Hearthstone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nah összeraktam egy midrange shaman-t
még bőven fejlődést igényel de első körben 18 környékén jól muzsikált

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Azért nem mindegy, hogy miféle por az <#idiota>
még szokom 😊

de amikor megy Boom meg Antonidas esetleg a fireballok, akkor anyázom rendesen 😊

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

dave9004
hát még első körben. aggrodruidszégyen
mechmage-ben (és anno a mechshamanban) nem kellenek "kombók"
így az hogy buksz mondjuk 15 lapot döglött kutyát nem érdekel mert nem is célod eljutni 15. körig

viszont az a 8/8 turn4-ben az esetek jelentős részében nem megoldható

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

dave9004
1-10-ig? sztem 😄 rankon van
Vezess róla statisztikát, hogy hányszor nyeri meg a meccset neked a Fel Reaver és hányszor veszítesz miatta. Így el tudod dönteni, hogy számodra jó lap, vagy nem. Az eldobott lapok miatt pedig felesleges keseregni. Mechmage aggro pakli, ha elhúzódik a meccs, akkor nagy eséllyel úgyis bukta, szóval azoknak a lapoknak a nagy részét úgyse húznád fel.
Devv
9 <#csodalk>
ízlés dolga, mondjuk te úszol a porban 😊

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Na, egy kis felmérés😄 Szerintetek egy 1-től 10-ig terjedő skálán mennyire volt baromság craftolni 2 golden Gang up-ot? <#banplz>
1 - teljesen jó és széles körben használt lap, jól tetted
10 - facepalm
😄

(jól néznek ki a belőle kapott lapok, akár healbot, akár oracle, akár más)
Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2015.12.01. 15:38:25
😄

az fáj amikor bukom a paklim 😊

dave9004
ha félsz aggrozni, akkor nem a te világod 😄
Amúgy durva, hogy mennyire számít az is, hogy kipihent vagy-e vagy sem. Tegnap éjjel hülyére vertek millrugóval, most meg streakbe vagyok 😄 Sajnos a beneath the grounds-t ki kellett vennem, pedig olyan jól néz ki goldenben...<#idiota>
Ha használod akkor told ki egyböl akár coinnal mer game winner

Ha hezitáksz inkább be se tedd

Shep
Pedig ki kell rakni, pont ez a lényege, ha nem tudja egyből megoldani jó eséllyel nyertél is.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

srácok, valaki játszott már Fel Rever Mech mage-el? én tegnap óta próbálgatom, de van úgy, hogy nem merem kirakni, mert piszok nagy ára van annak a lapnak.

Mind3 szeron van több accja is
De a main az NA

Shep
Úgy tudom NA

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Trump EU-n játszik? egy pár napos videójában pont online lett Ostkaka.

Rossz topic.

Shep
Az igaz, csak mióta átvariálták a hátlap választást, szerintem a játékosok 90%-a nem tudja, hogy lehet cserélni és szinte mindenkinél az alap kék van 😄DDDDDDD

Darthmushroom
ez nem igaz, ha ellenfelek használják akkor sokat nézheted 😄

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Shep
Kár, hogy semmit nem látni belőle játék közben .)

Darthmushroom
hm.. nem rossz

A faszom ezekbe a cigány lopkodós priest kártyákba már, nem igaz hogy megkapja ingyen a legjobb lapokat amiket én természetesen fel sem húzok az életbe se... Ha lény kell neki az kap, ha boardclear akkor azt, ha laphúzás akkor azt. Aha, meg a kurva anyád.

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

TBTPumpa
Decemberi hátlap:

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

dave9004
Meg az óverlódot meg a laphúzás meg a random hero power meg a random sebzések.
Lol, ezt meg találtam <#taps>

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem tudom láttátok e már, de a Rafaam-tól választható boardot elborító múmiáknak ez lesz a card artja:

Ha így is van, mondd meg nekem: miért? Mindkettő ugyanaz teljesen, és amúgy is bármiből jön, token, szóval még csak az olyan lapoknak se kavar be, ami random miniont adhat. És ez amúgy is egy fél éve fennálló hiba.
dave9004
A raptor több mint egy hete crasheli az ellenfelek játékát. Mégsincs hotfix.
De ha csinálják is addig simán disable -hetnék a lapokat mint a torch és sapka esetén loe előtti héten.
Ki kell mondani, hogy vagy leszarják, vagy kevesen vannak és csak az új lapokra van ember, vagy töketlenek hozzá
bele lehet ebbe is, valszeg nem ugyanaz a két objektum, máshogy van megvalósítva, a userek ugyanannak látják, de mégsem ugyanaz
Jaja, már utánaolvastam (egyébként a golden Anubarakból kapott nerubokkal is ez a helyzet) , de amúgy...a TGT már vagy fél éves.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Mi a jó francot művelnek a blizzardnál elmondja nekem valaki? Az egész annyiból állna, hogy a sima golden nerubian animációját hozzárendelik és kész. Ebbe tényleg nem lehet mit belemagyarázni 😄 Na mind1, legalább ingyen volt.
dave9004
Ismert visual bug.
A golden Beneath the groundsból kapott Nerubianoknak miért nincs animációjuk?
dave9004
Első szezonban r3 lett, aztán az októbert kb full kihagyta rankeden. November közepén lett meg a szeptemberi f2p dragonpappal
Darthmushroom
én f2p papjára gondoltam, amiből megy most a sorozata youtubon.

Na, ki mit nyitott a ládából goldenben? Én worgen infiltratort, holy championt és beneath the groundsot.
dave9004
Persze Purple megnyerte a dreamhacket malylockkal brannal, ugyh most mindenki kipróbálja
dave9004
Viszont priesttel nem lett meg neki első hónapra. Mondjuk szupermeta volt 😄
Undertaker priesttel anno simán megcsinálja sztem
Shep
Most 3-on van de Malygos warlockot játszik

Shep
Trump megcsinálta már ó pár f2p deckkel a legendet, csak éppen ő napi 8 órában játszott, meg ugye ő célirányosan úgy craftolt, hogy minden klappoljon, egy átalg játékos nem így kezdi, hanem örül a lapjainak, aztán majd idővel rájön ,hogy nagy részük semmit nem ér 😄 Ezek a Pista, Józsi legend lett 5 óra alatt 100 dustos paklival arra jók, hogy reklámot csinálnak a játéknak.

Darthmushroom
nem csak rank 10-nél jár még? vagy ez már a második priest amit mostanában rak fel tube-ra?

NA szerveren Trump is megcsinálta majdnem f2p priesttel ebben a hónapban. NA vs EU? Aki játszott NA szerveren, mi a véleménye?

Ezt jó tudni, köszi <#worship>
Szintenkénti XP igény: 60+szint×10

lvl 1-5 közt jár XP minden meccs után (10, 10, 8, 5, 3 az egyes szinteken, tehát lvl5-ösön minden meccs után kapsz 3 XP-t), lvl 6-tól is jár a 3 XP, de csak olyan meccsért, amiben a 2. játékos megkezdte a 3. körét.

Ezen felül mindkét játékos kap (kijátszott_lap+megölt_minion)×3 XP-t, a győztes pedig további 30-at.
Utoljára szerkesztette: Pio, 2015.11.30. 22:47:13
Jááájj 😄DD
dave9004
Annyit tudok biztosan, hogy a lap kijátszás plusz XP-t csak a győztesnek ad
Amúgy hogy számolja a játék az experiencet? Ha vesztesz akkor a megszerezett xp felét kapod meg addott meccsen? Egyébként meg minél több lapot játszol ki annál többet? Én így vettem észre nagyjából.

Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2015.11.30. 20:35:16