40521

Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
Negritis #29400 több streamen is emlegették, de nincs róla még semmi fix -
Negritis #29399 nem az eredményeddel van bajom, sőt az nagyon is szép
csak néha kicsit nehézkes érteni hogy mire is gondolsz :D -
Zozo0122 #29398 "elvileg" "tudtommal"
Asszem kiakadt a fan fiction mérő
-
Madi92 #29397 Ja, hát gondoltam topikjában erről játékról van szó, meg lvl12 hős az semmit nem jelent, de oké értem! :D
Nekem a R12 nagy szó, sőt majdnem egyből le is száguldottam R11-re. De most az agro sámán meg a Warlock visszazavart R12 közepére. -
Negritis #29396 wow? :D
vagy hs? mer ha HS akkor írj légyszi Rank12-t elég megtévesztő
ugyanis a hősöknek is van szintje
köszi -
Madi92 #29395 Pörög a biznisz! :D lvl12
-
csak a kaszinóig kell menni :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Az úgy érdekes, Mountain giant már 1 manával olcsóbb nálad? :) -
inkább 10 lap tap shame concede -
1Darton1 #29391 a klasszikus coin+giant -
a giantok közül mountain és molten lehet nerfet kap, pár plusz manát
t3-ban nincs mountain jelenleg
Utoljára szerkesztette: dave9004, 2016.03.24. 10:30:58 -
Negritis #29389 nekem is, pl handlockba nagyon tudna ülni
turn3 mountain giant turn 4 shambler :D -
Malarki #29388 Na ez egy tök jó lap, nekem nagyon tetszik. -
Negritis #29387 öcsémmel beszéltük hétvégén, hogy shamannak meg olyan jönne hogy "unlock all your overloaded crystals and draw that amount of cards"
ami a shamanok talán legnagyobb gondját tudná kezelni -
ok, csak olyan ne jöjjön ami sámán és gain that much overload
Utoljára szerkesztette: dave9004, 2016.03.24. 10:25:05 -
Negritis #29385 kivéve ha jön olyan 0 manás hunter lap, hogy : "use all mana, and deal that amount of damage to your enemies face" :D -
nagyon érdekes lesz a standard meta, ha tényleg nem jön a gvg naxx féle power és ezekkel lesznek kompetitív paklik.
még a végén inspire paklik is jók lesznek :) -
Negritis #29383 silence-t elvileg átalakítják tudtommal -
Ramp deckekbe jó lesz ez, már ha lesz életképes deck .) -
Negritis #29381 épp akartam linkelni :D -
Ez controlnak jó lehet, kérdés, hogy a baglyot nerfelik-e. Ha igen, hogy, illetve mennyire fog dominálni a silence az új metában. -
-
Negritis #29378 amúgy ha a talán-lehet helyett azt írod félhivatalos no problem :D
és asszem TGT preview-k alatt trollkodtál fake lapokkal párszor :D
és Dave-nek is feltűnt nem csak nekem
amúgy trump elemez volt2
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
köcsög kínaiak. am ott vmi szerevezett wintrading bagázs is megy a blizz pontokért :D -
Zozo0122 #29376 Amúgy a szavazáson a kínaiak beindultak és beelőzték Forsent :D -
Zozo0122 #29375 REKT -
Zozo0122 #29374 Annyira utálom ezt. Te azt csinálod, amit a média: kiszűröd azt az információt, amit manipulálva elő lehet adni, csak éppen máshogy. Azért írtam, hogy "elvileg", mert bár tudtam (láttam), hogy hiteles a forrás, pwn-on még nem tették ki. A "lehet" pedig ebben a mondatkörnyezetben nem azt jelentette, amire te gondolsz (lehetséges,talán stb...) hanem a létezésére utalt.
Általában el tudom dönteni, hogy hiteles-e egy forrás, és igen, szoktam kitenni néha fan lapokat, de olyankor mindig odaírom, hogy fan art. Ennél most rendben volt a helyesírás, a vízjel, a pirate-warrior szinergia (gyenge lábakon áll, de létező dolog) a kieg témája (a névben szereplő Old God) és a rajz is minőséginek tűnt. Ennyi. -
dave#24654 lett az új battletagm, aki ismerősöm volt visszavenne? (már ha akar)
-
Renegade #29372 hát az amolyan átlagos szerintem, így pár hónap fényében.
amúgy egy-egy szezonban egy 60%-os deck kiemelkedőnek számít, persze nem mindegy ki játszik vele, mert egy-egy pro ugye egy oké deckkel is bekóvályog 10.-éig legendbe , én meg a secrettel is szívok :) -
Madi92 #29371 Most lehet hülyeséget kérdezek, de egy deck, milyen WR(WinRate)től számít jó decknek?
Pl mostani pala deckem 200 játékból 51%-os wr-el, már elmegy kategória? Már csak azért is kérdezem, mert eddig sosem néztem előre összeállított deckeket, főleg, mert nincs meg hozzá a lapkészletem. És érdekel, hogy a pala ősszemokolásom, ami 3 hónap eredménye, mennyire sikeres számokban.
Szerk: Közben rájöttem, hogy decktrackerben külön-külön is lehet statokat nézni(ranked-casual)
Így csak 48,4 lett a ranked wr 190 játékból.
Casual meg 71% 31 játékból.
Utoljára szerkesztette: Madi92, 2016.03.23. 19:42:24 -
Malarki #29370 Hát pedig az artysok tényleg undorító szar szemét szar alakok voltak. :D -
Negritis #29369 amúgy az artysták undorító szar szemét szar alakok és az aggrot játszók szar szemét szar alakok párhuzam megvolt
aminek továbbra sem látom értelmét egyik helyen se -
Renegade #29368 remek érveik voltak az embereknek arra, hogy miért kaptak ki, ami nyilván soha nem önhiba volt, illetve mindig volt egy tetszőleges valami amit lehetett gyűlölni, a bibi ott volt, hogy a mismásolással sem lehetett takarózni, mert a statokból fehéren-feketén látszott, hogy ki milyen játékos, és ez nyilván olaj volt a tűzre.
Most gondolj bele, egy dedikáltan szovjet barát játékban (aztán ez változott kicsit), ahol valaki még egy t-54-el sem tudta hozni a 50% winratet, annak mi munka lehetett elhitetni magával, hogy ő jó játékos, de mindenki más biztosan csal. :)
-
Értem atyám. Ámen. -
Ott is észosztó voltál? -
Negritis #29365 konkrétan a wot topic volt anno ennek a mintapéldája :D -
Renegade #29364 már voltam, én tényleg nem vagyok kompatibilis azzal, hogy a gyűlölet legyen a a zászló ami alá beállunk és néha másról is beszélgetünk, ez a hozzáállás nagyon könnyen rossz irányba viheti az embert. -
Hehe, nem hatsz meg.
Mi lett volna? Unalmas. :) -
Negritis #29362 -
Itt jön a pocok .DDDD