a lap, remélem kinyitom.