40521
  • Negritis
    több streamen is emlegették, de nincs róla még semmi fix
  • Negritis
    nem az eredményeddel van bajom, sőt az nagyon is szép
    csak néha kicsit nehézkes érteni hogy mire is gondolsz :D
  • Zozo0122 #29398
    "elvileg" "tudtommal"

Asszem kiakadt a fan fiction mérő
  • Madi92
    Ja, hát gondoltam topikjában erről játékról van szó, meg lvl12 hős az semmit nem jelent, de oké értem! :D
    Nekem a R12 nagy szó, sőt majdnem egyből le is száguldottam R11-re. De most az agro sámán meg a Warlock visszazavart R12 közepére.
  • Negritis
    wow? :D
    vagy hs? mer ha HS akkor írj légyszi Rank12-t elég megtévesztő
    ugyanis a hősöknek is van szintje

köszi
  • Madi92
    Pörög a biznisz! :D lvl12
  • dave9004
    csak a kaszinóig kell menni :D
  • Shep
    Az úgy érdekes, Mountain giant már 1 manával olcsóbb nálad? :)
  • dave9004
    inkább 10 lap tap shame concede
  • 1Darton1
    a klasszikus coin+giant
  • dave9004
    a giantok közül mountain és molten lehet nerfet kap, pár plusz manát
    t3-ban nincs mountain jelenleg
    Utoljára szerkesztette: dave9004, 2016.03.24. 10:30:58
  • Negritis
    nekem is, pl handlockba nagyon tudna ülni
    turn3 mountain giant turn 4 shambler :D
  • Malarki
    Na ez egy tök jó lap, nekem nagyon tetszik.
  • Negritis
    öcsémmel beszéltük hétvégén, hogy shamannak meg olyan jönne hogy "unlock all your overloaded crystals and draw that amount of cards"
    ami a shamanok talán legnagyobb gondját tudná kezelni
  • dave9004
    ok, csak olyan ne jöjjön ami sámán és gain that much overload
    Utoljára szerkesztette: dave9004, 2016.03.24. 10:25:05
  • Negritis
    kivéve ha jön olyan 0 manás hunter lap, hogy : "use all mana, and deal that amount of damage to your enemies face" :D
  • dave9004
    nagyon érdekes lesz a standard meta, ha tényleg nem jön a gvg naxx féle power és ezekkel lesznek kompetitív paklik.
    még a végén inspire paklik is jók lesznek :)
  • Negritis
    silence-t elvileg átalakítják tudtommal
  • Shep
    Ramp deckekbe jó lesz ez, már ha lesz életképes deck .)
  • Negritis
    épp akartam linkelni :D
  • Mephike
    Ez controlnak jó lehet, kérdés, hogy a baglyot nerfelik-e. Ha igen, hogy, illetve mennyire fog dominálni a silence az új metában.
  • dave9004
  • Negritis
    amúgy ha a talán-lehet helyett azt írod félhivatalos no problem :D
    és asszem TGT preview-k alatt trollkodtál fake lapokkal párszor :D
    és Dave-nek is feltűnt nem csak nekem

amúgy trump elemez volt2

• dave9004
    köcsög kínaiak. am ott vmi szerevezett wintrading bagázs is megy a blizz pontokért :D
  • Zozo0122 #29376
    Amúgy a szavazáson a kínaiak beindultak és beelőzték Forsent :D
  • Zozo0122 #29375
    REKT
  • Zozo0122 #29374
    Annyira utálom ezt. Te azt csinálod, amit a média: kiszűröd azt az információt, amit manipulálva elő lehet adni, csak éppen máshogy. Azért írtam, hogy "elvileg", mert bár tudtam (láttam), hogy hiteles a forrás, pwn-on még nem tették ki. A "lehet" pedig ebben a mondatkörnyezetben nem azt jelentette, amire te gondolsz (lehetséges,talán stb...) hanem a létezésére utalt.

Általában el tudom dönteni, hogy hiteles-e egy forrás, és igen, szoktam kitenni néha fan lapokat, de olyankor mindig odaírom, hogy fan art. Ennél most rendben volt a helyesírás, a vízjel, a pirate-warrior szinergia (gyenge lábakon áll, de létező dolog) a kieg témája (a névben szereplő Old God) és a rajz is minőséginek tűnt. Ennyi.
  • dave9004
    dave#24654 lett az új battletagm, aki ismerősöm volt visszavenne? (már ha akar)
  • Renegade
    hát az amolyan átlagos szerintem, így pár hónap fényében.

amúgy egy-egy szezonban egy 60%-os deck kiemelkedőnek számít, persze nem mindegy ki játszik vele, mert egy-egy pro ugye egy oké deckkel is bekóvályog 10.-éig legendbe , én meg a secrettel is szívok :)
  • Madi92
    Most lehet hülyeséget kérdezek, de egy deck, milyen WR(WinRate)től számít jó decknek?
    Pl mostani pala deckem 200 játékból 51%-os wr-el, már elmegy kategória? Már csak azért is kérdezem, mert eddig sosem néztem előre összeállított deckeket, főleg, mert nincs meg hozzá a lapkészletem. És érdekel, hogy a pala ősszemokolásom, ami 3 hónap eredménye, mennyire sikeres számokban.

Szerk: Közben rájöttem, hogy decktrackerben külön-külön is lehet statokat nézni(ranked-casual)
    Így csak 48,4 lett a ranked wr 190 játékból.
    Casual meg 71% 31 játékból.
    Utoljára szerkesztette: Madi92, 2016.03.23. 19:42:24
  • Malarki
    Hát pedig az artysok tényleg undorító szar szemét szar alakok voltak. :D
  • Negritis
    amúgy az artysták undorító szar szemét szar alakok és az aggrot játszók szar szemét szar alakok párhuzam megvolt
    aminek továbbra sem látom értelmét egyik helyen se
  • Renegade
    remek érveik voltak az embereknek arra, hogy miért kaptak ki, ami nyilván soha nem önhiba volt, illetve mindig volt egy tetszőleges valami amit lehetett gyűlölni, a bibi ott volt, hogy a mismásolással sem lehetett takarózni, mert a statokból fehéren-feketén látszott, hogy ki milyen játékos, és ez nyilván olaj volt a tűzre.

Most gondolj bele, egy dedikáltan szovjet barát játékban (aztán ez változott kicsit), ahol valaki még egy t-54-el sem tudta hozni a 50% winratet, annak mi munka lehetett elhitetni magával, hogy ő jó játékos, de mindenki más biztosan csal. :)

• Devv
    Értem atyám. Ámen.
  • Devv
    Ott is észosztó voltál?
  • Negritis
    konkrétan a wot topic volt anno ennek a mintapéldája :D
  • Renegade
    már voltam, én tényleg nem vagyok kompatibilis azzal, hogy a gyűlölet legyen a a zászló ami alá beállunk és néha másról is beszélgetünk, ez a hozzáállás nagyon könnyen rossz irányba viheti az embert.
  • Devv
    Hehe, nem hatsz meg.
    Mi lett volna? Unalmas. :)
  • Negritis
  • Shep
    Itt jön a pocok .DDDD